läggdags.

ska nog sova snart. mår inte bra. + att jag är fett depp. har lagt över 1000 spänn på att enbart färga håret idag. aja, man lär sig av sina misstag.. men nu ska jag nana. vi hörs imån. godnatt.

hejdå fina hårfärg.

okej, inte illa. är nog första människan i hela världen som har haft 4 olika hårfärger på 3 timmar. började med min dåvarande hårfärg, mörkblont, superfint faktiskt. sen blevre knallgult efter en blekning. sen tog vi brun hårfärg för att täcka, då blev det klarrött. då beställde jag akuttid till frisören, åkte in till stan. och nu ligger jag här med chockladbrunt hår utan hårförlängning. fyyy. onödigt av mig. aja, sånt man får leva med.

tja gult hår.

hemma hos hanna nu. har letat efter en speciell hårfärg i typ hela stan. trodde dock att den skulle bli bra. men jau, ska va i 5 min till och det är guuuuuuuult. :( mitt liv är förstört. skriver sen.

godkväll mina älskade bloggläsare! :D

orkar inte berätta om dagen. men nu sitter jag är med jannice. vi typ har bara gosat hela kvällen. lalalala. nu är klockan 23.35 och jag är jäääävigt hungrig. så¨nu ska vi ner och göra tacos utan köttfärs. hihihihi. lyckat! :D vi hörs sen. puss.

:/

kom nyss hem. berättar mer om dagen sen. asså.. vissa låtar få en verkligen att tänka.. så jobbigt.. ååh. jag hatar det.. typ;

"Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra.
Jag ber till Gud och jag tackar han för han gör så du orkar
och jag kan se hur själen din lider i tvivel försöker att upprätthålla det 
vi har och i de livet du söker, och varje morgon vaknar du med rädsla
i magen, den rädslan för att inte ha mig kvar i slutet av dagen,
så du ringer mig oavbrutet för du tycker min röst ger lite plåster
på såren men inte mycket till tröst.
När jag är stressad i telefonen, helt ointresserad, av vad du har
att berätta och säger nog inte mera än att jag måste gå, hinner inte, har inte tid
och ger dig inga tecken på att jag vill ha dig kvar i mitt liv.
Men älskling lyssna nu och lita på mig, har aldrig velat släppa dig sen
första dagen jag såg dig, jo vi ska kämpa tillsammans för meningen.
Du är mitt allt så snälla låt mig se dig le igen."
danish - le igen

godmorgon.

har inte hunnit uppdatera på länge nu. men i söndags blevre hockey, sen på kvällen stan. igår först skola sen eftert de stan med simon en stund, sen kom emi och nån till :o sen på kvällen träffade jag säbbz en stund =) mkt trevligt! nu sitter jag i skolan och har matte alldeles strax. lovar att jag uppdaterar ikväll ist babes ;) puss sålänge!

någon fyller snart år! (a

okej, fyller ju snart år. så om mina älskade föräldrar ser detta.. här är tre saker jag absolut skulle bli sjuktjävlafuckingmegajättesuperdupermegaglad över! =)
okej, fanns ingen bild på den vit/guldiga, men ni har nog kappast missat att det är den jag vill ha. (a

fin låt, jau.

Hej du, det va' ju ett tag sen, 
tvåhundra dagar, men vem räknar precis,
och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint.
Jag har träffat en annan nu, han behandlar mig bra,
jag går och nynnar hela tiden,
och jag har färgat håret och jag har fått pollenallergi och
är du fortfarande arg?


Är du fortfarande arg?
Kan du fortfarande läsa mig?
Jag brukade skrika och gråta och spy,
men det fanns dar,
jag minns de än,
de bästa någonsin.
Är du fortfarande arg?

Är du fortfarande arg?
Är du fortfarande trött?
Önskar du fortfarande att vi aldrig hade mötts?

godmorgon!

OKEJ ALFONS, nu sk jag skriva exakt vad jag gör så du kan sluta att klaga! igår vid ungefär sju gick jag hem till hanna, tog ungefär 40 min att gå från hanna till mig, men de va säkerligen bara för att hon gick och mötte mig, sen på vägen stannade i och drack cola och satte oss på ett räcke, efter de skulle jag gå balansgång på räcket men trillade. har sjukt ont i benet nu tack vare det. sen fortsatte vi att gå, till slut kom vi hem till hanna. vi typ pratade (för ovanlighetens skull. huh.) sen lyssnade vi även på markoolio. de gjorde vi i ungefär några timmar. sen gick vi ner och pratade med hannas föräldrar. aah, vi typ satt och pratade i en timme kanske. sen kom vi på att vi hade tråkigt och att det va fredagkväll, så vi ringde, eller.. hanna smsade till alfons och sa att han skulle komma. så gick alfons och lucas hit. tog ungefär tre timmar. vi typ gick och mötte dom, eller aa.. vi gick hundra meter, snällt av ossochg (a) sen gick vi in till hanna. vi typ.. hmm.. pratade. hah. hela kvällen typ. eller.. till typ ett. sen gick dom hem. OCH DÅ INTRÄFFADE DET: jag skulle tvätta bort mitt smink, men jag tog fel flaska :o jag bara kände att det luktade asstarkt och sved i ögonen. så stog det nagellackborttagning på flaskan!? gg. de gjorde riktigt ont. men aah, sminket gick bort iaf. sen gick vi och la oss och sov. nu är klockan 13.16 och vi har precis ätit frukost typ. hahaha. fan vad jag skriver typ hela tiden. men whatever. ska nog snart hem. sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. hihi.


