chacha bloggen!

hehe. nej. skojar. rolig jag är. deppdag som fan.. alla som går i min klass vet väll antagligen........ ååh. sån tönt är jag. lovade ju att jag skulle uppdatera mycket nu.. så ja, därför jag skrev. nu ligger jag här med en sjuk älskling. jag har blivit slav, för er som är intresserade. :) hihi nej, men aa.. snart ska jag.. inte sitta vid datorn mer, och sen ska jag.. inte sitta vid datorn mer. men nu måste jag kila. ha en bra kväll! ♥

jävligt tillfällig design.. hoppas jag!

..

HISSA OCH DISSA!!

blir en vanlig, tråkig hissa och dissa lista idag.. elller nej fifan.. kom på att jag kan lägga upp bilder på vissa saker :D hihi.. det blir dock bara en av varje idag.. ska börja med dagens hiss och diss tror jag! :) men enjoy.. :D


moa hissar:
nostalgi!! - så jäääävla härlig känsla att lyssna på gamla låtar och kollar bilder och aa, helt enkelt bara tänka på gamla goda tider! :) hihi. inte för att det är så illa nu.. men ja, ni fattar.
ja, somsagt.. ni förstår vad jag pratar om!



moa dissar:
en jävla massa! (:p:p:p:p:p!!) - aa, idag känner jag att jag egentligen vill dissa en jävla massa.. men får ta och välja en sak.. skulle nog vara vädret som är mest irriterande. sol ibland och regn ibland.. asså.. på samma dag. kan ju inte ens bestämma kläder en dag tidigare.. eller nått annat. jag personligen tycker att en jacka är rätt duktig på att förstöra outfiten. om det inte är en jeansjacka då ;) men regn ocg rusk.. - dra åt helvete!

nu får jag fanimej börja blogga!

på riktigt! haha. nu har jag bestämt mig. jag ska uppdatera minst fem gånger om dagen.. även om jag inte har något speciellt att skriva. deni! :) kör hiss och diss snart, som jag egentligen lovade idag på morgonen.. (a) men aa, vi hörs snart! :)

skuuulan.

börjar egentligen 10, men åkte in halv 8.. :) måste plugga. typ göra flexen. lala.. har inget att skriva typ.. simon är den mogenaste jag vet! ehm.. kan ju diskuteras! tim lyssnar på skitmusik. fan. dagen börjar inte bra. är irriterad som fan.. och nu ska simon lyssna på gaymusik. heeeeeeeelvete. vilken klass jag går i.. jag gillar inte pundare, bara så att alla vet. om 2 timmar börjar jag.. då äre hjärt&lung-räddning. wiiihouw. ligga och våldshångla med en docka.. vem vill inte liksom? ;) tilltalande! eh, nej, inte det minsta. om ungefär 10 min lägger jag upp hiss och diss. så håll utkik! ;)

ganska sjuk dag.

tänker inte ens berätta om den.. eller jo.. började med att jag va hos tandläkaren.. gick relativt bra.. eller aa, gick jävligt bra för situationen.. eller aa, ni fattar. valborg får spenderas hemma hos mig med massa underbart folk. :) imån ska vi först ha hjärt&lungräddning.. eller aa, vi ska öva på det, för er som inte fattade.. ;) sen flex. efter det blir det stan en stund med älskling. sen ska vi träffa mamma och handla lite tills på fredag. men nu ska jag nana. ska upp tidigt imån. godnatt, vi hörs! ♥

nuuu har moa varit duktig!

har suttit och spelat gitarr i ungefär 2 timmar nu.. har ju nått sånt i skolan.. en "grupp" ska spela upp en låt.. så aa, nu kan jag låten iaf :) känns riktig skönt att ha det avklarat! hade även muntligt nationella i matte idag.. gick sådär.. eller nej, jag ska inte klaga.. det gick väll helt okej iaf. :) efter skolan kom älsklingen. mysigt! ååh. jag aknar honom redan.. hah. jag har blivit toffel :o såhär mer än 2 månader efter.. aja.. sånt man får leva med (a) men just nu är jag dock på tänkhumör.. men skitsamma! hihi. asså.. jag har tänk på detta hela dagen; FYFAN FÖR ATT DRUNKNA! kan verkligen inte tänka mig nått hemskare! helt sjukt.. typ kvävas.. jag säger bara usch! har ju sånthär damp.. måste ha asmkt syre annars får jag svårt att andas.. har nog att göra med när jag och en kompis... lalalala.. tänker inte säga! för då kommer ni tro att jag är heeelt dum i huvudet! okej, det var jävligt längesen.. men ändå.. aja.. skitsamma! hur som helst så ska jag sova snart.. imån blire tandläkaren vid 8 på morgonen.. ja, igen.. ska ju diskutera tandställning och sånt helveteskap.. fuck. men aa.. så är borta från skolan i någon timme på förmiddagen.. sen kommer jag tillbaka ungefär lagom till svenskan.. sen ska vi till västramark och ha idrott.. ut och springa då, härligt! sen från lunch är jag ledig, pga privata skäl.. men nu ska jag nog sova. vi hörs imån.. eller inatt om jag inte kan sova. men godnatt sålänge. ♥

hallu.

