har sagt det förut och jag säger det igen: gud vad jag saknar 9 K&M.. :(

fast.. jag antar att jag alltid kommer börja göra det när jag lyssnar på graduation.
'
och alla ni som klagar på att jag aldrig lägger upp bilder: NÖJDA NU?!

Why can't i breathe whenever i think about you? Why can't i speak whenever i talk about you?

hihihihi. någon är vääldigt jätteglad.♥

hahaha så jävla bra, grym!

fast kanske liite gay..

chachaa bloggen.

eeeehe. har haft fullt upp idag :D nejmen.. snöbollskrig vetni.. ;) HAHA. mogna vi är. verkligen. aja, snackar med mattan nu..
'
mattan: har du kört i snö någon gång?
jag: va?
mattan: ja, har du kört i snö någon gång?
jag: men va?
mattan: ja?
jag: eeeeh, kört i snö?
mattan: ja, alltså bil!!
jag: ahaa, nä..
mattan: så är du så seriös också..
HAHAHA..

fan vad underbart med snö!!

precis kommit in från en mysig kväll med mattan i snön.. HAHAHAHA.. oj.. bara jag som misstolkade dedär? :( aaja.. vi har ju iaf vart ute.. jättemysigt. åh vad jag älskar snö.
snel hest..
"mathilda, mathilda, pappa kommer få spunk.."
dvärg no.1

hm.. en till idiotisk spontanidé..

nu har jag kommit på att jag vill ha större rum.. så hejdå säger vi till min älskade dubbelsäng.. hihi. fast.. jag kommer sakna den.. :(

fan vad ledsen jag blir..

jag tapetserade om mitt rum för ungefär ett år sen kanske.. eller, kanske lite mer. men whatever. jag fick INTE ha rosa, för att pappa sa att jag skulle tröttna på det.. så han kom med förslaget svart, vitt och beiget typ. och ja, jag gick med på det.. och NU, nu håller han på att tapetsera om min systers rum.. och tror ni inte att det är rosa eller?.. FAN.. blir djupt deprimerad asså.. och aa, hon är tillochmed äldre än mig. fy pappa.. :(

hemma nu :D:D

från en väldigt gosig kväll/natt i stan. hihi. fyfan vad jag är trött!! nu blire att sova.. ehe. puss.

ändrade planer osv.

ikväll blire att toffla.. ;) HAHAHA. fast nä. ska till min babe i stan. får se lite vad vi ska göra.. kanske party? hoppas det händer lite mer ikväll än vad det gjorde igår.. ooooj. hahaha. glömde skriva att det är jannis jag ska till. tar bussen om en timme. så måste nog skynda mig lite. :) vi hörs sen. eller.. det gör vi nog inte alls.. haha. pusstja.

hmm.. ska man köpa iphone eller? :):)

"behöver" ju ny mobil nu.. haha. typ.. (a) och ja, jag är gaanska sugen på att köpa iphone.. vet dock inte om jag ska ha 3gs eller 4, eftersom att vissa säger att 3gs är bättre :o HAHAHAHA.. får damp asså.. jag och mina spontana jävla idéer.. :):)

fan vad trött jag är.

kom på att klockan är rätt mycket.. eller aa, kvart över ett. borde nog gå upp och äta frukost osv.. ikväll blire antagligen att åka pulka med lite folk :) HAHA. aaja, hejdå..

hm..

"tänk dig att du har som en cirkel, men olika steg, längst uppe så är du som allra ledsnast, sen lite mindre ledsen, sen nästan helt okej, mår bra, du känner dig glad, peppad, lycklig, nästan helt euforisk, och sen helt jävla cplycklig när du har kommit upp till toppen, fast på andra sidan ledsen, då är det liksom att du har det bästa i hela världen och du kan inte få det bättre, men det är bara det att det är så himla lätt att man bara trillar över på dendär andra sidan, så blir man sådär otroligt ledsen igen.."

oj, mina föräldrar är tillochmed kapabla till att passa tider..

trodde fan att dom hade övergett mig ett tag.. va ju som såhär att jag, emma och felice va hemma hos mig, själva. och aa, eftersom att det spökar här, PÅ RIKTIGT.. seriöst. vi hörde något, så vi sprang ut.. (a)  sen svarade inte mina föräldrar när jag ringde :o:o så jävla dålig stil. sen efter typ 100 ggr så svarade dom.. så dom lovade att vara hemma om en halvtimme.. och.. det va dom.. hihi. ombytta roller kanske? ;)

nice att jag inte kan gå..

har stukat benet. gg moa. fan vad ont det gör.. :( och fan vad seg jag är.. aja, NU ska jag iaf ut. pusshej.

saker som du sa, bättre än osagda, men det du aldrig sa borde verkligen sägas: så blir det alltid med dig.

Hör att du ångrar dig, och jag ångrar dig. ASSÅ.......... JAG ÄR SÅÅÅÅÅ JÄVLA SUR!!!! haha, helt sjukt faktiskt. sitter och gråter, skakar och skrattar, så jävla skrattretande. HAHAHAHAHA. vet fan inte varför jag skriver det på bloggen ens. men måste fan skriva av mig....... HAHAHAHAHAHAHA. åååh fyfan :( fyfan vad irriterad jag är. skulle nog kunna döda någon nu :( fast nä.. hahahahahahahahahha. åh herregud. vet inte vad jag ska skriva. SÅ JÄVLA OMOGET. bete dig som om du vore ** och inte som en jävla 12åring som nyss förlorat på wow och försöker skylla ifrån sig på alla andra.

WIIHOOOUW!! party ikväll eller? svar: nej.

