förlåt för jävlgigt dålig uppdatering ;)

men aa, jag har haft annat för mig :) älskling kom igår, mys! sen sov han här ohså.. sen idag på morgonen åkte vi in till stan, gick mest och kollade på kläder åt älskling.. men jag hittade iaf en söt tröja :) (på bilden nedan).. sen åkte vi hem och kollade film och lite så.. sen gick vi och mötte elin, så har vart med henne en stund ikväll :) imån blire stan med algot, köpa present till hanna som fyller år på torsdag :) sen efter det blire att träffa elin :) men aa, skriver mer om det imån! nu ska jag nana osv.. vi hörs! natti bloggen ♥

heeeej bloggen.

vaknade vid 7, gick upp vid 8.. sprang en runda ;) duktigt av mig! sen kom älskling vid 10 :) hihi. nu sitter vi här och jag har nyss färgat håret :o faaaaen. blev brunsvart :o illa..... menmen.. sånt man får leva med :) skriver mer sen. pusshej.

uteliggare som inspirationskälla för berömda disigners (?)

okej.. nu är det som såhär att moa har varit duktig och tagit reda på nyheter (?) eller aa, nyheter och nyheter.. jag har iaf en åsikt.. kanske inte så självklart vart jag vill komma, men aa, läs & se..



berömda designers använder sig utav uteliggare för att skapa mode ibland. dom ska tydligen tycka att det är fantastiskt med själva slumpen i det hela. för ett tag sen så va det en kinesisk uteliggare som dog, ett tag där efter blev han en känd modeikon. själv tycker jag att det är en fin idé att lyfta fram dom som inte ha det särskilt bra. även kreativt osv.. men å andra sidan vet jag inte.. jag menar.. uteliggarna bestämmer ju inte själva sina kläder?! dom tar vad dom hittar för att dom inte har råd med annat. men designerna verkar tycka att det är en ypperligt bra idé. christian dior till exempel.. han använde sig för ett kort tag sen av gamla trasor som han satte ihop. på catwalken använde han tomma kartonger och dylikt. men aa, det är på ett sätt fint att christian dior, som förknippas med så mkt lyx, tar hjälp utav uteliggare för att skapa.



- så, det va min åsikt om det hela :)

uteliggare som inspirationskälla? - nja.. tveksam till idén faktiskt!

japps. titta vad moa har tagit reda på info. inte dåligt av henne! men jag skriver mer om den saken snart. ska bara fixa lite saker först!

back on track! :D hihihi. aa men hemma nu då!

lalala.. kom hem för 10 min sen :) skulle egentligen ut och springa nu.. men när jag klätt på mig träningskläder och fanskap så började det ösregna, fyyyfan för regn! tummen upp för att snön är borta från karlskrona! imån kommer ääääälskling! :) ihihihihi. sen stan på tisdag! :) pusss. men nu har jag annat för mig :) skriver sen!

hej bloggen:)

på ganska bra humör idag.. men det finns bara ett problem.. jag får seriöst damp av att vara såhär långt hemifrån.. 65 mil, 10 timmar.. helvete :o jag klarar inte detta! menmen.. snart ska jag hem.. bara 5 dagar kvar elelrnått :) håller inte reda på dagarna när jag är ledig :o haha (a) har inte varit ute än idag.. bara suttit inne och typ pluggat livet av mig.. duktigt av mig, jag vet :) hihi. faaan.. de va ju nått jätteviktigt jag skulle skriva :o men nu har jag glömt det :o duktigt av mig.. ehm. men jag kanske skriver det sen. justdeja.. har även ägnat hela min morgon åt att läsa tidningar.. har läst om dethär med nån som är misstänkt för att mörda sion fru.. mats alm hette han tror jag. det är föööörjävligt om man frågar mig. visst, mycket tyder på att han är skyldig. men tänk om han inte är det :o äh, ska nog inte lägga mig i. men jag måste ju iaf få ha en åsikt :) snart ska vi äta plättar. mums! :) hihi. sen efter det ska jag ut och åka! wiiihoouw. jag längtar tills jag kommer hem :o jag vill shoppa :( och snart fyller min älskade hanna år! hihi. men åååh. när jag kommer hem ska jag även färga håret. okej, folk säger att min hårfärg är fin ohså.. men ohnej! mitt hår är rött! och det ska de inte vara.. mörkbrunt blire! spelar ingen roll vad ni säger om den saken ;) för jag har bestämt mig! hihi. hahaha, fan vad jag skriver "hihi" hela tiden :o men bi får överleva! aja, nu ska jag fixa en grej.. skriver snart igen :) typ om 10 min ;) puss sålänge.

