en sjuk moa.

bra jobbat måste jag säga. har galet ont i huvudet och sjukt förkyld. sjukt förkyld innebär inga linser. inga linser innebär dels jävligt ont i huvudet, och dels jävligt svårt att plugga. har trots detta varit duktig och skrivit en a4-sida om italiens klimat, till hjälp fick man endast använda en kartbok. det gick bättre än förväntat faktiskt. känner att allt är lite rörigt nu. ganska mycket i skolan och så. har längtat efter att åka till detta stället i ett halvår nu, och nu blir jag sjuk.. bra kämpat moa. aja, det kommer säkert bli jättebra ändå, det är jag säker på. även om jag har svårt att tro det nu. skitsamma. nu ska jag duscha, sen kika film. skriver mer sen om jag orkar.

Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn.

ihi. det är mysigt när det regnar. och jag är på gaaaaaalet bra humör. känner dock att det ska bli liite jobbigt att åka iväg på torsdag. men ska bli ganska skönt att åka ifrån vissa.. så det blir fint. menmen.. nu har jag viktigare saker för mig än att blogga.. så hejdå :D

detta suger.

orkar verkligen inte skriva. har galet ont i huvudet. + att jag snackar tfn. vi hörs sen. tja.

hey sweetie. Well, I need you here tonight.

:)..

pratar med lillen!!!!!!!!!!! ♥

pratar med jävligt lilla mathilda i telefon just nu.. :) eller pratar och pratar.. jag ligger och sjunger how to save a life för henne. jävligt fint!! aja.. vet inte riktigt varför jag började skriva på detta otroligt meningsfulla inlägg. skulle kanske bara visa att jag lever. pusssssss.

underbart.

nu är jag på lite bättre humör. :) har precis beställt kläder till bror och druckit cappuccino, sjukt gott. ska snart kika film med honom skulle jag tro. :) har inte så mycket att skriva för tillfället.. så ja, vi hörs sen då. pusstja.

men suuuuuuuug.

fan vad irriterad jag är. detta är inte min dag precis. började med att man blev väckt vid halv 9 av bror.. "kom och ät nu!!" "nej vafan.. det är ju typ natt.." sen av mamma 20 min senare.. "snälla, kan du inte komma och äta?" "men neej! jag gör det sen närjag har vaknat!!" "men det kommer du ju inte göra.." "joooo.. det är ju förfan astidigt nu.." "nej.." "joooooo. godnatt!".. sen kunde jag i stort sätt inte somna om eftersom att det blir så jävla ljust i detta rummet. så det tackar vi för. aja.. idag ska jag och niklas laga mat. sjukt duktigt av oss. mina föräldrar är tydligen ute med båten, och niklas dunkar ashög gaymusik.. typ som igår när jag, niklas och rikard satt och pratade:
'
niklas: ta den låten!
rikard: aha, okej.. vänta lite.
n: ja..
moa: nej, sätt på "från och med du"..
rikard sätter på niklas spellista.. vi har igång den i cirka 3 låtar..
moa: men sätt på den låten jag ville nu då!!
niklas: men den är gay..
m: men sluta.. du tycker ju att den är bra egentligen..
r: men vafan niklas.. det är nått fel på din lista..
m: hahahahaha ja!!
r: alltså det kommer bara sånnahär låtar..
n: den ska va så!
r & m: hahahahahahahaha!!
n: skratta ni bara..
m: sätt på min låt nu..
n: neeeeej..
rikard sätter på min bra musik ändå.. niklas sjunger med..
moa: va det inte du som inte tyckte att detta va bra?
niklas: meen.. lite bra kanske det är da..
'
tack älskling, vet att jag är bäst.. men nu ska jag kika film.. det blir remember me tror jag.. aja, whatever. vi hörs sen.

i'm fucking in love. ehe..

jag ska ha denna.. till varje pris.. that's it.

tjotjenahej&hallå. har lite trrråkigt så.

funderar på att för första gången i mitt liv kolla på hela avatar.. somnar alltid.. (a) så dålig. och ja, den är verkligen dålig!! ha iof bara sett typ 20 min av den, men det är just för att jag somnar pga att den är drrryg. och med tanke på att jag inte har någon större lust att somna nu så får det bli en annan.. det får bli the notebook, älskar den filmen! är dock lite taggad på att sova.. fast nä. jag skippar nog det. imorgon blire ut med båten, tror jag. jag har verkligen galet ont i huvudet. men gosade ner mig i sängen med en kopp kaffe och kollade på dear john innan, så nu mår jag lite bättre iaf. :) kan också meddela er om att jag har hittat en låt, eller aa.. har haft den på min spellista länge, men den har varit uttjatad.. lasse lindh - svenska hjärtan. ihi. jättefin.

en sak som jag är jäkligt missnöjd med..

jag har fräknar :s:s:s.. okej, tycker det är gulligt på andra.. men inte på mig!!!!!! hatar det. sen alla som inte har det säger: åh. det är så sött! men inte.. jag hade hellre vart utan! och nu är jag helt seriös......... tycker det ska bli skitskönt med vinter nu så att man slipper dom lite iaf.. ska dock till spanien ju.. vilket inte kommer göra dom mer osynliga........... aja.. det enda negativa med den resan.. :) fast allt bra tar typ ut det så ja..
'

på denna bilden ser man det gaaaaanska tydligt.. fint.. verkligen......

wiwowä.. :D:D:D

kom på att det bara är 5 dagar tills vi åker....... fyfan vad nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'
det blir detta placet, och jag är ungefär såååååååååhääääääääääääääär glad just nu.. :D

If I had you, life would be a party, it'd be ecstasy.

ihi :D kan fan inte låta bli att lyssna på låten.. man blir så glad.. :D

godmorgon..

är sådär laaaaagom trött. fyfan. har försökt mig på att rensa min garderob.. går väll sådär.. för tillfället ligger det bara massa kläder på golvet..... duktigt. är verkligen hur trött som helst. vet inte varför. :D menmen.. har grymt tråkigt. får se vad dagen har att erbjuda.. :)

nice kväll med nice folk!!!!! :D:D:D

kräftskiva ikväll då.. bilder kommer sen (kanske). nämligen som såhär att jag har tappat bort min kameraladdare.. duktigt av mig! så det blir inga bilder här i bloggen fören jag har hittat den... hatar migsjälv ibland :) förövrigt jäkligt nice kväll :D började med kräftskiva somsagt, sen singstar, sen film.. så ja, allmänt goskväll :) aja.. jag är riktigt trött nu! så jag ska nog ta och sova.. eller.. sätta på en film, sen sova :) natti.

tjaaaaaaaa. jag är fan.. galen.

är huuuur trött som helst.. skola idag...... började 10 i 12, slutade 10 i 1, jävligt lagom! just nu ligger jag i sängen och ska nog snart kolla film.. har dock inte tid med det enegtligen.. ehe :) aja.............. kräftskiva ikväll du med masssa snyyyyggggggggggga b-rudar.. ehe nej. brudar heter det!!!!!!!!!!!!! lär er det killar :) aja.. ska iaf käka äpple nu.. fast egentligen så heter det ju äppel.. men det är såntdär rättstavningsgrej.. jävligt irriterande med massa röda sträck.. ehe. aja............. nu ska jag dra :D pusstja mina fina.

hittade mobilen..

skulle ju laga pasta, så det fick bli i...... skafferiet............ :) duktigt av mig!

Don't trust a hoe, never trust a hoe, Won't trust a hoe.. lalala..

okej, rubriken har ingenting att göra med vad jag tänker skriva, men ja; ta åt dig.. :) whatever. vem orkar lägga ner tid på att bry sig? inte jag, inte längre iaf.. så nu skiter jag i det. puss. aja.. jagär ju fan lite korkad.. har msnstatusen på "inte vid datorn" sen heter jag "(mp)".. inget lustigt med det tänker ni då.. men jodå.. har nämligen hunnit tappa bort mobilen på dom 20 minuterna jag va nere i köket.. så är inte så anträffbar på mobilen för tillfället.. sen sitter jag ju vid datorn. så.. ta msn helt tvärt om.. (orkar inte ändra). och sen då en annan sak.. ska kolla film nu.. så msn är inte heller någon bra idé. det blir "sanning eller konsekvens". nice. aja.. kan skriva här igen när jag har hittat mobilen.. pusstja.

åh. jag blir så sur..

så jäkla irriterad är jag.. helt galet. på en viss person, ja. ehe. inte irriterad på "sursättet", men ja.. du är fan störande, seriöst. okej, känner att jag inte kommer någonstans med detta inlägget. va bara tvungen att skriva av mig.. jag hatar facebook, för där finns bilder.. och ja.. jag stör mig på hur jäkla snygg du har blivit, trots att du ungefär alltid har sett likadan ut..

he wants to touch me, woah, he wants to love me, woah, he’ll never leave me, woah, woah, oh, oh..

:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!!!!!!!!

jäkla döljplanerare!....

ses ikväll emma...................

I'm sittin' here tryin' to convince myself that you're not the one for me. But the more i think, the less i believe it and the more i want you here with me.