HAHA. eller.. vad vet jag? sånt man märker :):) dock verkar karlskrona litedött ikväll? eller aa, ikväll och ikväll.. ganska ofta. men extremt dött ikväll. aja, hursomhelst, snart kommer mina babes. blir goskväll hemma hos mig med idol osv.. dom skulle typ gå.. snart.. hahahaha fyfan vad jag har tråkigt.. :( och jag hatar att vara hemma själv.. så, joina? jk. för snart kommer emma och felice. va ett rejält tag sen sist. eller aa, förra helgen. men då va vi ganska många, så.. inte riktigt samma sak. + att vi stack på fest och allt va vi nu gjorde den kvällen.. aaaaja, nu ska jag klä på mig osv.. vi hörs kanske senare..

HAHA. lol. jag vet inte hur man lägger till nr i mobilen..

har ju alltid fått hjälp med det.. (a) och nu är ingen hemma :o HAHA. kanske på tiden att lära sig det nu? :)

flashbacks eller?

whole new world

chillkväll.. eller?

ja ni, vad händer ikväll? blir förmodligen tjejkväll hemma hos mig. men om inte det så blire att dra in till stan, till porslinan, och ja, göra vad man brukar göra där. HAHA. lagom segt kanske? nej, men det blir säkert jättekul. har inget att skriva. jävligt dåligt. så nu ska jag nog dra och ta tag i mitt liv och hitta på något.

jävligt seg dag.

samhäll typ 4 timmar + spanska. eew. blev klar tidigt idag också. bussen går om 12 min.. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. sånt man märker. aja, FYFAN VAD JAG HAR TRÅKIGT. ehe. nu blire skola. tjao.

kom nyss på mig själv med en sak..

varför är jag vaken? är sjukt trött. ligger typ och halvsover. men bara för att jag har sovmorgon imorgon så betyder inte det att jag MÅSTE vara vaken länge.. så, nu blire sova. godnatt.

HAHAHA.. fyfan vad klockrent!!

Lady Gaga - Paparazzi parody (like a nazi)


så jävla rätt.

är hos simon nu.. jag sitter vid datorn och han gör mat åt mig. SÅ JÄVLA RÄTT!!

det går bra nu..

aa fast nä.. JAG SUGER PÅ GEOGRAFI för tillfället.. :( vafan är slättlandskap? jag, maja och eve ska tydligen göra en powerpoint om det.. men det funkar inte ens att googla. FYFAN VAD BRA DET KOMMER GÅ!! haha, eller inte.. faan.. får damp.. finns inga böcker om det heller.. :s HAHA. eller är det bara vi som är dumma i huvudet som inte vet vad det är för något? eeeeeh. aja, måste leta vidare. även om det är omöjligt att hitta något. dåligt..

har tråkigt.. och bussen går inte förän om 10 min..

jävligt tidig idag.. HAHA. eller.. mm.. HAHAHAHA vad kul jag har.. sitter och lyssnar på när min pappas sambo sitter utanför mitt rum och försöker ta på vår hund kläder!!!! HAHAHAHAHA.. aja, nu ska jag typ äta frukost.. vi hörs sen. puss.
ganska ofixad idag.. men ja, som jag sa i förra inlägget: de finns ingen mening att fixa sig i detta jävla vädret.. :(

palla att det snöar..

slutar fan aldrig :( blä. idag blire iaf stan med mina babes, hur detta nu ska sluta? :s typ snöstorm. sen ikväll ska jag vara med dom då, igen.. hah. blir lätt så. meen.. det är sånt man får ta.. har faktiskt saknat dom.. lite. :) aja, bussen går om en timme, så ska nog fixa mig nu.. inte för att jag ser någon mening i att platta håret egentligen med tanke på detta jäkla vädret.. aja, vi hörs i eftermiddag/ikväll när jag har kommit hem. puss.
en av mina babes ;) den med bäst humor måste jag säga! haha. ingen annan förstår vår humor.. DÅLIGT emmelie, dåligt.. dom andra orkar jag inte leta upp bilder på atm.. så, ja.. :)

är kåt.. redtube in my heart!!


HAHAHAHA.

jag sitter och sjunger.. emmelie och simon börjar skratta..
jag: spelar ni in eller?
emmelie: va? nej?
dom fortsätter skratta.. simon vänder sig om, emmelie har fixat hans hår..
alla: HAHAHAHAHAHA!!
simon säger på skånska: ser ser ut som en polack..
jag: simon, man pratar inte skånska i polen..
HAHAHA, han är efterbliven..

MEN SUG KUK!!!!

seriöst, palla att jonas åkte ut.. jävla ann-katrin jävel.. ska fan aldrig mer kolla på bonde söker fru.. 15 min kvar av programmet.. men fuck off. aldrig mer bonde söker fru.

kanske är de helt enkelt en hinna av rädsla, av ensamhet och av trötthet.

rubriken har inget med vad jag gör för tillfället att göra, men, tyckte att den passade in på dagens/mitt humör just nu.. men är med mina babes nu då. skulle bara vilja tacka för att ni finns osv.. hah, nejmen.. eller jo, men vafan.. HAHA. får damp. fortsätter att dö lite mer för varje minut som går.. fyfan vad njvofnjibfsrmp.. :( för tillfället sitter jag och sjunger miio-låtar.. nivet, dendär gruppen man lyssnade på när man va typ 7? :) hah, underbart. allt är så underbart, verkligen. aja, nu ska jag gå tillbaka till domdär jäkla töntarna, bonde söker fru på tv ju♥. måste även meddela om att emmelie och jag nyss kom på att simon typ är våran syster..

jag är seg. :(

har tjatat på emmelie 30 min om att hon ska gå ut.. men kom nyss på en sak, jag har varken byxor på mig eller ser någolunda okej ut i håret. haha wupsi. kom på en annan sak också. jag har köpt ny jacka idag. hih. min älskade gayfriend david hjälpte mig att bestämma. tack för det babe! är jättenöjd.. iof 700 kr fattigare. men helt okej ändå! aaaaja, nu måste jag gå ut.. pussstja.

snöbollskrig nu..

underbart! haha. aja, ska ut nu iaf. blir först snöbollskrig, sen blire ut och gå med emmelie och prata♥ vi hörs sen.

hemma nu..

sjukt trött. men kan inte sova. dålig kombination. gör inte alls särskilt mycket. sitter i sängen och lyssnar på musik osv.. sen kommer emmelie. ska bli ganska awesome att träffa henne faktiskt. dör lite för varje minut som går också. hatar emomusik. eller ja, låtar med emotexter. dåligtdåligt. menmen.. har inget att skriva typ. tja.

