oj nu missade vi något mattan.. ;)

haha fan. aja. för tillfället ligger jag i sängen med mattan min babe. eller nej.. för nu provar hon mina bhar.. hahaha.. utanpå kläderna. fan vad snyggt! ligger i sängen och sjunger till flipsydes "when it was good", jävligt otaggande, men ändå. hursomhelst så ska vi ut och gå nu. hejs.

ganska nice dag..

började vid 9, föreläsning på bth va det, så slutade vid 12. skönt! efter skolan drog jag in till stan med olivia och elin en stund, vi typ åt och kollade lite. hittade ingenting, jäkligt tråkigt. aaaa justdet.. va ju och "shoppade" med mathilda igår på maxi.. haha ;) blev bara lite bra-att-ha-saker.. nytt värmespray från syoss, skitbra! en miniplattång, ett nytt läppsyl med bivax (tror jag att det heter) i, så sjukt bra äre, sen ett nagellack och jaja.. lite småsaker.. haha. snart kommer mattan. vi ska antagligen kolla skräckfilm (?), så otroligt skönt att inte ha några läxor tills imorgon! menmen.. vi hörs sen. pusstja.

when you try your best but you don't succeed.

godnatt.

detta är för tillfället min stora passion i livet:


haha vi är inte lättroade..

men seriöst.. fan vad tufft detta är: spola fram till 0.49.. eller aa.. ni har väll antagligen redan sätt det. men ändå ;)
'

As we go on, we remember All the times we had together. And as our lives change from whatever, we will still be friends forever.


ni är bra. ♥

mathilda och jag ska sluta svära, de ni.

pratar i telefon med mathilda just nu.. och nu gottfolk har jag/vi bestämt mig/oss för att sluta svära! tycker att det låter väldigt illa när man svär hela tiden.. och det är ju bara ett tecken på dåligt ordföråd.. ;) så ja, det är väll värt ett försök iaf. :)

jag borde kanske ha liiite mer bråttom till bussen..

haha. kollade nyss ut genom fönstret, såg en som satt och väntade på bussen och tänkte direkt "varför sitter hon och väntar nu? det är fan 3 minuter till bussen går..". och ja, jag kanske borde vara lite mer i god tid med tanke på att det oftast slutar med att jag i stort sätt springer ner för trapporna.. menmen.. jag har ju typ aldrig missat bussen i hela mitt liv, så det är ju lugnt.. förutom i helgen.. men det va töntadams fel för att han fick så långsamt.. :) aja. anledningen till att jag är hemma nu är för att jag har gått och blivit sjuk igen eller något liknande.. dåligt, men ja, jag va iaf inne i skolan en stund idag och lämnade läxor och hämtade böcker och lite så. duktigt av mig. men nu ska jag vila. blä. :( vi hörs kanske sen.

you're amazing.

rubriken har egentligen ingenting med vad jag tänker skriva att göra, men tyckte att den passade ändå. ganska nice dag.. lite blandade känslor och så. menmen.. började med skola, chill dag, halv 10 till 2. direkt efter skolan åkte jag hem till mammi och packade, efter det hem till pappa. fixade nya sängen.. dubbelsäng blevre, inte illa! känner dock att jag håller på att bli sjuk.. men imorgon äre psykologiprov och det tänker jag inte missa, så ja, jag får helt enkelt se till att vara frisk imorgon. har även tänkt en hel del en dag som denna. jag älskar verkligen mina vänner, min familj, min släkt. ja, dom flesta i min omgivning. och jag är så glad att jag har er, verkligen. ni är helt underbara. och jag har världens bästa kusiner. ♥
'
4 år, jag tänker på er..

jag gillar måndagar.

chillaste dagen på veckan.. haha.. "chillaste", min svenska..... dagen började med spanska i 40 minuter, sen psykologi, efter det geografi och sen slut på skoldagen. efter skolan blev det stan en stund.. hittade lite saker, eller aa.. rättare sagt ett par tights, en stor, svart, stickad tröja (för några sånna hade jag ju inte innan..), nej men den va jättegosig! och sen blev det en grå, ganska stor, stickad halsduk. är ganska nöjd med det faktiskt. menmen.. nu ska jag äta, sen blire att plugga psykologi tills jag kräks över boken ellernått. pusstja.

hej&hallå.

det va ett tag sen! :D hoppas ni har haft en sjukt tråkig helg.. ehe nej. hoppas ni har haft en underbar helg, det har nämligen jag haft. tillbringat helgen med min tönt som förövrigt är jäkligt bra på att luras/kleta ner mig med negerbollssmet.. moget! men tycker om honom ändå faktiskt. ihi. just nu har jag precis städat och ligger i soffan och snackar med mathilda.. så vi hörs sen. för hon tycker att jag är osocial :( pusshejs.