.

haha hatar fan er!!!!

att ni aldrig kan bestämma er om statistikjävlen.. ganska irriterande faktiskt! :D menmen.....

jag har sagt det förut och jag säger det igen:

DET ÄR FAN INTE OKEJ ATT KOLLA GAMMAL MSNHISTORIK! får damp nu..

undra vad som händer om man "vattnar" blommor med mjölk?

ni vet.. enligt mig så kan man ju ha mjölk till allt.. låg och funderade på det innan. såg helt plötsligt att en blomma behöver vattnas, hade ett mjölkpaket bredvid mig.. då kom jag på tanken: VAFAN HÄNDER OM MAN VATTNAR EN BLOMMA MED MJÖLK?! finns bara ett sätt att ta reda på det.. testa.. mamma kommer dock tro att jag är dum i huvudet om hon får reda på det..

chachaa bloggen. eller nej.. hej mina fina.

sitter är med mathilda. *fnizz*. eh. nej. men ja, mathilda och jag har precis ätit ben & jerry's. helt okej. sen ska vi äta tacos. fan vad vi är tjocka. jus nu kliar mathilda mig på ryggen så jag håller typ på att dö. aja. nu ska vi kolla film. pusstja.

hatar mitt liv.. nej skojar. nu ska jag kolla fångarna på fortet.. :D

ganska onice faktiskt.. haha neeeeej men :D ganska kul! eller.. ehe. imorgon ska min babe mathilda komma hit :D vi ska kika film och tjocka oss.. gaaaaaaanska nice det! en sak som inte är lika nice är att jag är kritvit.. och att jag ändå har liiite bekinilinje kvar.. fatta hur blek jag är egentligen.. som tur väl är så är det bara en och en halv vecka kvar tills jag åker.... spnien ♥
'

hej typ. jag är typ jävligt trött. typ hejdå.

skola idag då ju. ganska chill ändå. dock är jag jävligt trött. efter skolan träffade jag erika.. vi gick hem till mig, gjorde smoothie och kollade film.. då somnade jag. och ja. bra jobbat moa.

Finding trust and love is not always easy to make.

eh. börjar fan skratta snart. dör. eller nä. inte dö.. det är rätt dumt. men ja.. är på tänkhumör.. har börjat tänka på gamla saker.. eller ja, minnen och sånt.. blä. lyssnar detsutom på a lonely september.. vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. allt känns så onödigt för tillfället.

It's just another rainy sunday afternoon.

men perfekt gosväder. hade tänkt att kolla på andra avenyn, men nej. idag, för ungefär första gången i världshistorien, dissar jag, moa ekberg, andra avenyn! nu ska jag kolla the house bunny ist. det ni ;) + att jag ska käka ben & jerry's. underbart. ehe. sen måste jag verkligen rensa min dator. funderar på att radera alla bilder.. kommer kännas liiite sorgligt. men ja, jag har plats för nått mer. det är illa. whatever. vi hörs sen. pusstja.

If i could write you a song and make you fall in love; i would already have you up under my arm.

.

hej mina fina.

ingen update på ett tag nu ;) vet att ni har saknat mig. aja, whatever.. nu äre igång igen :D underbar dag igår.. först stan med mathilda en runda, köpe en kofta och present till henne, sen fika på waynes (chailatte ♥). efter det vare kräftskiva med familjen och massa av deras kompisar.. sen vid 8 tiden stack jag till mathilda, böev gos kväll där med fint folk. sen gick vi ut och mötte simon och per. sen badade vi i en fontän. efter det gick vi bara runt i lyckeby. gosigt. aja.. orkar inte skriva mer.. men aa, en bild säger mer än 1000 ord ju, så:
'
sötnus.
orkar inte skriva för tillfället. blabla.

kväellens outfit ;) ha ha! va ju någon som ville att jag skulle börja lägga ut sånt trams igen.. dock suger kvalitén på bilden eftersom att det va jäkligt mörkt i hallen och jag är expert på att stänga av blixten på kameran och glömma sätta på den igen. + att jag bara tog en bild. och på en bilden gjorde jag en så sjukt snygg min att jag inte ens vill utsätta er för att se mitt ansikte. ni hade bara blivit förälskade. ellernått. ehe.
blev iaf:
stor gammalrosa stickad kofta.
vitt linne
svarta tights
silvriga chanelörhänge
"stor" silvrig klocka. (har börjat tycka att den är ganska liten nu för tiden. ehe.)
svarta klackskor. (ni ser kanske lite på bilden. orkar inte förklara.)

aa, nu kommer lite bilder från kvällen. kan ju börja med att säga att jag har bäst godissmak.

maja, klara och julia. dock ser man inte så mkt med tanke på att bilderna är ganska små.

again.

aja, man får bjuda på sigsjälv. ehe. du är bra ditt dampbarn. :)

godmorgon.

okej, hinner typ inte skriva. ska in till stan om en timme med mathilda. gosigt. men aa.. om jag inte skriver på hela sagen så laggar ni ju sönder.. så.. :) pusstja.

min blogg gå åt helvete. tja.

förlåt. har inte haft tid att blogga idag. är jävligt sur nu, ja. + att jag har ont i mitt hår, eller ja, i hårbottnen. fixade linserna idag. skitbra. kräftfiske ikväll. great. imån blire först stan med mathilda, fika lite och så. sen kräftskiva en stund. sen goskväll hos mathilda med lite tjejer. är lite lagom irriterad nu. har precis städat för att mamma tvingade mig. skitkul. min blogg går fan åt helvete. underbart. älskar alla i mitt liv. eller nej. besviken, ja. ingenting går fan som jag vill. mitt liv suger. ska nog fan gå och skjuta mig nu. joina någon? nej men.. ska kolla andra avenyn, sen sova. vi hörs imorgon om jag hinner. eller justdet.. vafan spelar det för roll? detta går ju åt helvete ändå. tja.

kräftfiske imorgon med emma!! :D

hahahaha! vi har ju förmågan att komma på något udda saker.. så ja, varför inte? :D:D:D
'


aa men fyfan då vet man..

är ungefär sååååååååhääääär sur/besviken nu.. lite förvånad också kanske.

haha hatar dig hanna.

jag: fan vad många som va inne på min blogg igår..
hanna: om det va antal klick så vare jag..
jag: nej olika!
hanna: aha.. gör du reklam för din blogg i skolan eller? typ: hihi eh moaeekberg.blogg.se hihi.
'
FUCK YOU!

smart kille..

mmm.. smart kille detdär......... karan vafan.. du är galen.....

Cause you can't deny you've blown my mind. When i see you baby i just don't wanna let go.

lite sådär lagom glad just nu................ :):):):):)

jag är kung på paint.

älskar skolan, älskar att gå upp jättetidigt på morgonen, älskar livet.

älskar mitt liv.

ska snart till mamma.. kom på att jag "måste" rensa garderoben.. så ja, det kommer väll min eftermiddag bestå utav! :):):):) kul.

tja. på jävligt seriöst humör idag.

eheheheeeeee... har aldrig vart seriösare! :D godmorgon förresten.. redan klar :D inte illa. bussen går om 30 min.. fan :( får vänta aslänge ju.. whähähähäääääääää :( idag blire nog mest chilldag.. börjar halv 10, sen skulle vi leka lekar och sånt :) eheeee.. fast.. kom på att jag måste äta.. men nej, för det är jäkligt tråkigt :D sjukt överskattat. mjölk <33333. aja.. ska.. kolla tv nu :D pusstja.
'
jag är snygg daaaaaaah.
'
ehe.. okej.. fan vad jag är.. mogen.

I told myself i won't miss you, but i remembered what it feels like beside you. I really miss your hair in my face and the way your innocence tastes. And i think you should know this, you deserve much better than me.

har börjat lyssna på hinder lite.. eller aa.. gjort ett tag.. typ sisådär ett havlår.. men ändå.. dom 3 absolut bästa låtarna:
'
better than me
'
lips of an angel
'
whitout you

hahahaha. kom in på detta på youtube.. ganska random..

två killar mötte en mytoman typ mitt på stan? haha? hoppas inte att "gubben" är seriös.. :s

wohuw. nu blire.. fråga från någon?! :o dock lite halvt korkat att inte skriva namn.. :)

aja whatever.. får väll ta svaret här ist..
svar: för det första: tro mig.. mitt hår är allt annat än fint. inte helt äkta heller. bläblä. hade helst sluppit hårförlängning. mest jobbigt och dyrt faktiskt. men vilka produkter jag använder.. det är en jäkla massa.. plattar det i stort sätt varje dag.. dåligt av mig.. men ja:
syoss shampoo, som jag skrev för inte alls så länge sen..
lee stafford, pokerstraight, värmeskydd.
ett värmeskydd till, loreals studioline, hot straight
schwarzkopfs got 2 be, hårlotion
sen schwarzkopfs got 2 be, hårspray
'
'
så.. orkar faktiskt inte lägga ner mer tid på detta nu.. måste nämligen sova, för imorgon äre skola..