snart blire.. hmm.. äh, sånt man märker :)

är sjukt trött nu, ligger i sängen och lyssnar på musik, ye. ska nog snart dra ut en runda :) eller aah, sen ska jag de iaf. funderar starkt på att sova en stund. men nej, jag orkar inte. imån kommer bli trevligt! tror jag, hoppas jag. haha, jannice :) lalala.. jag har tråkigt. ska ju egentligen gå ut. så borde fixa till mig liiiiite iaf, eller, nej. de ska jag inte alls göra. toffs mitt på huvet, mysbyxor, ugs & stor jacka, snyggt! detta inlägget har ungefär tagit 20 min, inte illa. men nu har jag inget mer att skriva som ni kanske märker. pussen.


För det blir så ibland, jag vet.
Det tar tid och jag tror jag vet
vad vi gjorde för fel.

Passionerat men okontrollerat. Ha - idioter!


joakim är bög, men jag saknar honom ändå.

lalala. joakim är bööööög. en bög i thailand. tycker att han kan komma hem snart faktiskt. om jag ska vara ärlig så saknar jag honom :/ trodde aldrig att jag skulle kunna erkänna det.. + att bror är söt. hah. men inte när han kallar mig fjortis. hoppas att du har mognat iaf lite tills du kommer hem älskling.

men nejnej, han är inte alls bög. nästan sött ju..
tydlig bild, jau. typ snygg randombild bara för att jag inte orkar leta :)

ingen rubrik.

började med skolan. kemi i 3 timmar. blandade massa konstiga saker som luktade helvete. efter de blevre äta på stan sen gå och kolla lite. blä. har typ ingen lust till nånting. ligger i sängen nu och kollar eva och adam. så söta.

"innan jag kom hit så hade jag inte pussat någon alls, det blir noll. men nu med eva så pussas vi säkert tre gånger ordentligt varje gång vi ses."

- så damn söt.

hej & hallå. :)

dagen har varit helt okej. började med matte osv.. fotboll på idrotten, riktigt kul ;) ha-ha-ha. sen efter skolan blevre stan med malin, vi typ gick och kollade lite och så, köpte en jättesöt kofta, en ny mascara, en sjukt snygg plånbok och så blev det nageltippar :) sen satte vi oss på wayne's och fikade lite och pluggade. sen träffade vi carro och emelie. aja, till slut vare bara carro och jag kvar, vi typ gick runt och snackade, riktigt härligt de! :) riktigt nöjd med dagen faktiskt! pratar med niclas nu :o hah, han är fjortis (a men ska jag kolla på john tucker must die, sjukt bra film & john tucker är jääävligt snygg. hah (a godnatt babes!

det är så logiskt, alla fattar utom du.

lalala.. ny facebookgrupp ;) fan för dig wester. "1000 medlemmar och Moa Ekberg blir pundare" nä, de kommer bli kul asså! sitter och sjunger i en soffa nu med hanna typ. eller aa, vi har bild :) aja, back to the skolarbete!

hej babes! :D

på sånt jävla bra humör just nu! dedär med vår facebookgrupp går framåt.. men idag va de en idiot i min klass som bytte namn på en av sina grupper till samma som oss och den gruppen hade 1600 medlemmar. snacka om att jag blev panikslagen. fick überdamp ett tag, men de gick över när de va nån som sa att dom bara drev med oss. tackar gud för det. imån blire först skola. börjar med idrott, innebandy, yes! efter skolan blire först sätta sig på ett kafé med malinbaby och plugga, fika & prata. sen shopping och efter det dirty dancing. haha. så jääävla kul! =) perfekt dag tror jag..

okej, nu kommer jag skriva av mig rejält!

börjar med dagen.. skolan typ.. hemkunskap först på rosenholm, whatever. jag är sjukt hungrig, men jag vill inte äta. gg. imån tror jag att jag ska ändra min design på bloggen faktiskt. sen lutar det åt att rummet blir typ rosa sen (a måste ju liksom ha ett rosa rum innan man dör.. får se lite. ska iaf göra om rummet om nån månad kanske. hah. va ju dock bara typ ett år sen sist, men vafan =) ny grupp på facebook sedan en timme
tillbakaockså, gå med fan! he-he-he. aja, deeptalking nu innan jag ska sova, godnatt efter detta..
_______________________________________________________________________________
jag är less på detta. idioter. kommer & går. nu har jag tröttnat. kommer aldrig någonsin lita på dig igen, de borde du förstå. du blir sur när jag säger vad jag tycker. de är inte okej. du säger saker till mig, jag ska bara ta emot eller? jag får inte öppna käften? då lacka du ur totalt. och seriöst.. nifrjnklcmsdjfs, äh. du bryr dig inte. fine. jag ska också sluta med de nu faktiskt. alla är värda en andra chans? ja, men fan inte tre. de är förmkt nu. de funkar inte så. jag vet inte vad jag ska säga. tycker att detta är fruktansvärt fel. och det känns konstigt med tanke på att jag trodde att jag kände dig.

det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt..