..

såhär långsamt har aldrig i hela mitt liv en timme gått förut..

ja, jag lever..

har bara haft annat för mig.. och upptagnare blir jag snart! :) ha en fin kväll allihopa. pusshej.

åh vad jag saknar 9 K&M.. :(

.
lyssnar på denna låten och i stort sätt gråter.. åh vad jag saknar er! :( ♥
.
.
And so we talked all night about the rest of our lives,
where we're gonna be when we turn 25.
I keep thinking times will never change,
keep on thinking things will always be the same,
but when we leave this year we won't be coming back,
no more hanging out cause we're on a different track.
And if you got something that you need to say,
you better say it right now cause you don't have another day.
Cause we're moving on and we can't slow down,
these memories are playing like a film without sound.
And i keep thinking of the night in june,
i didn't know much of love, but it came too soon.
And there was me and you, and then it got real blue.
Stay at home talkin' on the telephone and
we would get so excited, we'd get so scared,
laughing at our selves thinking life's not fair.
And this is how it feels
.
As we go on, we remember
all the times we had together.
And as our lives change, from whatever,
we will still be friends forever.
.
So if we get the big jobs and we make the big money,
when we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule?
Will little brainy Bobby be the stockbroker man?
Can Heather find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels
.
we will still be friends forever
.
Will we think about tomorrow like we think about now?
Can we survive it out there? Can we make it somehow?
I guess I thought that this would never end
And suddenly it's like we're women and men
Will the past be a shadow that will follow us round?
Will these memories fade when I leave this town
I keep, i keep thinking that it's not goodbye,
keep on thinking it's a time to fly.

ingen rubrik

fredag imorgon, så underbart! ihi. geografiprov idag, är jättenöjd och det kändes som att det gick jättebra! :) sen engelska "läxförhör", va bara gramatik, och det gick förvånansvärt bra, så jag är jättenöjd med dagen :) har precis städat och nu kollar jag på solsidan. så jäkla bra! kvällen kommer bestå av att kolla solsidan och läsa lite i en bok som ska vara utläst om 2 veckor. riktigt bra är den.. har iof bara läst 50 sidor i den, men lånade den i tisdags så jag får skylla på det (a) menmen.. nu ska jag tydligen äta. vi hörs sen!

facebook är såå 2009.. daah..


mattan min babe.

ligger i sängen och pratar med mattan.. samtidigt som jag är inne på stallet.se (<333), underbart!
'
jag: k
mattan: okej..
j: fan vad manlig jag har blivit..
m: det är ju bra..
fast.. kom på att jag är inne på stallet, men det är manligt ju..
j: oj, man kan avla hästarna!! hm.. "avla"..
m: vad är det förnågot?
j: typ skaffa barn.. har ju iof bara killar.. men det ska nog gå ändå!
m: hahahaha oookej.. sluta.. är du inne på stallet seriöst?!
j: ja.. fan kul ju.. hur tränar man hästarna?
m: inte vet jag.. jag brukar inte vara inne där..
(sluta ljug mattan, vet att du är inne där i smyg..)

min första häst på stallet.se..

lägg märke till detaljerna (<3333333), det är du mattan min babe ♥

åh vad det är drygt med msn!!

asså.. inte drygt "drygt", utan drygt med folk som loggar in och ut hela tiden.. skaffade ny msn samtidigt som jag fixade den nya bloggen (alltså denna), tänkte "härligt med ny msn, nu ska jag bara ha sånna jag känner och har kontakt med." men likförbannat så har man minst 90 online varje gång man kollar.. och seriöst.. hur många utav dom är "viktiga"? och ja gottfolk, anledningen till att jag i stort sätt alltid har statusen "upptagen" på msn: så sjukt drygt när folk loggar in och ut hela tiden, och då är det folk som man kanske inte ens känner.. till exempel en såndär dag som man bara går och längtar sig igenom, för att man är så jäkla irriterad och tänker att då blir säkert nästa dag bättre.. så in på msn när man kommer hem.. när man väl är inne så loggar samma jäkla randomperson in och ut ungefär 10 gånger.. och då heter personen oftast något i stil med "booii" i slutet av namnet.. så.. dax för ny msn inom snar framtid! och den ska enbart vara för personer jag känner.