HJÄLP MIG TACK!

vill göra om bloggen.. dock inte en aning om vilken färg.. så.. kom med förslag!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fyfan vad jag är trött.

ungefär den högst rankade rubriken på min blogg faktiskt. aja.. första dagen i skolan idag då.. toppen! :) jättetrevligt. va inte så hemskt som jag hade trott! men vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagen.. är iaf hur trött som helst! somnade vid halv 4, vaknade vid ungefär halv 8.. duktigt av mig. wäähäää jag är så jävla trött. aja.. nu ska jag kolla andra avenyn.. ovanligt va? :) pusstja.

världens nervösaste tjej.. tja.

fyyyyyyyyyyfan vad jag är nervös.. bussen går om sisådär 30 min.. dör typ. lalalala.. fan. helvete. va ju inte nervös igår när jag och mina kompisar snackade om hur nervösa dom va?! men nu så.. hahahahaha faaaaaaaaaaan. lalalalalala.. aja.. nu ska jag.. inte göra nånting.. eller jo.. dricka vatten.. kan fan inte äta frukost.. vi hörs i eftermiddag om jag överlever. hejdå.

mitt liv suger.

och det kändes jävligt skönt att sätta väckarklockan på 06.45.. verkligen. godnatt.

ändrade planer.

lägger inte upp bilder än. lägger upp dom imorgon. orkar inte nu. har jäkligt ont i huvudet. blir även emo nu. kom precis att tänka på att jag va jäkligt mkt snyggare förut. whäääähää :( okej.. lite överdrivet kanske.. men jag var faktiskt det. ser kanske lite mognare ut nu. men vafan. haha aja..
'
saknar mitt ljusa hår.. whäää.. :(

tänkte på en sak..

här sitter jag och klagar på alla för att dom inte lägger ut bilder på sina bloggar.. dock är jag inte bättre själv.. nu ska jag bli nostalgiskt. hade tänkt att leta upp bilder som jag har tagit dom 2 senaste åren. ehe. aja, mobba mig inte för att jag va fjortis innan. har växt ifrån det, jag svär. så aa.. i nästa inlägg blire en jäkla massa bilder..

detta är endast tillägnat dom som känner mig och hanna bra.. ni andra förstår inte ändå.. :);)

hahahahahaha hanna känner inte mig................. haha ligger i sängen och snackar med hanna, lite lagom nervös inför imorgon. hahahahah hon är fan rolig ju.. okej.. jag är liiiiiiiiiiiiiiiite svag för killar med fina armar eller med fin mage.. ye. men aaaaaaaaaaaa...
'
jag: haha fan vad läskigt..
hanna: va?! vadå?!
j: det va en som skrev på facebook att han såg mig på sailet och jag vet inte vem människan är..
h: haha vemdå?
jag gick in och kollade på facebookbilder, därmed blev jag tyst..
jag: uuuuew.. oj.. jävlar..
hanna: moooooa.. vad är det?!
j: han hade ju inte liiiiiiite fina armar ellerså.. jävlar..
h: men moa förhelvete!! jag vet nog hur det slutar......
j: va?! nejdå..
h: jo.. det kommer sluta.. "hihihi han är ganska trevlig"..
jag prinade facebook och skickade..
jag: försår du nu eller?!
det gick ett tag..
jag igen: hanna?!
hanna: men jääääääääääääävlar du..

ehe..

jag hoppade detdär med att försöka se ut som jag gjorde för längesen.. gah. jag är hur trött som helst.. aja, nu kommer emmelie vilken sekund som helst.. ihi. puss.
'
ehe.. när jag kollade på bilderna kom jag även på att jag måste städa mitt rum. wups. vi hörs sen.

hahahahahahahahaha..

kollade tillbaka i min blogg.. lol!!!!!!!!!!!! haha nejmen.. fick en jäkligt kul idé nu.. ska sminka mig och fixa håret och försöka se ut som jag gjorde då. hahahahahaha!!!!!!!! aja, vi hörs sen. :)

godmorgon.

jäkligt trevlig kväll igår. emmelie och jag typ knarkade andra avenyn. sen somnade jag inte förens halv 5. illa! imorgon börjar skolan.. är faktiskt jäkligt taggad. eller aa.. det ska bli kul att träffa allt folk osv.. mindre kul att gå upp vid 7 imorgon, men det är sånt man får leva med :) måste verkligen ha nya svarta genomskinliga strumpbyxor.. hahahaha hatar det ordet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hade i vilket fall tänkt att mamma kunde åka och handla det med mig senare idag.. ihi. aja, känner att jag inte har någonting viktigt att skriva just nu, så vi hörs sen. pusstja.

Du vet hur allt ska bli nu, allt är sagt, luften är ren. Allting blir precis som man förväntar sig. Du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig.

'
mm.. typ ligger och gråter till lars winnerbäck - du hade tid. great. men nu ringde min finaste emmelie. vi hörs kanske sen.

Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars? I could really use a wish right now.

:( bläääbläwäähää..

bästa låten för tillfället..


har kommit på en grej.. ungefär alla är sånna idioter!!

känner mig inte taggad för nånting typ. det enda är väll att skolan börjar.. det ska bli ganska kul. men just nu orkar jag verkligen inte lägga ner tid på idioter. orkar bara prata med folk som jag känner att jag verkligen kan lita på. så om jag beter mig konstigt: ta det inte personligt.. eller jo, gör det förresten. hatar verkligen detta. och dessa 2 dagarna på sailet har på ett sätt vart ett helvete. har fått reda på grejer som seriöst gör mig mörkrädd. jag orkar bara inte. jag orkar inte försöka vara glad, trevlig och social. vilket jag egentligen är. jag är inte sån så att jag knappt säger nånting och när jag väl gör det så är jag bitchig. jag är inte otrevlig på något sätt egentligen. inte mot människor jag tycker om. åh. jag orkar inte. tur att jag har fina vänner som jag kan lita på.
'
ska snart möta min underbara emmelie, vi ska gå till willys och köpa godis, sen kika film och prata. äh. så ni kan ju smsa, eller.. bara om ni vet att jag inte är sur på er för att vi har snackat idag, okej. orkar inga andra. tja.

hej. jag får snart damp. + att jag blir emo. hejdå.

aa ungefär iaf. jääääääkligt illa. ligger just nu i sängen och snackar tfn med min fina jannis. pratar ut om allt möjligt. sjukt skönt.. känner att ungefär allt känns lite lättare nu faktiskt :) lalala.. är jääääääääääkligt trött på vissa såkallade vänner och helveteskap. eller trött och trött.. besviken som fan. "En gång är ingen gång, två är lika med noll." eller hur äre låten går....... fyfan säger jag bara. åh. blä :( fan. helvete. fast blev genast mycket gladare nu. har inte ätit sen igår, och nu sa mina föräldrar att vi skulle äta spagetti och köttfärssås sen. aja, ska först kolla på några avsnitt av andra avenyn. vi hörs sen. inte puss.

And if you got something that you need to say, you better say it right now cause you don't have another day.

.

fyfan vad jag är trött..

aja, kvällen då.. va väll.. okej? jävligt drygt i början.. sen blevre lite ös. ehe. vid ungefär 1 fick erik, tobbe, gustaf, pontus, två som jag inte vet vad dom heter (a) och jag då något ryck att vi skulle äta.. så vi gick och gjorde det.. kom hem ungefär 3, då vart det en bålgeting i mitt rum :s moget. så jag sov i pappas och lottas säng.. :) haha. hände dock lite saker under kvällen som gjorde den mindre trevlig. aja whatever. jag orkar inte. men vi hörs sen för nu ska jag kolla på andra avenyn.

parrrrrrty!!!!!!

lala.. fast nu ska vi dra in till staden, käka på restaurang, vänta på bättre tider och till sist gå ner en runda på sailet. whhhhhatever.. bussen går om 5 min. pusstja.
'
Du sa: vill du bada skummbad och smeka mig varm? jag vet att du vill! 
Jag vill, åh..

vafan?!?!?!?!??!?!?!?!

har ungefär ett köttsår på foten upptäckte jag nu.. gg. mmmmmmmmmmm. fan vad ont det gör.. bäst för er att ni tycker synd om mig..

älskar mitt liv <33333333333 i-r-o-n-i..

wäähääääääää. menmen.. man mår som man förtjänar.. okej.. min dag nu:
'
* duscha!!!!!
* äta frukost..
* kolla på andra avenyn <33333333
* emma kommer
* laga mat till henne
* fixa oss..
* ut och äta på resturang
* sailet.
'
ehe.. hör av er som fan!!! haha. aja, kommer inte vara särskilt aktiv på varken msn eller facebook. så ja, om ni vill nått så får ni smsa! pusstja alla söta.

wups..

mår väll kanske inte sådär jättebra. enda anledningen till att jag är upp nu, kan inte sova. bläbläblä. sjukt tråkigt igår. ehe. vi får hoppas på att det blir bättre ikväll. aja, nu ska jag till jannice och hämta mina kläder och vafan det nu va jag har lagt där. wups. aja, vi hörs när jag har kommit hem.