FYFAN.. kanske.

ååååååh vad jag får damp.. :( skakar. ska nog snart dra hem, orkar verkligen inte vara i skolan längre. eller, hem & hem.. ska till emmelie.. asså bläääääääää. aja, nu har jag matte, sen ska jag hem. tack & hej.

en jävligt trött moa.

kollade film.. eller aa, somnade. så, har sovit i 2 timmar nu (a) gaanska skönt. aja, känner att jag kanske borde duscha osv nu. efter det ska jag nog sova. ska iaf inte blogga mer idag. så, vi hörs imorgon. godnatt.

regn, regn, regn.

fyfan vad underbart! fast nääää.. :( eller.. det enda som är kul är att hoppa i vattenpölar (a) HAHA. ganska onödigt gjort. blev ganska kallt faktiskt.. okej, men nu ska jag försöka vara lite seriös.. okej, skitmysigt att det regnar osv.. MEN.. inte okej att det har regnat oavbrutet sen i förgår.. :(

älskar hål"timme" lite mer för varje minut som går..

har inget bättre för mig än att sitta och skriva psykologiuppsats om psykopai. HEHE. jag är grym. + att om en timme får vi reda på betyget på svenska uppsatsen vi skrev förra vecka. är ungefär sååååhääääär taggad. haha nej men seriöst, jag är faktiskt lite taggad (a) måste fan minst ha satt vg på det asså.. annars är jag fan dålig! hah, nejmen.. det gick säkert bra med tanke på min underbart grymma fantasi ;)  aaaja.. nu ska jag och olivia gå på stan en runda.. vi hörs sen. pussssssss.


HAHA. har kommit på en sak..

jag missbrukar orden bög och gay. HAHA. kom på det nu.. är rädd för att detta har pågått ett tag.. aja, får väll helt enkelt försöka sluta med att säga så......... :(

åh vad jag hatar inställda lektioner..

SÅ JÄVLA DRYGT!! började halv 10 med matte, sen har vi varken mentorstid eller spanska, efter det svenska en timme, sen ingen historia. FYFAN. okej, historian är väll helt okej att slippa.. inget fel på att sluta 2 timmar tidigare. meen.. hål"timme" i över 2 timmar är döremot inte okej. och HAHA. har kommit på en sak.. när vår klass har så många inställda lektioner blire inte "åh, jippie, fan vad skönt att slippa dessa lektionerna!!" utan det blir mer "men fan vad meningslöst att ens dra till skolan idag över huvud taget..". aja, whatever. jävligt segt. men.. nu ska jag.. inte gör nånting.. jävligt kul.

What matters most?

Everything that you feel while listening to every word that i sing.

HAHAHAHAHA.. ackack.. vad blev det av pojkarna?

erik: du.. jag har statistik och diagram i matten..
jag: okej?
e: jag ska göra en undersökning..
j: okej?
e: jag har valt bhstorlek..
j: HAHAHAHAHA.. bra försök erik!
e: det är faktiskt sant..
j: HAHAHAHA.. så typiskt dig!
e: men fråga pontus..
j: HAHAHAHA.. ska han också vara med?
'
hahahaha, stackars små pojkar som måste ljuga för att få reda på bhstorlekar.. illa. :)

får väll underhålla mig med bloggen ett tag då..

facebook har damp.. fan vad sur jag blir. iaf på min dator. och nu har jag kommit på hur handikappad man är utan facebook.. menmen.. för tillfället är jag mer handikappad MED, så..

HAHAHAHA. jag har fan blivit man..

mathilda försöker prata känslor.. men man som jag har blivit så går det inte så bra..
mattan: men, så kan jag väll inte göra?
jag: k.
mattan: men moa förhelvete!!
jag: haha, oj..

chachaa bloggen.

fast nä. har jäävligt tråkigt. för tillfället ligger jag i sängen och snackar telefon med mathilda. eller ja, snackar & snackar.. jag sjunger. jävligt fint faktiskt. sjunger fall for you. naaaaaaaaaw♥ fast.. lite för romantiskt kanske. eller.. mest emo. men det passar ju mig, så.. ;) äh, nu ska jag vara liite social mot henne. EHE. puss.

hold onto your words, cause talk is cheap. And remember me tonight when your asleep.

asså ganska okej dag faktiskt. sov länge, kollade film, sen vare kalas för bror. och ja.. så har väll min dag sett ut. och aa, nu ska jag sova. vi hörs imorgon. godnatt.

detta kan vara något utav det klockrenaste jag någonsin sett:

såndär gilla-på-facebook-grej.. säger bara HAHA!!
'
Dad : Do you love your boy ?
Girl : Yes dad
Dad : Invite him over for a meal,let me see if he is that good for my daughter
Girl : What you mean by that ?
Dad : He gotta beat me in "Black Ops" to win my daughter

okej kväll med jävligt okej brudar.

haha, kvällen blev rätt lyckad trots allt. kunde varit bättre, men ja, vi gjorde det bästa av situationen iaf ;) drog in till stan vid typ 11. orkar verkligen inte säga allt vi gjorde, vi hann med en hel del faktiskt.. HAHAHA.. och nu är jag aaastrött :( så godnatt.

HAHAHAHA. har kommit på mitt framtida projekt!

jag, moa ekberg, ska "äntligen" höja min taklampa.. så att ni (som "brukar" vara här såklart) slipper klaga på att den sitter lågt ner! HAHA. tycker personligen inte att det är behövligt över huvud taget, menmen.. gör det för er skull. erkänn gulligt av mig? ;)

there's never a wish better than this, When you only got 100 years to live.