When you're gone the pieces of my heart are missing you.

R.I.P min älskade dator. typ slutet för dig nu i guess. kanske inte kom så värst bra överens såhär på slutet, men du hade ju dina stunder. kommer verkligen sakna dig. men nu sista tiden, fan, du bara lackade ur totalt ibland, inte okej! vi för se hur det kommer bli nu fram över.. hoppas du klarar detta.
I always needed time on my own,
i never thought i'd need you there when i cry.
And the days feel like years when I'm alone
and the bed where you lie is made up on your side.

rooooooosa.

oookej.. har typ inget att skriva. skulle bara visa för er att jag fortf lever. imån blire rosenholm hela förmiddagen, jippie, kalasbra och sjukt passande. men aja, praktiskt hemkunskap är kul. har även pratat med pappa om att måla mitt rum rosa (a) dock inte alla väggarna, kommer ha kvar den svartvita isf. men dom beiga ska bort, även om dom inte blir rosa :) skriv om ni har förslag folket! :) men aja, nu har jag inget mer att säga faktiskt. ska än en gång kolla på bolt (a) underbart!

lalala.. jag är söt.. ehm :)

moas och jannices tankar om ***********

moa: men ofta han kan alla fjortistecken?
jannice: jaaaa, jag sa ju det.
moa: det är inte okej..
jannice: nej!
moa: men det kanske är för att han brukar snacka med en fjortis?
jannice: ja. det skulle inte förvåna mig..
moa: hahahahahahahhaahhahahahahahaha!
jannice: hahahah. men ååååh. hahahaha. fan vad blåst jag är..
moa: ja, typ..

sista inlägget för idag!

okej, jag har tråkigt. och aah, jag säger som emma: jag vet inte om ni tycker det är kul att läsa sånna frågesaker, men jag tycker att det är kul att läsa nör andra har gjort.. så.. :)

Tänker du att/på:

Allt löser sig med tiden?: not at the moment.
Någon speciell just nu?: ja..
Isåfall , vem?: -
Ett liv efter döden?: njaa
Att du ska vänta med att ha sex tills du är gift?: haha. jo, såhär efteråt så hade de varit nice.
Tiden läker alla sår?: noeps.
Pengar är lycka?: nej.
Utseendet är allt?: nej.

Vad:

Är din favoritsport?: innebandy i guess.
Är din favoritmat?: spagetti!
Har du för BH storlek?: hah.. 
Har du för jeansstorlek?: s.
Har du för tröjstorlek?: s.
Har du för skostorlek? 36/37.
Har du för betyg?: sjukt bra faktiskt.
Gör du just nu?: i stort sätt ingenting.
Gjorde du igår?: paaartey fifan.
Har du får underkläder på dig just nu?: får? hah. underkläder iaf.
Ligger till vänster om dig?: min mobil.

Utseende:

Längd?: alldeles för lång.. 166.
Vikt?: typ 8740.
Hårfärg?: mörkblondt/ljusbrunt.
Hårlängd?: långt. dock inte äkta.
Klädstil?: vet inte riktigt.
Fräknar?: mjo, typ lite.
Har du bröst?: omg nej! varför skulle jag ha det?
Har du höfter?: jodå.
Små fötter?: inte enligt mig, men enligt andra, ja.
Piercing?: jau.
Tatuering?: nej.
Smal?: nej fifan. heh. men ååh. vet inte.
Ögonfärg?: blå.


Senaste:

Personen du kysste?: - jannice.
Personen du kramade?: hanna.
Personen du tänkte på?:
Personen som sov i din säng?: me, myself and i.
Personen du hade sex med?: - heheeeheeeeeeee.
Personen du skrev med på msn?: niclas.
Personen du var med?: hanna.
Djuret du köpte?: inget?
Maten du åt?: typ oxfilé, gorgonzolasås och pommes. 
Fyllan?: ha-ha-ha. och käften nu hanna! :)
Gången du spydde?: de va länge sen.


Har:

Du suttit i fängelse?: ja, hela tiden.
Du åkt ambulans?: nej.
Du kysst någon den senaste månaden?: jau.
Du haft sex de senaste 2 veckorna?: ha-ha-ha. vene.
Du svimmat?: nä.
Druckit alkohol?: ja.
Delat säng med någon av de motsatta könet?: ja.
Blivit kramad av de motsatta könet den senaste veckan?: jau.
Delat säng med någon av samma kön?: jadå.
Fått IG i betyg?: nej.
Fått MVG i betyg?: nej.
Blivit utslängd ifrån en lektion flera veckor i rad?: nej.
Blivit polisanmäld?: nej.
Nakenbilder på dig själv på datorn?: haha, inte en chans.
Du sjungt i duschen?: kanske de.
Stått på en scen och uppträtt?: ja :o
Spelat in en film?: ja.

okej killar och IDA!