hej, det var längesen..

ingen uppdatering igår.. pluggade ihjäl mig typ, vilket det kommer bli mer av sen. måste verkligen plugga till detdär jäkla geografiprovet som vi har imorgon.. känns som att jag inte har gjort annat än att plugga till det dom närmaste 5 dagarna.. usch. aja, coopertest idag på idrotten.. vart sjuk i ungefär en månad, vilket får bli bortförklaringen till min inte så jättebra kondition, men jag kom väll iaf runt, haha. äh, det gick bra ;) man får se det positivt: kan ju knappast bli sämre nästa gång.. och detta skulle vi ju mäta för att se om vi förbättrar oss.. så ja ;) men nu ska jag plugga.. först blire det sista geografiplugget och efter det blire psykoligi, vilket jag personligen tycker är det roligaste ämnet i skolan, så det är chill :) pusshej mina fina.

filmtime.. :)

gosigt. det blir "letters to juliet". en typisk moa-kan-se-hur-många-gånger-som-helst-film.. ihi. :) pusssss.

ett helt okej seriöst inlägg..

hm.. ligger för tillfället i sängen med en flaska vitaminwater.. har tänkt på saker och ting. antingen börjar jag blogga på riktigt, eller lägger jag ner det hela. om jag ska fortsätta så innebär det att jag måste hitta något som bloggen ska handla om.. för detta är seriöst ganska tråkigt. jag har aldrig något "viktigt" att skriva längre.. har även tänkt på en annan sak.. finns folk som har kommenterat och frågat om bilder på navelpiercingen.. hade ju kunnat lägga ut en bild.. men f*n vad mycket åsikter det hade blivit.. hm. är det "nakenbilder" att lägga ut bilder på sin mage elrlrlelerlerlr? okej förlåt.. skulle vara seriös. fast nä.. jag orkar inte det. inte pusshej.

en av moas spontana idéer..

jag funderar starkt på att färga mitt hår ljust igen.. är ungefär ganska exakt ett år sen jag gjorde det förra gången.. hm. trivdes ganska bra i det osv.. problemet är dock att jag hatar utväxt! usch.. ångrar att jag inte färgade håret ljust innan jag åkte till spanien, då hade det nämligen blekts en hel del på naturligt sätt, + att man ser grymt mycket brunare ut när man har ljust hår.. kommer dock inte vara "brun" (haha, vad man nu kallar det.. jag anser inte själv att jag är sådär värst jättebrun, menmen..) så länge till, och då känns det onödigt. en annan sak som är onödigt med denhär färga-håret-ljust-igen-grejen är att jag personligen tycker att det är mycket snyggare att vara brunett nu i vinter.. men det är min uppfattning om det hela ;) pusstja.

hey sweetie! well, i need you here tonight.

fan vad underbart allt är. eller aa, i stort sätt allt faktiskt. veckan kommer dock bli dryg, men en dag avklarad iaf. imorgon är det skolfoto kom jag på nu, ojoj. och på onsdag konditionstest :s (</3) kommer säkert gå.... jättebra, verkligen. fast nä.. buhuu.. min kondition är inte på topp precis.. är dock fortfarande lite halvsjuk (ont i halsen/sjukt trött), så kan ju skylla på det lite ;) ehe. har precis kollat på linas kvällsbok.. underbar film det :) nu tror jag att jag ska kolla på madicken faktiskt :$ haha. jättegullig! hursomhelst.. nu ska jag fixa & dona lite.. sen blire madicken somsagt.. vi hörs kanske sen :) hejs.

"du är ju såhär materialgirl."

haha puss på dig med mathilda. :) mattan gick nyss.. tråkigt. idag blire segdag.. underbart! aja.. vet inte vad jag ska skriva. pusssssssss.