FYFAN VAD JAG ÄR SUGEN PÅ ATT STÄDA!! fast nä.. men antar att jag måste. fan. eller så skippar jag det och ligger kvar i sängen och halvsover ist? hmmmmm.. eller så gör jag inte alls det, utan tar tag i mitt liv och fixa till mig. great!

tonight's gonna be a good night.

goskväll med brudarna hos felle, det blir spa, laga mat, fixa till sig osv.. riktigt längesen sist.. hih. efter brudparty blire antagligen party. WÄÄÄÄHJ. meeen.. innan allt blire kalas. haha. och nu måste jag städa osv.. vi hörs sen! :)

gud vad jag saknar sommaren.

klassparty.
eh, fotbollsvm i guess.
midsommar.
sailet.
midsommar (?)
hasslöfestivalen.
trummenäs.
andrea och jag hade städat trädgården efter party. hittade en hel del grejer, lagom random. :s
jag skulle övervinna min höjdrädsla, kunde slutat bättre.
klassparty någon gång.
hasslöfestivalen.
oj, inte en aning. va nog iaf hemma hos adam?
städa efter party igen. hah, underbart pigga!
underklädersparty. haha fast nä. menmen.. 5 pers delade på en 1,40 säng. gaanska otrevligt faktiskt.
kalas?
på emmas land. HAHA.
tältning med folk. ganska okej kväll.
HAHA. andrea♥ vi va påväg till trummenäs, så hade vi askul åt att erik ställde sig på familjeparkering när några skulle in och handla. äh. usch. jag orkar inte lägga upp fler bilder nu..

hemma nu. har nog aldrig varit tröttare.

asså.. jag är så jääääkla trött. men.. orkar inte sova :( hursomhelst, jäkligt trevlig kväll måste jag säga. och imorgon blire först kalas, sen spakväll med massa snygga brudar, efter det paaaarteyy, tror att det kan bli gaanska awesome faktiskt. men, nu måste jag verkligen sova. vi hörs imorgon. godnatt!

jag vill ha sommar. nu.

åååååh. blir galen!! vet fan inte vad jag ska ha på mig.. och ingen hjälp får man.. gah. hade varit lättare om det va sommar :( + att jag saknar detta årets sommar som fan.. :( helt klart bästa sommaren i mitt liv. hih. menmen.. HAHAHAHA kom på mig själv nu.. det är en timme tills vi ska åka = jag har ganska bråttom. och vad gör man om man inte hittar något att ha på sig? jo, då sätter man sig vid datorn. sen har jag även lyckats slarva bort min plattång på sisådär 5 min. gg moa. MEN NU MÅSTE JAG FAN FÖRÖKA TA TAG I DETHÄR OCH HITTA NÅGOT ATT HA PÅ MIG :( eller äh.. vafan.. jag går naken!! fast nä. vi hörs sen. puss.

ASSÅ JAG KAN INTE SLUTA ÄLSKA DENNA MUSIKVIDEON..


ibland blir jag jättesur på migsjälv och tycker att jag är den mest korkade människan som finns..

HUR IRRITERANDE ÄR DET INTE NÄR MAN UPPTÄCKER ATT MAN HAR "RÅKAT" RADERA ALLA GAMLA BILDER PÅ DATORN FÖR ATT GÖRA PLATS?! döööööööh. onödigt som fan.

någon va hos tandläkare idag.. själv!

inte illa. men jävligt läskigt (a) HAHA. sån tönt är jag :( men jag tycker faktiskt att det är skithemskt att gå till tandläkaren.. vet inte riktigt varför, men ja.. oooooooohjävlar, klockan är redan ett.. ska träffa snyggingarna om 20 min.. uhpsi.. någon fick bråttom! hörs sen. pusshej.

insåg nyss att jag inte har något liv.

suger ganska hårt faktiskt. men seriöst, att blogga är bevis på förmycket fritid, och ja, det kan man väll kanske säga att jag har.. fast nä justdet, jag går ju samhäll/ekonomi, då blire dåligt med fritid. hur hinner jag blogga? ehe. det gör jag inte. och se så kul bloggen är. ska kanske ta tag i den, börja lägga upp bilder osv. men det får bli senare, för just nu är skolan mitt liv. great. ska ju kanske byta skola också, då lär det ju inte bli mindre plugg precis. somsagt: det suger. blir samhäll på galären/john bauer, har jävligt svårt för att kalla det john bauer, eftersom jag gick högstadiet på galären, och då hette även gymnasiet det. menmen.. det är sånt man får leva med. ska snacka med lärare/rektorer imorgon, så jag får helt enkelt se hur det blir! måste ju hälsa på någon dag också och kolla läget och allt sånt. oj, detta blev långt.. och imorgon ska lilla moa gå upp tiiiidigt för att gå till tandläkaren, SUG KUK!! om ni inte förstod: nu måste jag sova. vi hörs imorgon och godnatt.

jag är seriöst som fan nu. och har inte blivit tvingad att skriva dethär.

jag gillar bananer, och jag blev inte nyss uppringd av en jävla tönt, bara så ni vet. sen suger jag på cod och mitt favoritvapen där är ak74u. hahahahaha. jag är ägd.


when nothing goes right, go left.

bläblä.. ville bara visa att jag lever, tror att jag lovade att skriva mer. men, skriver kanske sen. tja.