mmmmm.. nu är jannice och jag jävligt trötta på en sak! alla killar, och detta gäller även ida svensson! p-smileyn är äcklig! den borde inte få finnas!
och ja, jag är fullt medveten om hur söt min bakrund på msn är. (a

ahja.

har sjukt tråkigt. ska kanske träffa hanna en stund sen. jag är jävligt trött. har funderat lite på en sak.. om jag ska ta och lägga ut denna listan:

2009
Årets bästa tjej
Årets bästa kille
Årets bästa kväll
Årets ABSOLUT bästavän
Årets roligaste minne
Årets skönaste dag
Årets snygging
Årets nykomling
Årets sport
Årets resa
Årets bästa förhållande
Årets skönhet
Årets roligaste
- en sak varje dag. men jag vet inte.. kanske ta allt idag (a) om jag ens gör det. får se..

mysdag.

har precis fixat naglarna.. jag totalförstörde dom igår (a hahaha! men aja, sånt man får leva med. har precis städat klart. funderar på att lägga mig i sängen nu och kolla på bolt. så jäääääävla söt! (a) iaf i början. hah. + att jag är sjukt snygg osminkad. lala.. har riktigt tråkigt faktiskt!

och nu är det godmorgon som gäller!

vaknade rätt tidigt.. ringde hanna, så vi va ute och gick.. eller typ gungade. så sjukt trött är jag :o ska snart kolla bolt.. eller aa, efter jag har städat (a) har inget mer att säga nu typ.. så skriver mer sen babes!
dagens outfit: stooooooor jacka, mysbyxor och ugs. snyggt moa!

fredagkväll/natt.

jävligt trevligt, haha :D party för jannice som då fyller 16 :o åkte till nättraby typ vid 6, kom hem.. nä, vene typ :D nån gång vare iaf =) orkar inte skriva mer om den kvällen asså. men tack för en trevlig kväll folket! :D
hehehe.. hmm.. de togs typ 500 bilder men jag orkar inte lägga upp fler ;)

bra dag typ.

hanna ringde och väckte mig, hon va jätteorolig för att jag inte hade vaknat när klockan va halv 11. OCH VI HADE SOVMORGON. det tackar vi för :) när klockan va 12 gick vi till maxi och handlade godis (a) sen gick vi hem till hanna en stud. sen gick jag och mötte pappa och alla i farmors lägenhet. nu ligger jag i sängen typ. gör absolut igenting. eller jo, jag pratar med niclas :) och så läser jag nånting lustigt som jag inte fattar nånting av.. typ "Är livsmedel som manipulerats genetiskt mänsklighetens frälsning eller förbannelse?" gah, jag orkar inte. imån blire party, ye. härligt :) men nu har jag inget mer att skriva för idag, vi hörs imån :) puss och godnatt.

hej hej hej, hemskt mkt hej.

deppdag. än en gång skulle jag bara visa att jag lever. vanlig randomdag i skolan typ. har inget att säga. sitter/ligger i soffan och pratar med nån fjortis i skype nu :o nä skojar, niclas är väll inte fjortis.. ellerhur folket? ;) haha, nej men det är fult att ljuga så jag ska sluta med de nu (a) har inget att säga nu typ, eller joooooooooooo, jag har nya tights :D iof vanliga svarta, men whatever. jaja, jag skiver mer sen :D eller kanske inte, vet ju hur det brukar bli med den saken när jag säger det. men vi får se ;) jag vet att ni kommer sakna mig bitches.. ;)

ja, jag lever.

ALLA TJEJER, SKA GÖRA TESTET!
KÄRLEKSKOLAFAMILJVÄNNERFJORTIS.


RLEK:
Är du kär just nu? - dunno.
Har du någon kille just nu? - hehe, noeps.
Har du dumpat någon? - ja, det har jag.
Har någon dumpat dej? - ye.
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - haha, ja.


Vem kramade du senast? - simon. :o
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - självklart. ironi. men nej! verkligen inte.

SKOLA:

Är du duktig i skolan? -  jadå.
Har du bra betyg?- beror sig på vem man frågar.
Har du fått göra om ett prov någon gång? -  ja. :o
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - jau. 
Sköter du dej i skolan? - mhm.
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ye.
Haft mobilen på lektionstid? - ja. (a)
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - nädå.



FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? - 5.
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - en åt gången eller vad man nu säger. dom är skilda.
Trivs hemma? - jadå.
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - haha, kan väll kanske ha hänt.
Har skrikit och slagit din mamma? - skrikit, ja. slagit, nej.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? nej, jag är väluppfostrad. ;)
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - haha, om jag har! 
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - skulle jag väll göra ja.

VÄNNER:

Du har vänner? - nej, aldrig.
Vilka brukar du va med?- inte emma och hanna iaf. hah, men ååh, de är många. =)
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - tveksamt. meen, klart jag gör?

Har du pussat någon av dina kompisar? - hihi yes. (a)
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - nej fifan.
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - hmm.. kanske på ett sätt.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? - bara i skolan typ.
Putar med läpparna på kort? - njaae.
Tar kort på dina bröst? - haha, nejdå. 
Använder foundation på läpparna? - ibland kanske. men har läppglans över.
Super dej packad varje helg? -  nejdå.
Du har kysst en tjej? - mjoo.. ;)
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr?- noeps. 
Ditt hår e knallblont? - nej!