Woah oh oh, there's a party at a rich dude's house.

ye. så sant så. kommer dock inte blogga mer idag. sorry. fast aa.. nu ska vi gå och handla lite.. sen kommer lite fint folk. sen ikväll blire sailet. så jäkla nice!!! älskar sailet!!!!!! sommarens höjdpunkt!!!!!!!!! *fniiiizzzzz*. ehe. skämt å sido. ganska drygt egentligen. men ska bli kul att träffa folk. :) aja whatever. orkar inte skriva mer nu. hahaha. har faktiskt ett liv.. eller.. nä. förlåt. ska inte ljuga.. skitsamma nu!! nu ska vi handla. vi hörs inatt eller imorgon. pusstja.


By now, you should've somehow realized what you gotta do.

I don't believe that anybody feels the way i do about you now. lalalala. älskar musik :D:D:D:D:D fast blir fett sur på folk som somnar när man skickar sms....... eller nej, det löste sig nu :) hm.. aha whatever.. känner att jag borde sova nu :) men ska nog kika lite andra avenyn innan. så.. vi hörs imorgon. godnatt alla fina.

hahahahahahahaha......

gustav: åh shit jävlar vilke spindel..
jag: hahaha va?
g: ja du skulle bara se den! jävlar..
j: naw.. är inte du allergisk mot sånna saker? :D:D:D
g: KÄFTEN!!!
'
okej.. bara emma som fattar................
'
PUSSSSSSSSSS!

Going back to the corner where i first saw you..

shit. kan verkligen inte sluta sjunga på den låten! är på ganska bra humör nu. taggad för imån, visst, sailet är liksom.. ganska trist, går fram och tillbaka. eller nej, det kan bli kul. beror sig på lite asså.. haha :D men innan själva sailet kommer bli asnice känns det som. sen kommer det bli sjukt kul att träffa nya människor med. haha. just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och tänker. helt okej. ska snart kika andra avenyn med. men jag skriver mer sen.
'
And after all the obstacles,
it's good to see you now with someone else.
And it's such a miracle that you and me are still good friends.

fan vad nice att alla är så mogna i min familj då..

lotta: ska du duscha?
jag: eh ja?
l: men vänta då..
j: vänta på vad?
lotta springer in och tar duschen före mig..
'
MOGET.

fuckfuckfuck.

inte okej detta. verkligen inte. hoppas att det rättar till sig under kvällen. mm. fett sur blev jag nu.. men bortsett från det så kan mitt liv inte bli bättre nu.. ihihihihi.

wups, nu ringde hon..

förlåt lilla mamma. menade inget med förra inlägget.. (a) ska till mamma om typ.. 10 min. kommer hem vid 9 kanske. vi hörs iaf när jag kommer hem.

verkar inte bättre än att mamma har glömt mig..

nepps. ganska illa. skulle ju till henne och hämta kläder. hon va ute och gick med en kompis, men skulle ringa när hon körde hem, så skulle hon hämta mig.. men inte de nej. oooooookej. får se om hon hör av sig. måste iaf till henne på något jävla vänster.. känns som om en sånhär tröja hade passat mig fint:
'

eeeehehee.. okej.

And after all the obstacles, it's good to see you now with someone else.
And it's such a miracle that you and me are still good friends.
har fett tråkigt. orkar inte kolla film mer :s fast jo. kanske. ska hursomhelst till mamma snart och hämta lite kläder.. kan vara bra ju. jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig imorgon, vilket bekymrar mig liiiiiiiiiiite lagom sådär. därför jag måste till mamma, ska se om jag har något där. aja det löser sig. funderar starkt på att dra in ikväll också. men vet inte om jag orkar :s är sjukt trött. aja, nu ska jag ta tag i mitt liv och gå upp ur sängen och fixa mig. tjaaaaaaaaa.

okej, nu blev jag på bättre humör.. :)

kom på att ja har hela första säsongen av andra avenyn på datorn, åh. kärlek till det. idag är en sån dag som man bara vill krypa ner i sängen och kolla på en bra film (och dricka mjölk ♥), så det är precis vad jag tänker göra nu. sen kan jag även meddela att det är ganska meningslöst av er att försöka nå mig via msn med tanke på att första säsongen består av 103 avsnitt och varje är 30 min. så, ni når mig lättast på mobilen. :) pusstja.

godmorgon..

eller vi sktryker god.. godmorgon. morgon är det ju iaf. fuck denna morgonen. började med att jag vaknade någongång runt 8 av sms.. vafan någon nu gjorde uppe då.......... sen vid 9, fick sms att min mobil hade skickats till serviceverksan, careface typ. sen när jag precis hade somnat om ringer mamma, ungefär vid 10, "sover du fortfarande?!" "neeeeeeeeeeeeeeeej" "jo det gör du!" "mmmmmmmm" "okej jag skulle bara säga att du får busskort från skolan", seriöst. vid 10 på morgonen är det nog ingen i min ålder i hela världen som bryr sig om nått sånt. somnade om, vaknade av att några arbetade utanför med typ motorsågar och helveteskap. sen vid 12 gav jag upp hoppet om att få sova.. då ringer lotta, pappas sambo, "men moa, du kan ju inte sova såhär dags!" "men joooo det kan jag!!!!!!!!!!!" "nej det kan du inte......" "men jo, det kan jag viss, okej?!" "aja, men då hinner inte du gå ut med hunden nu då?" hinner och hiner.. "men neeeeeej jag vill sova!! allt har väckt mig idag... åh godnatt!!!!!!".. så har min underbara morgon varit. ååååååååååååååh. blir så irriterad!!!!!!!!

jäkligt svårt att ta saker seriöst med min msnbakrund, vet det, har försökt några gånger helt utan resultat faktiskt. men aja, försök ni.

hahahahahahahahahaha natthumor <33333333333

aa, jag har bra fantasi..

david och jag har inget liv, tja.

mog1.

gjorde nått sånthär på fejjan nyss..
okej, jag vet att jag är sämst.. så gjorde om:
min framtid ser ljus ut..
'
tur att man har så fina och generösa människor i sin omgivning som david:
älskar dig david <333333333333

fan vad nice detta är da:


inne från en mysig promenad med fina emmelie nu. ♥

mycket gosig kväll med mycket gosig tjej. måste snart göras om! varit ute och gått, suttit på en brygga, kollat "stjärnorna" och framför allt; snackat ut ordentligt! mycket skönt. kändes verkligen som att det behövdes. nu kommer jag kunna sova gott inatt :) ihi. har nog aldrig snackat såhär mycket i hela mitt liv faktiskt, vilket behövdes. när jag kom hem upptäckte jag även till min stora förtjusning att min låtsasmamma hade köpt ett shampoo (som jag har tjatat om ett tag, men har alltid köpt nått annat.....) och ett hårspray. hihi.
'
syoss repair-shampoo ♥. dock inget balsam.. hatar balsam! mitt hår går fan inte att hantera efter att jag har haft balsam i. bäbishår.....

got 2 be 2 sexy hårsprayet. kan inte annat än att älska det.

nu ska jag träffa ******..... :o

hahah nejmen... ska träffa emmelie :D hade jäkligt tråkigt båda två, och långt ifrån varandra som vi bor bestämde vi att vi skulle dra ut :D hahahaha. om en halvtimme.. och här ligger jag och sover :D hihi. aja, skriver mer ikväll :) pusssssssstja.

duktig är jag.. ♥

ska ju bli fotbolls/hemmafru, så bäst att börja i tid.. fast iof så har jag ju säkert folk som städar, diskar och håller på åt mig sen.. aja, kände att jag inte hade något bättre för mig än att hjälpa mina föräldrar lite.. så jag ställde mig och diskade! söt jag är.. :)
'
och såhär såg det ungefär ut. :) jag är fan kung på paint..

Och ja, jag tänkte: ja, men du är väl okej.

hahahahahaha ups. så fel man kan ha. :)

fick hem grejerna idag. :D:D

ihi asglad.. har dock bara hunnit att testa concealern och läppbalsamet.. men aa:
'
funkade asbra! trodde faktiskt inte på det från början.. men nu äre bevisat! :D:D kändes lite konstigt att kleta in rött grejs under ögonen.. men det neutraliserade perfekt och det var lätt värt 160!
detta vet jag inte riktigt, inte samma färg som på bilden, men va bra och läpparna blir väll mjuka.. men värt 200 vet jag inte..
'
sen dom andra sakerna då.. orkar inte kleta på foundation, känns extremt onödigt faktiskt.. och man märker ju inte skillnad med hudkräm på typ 10 sekunder, så aa..
'
pussssss mina babes.