This moment is perfect, please don't go away.

Waking up, i see that everything is okay,
the first time in my life and now it's so great.
Slowing down, i look around and i am so amazed,
i think about the little things that make life great.
I wouldn't change a thing about it.
This is the best feeling.

MIN DATOR blev raped av mattan nyss.. MOGET!

tur att man har så sjukt mogna "kompisar".. *host, mathilda, host*

PUUUUUUUUUUUUSS

täääääääänkte bara säga en sista gång nu att MOA EKBERG är efterbliven :)
hihihi puss / Mathildaaaaaa

EFTERBLIVEN ÄR "JAAAAAAAAAG"

moa är efterbliven.. !!!! och nu vet alla :)

fast man blir väl som dem man är med,, fan.

hihi, puss

TRALALALALal

moa pratar med sin bög i tele och jag är livrädd över att bli avslöjad att jag gör detta på hennes blogg :o
Moa är efterbliven, det bör alla veta!!!!!
...fast man blir väl som dem man är med antar jag. fan


hihi, puss ‚♥

All that i'm after is a life full of laughter, as long as i'm laughin' with you.


godmorgon.

eller aa.. inte jättegodmorgon.. inte för min del iaf. har sovit jättedåligt. åh. jag som hade tänkt att sova ut ordentligt. men nejnej.. då blir man väckt ungefär tre gånger, och efter det så är det ganska omöjligt att somna om. har även vaknat runt 5 gånger inatt också. usch. vet inte varför.. men ja, finns inte så mycket att göra åt saken. och ikväll kommer mattan, gosigt. vi ska typ.. äta gurka (!) och kolla film :) ihi. aja, nu ska jag kika film och se om det är möjligt att somna om. tja.

gosigt.

+
+
+
+
+
+
= min dag. helt okej. eller aa.. väldigt gosigt.

hej alla söta.

är överglad för tillfället! :D ganska chill dag i skolan.. började 20 över 10, då blevre samhällskunskap, sen spanska, sen samhällskunskap igen, sen slutade jag. då gick vi och köpte vitaminwater och något nagelgrejs.. :) denna helgen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, riktigt skönt! måste vila ut ordentligt känner jag. orkar inte gå runt och vara lite sådär halvsjuk och jättetrött längre. ihi. aja. nu ska jag städa mitt rum.. vilket egentligen inte behövs. men.. är ganska sugen på det :) så det får väll bli att rensa ut lite! ihi. puss sålänge. :)

sjukt kul med plugg. nu dör jag. tja.

så jäkla jobbigt.. har pluggat i stort sätt sen jag kom hem. hatar politik. :( sjukt svårt. + att jag har galet ont i huvudet. åh. aja, snart är det helg. skönt! som det ser ut nu så blir det bara till att vara hemma och ta det lugnt, kanske träffa mattan min babe på lördag!! haha, älskar dig min fina mattan!!!!! (förlåt mathilda, va tvungen (a) du vet att du älskar mig ändå :).) nu blev jag klar med mitt pluggande. så jäkla bra är jag!!!!!! :) aja, pusstja.

en sjuk moa.

blää. hemma idag igen.. jäkla hosta.. imorgon ska jag dock till skolan hur jag än mår, vet att jag sa så igår med, men ja.. jag känner att jag inte kan vara borta fler dagar nu. hur dagen har varit: vaknade halv 6, bestämde mig för att inte gå till skolan, somnade om, sov till ungefär 10, ringde min tönt, kollade på film, pratade med min tönt ungefär hela dagen. sen ringde niklas och sa att han va påväg hem, så jag började laga nudlar, han kom hem, vi fortsatte laga mat och rockade loss till spcegirls wannabe. jäkligt nice. nu är jag jävligt trött, så ska nog sova en stund. tja.