okej..

tänkte skriva vääärsta inlägget nu.. men nej, så blire inte! jag måste verkligen sova nu! hur trött som helst.. godnatt ♥

bra tänkmusik in my heart..

eller.. näe.. inte alls så bra att lyssna på sån musik. men aa, de kan vara rätt mys ibland.. aja, ni får några bra låtar här nedanför. men just nu sitter jag i stugan i sälen och pluggar satan. hade tänkt att bli klar med en veckas läxor idag/ikväll. önska mig lycka till! och ni ni ni! om typ hanna eller nån hemifrån ser detta idag, ring mig! måste ha koll ju ;) nej men jag saknar faktiskt er. hihi. och jag fryser som fan om händerna :( svinkallt här uppe ju! men jaja, nu måste jag verkligen plugga vidare! jag skriver kanske mer ikväll :) och justde, nu kommer den bra tänkmusiken som jag lovade er ;) okej, den första är kanske liiiite extrem.. men kan vara jävligt skön när man vill tänka! puss.




melissa horn - lät du henne komma närmre



lars winnerbäck - berätta hur du gör



lars winnerbäck - en svår och jobbig grej

Ssäälen.

Oh yes, Framme nu :) skulle bara säga att jag lever. Jag saknar Äälsklingen :( aja, men jag skriver mer imon, tror jag. har det bra, pusshej (:

kaaaaarlstad here i come! :D

haha, njaaaa.. kanske överdriver lite.. men aa, åker om ungefär 30 min.. vi stannar i karlstad och sover på hotel, trevligt! sen ikväll blire äta på resturang med familjen + kusinerna. sen imån, tidigt på morgonen åker vi vidare till sälen :D blir alltså snowboard/skidåkning hela dagen imån :D men aa.. nu måste jag nog fixa mig lite osv.. men jag kommer ha tillgång till internet i veckan, så de blir nog lite uppdateringar iaf! :D ha de bra sålänge och sakna mig inte för mkt! :) ♥

härligt härligt, men farligt farligt, ganska vanligt, men oförklarligt härligt härligt, men farligt farligt.

gissa vad? :D äääääh. nu blire party! pusssssss. skriver imån innan jag åker :D

irriterad!

MEN OKEJ SPOTIFUCKINGFY. JAG HAR FATTAT ATT LÄKEROL HAR EN TÄVLING OM LÅTTITLAR NU!?

haha förlåt.. blir bara så sjukt sur på att det alltid är samma jävla reklam hela tiden på spotify..

lalala. blandade känslor.

kommer inte få träffa älskling på jättelänge.. blä. menmen.. skola idag då, rätt chill. sen blevre stan med älsklingen. förresten, avskedsmiddga med hanna innan! mys. kommer inte få träffa henne på 16 dagar :( illa! menmen.. får försöka överleva. eller aa.. träffar henne ikväll. myskväll blire. typ kika film och allt va det innebär ;) nej men vi hittar säkert på nått kul :) imån blire säääälen! wihooouw. snowboard i 8 dagar.. har en känsla av att någon kommer få jääävligt ont i benen! lalala.. men nu ska jag städa.. sen blire paaaarteeey!

svar på tal..

tänkte svara på detta så att alla ser.. kan va rätt bra att veta hur jag tänker.


för det första.. jag har aldrig tvingat någon att läsa min blogg! vill man läsa så gör man det, vill man inte så fine, skit i det!


för det andra.. jag bloggar inte för någon annans skull, jag bloggar för min egen, kan vara kul att gå tillbaka och se vad man har skrivit innan osv. u get it.


och för det tredje.. jag fattar inte över huvud taget varför du läser min blogg om den är så dryg? du lär ju uppenbarligen ha gjort det ett tag om du har lagt märke till det.
-
- så, nu är jag klar :) vill man inte läsa min blogg så gör man inte det, okej?

