fin kväll med fina tjejer!

osvosv.. vi har typ pratat massa och LYSSNAT PÅ JIMMY JANSSON, till mattans stora förtjusning. och dom fina tjejerna är ju då mattan, julia och klara. hihi. är riktigt jävla trött nu. åh. och imån blire att stiga upp tiidigt. ska till stan med papp vid 11tiden, fyller ju nämligen år på torsdag. sen kommer även simon imorgon. gos:) kommer antagligen inte blogga så mycket mer under lovet. men LOVAR att jag ska bli bättre när skolan har börjat. och på torsdag ska jag även söka jobb, färga ögonfransarna och ögonbrynen och åka in till stan med mattan och simon. hihi. ÅH JAG DÖR. är så galet trött och har så jävla ont i huvudet, + att det luktar chips som fan i mitt rum (MATHILDA, JAG SKA DÖDA DIG!!) aja, nu borde jag sova. puss och godnatt.

I am yours now, so now i don't ever have to leave.


I don't have to leave anymore.
What i have is right here.
Spend my nights and days before,
searching the world for what's right here.

min kärleksförklaring till mattan min babe...... dock duger inte jag för henne.
hon vill ha nån snyggare.. så ville hon inte det :ppPppPPppPp
min kärleksförklaring till mattan min babe...... dock duger inte jag för henne. hon vill ha nån snyggare.. så ville hon inte det :ppPppPPppPp

ehm. trött tjej.

åh. är hur trött som helst. vaknade dock vid 8 idag och började kolla oc, och aa, jag blev liite fast kan man väll säga. snart ska jag åka in till stan med min lilla fula vän aka malin magnusson. eheeee. haha, vet fan inte vad jag ska skriva. så typ, hejdå.

hm, nu är jag återupplivad.

har ju varit lite död ett tag, skolan dödar mig serni. men nu är jag klar med allt plugg för ett tag iaf. känns skönt. dock är jag riktigt trött och riktigt hungrig. så jag orkar inte skriva. eh.

ojdå.. dog visst ett tag?:)

haha nej, men har inte riktigt haft tid. men nu är jag här igen osvosv.. och glad alla hjärtans dag alla! denna dagen har faktiskt varit helt okej:) åååååh. vet inte vad jag ska skriva. menmen.. snart kommer min fina pojke hit, mys:) måste dock plugga:( wähä.. aja, det löser sig.. men nu kom jag på att jag måste skynda mig, puss.
när jag kom hem hade världens bästa mamma vart och köpt pressent till mig. hihi.
sen hade hon även köpt 2 sånnahär till olle och mig, gullig är hon:)

Everything is going right!

aa fast nä, kanske inte riktigt. men ja, jag lever, och nej, jag kommer inte dö:D och har ju inte bloggat på länge, kan bero sig på att jag har varit lite krasslig då;) sen blevre sjukhus osvosv.. sova där. kan vara något utav det absolut oskönaste jag gjort i hela mitt liv! men.. kung som man är så tjatade man lite och fick åka hem igårkväll iaf, men har vart där imorse också, men nu äre förhoppningsvis slut med det?:D hah, fan vet jag? det enda jag vet är typ att jag lever, och förmodligen kommer jag inte dö på ett tag! sånt man märker. aja, hursomhelst, åkte hem igårkväll, och då kom min underbara pojkvän och sov hos mig, hihi:) bäst är han! sen va jag ju tvungen att åka in till sjukhuset idag vid 7tiden, och då åkte han till skolan. ser ut som en knarkare. om polisen hade sett mina armar nu hade dom fan tagit blodprov. mina armväck är helt sönderstuckna av nålar, kanyler och grejer. ehe. aja, nu ligger jag i sängen och lyssnar på lars winnerbäck. omg, vilken man. och nu kom jag även på att jag missade solsidan i söndags pga allt, så nu blev allt lite underbarare, för nu ska jag kolla på det:D vi hörs. godnatt osvosv.

RSS 2.0