Och det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer.

skulle bara visa för er att jag lever. svarar på kommentarer imån. kommer även en fin videoblogg ifrån idrottslektionen idag. gick på stan en snabbis efter skolan, typ 10 min, blev en ny foundation och lite nagelstuffs. måste också tillägga att jag glömde mobilen hemma idag på morgonen, därför jag inte har svarat. men nu ska jag nana. skola imån ju. peace and love.

hej & hallå bloggen =)

har precis gjort klart läxan. jag har riktigt tråkigt. ska snart koll på film =) lalal.. och imån är det skola :o har ingenting att säga nu.. så jag skriver mer sen när jag har nått vettigt att säga :D kan ju dock medela att jannice är ett äckel. nä, skojar bara (a) hon är gosig. och nu kommer ni få se en assnygg bild på oss.. inte illa =) puss som fan asså :D


jag är käääääääääääääär!

och nu är det i aah.. lite olika saker jag nyss har hittat på friis and company :o är ungefär sååååååhääääääääääääääääär sugen på att beställa nu! men jag får se asså (a) är ju lite kräsen av mig och gillar inte att "slösa" pengar. kanske inte ens ser bra ut irl ju. men ja, somsagt, jag får se =)



lalala.. erkänn fint? :o helt sjukt..

hejdåpaaaaartey för bror.

jau, joakim ska ju då åka till thailand i övermån. hejdåfest för han igårkväll. trevligt! lite synd bara att han ska åka, kommer faktiskt sakna honom. thailand 3 månader och sen nån annan stans i 3 månader. jag kommer inte träffa han på ett halvår :/ ahja. kvällen va trevligt osv.. orkar inte berätta så mkt =)


jag och elin på bild, så jävla snygga! ;) hah..

uppdatering redan?! :o

okej, förlåt för att jag är seg på att uppdatera ibland =) men igår hade jag verkligen inte tid :o hanna ringde och väckte mig vid halv 11 tror jag, aja, whatever, vaknade iaf då. låg och snackade med hanna en stund. senare skulle jag ju träffa.. hmm.. jaja (a) okej, jag snackade med hanna, hade inte ätit, gjort mig iordning eller över huvud taget vaknat riktigt än. då fick jag ett sms :o "jag kommer om typ 5 min" jag bah: shiiiiiiet! :o ojdå.. någon fick skynda sig! =) nu berättar jag inte mer om den dagen.


lalala.. skriver mer sen :D tänkte bara lägga upp en bild på mig & älsklingshanna ;) (och nej, vi är inte lesbiska kan jag lova)



Go on and close the curtains,
cause all we need is candlelight.
You and me and a bottle of wine, (<3) haha. lol på vårt seriösa humör =)
going to hold you tonight.
Well we know i’m going away,
and how i wish...wish it weren’t so.
So take this wine and drink with me,
let’s delay our misery.. ;)

godmorgon!

vaknade typ vid halv 12, HANNA RINGE OCH VÄCKTE MIG! nu ska jag göra frukost till bror och mig. erkänn gulligt av mig? (a) trevligt kväll igår =) men aah, nu ska jag typ gå och göra smoothie till oss =) lalala.. jag är söt =) men sen måste jag tillägga att jag har börjat lyssna på lite speciell musik ibland. typ som..

aja, nu ska jag inte deppa mer till sån musik =) men vi hörs sen för nu har jag sagt i typ en timme att jag ska börja med frukosten!

puss sålänge! =)


nu har moa ingenting att göra så nu ska hon svara på 131 randomfrågor.

- 10 frågor om dig själv
namn? - moa ekberg.
när fyller du år? - 24 februari.
några piercingar? - öronen.
vad har du på dig just nu? - inte mkt. jo, men äh. stor tröja & underkläder.
vilken årstid är bäst? - sommar, lätt.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vakna brevid nån man älskar.
vad tycker du mest om hos dig själv? - allt. nä, men typ vet inte.
vad är du bra på? - cs. (a
vem älskar du mest på denna jorden - vet inte..
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - beror på vem det är jag ska sova med?
med vem? - dunno.

- 3 frågor om förhållanden
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - kanske.
hur många har du varit kär i? - hm, 3 kanske.
är du kär just nu? - dunno.

- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - hanna & emma typ.
vem är den roligaste av dina vänner? - haha, emma eller hanna i guess.
vem är snyggast av dina vänner? - alla är lika snygga.
vem är mest partygalen? - emma eller hanna.
vem är den du helst har filmkväll med? - vet inte..
vem av dina vänner är mest "evil"? - hanna!

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - niklas tror jag.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jarå.
vem är farligast i din familj? - niklas i guess.
vem är roligast i din familj? - alla är lika tråkiga. nä, men jag ofc. =)
vem är coolast? - eeh.. jag?
har ni något husdjur? - jau.
vem har du mest gemensamt med? - vet inte..
vem står för underhållningen? - vet inte..
vem sover du oftast med? - själv?
roligaste kvällen med familjen? - vet inte..