GRRRRRR.

okej, ingen aning om varför rubriken blev som den blev, men aah. jag är på bra humör. och jag har natthumor. lalala. illa! nej men asså.. natthomör är rätt kul.. egentligen.. men asså.. äh fan palla.. jag är för trött för att skriva! och jag har verkligen inget vettigt att skriva, inget intressant och inget viktigt heller för den delen! men nu  ska jag gå och nana, eller aa, först duscha. sen blire prata med älskling. åh. jag kommer inte fp träffa honom på jättelänge :( eller.. kanske imån.. men annars inte på en vecka.. alldeles för lång tid! men nu ska jag inte ta ut mitt deppande över bloggen. skriver mer imån. sakna mig inte förmkt nu så hörs vi imån :) godnatt alla älskade bloggläsare ♥

hallu :)

kom precis hem till hanna. eller aa, i har hunnit äta och lite så. nu håller vi på med nått arbete om människosyn inom olika kulturer. ganska tråkigt faktiskt, men aah. de blir säkert bra. snart ska jag träffa älskling en stund, haha. äh. jag skriver mer sen för nu ska vi plugga. vi hörs bitches! :)


godmorgon sötnusar:)

hoppas att ni har sovit gott.. de har iaf jag gjort :) hihi. ville bara typ.. visa att jag lever, ska alldeles strax börja fixa mig.. oj, fan.. bussen går om 30 min.. lalala.. tur att man inte är stressad iaf :D men aja, jag skriver mer sen! pussen

läggdags!

eller.. snart iaf :) ska nog fixa med ansiktsmask och hårinpackning snart, mys! sen måste jag bara tillägga att jag har väääääärldens bästa pojkvän. hihi. som om ni inte redan har märkt att jag tycker de typ.. nej men seriöst.. åh.. menmen, nu ska ni inte behöva läsa allt sånt. han vet redan hur mkt jag tycker om honom osv :) men nu ska jag duscha och det jag nämnde tidigare. vi hörs kanske sen. puss alla söta bloggläsare!

hallu bloggen.

har egentligen ingenting viktigt att säga.. eller jo.. jag är kär i dom nya jetset-klockorna.. funderar skarpt på att beställa en! fast.. jag vill ha en vit.. finns att beställa hos bubbleroom, billigare än att köpa i affären, klicka på bannern för bubbleroom i sidan av min blogg så kommer du in! sen söker man på klockor, så kommer dom upp.. sååååå fina!


idag blire mkt uppdateringar.

haha, idag kommer ni få läsa mkt! blir nog en uppdatering i halvtimmen ellernått.. just nu sitter jag i soffan, knarkar pizzasallad och asgråter till "if only". älska den filmen! ååh, så sorglig! "det sägs att det alltid är en som älskar mer i ett förhållande.. jag önskar att det inte var jag". ååååååh. har bara gått typ 20 min av filmen, och jag gråter redan. ett tips till er som gillar sorgliga filmer. ååh. jag hatar när människor dör. aja, skitsamma, kolla på filmen så märker ni! men nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp te och kika vidare på världens bästa film.


sjuk, jippie.