I throw my hands up in the.. ?

moas version: i throw my hands up in the air sometimes..

simons version: i throw my hands up in my ass sometimes.. (och idioten är seriös :s)

hahahahahaha, gillar när folk kan läsa mina tankar ;)

simon boxar mig i magen..
jag: siiiiiiimon..
simon säger med bögig röst: omg sluta, akta min navelpiercing..
jag: ..
simon: visste att du skulle säga så..
jag: fan.

tjotjenahej&hallå.

slutade 12 idag.. AWESOME! träffade simon på bussen, bestämde att jag skulle till honom snart. så, det är väll det som gäller idag. senare kommer även tim. underbart att träffa dom tillsammans igen, har inte hänt på länge ju ;) eller.. aa.. typ en vecka kom jag på nu. HAHA. men.. nu måste jag dra :D finns på mobilen. haha. vi hörs senare. pusstja.

It's hard to take courage In a world full of people, You can lose sight of it all.

funderar på att sova, funderar på att duscha, funderar på att göra iordning bloggen lite, funderar på ganska mycket faktiskt. men jau, nått av det blire. skriver snart.

On the first page of our story the future seemed so bright, then this thing turned out so evil. I don't know why I'm still surprised.

har precis pluggat klart för dagen, så grym är jag! nu blire kika film, sen får jag väll se vad kvällen har att bjuda på.. ehe. är sjukt trött, så antar att det bara bli vila.. gosigt. puss.

åh, underbar morgon. fast nä.

har försovit mig + är fortfarande sjuk, men måste till skolan ändå. underbar kombination.

because you're amazing, just the way you are.

ihihihi. kan inte riktigt sova. sjuk som jag är osv.. dåligt. :( men hursomhelst så måste jag till skolan imorgon. wäähää. sen har jag börjat fundera på en sak, jag ska nog färga ögonfransarna. HAHA. kommer aldrig våga iof, men ändå. oj justdet, skola imorgon, så måste sova. godnatt.

BILDDAGBOKEN ÄR SÅÅ KUL!! och inte alls pinsamt..

ska ta massa sånnahär nu:
2010:

har du haft pojkvän/flickvän? - mjo. eh.
har du hånglat med någon? - nej, aldrig.
har du kramat någon? -  ofta man kramas.
har du hatat någon? - hehe (a
har du sagt "jag älskar dig" till någon? - japp.
har du varit kär? - ye.
är du kär nu? - vem vet.
i vem? - vem vet.
kan du vissla? - JAG ÄR GRYM PÅ DET!
äger du mer än 5 par string? - wtf.
äger du en mascara? - nej.
äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - nepps.
är du en fjortis? - ja, som fan.
är du emo? - JA, seriöst.
gillar du vältränade killar? - HE HE (a)
gillar du nörd-killar som pluggar 24/7? - älskar.
gillar du bad-boys? - hah.
gillar du tjejer? - ja, mattan min babe.
är du bisexuell? - ja, som bara den.
har du över 10 bhar på dig just nu? -  ja. :$

har du nångång tyckt om någon i din ålder? - jadå.
kan du köra skoter? - haha, jaaaadå!
är du brunett? - nej, SVARTHÅRIG!! = emo :(:(
är du blond? - nej, inte det minsta faktiskt. 
kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - ja? eller va?


helt seriöst,
vad har du på dig för underkläder: trosor & bh?
Hur gammal har ditt äldsta hångel varit? - lite äldre än mig.. 20.
den yngsta? - 15.
har någon tagit dig på ett privat ställe på kroppen? - nämen gud, uschnej.
vet du vad oral/anal sex är? - ?


senaste?
vem fick du sms av senast? - eric.
vem skickade du sms till senast? - eric.
vem ringde dig senast? - pappa.
vem hånglade du med senast? -  hampäähbooii.
vem pussade du senast? - hampus.
vem kramade du senast? -  mattan min babe.
vad drack du senast? - kaffe.
när däckade du sist? - har aldrig däckat? daah.
räcker det med pinsamma frågor för dig nu? - har tagit bort alla pinsamma frågor, men visst (a


Det är ett krig, varje dag skjuter vi ner varandra. Öga för öga, tills ingen av oss ser den andra.

godmorgon! fast nä. inte "god"morgon. men morgon är det.. eller, inte ens det. hah, äh. vi skiter i det. sjuk idag. ganska jättedrygt faktiskt. antar att det inte blir så jättemycket med denna dagen, typ kolla film, sova osv. menmen, nu ska jag kolla film då. pusstja.

Jag kommer inte höra av mig igen, Och jag kommer inte ta skuld. Så säg det och få det gjort. Det finns bara ett enda sätt att brinna upp.

är grymt trött osv.. inte på bästa humöret heller. så ja. sova nu? ja tack. vi hörs imorgon.

You're a liar, you're a cheater, you're fool.

deeptalk på g. haha, nejmen.. känner bara att det hade varit ganska trevligt nu. det behöver absolut inte ha med något som har med nutid att göra ellerså, men ja, typ bara allmänt. kan börja med att jag gillar inte människor som ljuger, människor som är falska osv. ärlighet varar längst. that's it. och nu ska INGEN ta åt sig, för detta har att göra med det "förflutna".. om man har hört/ misstänker att sin kompis ha något på g med ens ex, så frågar man kompisen, hon svarar nej, då äre liksom "okej fine." jag hade inte blivit sur över något sånt. men ja, om man sen får reda på att hon gör det, att ryktena är sanna, då blir jag jäkligt sur. sånt kan jag störa mig på så att jag vill dö typ. okej, fint att dom har något, good for them. men att kompisen har ljugit en, rakt upp i ansiktet, det är så.. fittigt. samt om man frågar en kille man har något på g med om han håller på med en tjej, för att man har fått den känslan, och han svarar nej. sen får man bevis på det. det är också något som gör mig så jävla arg. har varit med om det, och ja, jag stör mig på det fortfarande. inte för att jag bryr mig så, men att det ska vara så jävla svårt att vara ärlig? det fattar jag faktiskt inte. sen ett annat exempel, som får mig att bara vilja skita i allt, hur svårt det än är. om man "håller på" med någon, som skriver med andra ohså. tjejer, ni vet vad jag pratar om. man tycker om killen förmycket för att skita i honom, men samtidigt.. så vill man inget hellre. för alla borde lära sig att hålla sig till en person. seriöst. om jag skulle hålla på/vara tillsammans med någon som gjorde så, då hade jag nog låtsas som ingenting från början, försökt att inte bry mig, för att se om det blev bättre. men, om det inte hade blivit det, tillslut hade jag gett upp. och ja, det är självklart att killen ska få ha tjejkompisar, men om det blir mer, äre bara tack/hej typ. seriöst. att lägga ner tid på människor, som har.. (ska låta mogen nu) som har hjärta att göra så, är bara onödigt. och ja, äh, ville bara skriva av mig lite. men ingen tar åt sig, så blire bäst så. hah.