10 frågor om idag
vad har du gjort? - först åkr skridsko med emma och sen åkte vi till rödeby.
vad ska du göra nu? - prata skype. =)
har du gjort något dåligt idag? - emma och jag tog hennes moppe till maxi, eller aa, försökte iaf.. inte det smartaste vi har gjort kanske..
vad har du ätit idag? - emma och jag lagade tacos.
har du duschat idag? - ja.
är du trött nu? - hur trött som helst faktiskt..
vad händer i morgon ? - vara med hanna.
går du i skolan? - inte nu? men typ ja.
har du varit i skolan idag? - lov in my heart.

- ANNAT
Hur mår du just nu? - man ska inte klaga sålänge man lever.
Har du piercat dig? öronen nu, under läppen och över läppen (inte samtidigt och det va jävligt längesen!)
Är du hungrig nu? - nej.
Vad är klockan nu just nu? - 01.25
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, blogg?

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? - mamma.
Vem ringde du senast? - hanna.
Vem sms:a till dig senast? - petter.
Vem sms:a du till senast? - petter.

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - några timmar sen.
Hur länge sen var det du träffa din pappa? - en vecka sen.

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - nej för fan.
Har du sminkat dig idag? - jau.

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - nepp.
Vilket är ditt favoritband/artist? - dunno.
Vad gillar du för musik? - olika, beroende på vilket humör jag är på.

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - ja.
Har du fler än 3 jeans? - ja.
Har du fler än 5 tröjor? - ja.

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - ja.
Använder du wax? - nej.
Använder du ögonskugga? - nej.
Använder du kajal? - nej, eller.. ibland.
Använder du hårspray? - jau.
Använder du volymspray? - ibland.
Använder du mousse? - nej.
Använder du deodorant? - eeh, ja.
Använder du skinspray? - nej.
Använder du parfym? - ja.
Använder du läppglans/läppstift? - ibland.
Använder du brunkräm? - foundation.
Använder du rouge? - njae, ibland.
Uppsatt hår eller hängande? - nersläppt.
plattar/lockar du håret varje dag? - plattar.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - näe.

KÄRLEK
Är du kär just nu? -
Har du kysst någon idag? - nej.
Är du romantisk? - fråga inte mig? :o
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - näe.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - första seriösa, petter.
Hur länge höll det? - 7 månader.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - när jag va liten. =)
Vem sov du senast bredvid? - erika tror jag.
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? -
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - haha, vet inte asså..
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 20 & 22.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej! hahahah. lol.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - beror sig på.


lan @ ödeby.. oj, jag glömde r:et (a

okej, nu sitter ju jag och emma i mitt ute i skogen, rättare sagt: vi sitter i rödeby. wiihooouw. lan :D och emma & jag är bäst. om jag ska vara ärlig så suger gustav rätt hårt på cs. helt sjukt. jättedålig! sen ska vi ut och åka pulka med dom små pojkarna :D hahaha. eller aa. lalalala. gustav är sämst, fast jonne är typ lika dålig. lol :D lalalalala. jag har typ inget att skriva =) viktigt info som fan detta! =) men nu ska vi spela :D

okej.. detta dödar mig.

eller ja, jag kommer svälta ihjäl. jag kan inte äta längre. jag har ont i magen hela hela hela tiden. okej, jag försöker tänka på annat, och ja, det går väll sådär. jag känner mig liksom så otillräcklig. jag kan inte hjälpa vem jag är. förlåt, men jag kommer nog aldrig bli tillräckligt bra. hade jag kunnat det så hade jag försökt, jag hade gjort vad som helst. du sa att du älskade mig? älska är ett starkt ord, det vet både du och jag. att älska någon är stort. du sa att du inte skulle svika mig utan anledning? alltså jag vet fan inte, men då måste jag ju ha gjort nånting? att jag va den enda för dig? nej, uppenbarligen inte. du förtjänar bättre. jag har sagt väldigt mkt till dig, men jag har aldrig någonsin ljugit för dig. allt jag har sagt har jag menat. det är nog delvis därför detta är så svårt. jag har ju faktiskt ingen aning om hur du känner eller nånting? om du har ljugit för mig, du kanske inte menade nånting. vad vet jag? men när man litar på en människa så starkt.. detta kommer nog ta ett rejält tag att förstå.

ärlighet varar längst: DU DÖDAR MIG!

seriöst.. ditt sätt att vara, det är liksom inte okej. visst, jag kanske inte känner dig så jättebra? eller aah, uppenbarligen inte. men ändå, det är helt sjukt. och ja, vad du har gjort mot mig? asså.. det funkar inte så? aja, avslutat kapitel nu i guess.. tyvärr faktiskt. och vad hanna & alla än säger så bläääääääääääää.

så, nu har moa pratat ut lite =) håkan hellströms texter är bra! riktigt bra faktiskt. och nu ska jag sluta deppa =) ska nog kolla film med bror nu.. men asså.. jag personligen är lite tveksam till dendär filmen avatar. jag menar, vilken människa lägger ungefär 3 timmar av sitt liv på att kolla på en tecknad film? haha.. inte jag iaf! så det blir nog new moon :D

Niklas: är filmen klar?
Jag: vilken? den tecknade jävla skiten eller new moon?
Niklas: haha, men ååh, den tecknade skiten? avatar?
Jag: haha, ja, den hette så va?
Niklas: ja, men den är ju säkert bra.. vilken ska vi kolla på?
Jag: eeh.. new moon! jag tänker inte kolla på nån tecknad jävla film..
Niklas: hahahahahahaha..

jag har tråkigt!

sitter här nu, har verkligen ingenting att göra.. eller jo, men jag orkar typ inte =) ska nog snart till rödeby ellernått i guess :o imån ska jag antagligen åka skridskor om det blir fint väder med niklas & olle och emma hänger nog med =) men aja, nu ska jag kila :D vi hörs senare!