You’re so gay and you don’t even like boys.

ehe. känner mig galet seg. fortfarande sjuk, men imorgon SKA jag till skolan, that's it. springer runt i mitt rum, städar både rummet och garderoben och halvsjunger. haha. imorgon känns det som om det kommer bli orkarintefixahåret-jeans-tshirt-storhalsduk-dag. gosigt. aja.. nu ska jag fortsätta städa. ihi. juuuussstdet, låten är grym! puss mina fina.

någon är hemma....... :D

lalala.. ville bara säga att jag är hemma och att jag lever.. är dock lite halvt sjuk....... illa. menmen.. nu har jag bättre saker för mig. tja.

någon är hemma....... :D

lalala.. ville bara säga att jag är hemma och att jag lever.. är dock lite halvt sjuk....... illa. menmen.. nu har jag bättre saker för mig. tja.

sista inlagget.. sen ar jag hheeeeemmmmmmaaa.

ganska nice sa.. borjar bli liite trott pa att det ska vara sa varmt faktiskt, sen hittar jag inte pluset.. men ja.. plus att jag ar sjuk.. lala.. vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt.. menmen.. kommer hem pa mandag formiddag.. flyget gar 7 fran spanien.. men vi aker harifran redan vid 4 pa morgonen.. :( sen blir fika och shopping med mina sotnosar. juuuustdet.. fan vad nice att komma hem. har hela nasta helg uppbokad ocksa.. fredag blir goskvall med nagra sa mattan (mathilda) nu.. sen lordag blir paaaartykvall med fina tjejer, sjuuuuukt fint det :) menmen.. nu ska jag mog borja dra mig hemat.. eller nej.. for vi ska typ.. till nagat stalle nu.. haha. vet fan inte vad det ar :D men vi hors nar jag har kommit hem.. och da kan jag ju aven skriva riktigt igen.. ;) ehe. men ha det sabra och sakna mig inte formycket nu! pussssshej alla fina.

lalala.. :D:D:D

hoppas att ni har det sjukt bra dar hemma nu allihopa! :D sjalv har jag det aaaaaaasnice.. nagot som kandes ganska bra sa var nar jag skulle kopa ny foundation och ungefar alla va forljusa :D ihi. menmen.. ska dra och bada nu.. vi hors! :D pussss mina fina.

naw, lilla emma..

"Imorgon åker familjen minus filip, och moas familj till stockholm, men den jävlen är ju i spanien så hon ska inte följa med. Så det kommer väl inte riktigt bli så roligt som det kunde blivit, men whatever." fran emmas blogg.. gulligt av henne!!!! men emma, jag lovar att jag hanger med nasta ar!!!!!! det blir niiiiiice :D hade aven tankt att du och jag kan ta en weekend i malmo snart.. vi har en del att prata om! tack for att du finns forresten.. och en sak till: hoppas att du tvingade mamma att kopa natt fint till mig!!!!! jag ringer dig sa fort jag kommer hem.. vi MASTE prata!!!!! puss pa dig, du ar bast!!!!!!!!!! hahahahaha!!! kom pa varsta saken ochsa om oss.. vi har dock haft samtalsamnet uppe forut.. men: bros before hoes!!! om du fattar vad jag menar.. vilket jag vet att du gor......

im just too far from where you are.

lalala.. jag saknar min bög.. :( blaaa.. kan dock inte skriva tre speciella bokstaver.. yeye.. jag fattar inte spanska datorer. lyckat. det ar sjukt varmt har forresten.. typ 40 grader for tillfallet. juuuustdeja.. pa torsdag ska jag pierca mig i navlen :D ihi. kommer nog inte gora ont ellersa, inte alls. och om mamma ser detta: forsok att hindra mig!!!!! ihi. :D:D:D:D men nu har jag inte tid med detta langre.. vi hors. pusstja.

åhåhåhåhåh. dör.

med en väska som väger mer ön sigsjälv så är det minst sagt galet bra att man tar typ 60 i bänkpress.. :) åker vid 3. wihouw. kommer bli great. säkert. flyget går halv 7. är framme i spanien ungefär runt 10tiden.. så, detta kanske blir sista inlägget jag skriver på ett bra tag.. ehe.

chachaa bloggen. omg, jag lever.

eh. nej. eller jo, jag lever ju. men aa.. äh. jag är på ganska dåligt humör. eller aa, depphumör. åker imorgon. ska bli kul och så. men jaja, ni fattar. eller nej, det gör ni nog inte. men ändå. har egentligen inget att skriva. justdet, lovade att jag skulle lägga ut en bild på max idag som jag tog på idrotten. asbiff. det gör jag sen då. blabla. jag har grymt tråkigt. men nu ska jag till pappa. vi hörs sen. tja.

RSS 2.0