kom precis hem från skolan. har jääääävligt ont i huvet och magen. synd om mig. fan. bara jag inte blir sjuk nu sådär lagom tills vi ska till sälen, hade inte alls vart särskilt skillat. aja.. jag kan ju iaf komma med att jag är unik på ett sätt. det är nog bara jag som har den tajmingen att bli sjuk 3 dagar innan man ska iväg, yes. men får hoppas att jag blir bättre. även syster är hemma, sjuk hon också. så hon beställde pizza till oss nu, gulligt av henne! :) sen ska jag nog sova. usch. gick och la mig jättetidigt igår, ändå är jag jättetrött.. och där ser ni mina älskade föräldrar; det är ingen mening att gå och lägga sig tidigt, man blir trött ändå! sen ikväll blire plugg och städa, imån ska jag träffa älsklingen en sista gång innan jag åker.. okej, ska bara vara iväg i 8 dagar, men ändå.. har ju inte varit utan honom i 2 dagar.. och kalla mig inte gift, jannis :) men aja, de kommer nog lösa sig på ett eller annat sätt, eller nej.. det kommer de inte, men jag kommer ju hem. hihi. men nu ska jag och min älskade syster äta, vi hörs sen! pusssss.

hahaha! någon som är förvånad? :)

någon som är förvånad över att denna gruppen har skapats av ett gäng killar? hahahaha. inte jag iaf! och detsutom så är det enbart killar som är med i gruppen. asså.. jag får skrattdamp :) så gulligt! om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att det är någon som är förvånad! kolla här.. det är såhär det ligger till.. det är heeelt naturligt killar!








en tjej säger: ååh, den killen är så jävla snygg!
en kille svarar: han är ju typ gay..

haha, så är det alltid. asså seriöst.. tjejer.. hur många ggr har ni hört exakt detta? :)


ett magnetiskt bomul! :o

hahahahaha. ida är korkad :). typ:
jannice: ska vi gå till matsalen med våra coola skoltröjar? ;)
ida: jaaaa!
jag: galären.. fan vad pinsamt..
ida: vadå?! står de galären på? :o
jag: men iiiiiiiiiiiiidaaaaaa.. de är ju de som är själva grejen...


hahaha. och jaaaaa. jag är med ida för att känna mig smart :) nej, men hon är väll.. snäll? :)
PUSSSSSS IDA!

Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch..

hihihihi. jag har tråkigt.. har inget att skriva egentligen. först skola idag, sen träffa älskling. vi gick typ på stan en stund, eller aah, jag sulle kolla skidglasögon som mamma ska köpa åt mig :) hittade ett par.. vit/rosa :) sen åkte vi hem och kollade på björn gustafsson- filmen. hihi. kalasbra :) och nu sitter jag här och väntar på att svenska hollywoodfruar ska börja och dricker mjölk. asså heeeelt seriöst, mjölk måste vara det godaste som finns! :o
vi är sssnygggga, ja. :)

godmorgon :)

bussen går om 10 min så de får bli snabb uppdatering nu. hoppas att ni har sovit gott. vaknade rätt tidigt idag. till frukost åt jag banan, jordgubbar och ett glas juice. hihi. sjukt gott med jordgubbar! :) nu sitter jag här, klar i god tid innan bussen går och dunkar promoe. bra start på dagen ellr vad? :) men nu ska jag springa ner till bussen. puss :)

hihi, puss.

lalala. förlåt för dålig uppdatering, men har haft fullt upp idag! plugg, städa, fira kusin och städa. hihi. justdeja! grattis till kusin, fanny, som fyller 11 :) imån blire skola, tyvärr! men måndagar är rätt chill ändå. sovmorgon och bara 4 lektioner, varav 2 är idrott och profil :) jag är på bra humör. åker till sälen på lördag, sakna mig inte förmkt! kommer inte kunna blogga, men de kan jag ta senare. imån ska jag träffa älskling, till allas stora förvåning i guess :) men nu ska jag nana. godnatt och sov gott älskade bloggläsare ♥

jag älskar dig.

melodifestivalen 2010, hiss eller diss?