'
kärlek. dock är jag allergisk mot jordgubbar, så mina läppar känns helt svullna.. great.

jag håller på att bli psykiskt sjuk.. godmorgon förresten.

känner för att dö.. ingenting går upp emot en iskall cola (bortsett från mjölk då).. fast jo, soooooova! är jävligt trött. är även sugen på cola som ett as. men nej, jag tänker inte sätta in någon cola i kylskåpet, för när jag väl gör det kommer det alltid någon annan och dricker upp den :( blir lika ägd varje gång.. dock är jag ju hemma själv nu till skillnad från alla andra gånger. men aa, någon jävel känner väll säkert på sig att det finns cola i kylskåpetoch kommer hem.. drömde även en aaaaaaaskonstig dröm inatt :s borde nog fan gå och kolla så att jag inte är psykiskt sjuk ellernått. jag tyckte att florist-drömmen var konstig, men nu.. asså.
'
drömde att jag va hemma hos en, astrevligt i början osv.. förutom att jag typ va 20 cm längre och jävligt mkt tjockare än honom. sen kom hans familj hem, så skulle vi gå och hälsa. och då var det värsta asstora familjen, typ mamma, pappa, 8 barn och på det så bodde farmorn och farfarn/mormorn och morfarn också där. sen var alla kineser, förutom mamman i familjen som var en plastikopererad blondin, såg ungefär ut som pamela anderson. + alla familjemedlemmar hade dom även ungefär 10 hundar, pudlar. aja whatever.. vi satte oss vid matbordet och började äta, då kom den äldsta mannen i familjen fram till mig och sa att jag skulle följa med, vilket jag gjorde. sen stannade han och började skratta. då hade dom klätt ut en av hundarna till en räv och tyckte att det va skitkul.
'
hahahahahaha fyfan vad jag är störd :s aja, nu ska jag kolla på en beck-film, hör av er. pusssss.

jag imorgon..

var gullig och lovade min låtsasmamma att gå ut med hunden imorgon klockan 10, så hon ska ringa och väcka mig, naaaaaaaaaaaaaaw. fyfan att jag ens utsätter migsjälv för detta.. så om ni ser någon ute i lyckeby med en hund (precis som på bilden nedan), imorgon på morgonen, kan jag bara vana er :) all fysisk aktivitet som kräver lite social kompetens kan bli svår för mig då. mitt morgonhumör brukar inte vara på topp. så jag rekommenderar starkt att bara låta mig vara om ni skulle se mig. aja, ska ju då somsagt upp tidigt, så behöver verkligen sova nu. godnatt.
'

vill också ****** ****............


hahaha men nu får ni väll fan ge er eller? :D

haha ni är ju schizofrena...........

hahahaha älskar dig david!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

snackar med david min babe på msn nu.. vi är inne i en mycket viktig diskussion nu faktiskt. mycket rörande. ni behöver inte fråga vad det handlar om, för det stannar mellan david och mig. kan bara säga att jag älskar dig david, och att jag kommer finnas för dig vad som än händer. tur att vi iaf har varandra. hahahaha lol palla va seriös. förlåt.. men aa, hahahahahahha :D:D:D:D fast det är ganska viktigt faktiskt..... :D:D:D:D:D hahahahahahaha du är bäst vafan :D:D:D:D:D:D:D pussssssssssss.
'
Baby i like it,
the way you move on the floor.
Baby I like it,
come on and give me some more.
Oh yes, i like it,
screaming like never before.
Baby i like it,
i, i, i like it.
'

extremt ny bild.
'
'
'
ps. bara så du vet så googlar jag inte "sönderknullade bögar på pridefestivalen" nu..

men kan alla idioter sluta skicka sidförslag på facebook eller?!

jävligt onödigt för ingen bryr sig ett skit om fucking sidförslag!!!!!!! okej?!

and hey darling.. :D:D:D

älskar mitt liv :D:D:D:D:D:D:D nu äre klart, bytt till samhäll/ekonomi!!!!!!! fan vad nice!!!!! hahahahahha astaggad för allt nu.... :D:D:D fast.. elin åkte precid hem :(:( fast ikväll ska jag träffa rebecka :):):):) ueh, gosigt. vi ska typ fixa lite saker ;) ligger i sängen just nu och lyssnar på if it means a lot to you, älskar den låten! nästan lika mkt som jag älskar mitt liv :D:D:D:D:D: pusssssssssss mina sötnosar.

<3333333333

och på mitt underbara humör kör vi nudlar till frukost :D:D:D:D älskar mitt liv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

godmorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är på överdrivet humör idag... känns som att jag kommer vara glad resten av livet!!!!!! jävligt nice :D:D:D:D:D:D:D dock är jag lite halvt emo.. fast nä :D:D:D:D finns inget att vara emo för :D:D:D ihihihi. snart kommer min babe, jääääääääääääääävligt nice!!!!!!!! vi ska kolla twilight (♥) ihihihihihi. är ganska jätteglad faktiskt.. fast jag vet inte varför.... :D:D:D hihi. underbart!! snart äre sailet, och det kommer bli.. nice tror jag ;) ehehehehe.. ;) bara för att jag är bäst liksom :D:D åwhmajgad tiiiiep *fniiiizzzz*. fast näääääääääää. fyfan. jag är på galet bra humör. och jag älskar att städa!!!!!!!! :D:D:D vilket jag måste göra.. fyfan vad kul!!! (och ja, jag är faktiskt seriös, jag tycker att det är skitkul att städa).
fan vad jag är taggad på livet nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D pusstja.

i got a feeling..

that min dator don't have so much minne kvar..
'

fucking älskar er!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

i helvete vad bra det går nu.. statistiken då.. ;) ehe. haft en riktigt trevlig kväll med riktigt trevliga människor, först avskedsfest då, sorgligt men kul :) vid 10tiden stack jag och jannice till adam där kevin, jesper och såklart adam själv va :) imorgon blire först gosdag med elin, sen på kvällen ska jag nog bara sova.. aja, nu ska jag kika på eclipse.. ueh.. har sett fram emot detta ska ni veta :) några bilder från idag nu då:
'
börjar med denna.. är uppe i hopptornet på stumholmen.. höll dock på att dö med tanke på min älskade relation till höjder..

cissisötnos..

mina älskade såkallade "vänner" slängde in mig i en dusch.. och då blev mitt hår såhär snyggt.

jag (snygg som fan) och per efter att han och emelie hade badat, galna är dom!

dom snyggaste jag känner..

adam :) jäkla muppar som bara satt och söp och spelade kort..

sötnosarna igen..

ajjabajja kevin..
'
äh, nu orkar jag inte lägga upp fler bilder :) är ungefär sååååååhääääääääääääär sugen på att se eclipse nu, så vi hörs imorgon! puss och godnatt.


chachaa.. fast nä.

har en känsla av att jannice är duktigt irriterad.. ska nog åka till henne nu.. haha. eller aa.. inte för att jag är seg ellerså.. men vi hörs sen. kommer hem typ 11 kanske. eftersom att det är sista bussen. förjävligt.
'
lägg märke till min fina msnbakrund (<3333333)

okej, eftersom att det finns folk som klagar när man skriver att man är snygg: fan vad ful jag är!!!!!!!!!!

fuckit....................

All that it takes is one more chance.
Don't let our last kiss to be our last.
Give me tonight, and i'll show you.

tonight's gonna be a good night.

again. hahahahaha party ikväll :D:D:D:D:D:D eller avskedsfest. illa. men det kommer bli nice :) dock vet jag inte riktigt när jag ska komma :s så felicia.. smsa mig när du ser detta och säg hur dags (a) "ny" mobil ju så har inte ditt nr ;) förövrigt så vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag.. stan kanske. men vet inte än. år sjukt trött. villa kika film. men måste gå upp och fixa mig nu, hörs sen. pusstja.

godnatt och lite så.

måste verkligen sova snart.. är sjukt trött. ska bara kolla tv en stund först. vet egentligen inte varför. men aa. imorgon blire stan hela dagen/kvällen tror jag.. är ju som såhär att felicia drar till usa och ska vara där i 1 år, och karan flyttar till malmö.. (föralltid? inte en aning. iaf 3 år) så avskedsfest också, sorgligt, om vädret är okej dvs. äh whatever. vi hörs. godnatt.

.

What am i supposed to do when the best part of me was always you?
What am i supposed to say when i'm all choked up and you're ok?
I'm falling to pieces..

jannice och jag är inte kompisar, inte egentligen.

moa: åh. fan vad jag älskar eminem!!!!!
jannice: vad sa du?
m: att jag älskar eminem..
j: är du min kompis eller?
m: va?
j: här sitter jag typ: ebba grön..
m: fyfan.

hahahah i'm fucking in love..

hahahahahahahahahahaha.. helt mållös.. saknar ord.. hittade nyss mannen i mitt liv på chatroulette.. galet. emma kan bevittna......... <33333333333333333 pusstja.

paaaaaaaaarrrrtyyyy. fast nä.

emma och jag sitter och frispråkar i min säng..
emma: har dina föräldrar fest eller?
moa: nej dom spelar ps3........
e: aha vem?
m: pappa och hans kompis..
då hör vi från vardagsrummet: "neeeeeeeeeeeeej han dödar mig!!!!" "neeeej nej neej nej nej!!!!!"
då förtsätter vi prata.. avbryts igen.. "neeeej nej nej!! en ledare!"
emma: hahaha!
moa: haha mm..
avbryts igen..
moa: men jävla muppar.. hör du eller? :s
emma: hahahahahahahaha ja..
'
aja.. nu ska vi fortsätta med vårt hemliga projekt på fejjan..

I love the way you lie..