jag måste fan vara sjuk.. eller justdet.. det är jag ju. men ändå :s

är grymt sugen på att städa!!!! helt sjukt faktiskt. fast.. kom på att jag borde rensa min dator.. ser ut såhär för tillfället:
INTE BRA!! så.. det ska jag göra först.. sen blire nog att kolla film. är sjukt trött. efter det ska jag städa. ååh, jag skulle aldrig ha sagt att jag tyckte att hostmedicin va gott!! jävla hosta. aja..

säger bara: HAHA!

2007 vs 2010, förändrats eller? ;);)

godmorgon.

sovit dåligt som fan inatt. + att jag typ är sjuk. blää. har verkligen inte tid att bli sjuk nu, så mycket i skolan. menmen, jag får väll helt enkelt setill att bli frisk dååååe. aja, idag får det bli att vara hemma och vila osv. och nu ska jag kolla nightmare on elmstreet. pusstja.

fan vad jag har ont i benen.. måste vara växtvärk!

så snart mina vänner kanske ni inte kan kalla mig mini längre!! kanske kommer bli jättelång.. fast, det är jag ju redan iof. men ändå.. tänk om jag vaknar upp imorgon och typ är 1.80, hah, fan vad förvånade ni blir då! ;);) pfft.. man kan ju alltid önska.. + att jag är sjukt trött nu, så ja, ska sova nu. godnatt. imorgon är jag 1.80.

ohjävlar, mina vänner har blivit snälla :s fan har hänt?

jag sitter och kollar facebook.. är inne på min profil..
persan: den bilden är fin moa!
simon: moa, du är fan snygg.
jag: vafan blev ni så snälla nu för?
HAHAHAHAHA. pussss!!

hahahahahaha.

persan ringer till folk på skype..
persan: men.. vemfan är dethär?
jag: inte en aning..
persan: måste vara någon simon känner..
jag: jo, men det ser ju typ ut som en sån som simon hade kunnat ragga på..
persan: fjortis typ.
simon är upptagen med datorn så han hör inte vad vi säger.. persan sträcker fram mobilen framför simon..
simon: OJ, HON VA RÄTT SNYGG!!
jag: precis simon.. ;)
simon: hahahaha, oj..
'
SIMON DIN JÄVLA FJORTIS!!

nu sticker vi.. på födelsedagskalas ;)

pusshej.

okej nu killar, vilka noppar sina ögonbryn?

jag: kör fjortisfrilla ;);)
simon: men nej, jag måste noppa mina ögonbryn..
jag: eh simon, nej?
simon: vadå? alla killar gör det..
jag: simon, sluta. nej.
simon: vad vet du om det egentligen? ******** gör det..
jag: men han är ju gay.. eller?
simon: men moa, det finns killar som gör det..
'
HAHAHA, har jag missat nått eller?

han är bög, åh vad han är bög, han är så jättebög, han är världens största bög, du skulle bara veeta. åh, titta domdär killarna, åh, dom är så sexiga, åh. sportkillar, åh, härligt.

HAHA.. vi har inte tråkigt, inte alls :):) HAHAHAHA. vet att den är gammal, men vafan.. jag är trött.

vet att "wow-jocke" är gammalt, meen.. det är så jävla klockrent.

hahahahaha. det är verkligen klockrent, speciellt detdär med tjejer irl och på spel. HAHA säger jag bara. så jävla likt någon som spelar wow på riktigt.

freestyler, wackamackafore.

sunes jul in my heart. + negerbollar till det. jävligt fula, men ändå. ikväll blire kalas. haha ;) persan har ju nämligen fyllt år. grattis i efterskott på 14-årsdagen! :):) fast nä. men aa, har ju redan sagt grattis, menmen.. så jaja, ikväll blire ju då kalas somsagt, finns på mobilen. kommer nog hem ganska sent, tror jag (?). vet inte om vi hörs efter det. det är sånt man märker ;) men nu ska vi slå in paket till födelsedagsbarnet, tänker inte skriva vad vi har köpt, med tanke på att han kanske läser detta innan vi har kommit dit. men han kommer säkert bli jääääätttteeeeeglad :):)
GRATTIS IGEN DIN MUPP!! :):)

You’re so gay and you don’t even like boys.

rubriken säger ALLT. nanana.

he's just not that into you

kan vara den bästa filmen jag har sett. så sjukt bra. handlar om massa tjejer som dejtar olika killar osv.. och ja, hör en kille inte av sig. ringer/smsar etc, finns det en enkel anledning: he's just not that into you.

har aldrig känt mig fräschare..

däckade vid typ 7, med kläder på ohallt. eew. nu ligger jag typ halvdöd i soffan, är så jäkla trött, men kan inte sova. blä. + att simon kommer snart. han kan nog vara den drygaste kompisen jag har. seriöst. vi ska typ.. kolla karlsson på taket och baka negerbollar. HAHA. meen.. nu måste jag verkligen försöka gå upp och ta tag i mitt liv. vi hörs sen. tja.

Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest, Och DJn spelar samma låtar för hundrade gången. Finns inget här att hämta, bara misär och längtan. Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam.