själv tycker jag att melodifestivalen bara blir sämre och sämre.. men jag vet inte asså. visst, det finns väll helt okej låtar, men vafan, slagerfestival ska de ju vara! och i år.. jag va nästan övertygad om att salem al fakir eller eric saade skulle vinna, men oj så fel jag hade! det hela tog ju hem av hon söta tjejen, kommer inte ihåg vad hom hette (a) men ändå. haha. jag visste inte ens vem hon var innan hon va med i melodifestivalen. men oej, jag måste vara ärlig och erkänna. en sak, jag har knappt kollat på det, bara typ en eller två gånger, och idag såklart, menmen.. nu orkar jag verkligen inte skriva mer om melodifestivalen med tanke på att jag ungefär inte vet ett skit om den! hihi. men bara en sak till älskade bloggläsare, vad tycker ni..

godnatt!

dagen har varit sådär.. började segt osv.. håller typ på att bli sjukt.. ont som fan i huvudet :/ aja, träffade älskling en stund i stan idag. träffade honom även igår, blandannat så spelade vi cs, och jag är bääääst på det (a) aja, ska till honom imorgon också och sova där, mmmys! hihi. har fått den känslan att jag har börjat bli toffel.. aja, ingen har väll dött av att vara toffel så de är nog lugnt (a) och nu är jag irriterad........ aja, skriver inte mer om det. har inget mer att skriva. meningsfullt inlägg som fan. aja, jag lever iaf. skriver mer imån om jag inte har dött av huvudvärk

natti bejbs.

fett depp.

bläääää. jag saknar mitt ljusa hår :( inte bra! haha. men liiiite får jag väll skylla mig själv. kanske. men ååh. blä. dumma mig. aja..

vad tycker ni?

hihihihi, sååå snyggt!

de med svart nagellack och sotade ögon också.. bah mmm.. rätt casual men hur snyggt som helst! :) hihi. eller aa, vanligt men ändå inte. pussssssss.

jag kan känna mig bekväm i dina ögon när du ler..

lalala.. puss :) jag är på jättebra humör! vet inte varför.. håller på med nån outfit nu.. eller aa, jag är klar, duktigt av mig! blev rätt nöjd :) dagen har varit åt helvete typ. lalalala. men morgondagen blir nog bättre, eller aa, ganska säker på att den kommer bli det :) ska hem till älsklingen efter skulan, mys! hihihihihihihihi, pussssss GUSTAF! (a okej förlåt.. men jag ser faktiskt inget fel i att kalla dig gustaf.. :) whatever.. lägger upp outfiten om ungefär 2 min.. :)

hahahahahahahaha :)

sitter i skolan nu, har NO, kulkul :) asså vissa har sån humor i min klass, heeeelt galet ;)

läraren: ja fjärrvärme.. jag vet inte riktigt. har vi nån som bor i rödeby som kan berätta?
randomperson i klassen: berätta vad?
läraren: vad man eldar..
randomperson i klassen: BÖNDER!
läraren: hahahaha, nej, man eldar inte bönder!
alla: hahahahahahaha!

hihi lol :) jag har typ natthumor :o men ändå ;) lalala.. fan vad jag har tråkigt. har ingenting att skriva om egentligen, men aah.. kommer inte kunna lägga upp bilder på ett tag.. min dator är ju paj som ni redan vet.. eller.. min vanliga dator med cam.. men får försöka göra det bästa av situationen.. haha, så positiv är jag idag :D lala.. justdeja.. skulle egentligen lägga upp bild på vad jag köpte igår i stan.. kan se om jag hittar det på internet ist.. hur som helst så blev det ett par ljusa jeans, en svart/silvrig klocka (som om jag behövde de, nej men aah, klockor är kul!) och en svart bh, eller aah, bustier, jättefin :) svart spets med silvrigt spänne framtill, haha, vet inte hur jag ska förklara :) men kolla om jag hittar bild sen. nu har jag inget mer att skriva :) puss

kände mig lite tvingad till att uppdatera..

okej, jag svarar på kommentarer imån, jag lovar. min dator är nämligen paj som fan nu :( bläääää. därför jag inte har kunnat uppdatera som ni kanske har märkt. helgen har iaf varit underbar! hur har er helg varit och vad har ni gjort? nu ska jag gå på stan en runda med älskling.. haha, till allas stora förvåning antar jag ;) men jag tar hem skoldatorn idag, så jag uppdaterar nog lite ikväll också. btw, tycker att ni kan berömma mig med tanke på att vi har studiedag och ändå så sitter jag i skolan och pluggar satan, nej men haha (a) har iaf hämtat läxor som jag ska göra ikväll, eller.. läsa en bok :) men jag skriver mer sen somsagt. pusshej!