'
emma: haha men vafan gör dom nu då?
moa: vet inte..
e: bits dom eller?
m: nej emma, försoningssex..
och så fortsatte vårt sjukt viktiga samtal kring detta då..
'
'
'
hahaha måste bara berätta detta också:
emma satt och smsade..
emma: fan vad jag hatar mina kontakter.
moa: va?
e: ja, du fattar inte vilket hat jag har mot dom..
m: nähe tack..
e: alltså ta inte illa upp, men alla är fan helt störda..
emma är störd!

Pictures of you. Pictures of me.. ♥

kollar igenom datorn lite.. åh herre gud. hahahahahahahahaha. lol säger jag bara.
'







'
hahaha okej, nu får det räcka. och detsutom så ska jag dra, för snyggingen kommer till mig typ.. NU! kan också meddela att hon är och förblir min bitch, hon har förövrigt redan varit det i 16 år, 6008 dagar, 144203 dagar och 8652214 minuter. pusstja.

riktigt sur. bläblä.

yao. håller på att städa just nu.. går skitbra. hade tänkt att min älskade far kan köpa en dubbelsäng till mig nu.. ehe. håller liksom på att rensa ut ungefär allt som finns i mitt rum. ikväll kommer emma. sen kanske några fler. sånt man märker. förövrigt så kan jag meddela att jag är såååååhääääääääääääääääär nära på att bli nunna just nu. eller lesbisk. har inte riktigt bestämt mig. är bara det bestämmandet som återstår. lyssnar även på deppmusik. inte okej. usch nej. borde inte lyssna på sånhär musik faktiskt. känns som att jag kommer bli emo på heltid. yao.
'
Och det här är vad alla har sagt om dig,
håll dig borta från honom han kommer att såra dig.
Det här är vad alla har varnat mig,
du är så bräcklig det kommer att krossa dig.
'
chachaa. fast nä.

hahaha fyfan vad jag älskar migsjälv. fast nä.

hahahahahaha jag är ju fanimej dum i huvudet :D tror jag.. hahahahahahaha.. kan fan inte sluta skratta... så jävla mobbad är jag!!! kollar på bilder sen igår och tänker typ :D:D hahahahahahahahahahahaha. jag är fan kung. hahahahahahaha. nej. jag hatar fan mitt liv. och ja, man mår som man förtjänar.. alltså asbra!!!! :D haha fast nä.. okej ska bli seriös nu.. jag mår skit. har ont i huvudet som fan, känns som att det kan sprängas vilken sekund som helst och på det så har jag aaaaaaasont i magen. buhu.. tycker fan synd om migsjälv. aja: tack för kvällen alla!!! :) underbart ju. eller aa, mestadels. ehe.. nu ska jag lägga mig i sängen, dricka apelsinjuice (<3) och kolla på film. hör av er, för jag har grymt tråkigt. pusstja.

party igår, snackar mer om det sen.. och nu "ny" mobil. älskar det.

åååååååh. touchen är ganska jättepaj på min vanliga. helvete. aja whatever. pappa och jag ska snart åka och lämna in den. sålänge har jag min brors gammla mobil. fattar verkligen inte med den. tar ungefär 15 min att skriva ett sms på 3 ord. great! har inga nr heller. för kopierade aldrig från min andra mobil till simet. lyckat som fän, yao. det enda positiva är att jag kommer bli pro på engelska (fast det är jag ju redan iof), måste nämligen ladda ner nytt språk för att det ska bli på svenska och det vet jag inte hur man gör. sug kuk. skriv sms med ditt namn i! (till er jag känner) aja, nu ska vi åka. tjau.


I’m out of this world come with me to my planet , get you on my level, do you think that you can handle it?

yeye. ska sova nu. vi hörs imorgon (om jag hinner dvs), har ganska fullt upp imorgon. annars hörs vi nog på lördag. men har ju uppdaterat som jag vet inte vad ikväll, så tycker att det jämnar ut sig faktiskt. godnatt.

haha. gammal kärlek rostar aldrig! ;)

hahahaha.. så skön!
'
'
"Säg vill du vill du vill du vill du följa med mig hem? För ja, det är dax att gå.
Min säng är stor och det är ganska bra fjädring i den,
så följ med mig hem, för jag behöver lite värme.
Ja, det ska jag få. Vi kan leka hela natten.
Dunka mig gul och blå."

jag diggar facebooks svenska starkt!

haha, har faktiskt tänkt på det ofta.. facebook suger fan på svenska..

ojoj.. detta visste ni inte att jag tycker om migsjälv..

helvete. hade skrivit asmycket. men datorn fuckade. moget. tänkte skriva 6 saker (6 stycken saker) jag tycker/tänker om migsjälv. 3 bra, 3 dåliga. finns saker som nog ingen har hört förut att jag tycker, inte ens dom som känner mig bäst. kommer dock inte ge "förklaring" på alla saker jag skriver.
'
3 dåliga:
* jag tycker att jag har förlånga ben!!!!! något konstigt jag har fått för mig. men jag tycker att det är väldigt mycket finare med korta ben.
* jag får ibland sånna ryck att jag börjar gråta för att jag tycker att jag är ful.
* det blir lätt så att jag skiter i personer. om jag skulle "hålla på" med någon och jag fick reda på något, till exempel något som jag varken borde eller vill veta om personen, så skiter jag lätt i den. för dels tänker jag "då finns det bättre", och dels tycker jag inte att det ens är någon mening att försöka sig på något mer seriöst med en person som man har bråkat med innan man ens är tillsammans. vilket kan vara lite synd. för har hänt att jag har ångrat mig. men sånt är livet.
'
3 bra:
* om jag skulle "skriva" med någon, och märker att personen inte är bra för mig. så kan jag typ bestämma "nej, bli inte kär i honom, det kommer inte sluta bra ändå", ungefär, om ni fattar. det är jäkligt skönt faktiskt. för om det skulle vara så, så släpper jag inte in personen i mitt liv på samma sätt som jag skulle göra om jag "höll på" med någon som verkar bra. aja, ni fattar. och om ni undrar varför jag alltid skriver "håller på", så är det för att jag tycker att det ser så jävla fult ut att kalla det hålla på. om man säger det när man snackar är det okej, men inte när man skriver såhär.
* jag har fantastiskt bra självförtroende, kanske inte fantastiskt. eller jo.. haha nejmen.. det duger ;) okej.. det är ganska bra..
* jag tycker att jag har ganska fin rumpa :s hahahaha. lite pinsamt faktiskt. men aa.. så är det..

imorgon kommer bli nice!!! :D

ligger i sängen och lyssnar på säkert nu.. sjukt bra musik det. har en känsla av att morgondagen kommer bli asnice :D ska hem till lyckeby på morgonen, de blir att städa lite och så. sen någon gång runt 2 kommer andrea, då blire chill en stund, sen fixa oss, sen pppppparrrrrtyyyyyy!! TTaaaaGgggggaA. kommer bli galet..
denna tjejen kommer jag då spendera den mesta tiden av morgondagen med.. lite random sådär, eller vad säger du snyggandrea? ;)

Den här "skogen" gör nånting med mig, jag blir alldeles för ärlig.

nu på senaste har jag tänkt lite på en sak.. ni behöver inte ta det sådär skitseriöst. för det är bara en tanke jag har, jag menar, jag har ju funderat på detta förut.. men jag ska nog sluta blogga. dock inte just nu, för det går ganska bra nu, och då känns det lite dumt kanske. tycker det är skitkul osv.. tror att det kommer bli jäkligt kul sen om ungefär ett år och se vad jag sysslade med nu.. eftersom att för ett tag sen kollade jag bilddagboken om vad jag och mina retards till kompisar höll på med för 2 år sen.. haha. jäkligt kul, men sjukt pinsamt.

so happy happy, so lucky lucky.. :D:D

haha kanske lite överdrivet.. har nyss beställt lite saker från internet med min låtsasmamma. blev en ansiktskräm, ett läppbalsam(har tvekat ganska länge på det, hoppas det är värt), en fondation och en typ concealer, en såndär med 3 nyanser "utan färg", en ser grön ut, en gul och en röd, som ska ge täckning av.. äh vafan, skitsamma. har läst lite om sånna och dom flesta säger att den ska vara jättebra, så hoppas på det :) en sånhär:
har någon av er testat den kan ni ju kommentera med vad ni tycker ;) grejerna ska komma någon gång nästa vecka, så får vänta ett tag till. (det är okej att anteckna, bara så att ni vet). skiiiiiiiiiitsamma. orkar inte skriva mer nu..

lätt bästa låten! haha. blir på så jäkla bra humör.. :s :D

nelly furtado ft. timbaland - promiscuous

'
[N:] Am I throwin you off?
Nope
[N:] Didn’t think so

How you doin’ young lady
That feelin’ that you givin’ really drives me crazy
You don’t haveta play about the joke
I was at a loss of words first time that we spoke

Looking for a girl that’ll treat you right
You lookin’ for her in the day time with the light
You might be the type if I play my cards right
I'll find out by the end of the night

[N:] You expect me to just let you hit it
But will you still respect me if you get it

All I can do is try, gimme one chance
What’s the problem I don’t see no ring on your hand

I be the first to admit it, I’m curious about you, you seem so innocent

[N:] You wanna get in my world, get lost in it
Boy I’m tired of running, lets walk for a minute

Promiscuous girl
Wherever you are
I’m all alone
And it's you that I want

[N:] Promiscuous boy
You already know
That I’m all yours
What you waiting for?