.

när jag blir stor ska jag bli.. bli.. bli milf!!!! :D:D

HAHAHAHAHA. jag har fan sån jävlar natthumor.. + att mamma tror att jag är störd.. tänkte inte på att alla va hemma.. mattan sitter och spelar, vilket jag inte orkar för tillfället.. så ja, jag underhåller mig på annat sätt.. sitter och sjunger.. kan låta såhär:
'
jag skriksjunger: do you wanna fuck? yes i wanna do, do some nasty things with you.
i will make you moan, and it's more like porn, and you know i don't stop.
mamma öppnar dörren..
mamma: har du kul eller?
jag: oj, hörs det?
mamma: ni är ju söta!
mamma går ut och stänger dörren..
'
MIN FAMILJ TROR TYP ATT VI ÄR STÖRDA.. :(

Baby, I'm missing you, I want you by my side. And I hope you miss me too, Come back and stay. I think about you every day.

LIVET LEKER!!!!! och jag smeker (mattan min babe) ;);) känner att denna kvällen kommer bli ganska awesome! vi hörs sen.

it's crazy but it's true, i only wanna be with you.

FYFAN VAD JAG ÄLSKAR LIVET!!!!!!!!!!! :D:D haha. någon har slutat att vara emo. lan ikväll, och jag har redan natthumor.. inte bra! fast jo :D:D hahahahahahaha. fan vad glad jag är. och mathilda sjunger DÅLIGT! hahahahaha. så jävla kul at sjunga med hörlurar på sig och spela in. hahahahahah. får fan damp snart :):) eller.. har nog typ redan det. vi hörs snart!! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SOM FAN ELLER?

ändrade planer tonight.

blir inget lan :(:( wääähäää.. eller.. inte hemma hos mig iaf. mathilda och jag sticker nog till carl en runda sen, det blir niiiiiiice. blir nog att kolla film? hah. fast tim lovade att vi skulle spela lite iaf.. hih. och simon den svikaren söp så hårt igår att han inte orkar vara med.. såååå dålig stil! haha. juuustdeja.. mår inte så jättebra nu. så borde sova en stund. fick anfall tidigare idag. haha ;) eller aa; anfall & anfall. fick sjukt ont i huvudet, svårt att andas typ (?), blev jätteblek, yr som fan och mådde jätteilla. fan vad jag älskar migrän. har fortfarande ont i huvudet och mår lite illa. så aa, vad passar mer perfekt än goskväll med mina fina vänner? underbart faktiskt. men vi hörs senare. för nu ska jag sova somsagt, sen kommer mattan och då ska hon hjälpa mig med att rensa min garderob. fan vad niiiiiiice. puss.

ska vi köra ett deeptalkinlägg så att jag kan sova gott inatt eller?

svar: nej, inte riktigt. kan inte säga exakt vad det handlar om.. men.. jag blir bara så sur ibland, så besviken. och när det väl är en sak som är dåligt, så hittar man alltid massa småsaker som inte alls har med det att göra som också är skit. men det är småsakerna som får en att bara vilja skita i ungefär allt. asså. att leva helt isolerat från omvärlden nu hade inte varit fel känner jag. haha, fast jo, lite kanske. men.. aa. vet inte vad jag ska skriva. kommer antagligen ångra allt detta imorgon ellernått, menmen. har ju blivit emo, och det får ni leva med! :) nej men, det är skönt att skriva av sig.. jag tvingar ju trots allt ingen att läsa min blogg. men back to business again.. alla har dåliga perioder osv. det vet ni antagligen redan. det vet jag också. och jag vet att det kommer lösa sig, på ett eller annat sätt. men.. jag har så jävla lätt att ge upp saker. jag orkar inte lägga ner hur mycket tid och energi som helst på vissa grejer. det är liksom inte jag. sure, jag har ett jäkla tålamod och jag är envis som fan, men.. aa.. när det väl är en sak som är dålig, så dyker det alltid upp så mycket småsaker, bla. skolan, kompisar, osvosv.. sen en sak också: ibland känner jag mig så jävla ful :s och jaja, det är folk som skrattar för att dom inte tror mig, folk som bara säger "haha, sluta, du är ju skitsöt" men nejnej.. jag har sånna perioder.. jag tycker inte att jag ser bra ut.. vissa som känner mig vet att jag tillochmed har gråtit ett visst antal gånger för att jag tycker att jag är ful osv.. sjukt va? det kan man inte tro om man inte känner mig sådär sjukt jättebra va? ;) haha skojar. typ. haha. men somsagt, alla har vi våra perioder :) godnatt!

imorgon kommer bli awesome.

eeehehehe. men först skola, kommer dö. efter det blire lan med dom bästa. ihi:) eller aa, spela lite, sen bröderna lejonhjärta/ karlsson på taket- maraton, underbart! :D:D haha. men nu ska jag nana. pusspuss.

jag är nog den lataste jag vet. (a)

ligger i sängen vid datorn.. mobilen ligger typ vid mina fötter.. fick sms.. orkar jag resa mig för att läsa? svar: nej.

ny skypekarriär på g..

HAR HITTAT MITT HEADSET!!!! :D så nu mina vänner är jag inte så off längre.. aaaaahaha..

If I lay here, If I just lay here, Would you lie with me and just forget the world?

helt okej dag. förutom att jag är så jäkla trött så att jag däckar vilken sekund som helst. la in lite bilder på datorn från kameran också. har ju inte kunnat det på ett tag eftersom sladden är liite borta. ups. men aa, min låtsasfarsa fixade det. MEN.. förövrigt så, bra dag, med bra människor.

HAHA.. fan vad jag är trött.. :(



oooooooooomg:


Closer to love:

6 timmar..