Nästan som en tavla över rätt och fel.

nu är moa hemma =) riktigt mysiga dagar detta! haha (a hmm.. lycklig? nja.. jag vet fan inte =) sjukt underbar känsla iaf. nu sitter jag här och snackar med bror och lyssnar på håkan hellström, trevligt värre! imån blire mysdag med emma, typ åka skridskor kanske? på kvällen hittar vi väll säkert också på nått kul! =) sen på toesdag.. hmm.. ja ni, va blire då? :D sånt man märker =) kommer nog iaf bli ganska kul.. men jag skriver mer sen =)

"old is gold" (a)

ganska bra dag.. orkar inte berätta =) imån blire ******.. heeeeeemligt! lalalala.. någon är glad =) ni kommer kanske få reda på det längre fram.. och jag har inget bateri i min mobil :o nana.. livet leker. eller nej, haha. jag får damp. blandade känslor denna dagen =) men ser ut att sluta bra.. nu ligger jag här med erika och vi ska nog snart göra ansiktsmasker i guess =) sen imån blire till att gå upp tidigt, men de är det absolut värt! =) skriver mer sen!

jag fuckar upp ditt organiserade liv.


godmorgon folket. sovit gott? själv har jag dock inte gjort det. aja, ingen behöver höra på den tragiska historien. hah, heeeelt sjukt det. äh, palla. idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. tänker nog tvinga niklas att gå ut och gå en runda med mig. sen imån blire sturkö. hah!

Mina vänner säger: "Vakna upp och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare.
Livet innan det kunde jag, utan och innan,
jag kunde haft det så för alltid.
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans,
du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam.
Och alla vill väl ha dig nu, dom har ju väntat på det här.
Och jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

detdär om nått är väll högmod.

okej, nu är jag jävligt trött på falska människor, och ja, ta åt dig! fatta du hur jävla ledsen jag är? hur sjukt dåligt du har fått mig att må? men tack, seriöst. man lär sig av sina misstag? nej, du har inte lärt mig ett jävla skit. så jigräfåfnctnjr.. du fattar verkligen inte! så jävla känslokall! fyfan.. ahja.. dagen? hm.. sådär faktiskt. vaknade riktigt vid 8 efter att ha gråtit hela natten. bra start på det nya året.. jag har iaf lärt mig att aldrig mer lita på dig. jag trodde att jag kände dig? men nej, tydligen inte? åt frukost vid 3. seriöst, dethär knäcker mig.. jag kan typ inte äta, har så jävla ont i magen.. hela tiden.. nej, fyfan.. jag ska typ hungerstrejka.. låter som en bra idé. drog in till stan vid 7, har varit där hela kvällen typ. haha. bröt ihop på donken också. "i'm only gonna break, break ya, break, break ya heart." de skulle aldrig hända ju? hah, jo? tydligen.. äckliga musik som spelades där inne. sen kom bussen.. till ett speciellt ställe.. som inte gjorde saken bättre. ååh.. har inte gjort annat än att gråta idag typ. nu sitter jag hemma hos bror och typ deppar sönder ellernått. vi hörs kanske sen.

när man sitter och gråter till promoe-låtar är det fan illa.


promoe - imperiet

härligt med glada människor!

hahahahaha.. ligger i sängen och pratar med.. hmm.. "roliga" människor på msn.. härligt med glada människor asså.. lilla niklas =) lalalala..


nytt år, nya tag.. detta året ska bli bättre!

tänkte berätta lite om förra året.. månad efter månad.. =) sammanfattning kan man nog kalla det. hittade också lite bilder från nästan varje månad.

januari 2009 kom och allt flöt på, det hände inte så mkt i mitt ointressanta liv faktiskt. hade pojkvän och hade haft ett tag, ungefär 4 månader. skolan gickbra och aah, det hände absolut ingenting denna månaden..


februari närmade sig och allt va helt som det brukar, inga förändringar, min pojkvän (petter) fyllde år, släktkalas och allt. det kändes sjukt bra. även jag fyllde år, 15 blev jag, meningslös ålder att fylla faktiskt. hah. de va väll typ allt.


mars 2009, den absolut sämsta månaden på året tror jag. det tog slut med petter och jag började göra dumma saker. allt va helt upp&ner och jag tänkte inte överhuvudtaget. jag förändrades något sjukt, jag blev känslokall och blabla. jag slutade även tro på kärlek. även denna månaden jag började festa, ofta och hårt. haha.