Promiscuous girl
You're teasing me
You know what I want
And I got what you need

[N:] Promiscuous boy
Let's get to the point
Cause we're on a roll
Are you ready?

[N:] Roses are red
Some diamonds are blue
Chivalry is dead
But you're still kinda cute

Hey! I can't keep my mind off you
Where you at, do you mind if I come through

[N:] I’m out of this world come with me to my planet
Get you on my level do you think that you can handle it?

They call me Thomas
last name Crown
Recognize game
I'm a lay mine's down

[N:] I'm a big girl I can handle myself
But if I get lonely I’ma need your help
Pay attention to me I don't talk for my health

I want you on my team
[N:] So does everybody else.

Baby we can keep it on the low
Let your guard down ain’t nobody gotta know
If you with it girl I know a place we can go

[N:] What kind of girl do you take me for?

Don't be mad, don't get mean
[N:] Don't get mad, don't be mean

Hey! Don't be mad, don't get mean
[N:] Don't get mad, don't be mean

Wait! I don't mean no harm
I can see you with my t-shirt on

I can see you with nothing on
feeling on me before you bring that on

Bring that on
[N:] You know what I mean

Girl, I’m a freak you shouldn't say those things

I’m only trying to get inside your brain
To see if you can work me the way you say

It's okay, it's alright
I got something that you gon' like

Hey is that the truth or are you talking trash
Is your game M.V.P. like Steve Nash

Promiscuous Girl
Wherever you are
I’m all alone
And its you that I want

[N:] Promiscuous Boy
I'm calling your name
But you're driving me crazy
The way you're making me wait

Promiscuous Girl
You're teasing me
You know what I want
And I got what you need

[N:] Promiscuous Boy
We're one in the same
So we don't gotta play games no more

godmorgon. jag har inte tråkigt, inte alls.

eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. såhär tråkigt har jag nu. jävligt meningslöst, men ändå............... skitkul att läsa sånnahär som jag skrev för typ 2 år sen.. ;) ofjortis som man va..
'

SENASTE

1 - Kompis du träffade: jannice och bea.
2 - Person du pratade med: pappa.
3 - Du fick sms av: det är ett mysterie.. (raderade alla meddelanden igår innan jag somnade)
4 - Du kramade: även det är ett mysterie..
5 - Kläder: korta svarta shorts och en mörkgrå "klänning".
6 - Bättre än igår: ?

IMORGON

7 - Är det: paaaaaaaaaaarty.
8 - Planer: hem till lyckeby, fixa mig osv.. sen party.
9 - Händer imorgon: precis..

FAVORIT

10 - Nummer: vet inte.. 3 eller 14 kanske..
11 - Färg: råååååwsaah. ehe nej. typ.. vit.
12 - Årstid: sommar, lätt.
13 - Saknar du någon: vem vet..
14 - Humör för tillfället: trött, uttråkad, men jäkligt glad.

FRÅGOR & SVAR

15 - Det första du gjorde imorse: ringde andrea.
16 - Vad åt du sist: frukost..
17 - Vad irriterar du dig på: pass på den frågan......
18 - Tror du på distansförhållande: nja. kanske inte.
19 - Vem tänker du på just nu: ..

20 - Tror du att personen tänker på dig också: inte just nu kanske..
21 - Var reste du sist: danmark (malmö). nej.. typ.. har vart i malmö ganska mycket. men utanför sverige, tyskland.
22 - Vad gjorde du igårkväll: städade, satt vid datorn, kollade film, snackade tfn..
23 - Liknar du din mamma eller pappa: hahahahahahahahahaha! vad säger alla som har sett mig och mina föräldrar? ;) - pappa!
24 - Ler du ofta: mjo, mestadels.
25 - Välj en (Kärlek,Skönhet elr Kre
ativitet): kärlek.

26 - Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna: yes i do..
27 - I vems säng sov du i inatt: det är ett mysterie.. ehe. nej. systers. :o
28 - Vilken färg har din tröja: haha, typ vit med orangea, ljuslila och ljusrosa blommor på. 

SORG

29 - Har du nånsin gråtit så tårarna tagit slut: ye.
30 - Har du nånsin gråtit dig till sömns: har väll hänt.
31 - Gråter du när du skadar dig: nepps.


LYCKA

32 - Är du en glad person: mjo, dom säger det.
33 - Önskar du dig vara lyckligare: är ganska lycklig. fast kanske lite..
34 - Är lycka överskattat: eh?
35 - Kan musik göra dig glad: jadå.

KÄRLEK

36 - Har någon annan än din familj sagt"jag älskar dig": yes.
37 - Har du nånsin sagt "jag älskar dig" och menat det: ja.
38 - Har du haft en pojkvän som någonsin sagt att du är konstig: haha har väll kanske hänt någon gång sådär.. (a)


HAT

40 - Vem hatar du verkligen:
och nu kommerr det: ingen! ha. den va ni inte med på. eller jo, kanske lite. men den personen förtjänar det.
41 - Har du nånsin gjort en hatlista: haha när jag typ gick i ettan.. 
42 - Är du en mobbare: nej. jag är asgullig mot alla hela tiden.
43 - Har du varit så arg på någon att du börjat gråta: haha ye.
44 - Har du blivit sviken nångång: yes..
45 - Gillar du skolan: nja. vet inte.
46 - Favoritämne: matte eller musik.
47 - Värsta ämne: SO!
48 - Har du spytt i skolan nångång: nej, tror jag inte.
49 - Är skolmaten god: nepps.


yeyeyeyeyeyeyeeee. lite irriterad.

men bara lite faktiskt. hade tänkt att sluta lyssna på idioter tills att börja med. sen vet jag inte. eller lyssna och lyssna. vet inte hur jag ska förklara riktigt. men det är skitsamma egentligen. för jag vet att jag kommer skita i dethär imorgon. kommer tänka "men vafan, det spelar ju ingen roll.. vad kan hända?". det ska jag tala om för er: inte ett jävla skit kan hända! förutom att jag blir jäkligt ledsen. vilket enbart är jäkligt onödigt. så aa.. nu blire inget mer trams för min del. that's fucking it. och detta handlar inte om vad ni tror kan jag lova er, så det finns ingen som helst mening att ni ska fråga mig om något som ens ha att göra med vad jag skriver nu. ni kommer antagligen märka det tillslut iaf. eller nej, det kommer ni inte. så whatever? ehe. aja, nog om dethär nu.. imorgon ska jag till min babe andrea, kanske sover där. sen fredag blire trummenäs. det blir asnice. så om ni inte har förstår vad jag menar: jag kommer inte kunna blogga vanligt igen förän på lördag, bara typ ett inlägg om dagen.. kom även på nu att jag har tänkt på en person jäkligt mycket under dom senaste veckorna. fast inte sååååå.. asså inte "kärlekssätt", utan mer.. äh, vet inte. haha. vilket inte heller är något som ni kommer kunna lista ut. inte ens hur väl ni än känner mig, typ. möjligtvis emma. om ens hon. aja, nu ska jag duscha, sen sova kanske..

hahahahahahah ligger och geekar facebook och snackar med finaste mojjan.. där satt den malin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

pratar med snyggaste malin magnusson nu.. där satt den.. i like.. kan även meddela om att jag är mognast i världen :D:D malin är så jäkla omogen.. ingen humor alls :s eheheeeeeeeeeeee jo!!!!!!!! i like, we like, everybody does.. kom även på att jag inte kan börja florist.. drömde en jävligt hemsk mardröm om det inatt :s glömde att berätta om den.. whatever.. blev typ helt besatt av sånt osv.. sen blev jag helt grön.. inte okej! så aa, kan inte börja där..