I'm gonna get there soon, You're gonna be there too. Cryin' in your room, Prayin' Lord come through. We're gonna get there soon.

skola snaaaaaart. borde nog kanske fixa mig nu.. ups. vi hörs sen.

oj justdet, jag har ju en blogg..

hade nästan helt glömt bort det.. jag och en mycket god vän håller på med ett jäkligt hemligt projekt, och nej, det är ingen mening att ni frågar om det, för jag tänker såå inte avslöja något :) det blir hursomhelst awesome. menmen.. nu över till något helt annat.. 16 timmar kvar, kan nog bli dom längsta 16 timmarna i mitt liv.. men efter det ni, efter det.. orgasm eller?!?!?! hahahaha.. black ops ♥. men sova är ett bra tidsfördriv, så det kör vi på! godnatt.

Passes things get more comfortable. Everything is going right.

WOWOWO.. är bara liite trött. ska nog snart sova. har även fått nytt namnn idag, "emomoa", fint va? :) eeeeeeh. ikväll blire nog att va med tim och simon, därmed kolla karlsson på taket och bröderna lejonhjärta. aja, nog om det. har ju blivit emo somsagt.. eew. ganska äckligt.. mitt nya jag:
snygg va?
fast nä.. tror jag kör på detta ist: men jag vet inte..

cause I saw the end before we'd begun, Yes, I saw you were blind and I knew I had won. So I took what's mine by eternal right.

FAN VAD TAGGAD JAG ÄR!!!!!!! eller inte.. är jävligt trött.. orkar verkligen inte gå till skolan imorgon, blääää. ikväll blire att färga håret.. men min gayfriend kommer aldrig.. skulle kommit för en timme sen.. men då gjorde han något som gjorde honom jävligt hemlighetsfull, omgomgomg.. fan  vad trött jag är.. ooooohjävlar, nu ringde han, så nu ska jag dra ut. tjaaaaaa :D

hahaha jag älskar dig pappa!!

pappa: aha, vad gjorde ni igår da?
jag: vi spelade..
pappa: vadå för något?
jag: call of duty..
pappa: aha, okej, vad kul! det nya kommer ut nästa vecka..
jag: jo, jag vet.. jag har inte lyckats missa det pappa..
pappa: OCH PÅ TISDAG LIGGER DET I VÅR BREVLÅDA!!!!!!!
jag: va? men när kommer det ut i affären da?
pappa: på tisdag, man får det samma dag som det kommer ut om man förbeställer det..
lotta: du, jag tar det innan dig och gömmer det..
pappa: nejdå, det gör du inte!
jag: pappa kommer inte vara kontaktbar på två veckor..
'
hahahahahahahaha. puss♥

ganska gosig helg måste jag säga.

hihi. gosigt igår, gosigt idag, mindre gosigt ikväll, spelade ju call of duty med mathilda, tim och simon aka mina "vänner" som lurade mig osv.. menmen.. vann ju självklart ändå, så det är chill :) imorgon äre sista dagen på lovet, det ska firas som fan genom att sova! sen börjar ju skolan och allt igen.. även träning. gaaaaaaah. därför sova känns ganska aktuellt imorgon. på måndag blire även att färga håret :D:D antingen svart, jättemörkbrunt eller bara mörkbrunt.. får se vad jag känner för för stunden. ehe. nu har jag ju någon konstig hårfärg som jag absolut inte kan stå ut med, typ mörkbrunt/brunt-rött.. illa. men nu måste jag sova ju.. godnatt.

tvshop e så på riktigt, det du säger e så viktigt. för du är så yeah, yeah, wow, wow.

.


what the fuck, fuck the what?

ska bada bubbelbad med lasermannen nu. jäkligt nice. tänder på hans lasersvärd (<3). fast nä.. men seriöst.. jag är jääääävligt trött.. funderar fan på att sova.. klockan börjar bli mycket nu.. snart börjar robinson, vilket suger! hatar det. funderar även på att rita en bild i paint, vet att ni saknar dom ;) jäkligt snygga. menmen.. ooooooorkarrrrr inte.. hejdå.

malmö <3

så jäääääääääkla underbart!!!!!!!!!!!! ikväll blire antagligen att åka till bondeland och träffa några.. hahahahaha. eller aa.. ska vi säga som kommer från karlskrona.. menmeeeeeen.. ha en trevlig kväll allihopa för det tänker vi ha! :D:D:D:D:D:D pusssssssssssssssssssssss. just nu leker emmelie och min faster modell.. jävligt snyggt om jag får säga det själv!!!!!! haha justdet, min faster är dum.. :(:(
'
helen går ut på balkongen..
helen: här ska jag stå på måndag och se på när malmö tar guld!!!!!!
jag: eeeeh, malmö?! neeeeeeeej..
h: vem vinner da?
j: AIK!!!!!
helen kollar på mig som om jag va dum i huvudet..
helen: AIK?! dom ligger ju förfan på 9onde plats..
jag: vet.. men man kan ju inte svika bara för att dom råkar vara dåliga..
h: du är ju en ekberg, du ska fan inte hålla på AIK!!
'
aja, nu ska vi drrrrrrrrra.. chachaa.. (måste passa in liksom..)

nu tar jag tag i detta.. eller?

faaaaaaaaaaaast nä.. eller jo. ska börja blogga "normalt" igen, men det får bli först efter att jag har varit i malmö. då kommer det även mycket mer bilder osv.. känner att det kan bli gaaaanska kul. eh. känner även att jag är jäääääävligt hungrig och har ett jääääääkla behov av att träna. fan. ska upp 7 imorgon, så jävla nice!!!!! ska till tandläkaren.. men mina älskade föräldrar ska ju följa med och hålla mig i handen så det är lugnt, med tanke på att jag började gråta sist.. ehe. jag har inte tandläkarskräck, absolut inte.. (a) SEN TAR JAG OCH EMMELIE TÅGET TILL MALMÖ 11.38.. fan vad gott!!!!!!!!!! kommer hem på fredag eller lördag i guess.. :) menmen.. nu ska jag packa.. vi hörs bitches.. pusspuss.

RSS 2.0