april nu och allt är åt helvete typ.. eller, i början va väll typ ingenting bra, i slutet av månaden träffade jag elias.. jag trodde ju dock inte på kärlek så jag väntade och fick se vad som hände.. i ett jävligt gamalt inlägg har jag förklarat allt. de tog slut ganska snabbt där pga olika anledningar, vilket inte förändrade mitt sätt att se på kärlek. men ja, det va kul sålänge det varade och man blir som dom man umgås med ;) hah..


maj.. jag fortsatte med mitt festande och allt va helt galet. hela livet var en fest ju.. jag blev missnöjd med migsjälv.. tyckte inte att det fanns något bra med mig alls.. hade fortfarande väldigt svårt att bli kär.. men jag träffade adam, en kille som jag hade varit kompis med riktigt länge. men jag hade ju haft pojkvän nästan under hela tiden, och jag är inte sån som springer runt och är otrogen. hur som helst så träffade jag adam, mkt dumt gjort. vår vänskap tog slut och jau, räkna ut resten själva.. blev kanske lite småkär, men jag vet inte.. hade fortf svårt för kärlek.

juni
kom jag jag kände mig fortf som en idiot.. adam.. hmm.. avslutat kapitel? vet fan inte.. hur som helst så blev det sommarlov, började som det började. fy mig. jag va svag. allting hade knäckt mig. jag va nere och ingen kände nog riktigt igen mig.. flytade även till vår sommarstuga ute på sturkö, vilket va riktigt jobbigt.. okej, ska vara lite positiv.. denna månaden va nog den som mitt hår såg bäst ut :o haha.


juli nu då.. elias igen? jau.. jag är inte sån som släpper någon i första taget.. åkte även till danmark, sjukt skönt att slippa allt! kom dock en vändning.. nu va ingenting bra.. hade i stort sätt ingenting att komma hem till.. men jag ryckte upp mig och tog tag i mitt liv, på riktigt! men elias och jag.. hmm.. de va väll här nångång som det blev vi på riktigt. eller, vet inte om man kan kalla det på riktigt, men aah..


augusti.. tog slut med elias. och haha, efter ett tag.. helt sjukt, men halvt adam? nej, inte precis.. även om många trodde det.. den killen kunde jag enbart vara kompis med, inget annat. åkte till sthlm med emma, riktigt härliga dagar! skolan hade även börjat och allt flöt på..


september.. började sakna elias rejält.. men jag hade redan fått tillräckligt med chanser.. jag gav upp.. vet inte om jag saknade honom på riktigt eller hur det va, kom iaf över honom ganska snabbt sen.. började snacka med olof.. tyckte verkligen att han va helt underbar, och det tycker jag fortfarande kan jag lova.. =)

oktober.. hände inte så mkt denhär månaden.. allt va som vanligt.. spenderade mest min tid med hanna..

november, hände ingenting nu heller.. förutom att jag färgade håret ljust.. även denna månaden ägnades med hanna.. andrea åkte även iväg.. låååångt iväg.. blä.. fan vad jag saknar henne..


december.. wiiihooouw! sista månaden.. skolan gick sådär.. all min tid med hanna typ =) hände verkligen inte så mkt nu heller.. jul, nyår.. ja.. ointressanta liv! men ja, hur ointressant det än är så nöjer jag mig med det! =)

2010-01-01 nu.. och jag är sååååååå kär.. =)


lalalalala.. god"morgon" :D

ska berätta lite om gårdagen =) va somsagt i stan med hanna och fixade lite saker. sen kom vi hem typ vid 2 =) kan ju bara tala om för er att kvällen började redan vid 3 för våran del ;) hahahaha. lol. nej usch, jag ska fan sluta säga lol hela tiden! mitt nyårslöfte kan de vara :D sen har jag massa andra nyårslöften, tänker dock inte ta dom här =) "kvällen" började väll bra..blev allt sämre och sämre.. men aah, sen typ runt 12 så kom vändningen :D fan vad härligt! ganska kul natt sen =) vi somnade väll typ runt halv 4. kunde dock varit ganska rejält mkt bättre! men ahja, that's life. vaknade vid 12 hos hanna. åkte hem typ 2. nu är klockan 3 och jag är sjukt trött & har ont i huvet. lalalala..sånt man får leva med antar jag =) ska alldeles strax packa lite sen åka hem till mamma. sen får man se vad kvällen har att bjuda på =) kanske drar ut ellernått. eller nej, jag ska sooooooooooooova! punktslut. eller nej, får se sen typ =) jag är förvirrad idag. men skitsamma. fan, långt inlägg typ, och allmänt ointressant. ni har just nu slösat ungefär 5 minuter av era liv på att läsa en text om ingenitng, alltså ganska meningslöst. gg. hahahahahahahaha. nej fyfan! gg får jag inte heller säga =) hanna blir bara sur då (a) hahaha. okej, jag är tönt. men nu ska jag lyssna på musik, packa & städa mitt rum =) hahahah. eller.. jag ska nog snart äta :D hmm.. färsk pasta och oxfilé tror jag pappa pratade om =) inte illa. men ahja, har ingenitng att skriva som ni kanske märker.


Gott nytt år på er fan! :D

RSS 2.0