My heels are killing me. My shopping's killing me. My ego is killing me. Can't sleep, it's killing me.

haha älskar den låten. hahahahaha måste bara berätta vad som hände idag på morgonen.. jag är fan dum i huvudet!! alla som känner mig vet hur höjdrädd jag är, trodde dock inte att det va såhär överdrivet: satt mig på en stol, tog på mig ett par klackskor.. tänke "fan, har inte gått i sånnahär på länge, men det kommer säkert gå bra".. kan ju säga att problemet inte va att gå i dom.. blev så jävla yr när jag reste mig :s hahaha. inte för att jag reste mig snabbt ellerså, utan typ för att det va så jävla högt.. kände att min balans kanske inte är på topp. blev ju faktiskt "bara" typ 1.73 i dom ;) aja hursom helst så va ju jag i stan idag då.. va ett tag sen sist ;) hahaha. kanske inte. orkar inte lägga upp bilder på vad jag köpte. blev typ lite småsaker, en kjol (älskar den!!) och ett par jeanstights, hittade äntligen ett par jeanstights, har letat som en idiot i typ 3 veckor efter ett par som ser bra ut.. sen kjolen då.. ville egentligen ha en mörkgrön, men den fanns inte i affären och dom visste inte när det skulle komma in nya, så det fick bli en vit. jag som så gärna ville ha den gröna.. orkade inte vänta, men det är mycket möjligt att det blir en grön också sen någon gång framöver när dom har kommit in :) hahahaha. känner att jag har jävligt mycket att skriva nu. eller nä. typ inte. så kanske ska sluta här.. är dock jävligt trött på att gå i stan och kolla/köpa kläder nu, så ska inte göra det på ett bra tag! haha. äh. orkar inte skriva mer nu. pusstja.

jannice lise-lott westberg är fan ond. bara så ni vet.

ligger i sängen och gör absolut ingenting nu.. förutom att geeka facebook och snacka med jannice.. sjukt sur blev jag nu.. fyfan. hahahahahahahahah inte okej jannice. aja whatever, nu ska jag kika film..

fyfan vad jag är trött............... :(

så jäkla illa. funderar starkt på att gå och lägga mig nu.. fast ska duscha först. haha. fyfan vad gosigt det är att duscha :) hahah och sådär rådfråga på fejjan är fett kul.. haha eller inte. finns ingen mening med mitt liv ju..... wähääää.. eller jo.. och jag klagar inte.. hahahah..
'
aja iaf så orkar jag egentligen inte skriva mer.. men det känns som att jag kommer somna direkt när jag stänger av datorn.. eller aa.. imorgon kommer jag typ vara död.. är sjukt trött, känns som om jag kommer bli sjuk + att jag ska upp tidigt imorgon.. eller vid 10, vilket är jäkligt tidigt med tanke på hur sjukt trött jag är.. kom även på att det va ganska längesen jag la in en bild på migsjälv, så det kan jag väll göra nu..
'
eheeeee. så nu va det gjort. nu behöver jag inte tänka på det mer ;) jag som har ägnat alla mina tankar dom senaste dagarna på vad jag ska skriva i bloggen ;) hahaha. i-r-o-n-i. och helvete vad jag längtar tills spanien! "bara" 30 dagar kvar nu.. ehe. och snart börjar skuuulan. mindre kul. hade gärna haft sommarlov i några månader till. och hade gärna spenderat dom månaderna i malmö. ihi. aja, nu ska jag duscha. kanske skriver sen. pusstja & godnatt annars.

åh maj gad. ehehehehe.. fast nä.

tänkte visa för er vad jag har saknat mest under dessa dagarna i malmö..
'
kärlek ♥

back on track.

känner att jag verkligen inte orkar lägga upp några bilder på vad jag har köpt med tanke på att jag inte hittade så mycket alls. blev iaf en spetsklänning, ett par tights, ett såntdär (vadfan det nu heter) som man har på täcket, ett par skor och lite småsaker.. inte så mycket men är riktigt nöjd med det jag väl hittade :) ska hursomhelst till malmö igen den 20onde, när det är malmöfestivalen, det blir nice!! :D imorgon blire stan.. (a) haha. känner att jag måste ha en trikåkjol. eller aa, nästan. haha. sen nya jeanstights. hahahahaha. kan också meddela att jag har köp ett busskort till skåne, dum i huvudet som jag är. hoppas att det ska funka hemma också :D hahahahahaha. lol. jag är störd. men en sa iaf att det skulle funka, så trore.......

Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort. Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag sagt, eller kommer att säga. Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt, förlåt.. äh vafan palla, du är ju dum i huvudet.

åååhåhåhåhåhåhååååååhåhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhwääähäääää. jag dör. blä. fanshelvetejävlaäckelfuckingefterblivena.. vet inte vad jag ska skriva egentligen, kände bara att jag behövde skriva av mig lite. du är fucking dum i huvudet. om du inte redan visste det förståss. kan nämligen tänka mig att du har hört det ganska många gånger. och ful äru också.. hahahah nej tyvärr så är du ju inte det. bara önsketankar. ehe. aja hursomhelst så njghjiosrtnhgoaetåä. skitsamma. fett sur är jag iaffafafafafaf.. om ni inte redan har märkt det. jävligt menigsfullt inlägg btw. men aa, eftersom att du antagligen läser detta så tycker jag inte att du ska göra annat än att ta åt dig. för grejen är.. att du är äckligt skadad. du tror verkligen att du kan göra vad som helst osv.. vet att jag har gjort jävligt fel, ja. men förihelvete jag kan ju inte göra annat än att säga förlåt. och du kan inte säga att någonting blev sämre, för efter så va allt precis lika jävla dant som innan. du hör av dig ibland, sisådär en gång i veckan och tror att allt är skitbra.. mmmmmmmmmmmmm. fett bra, verkligen. men vet du hur mycket jag faktiskt får kämpa för att inte svara ibland? inte längre.. för nu vet jag att det är bäst för min egen skull om jag inte svarar. och nu vill jag inte ens svara längre. jag känner liksom inte att jag har något behov av att snacka med dig längre, för du är enbart dum i huvudet. men förut så ville jag verkligen svara, jag ville så gärna hoppas på "oss" "igen". och ååååååååååh. innan va du liksom.. typ allt. hahahahaha nejmen.. hahahahah fan vad jag är ond. inte okej att skriva "hahaha" i sånna här inlägg. men det är ju fan jävligt komiskt egentligen.. att jag ens bryr mig efter allt. och fett onödigt att skriva sånt här i bloggen egentligen. men jag har inte tvingat någon att läsa detta så ni kan ju bara hålla käften och sluta läsa om ni tycker att detta är tråkigt, ait? som jag har sagt förut: jag fucking skriver inte för er skull!! jag skriver enbart för min egen skull, för det är faktiskt jävligt skönt att skriva av sig. skönare än sex faktiskt!!!!!!! eheeeeeeeeeeee. nej.. kanske inte. men hahahahahahaha. fan nu blir jag flummig. + att jag är så arg att jag blir på oseriöst humör.. great. back to business again.. du tror att du äger mig? du tror att du kan lägga dig i saker jag gör? men det ska jag tala om för dig lilla du att du inte har ett skit att göra med saker som jag gör. för du är ful. hahahahahaha fast nä. du är ganska snygg faktiskt ;) grr. hahahahahah nej men fyfan vad jag är oseriös, men bara med dig ju. eheeeeeee. jag blir så jävla irriterad på sånna som dig. för du ska inte tro att du bara kan komma och gå som du vill. och du ska ge fan i att lägga dig i mitt liv. det är inte okej. hahahah inte okej baby! nej vafan.. ska vara seriös nu.. det är inte okej att du skriver ibland, sådär som förut, eller kanske inte precis som förut, men om man tänker bort allt tofflande, som faktiskt var det mesta vi höll på med, så äre väll ungefär likadant. som att allting va bra, att allting va lugnt mellan oss. för nej, det har aldrig varit "lugnt" mellan oss. jag har aldrig vetat vart jag har dig, aldrig någonsin. och vad du än säger eller gör nu så spelar det ingen roll, jag tänker inte ändra mig. jag tänker aldrig komma tillbaka till dig. för du förtjänar inte mig. och nu kommer detdär med självförtroendet ;) men självförtroende är bra.. för du förtjänar verkligen inte att jag sitter och gråter över dig. har iof kommit förbi detdär stadiet nu, att sitta och gråta och checka bilder (för jag har raderat vart enda bild för du är så jävla ful hahahahahahahahaha.. nejmen.. rederade är dom iaf), jävligt skönt. aja, sista gången någonsin som jag kommer att säga detta, men: förlåt! ville aldrig göra dig illa, ville verkligen inte att det skulle sluta såhär. hahahahah inte för att jag bryr mig. okej, jo, jag bryr mig. klart jag gör. men inte på samma sätt som förut, absolut inte. för jag har kommit över dig. har aldrig varit såhär över dig.. ;) hahahahah fan.. detdär misstolkade jag.. fast det är väll bara jag i hela världen som kan misstolka något sånt. förlåt för att jag är så jävla oseriös nu, men jag menar verkligen att jag är ledsen för allt. dock bryr jag mig inte om dig personligen längre, bara att du skriver ibland, för det berör ju faktiskt mig, så back to detdär att du lägger dig i.. du ska inte skriva till mig, fråga vad jag gör, fråga vilka personer jag träffar etc. för om du "saknar" mig, vill ha tillbaka mig, then let me fucking know that!! jag kan väll förfan inte läsa dina tankar? jag tänker liksom inte lägga ner tid på dig, för när jag väl gör det så skiter du i vilket. det är enbart när jag slutar skriva, sluta bry mig, träffar andra, som du ska börja bry dig. det är så fucking krävande. hahahahahahahahahaha. men nu ska jag sova. sen imorgon ska jag njuta av den näst sista dagen här i underbara malmö. vi hörs. natti..


underbart.

kom till kusin för ett tag sen. nu är hon och köper godis och cola, sen ska vi mysa ner oss i soffan med en bra film. ville bara säga att jag lever imorgon blire först shopping, sen på kvällen får vi se. tror inte att det blir någon fotboll tyvärr, den va nämligen idag, ska hursomhelst sova här imorgon, sen hem på tisdag. aja, nog om mig och mitt underbara liv. nu ska jag och leon fortsätta att leka med tågbanan tills lisa kommer hem. vi hörs! pussssss.

RSS 2.0