Work, work fashion baby, work it, work the bitches crazy.

jau, jag har ju hittat ett ganska kul tidsfördriv, nämnligen att göra outfits :D sjukt kul! :) kommer lägga upp en till outfit om ungefär sisådär 10 min :) puss sålänge!


en trött moa.

okej, jag är hur sjukt trött som helst! ville bara visa att jag lever.. svarar på kommentarerna i inlägget under imån. min dator funkar ju inte riktigt som den ska, as usual typ. men nu ska jag gå och sova igen. godnatt!

Every time you're near i feel like i’m in heaven, feeling high.

okej, rubriken har ingen som helst koppling till vad jag ska skriva, men ändå.. :) ska vara i stan ghalv 11, tagga tagga tagga! ehm.. nej men aah, de kommer säkert bli kul :) kommer ju hem imån vid halv 8 iaf.. haha. jag kommer dööööööööööö. seriöst. hahahaha. så meningslöst inlägg! men ändå :) jag orkar inte skriva om nått viktigt. min dator är jättepaj.. fläkten funkar inte i den så den överhettas och stängs av heeeeeela tiden, irriterande! nu sitter jag vid mammas dator och pluggar.. ska snart gå och laga mat tills inatt. ååhåå. kommer inte orka vara vaken hela natten, men ändå. nu måste jag verkligen sticka :o skriver mer sen om jag hinner :)

torsdag morgon :)

hihi, underbar morgon detta! haha.. jag är på sjukt bra humör! inte varje dag de ;) hihi. vaknade bredid älskling, mys :) och seg som han är så fick han skynda sig som fan :o tur att jag är så morgonpigg så att jagblev klar innan han ens hade gått upp ;) hihi. inatt äre fotbollsnatt, tagga som fan! imorgon är vi lediga, så blire till att vara med jannis :) har ju trots allt INTE gift mig.. än :) haha, nej men (a) sen på lördag blir det kalas. älsklingen kommer antagligen då och sover hos mig :) hihi. ooookeeeej.. lite gift kanske jag är ;) nej skojar :D sen vet jag inte mer förutom att jag är ledig på måndag :) men aja, nu ska jag gå hem från skolan, eller aa, åka och handla med mammi :) skriver mer sen om min dator vill börja fungera! :) pusssssssen! ♥

onsdag kl 22.39

jappjapp.. okej.. än en gång; förlåt för att jag suger på att uppdatera.. men har inte haft tid idag.. slutade 10 i 3, så åkte jag hem till älskling och nu sitter jag här. eller aah, nu får jag inte skriva mer för honom.. hejdå.

önskeoutfit!

.. japps, finns väll inte så mkt mer att säga om den saken.. men nu ska jag ha idrott, skriver mer sen.

Inte moa som skriver..

.. För hennes dator cpar sönder. Hon skulle bara säga att hon lever och hon blir bättre på att uppdatera imorgon. meningslöst inlägg, men ändå.. Godnatt. (:

i skuuuulan.

okej, snart måste jag verkligen göra om min blogg! ikväll blire nog, får se lite. men just nu sitter jag i skolan, har lunch. fick nyss reda på svenska nationella, resultatet kan ju dock dra åt helvete. skriver nog mer snart, eller aah, när jag har nått vettigt att skriva. efter skolan blire iaf stan med älskling en stund, sen får jag se vad som händer :) men ska försöka börja på designen till bloggen nu, skriver mer snart somsagt.

RSS 2.0