har egentligen ingenting att skriva.. men så fort jag inte skriver så rasar ju statisktikfan :o så aa.. hejhej, jag lever :D lalalala.. men nu är jag med älskling :) jag skriver mer sen.. jag lovar! ahaaaa.. och nu är apungar bögar enligt min älskade pojkvän.. bara så att alla vet ;) men aa, vi hörs sen :D puss. ♥

än en gång.. facebook måste verligen hata mig! :o

åååh. hahahaha. lol. det händer igen.. ;) facebook går till attack mot mig.. fifan. så taskigt..

onödig fakta! ;)

har jävulskt (eller hur det nu stavas) tråkigt just nu! berättar om dagen senare! :) men nu ska jag härma emma ;) haha..
'
'
år 2009..
Vilken klass gick du i - 8an och 9an.
Vad hade du för hårfärg - oj olika.. började med svart.. sen mörkbrunt.. sen blevre ljust/blondt. nu är jag dock tillbaka på mörkbrunt igen. 
Hur lång var du - 1.66.
vem var du kär i - behöver vi inte ta upp här, nej.
Hade du nån Pojk/flickvän - yes. två stycken. 
Vad brukade du göra på fritiden - vara med kompisar, plugga, spendera tid med min dåvarande pojkvän osv..
Vilka umgicks du med - oj, många! men typ emma, hanna, ida, malin, julia, felice, andrea, elise, jannice.. blabla.. många somsagt!
Var allt Bättre då - nej, verkligen inte! faktiskt ingenting. :)
Skulle du vilja gå tibx dit - nja.. inte nått som jag kommer på såhär nu på 10 sekunder.. så nej, jag är nöjd med allt som det är just nu. :)
Har du förändrats - nja, inte jättemycket faktiskt. har nog blivit lite mognare, + att jag har blivit ganska mycket bättre i skolan.
'
'
Nu..
Vilken klass går du i - i 9an.
Vad har du för hårfärg - mörkbrunt.
Hur lång är du? - 1.66.
Vem är du kär i - gustafälskling! :D
Har du nån Pojk/flickvän - jajemen. :)
Vad brukar du göra på fritiden - umgås med vänner, vara med älskling, plugga osv.
Vilka umgås du med - oj många.. men mest hanna.. och gustaf såklart. 
Hur ser du ut - mörkbrunt hår, blåa ögon, ganska lång (!) typ så.. haha. :)
'
'
Har du..
Kysst någon - jadå. 
sovit brevid någon med samma kön - yes.
sovit brevid nån med motsatt kön - jau.
slagit ner nån - nej fifan.. jag är inte sån. :)
Ljugit för en bra vän - hmm, nej..
Svikit någon - maybe.
'
'
vem..
Skrev du senast till på msn - älskling.
Kramade du senast - carin. :) 
sov du hos senast - älskling. haha.. mycket älskling det blir. :o
Vill du vara just nu - me, myself and i? :) gillar mitt liv jäävligt mycket för tillfället.  
Ringde dig senast - älskling.
'
'
vad..
Drack du senast - vatten, för typ 5 min sen. haha. 
Köpte du senast - glass på glassiären.
Gjorde du igår - oj.. jag vet inte?! :s elelr jo justfan.. tänkte att det va tisdag idag :o men älskling sov här i lördags, så spenderade förmiddagen med honom. sen vilade jag en stund, och sen på kvällen kom erika, så vi va ute oh gick och sen kollade tv och så.
ska du göra imorn - träffa älskling.. haha lol! jag låter typ jättetoffel nu.. men nej, så är inte fallet! (a)
Vill du göra just nu- sova!
Åt du senast - ris och kyckling.
Är närmast dig som är rosa - haha, min mobil. 
'
'
kärlek..
Du är kär nu - ja, helt galet kär faktiskt.
Du har sårat nån så den började gråta - ja, tyvärr.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - yeman.
'
'
ärlighet..
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra - yes.
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra - om jag har.
Jag har smugut ut utan lov - hihi. ja.. så busigt va? ;) haha nej, men aa..
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är - nej, jag tror faktiskt inte det. ingenting som jag kan komma ihåg iaf. :)
Jag har en hemlighet som ingen vet om - hmm.. nej typ inte.
Jag har fuskat i ett spel - haha, ohnej.. jag är väll inte dålig förlorare ellerså.. (a)
jag har struntat i ett prov - mjo.
'
'
dåliga tider..
Jag har skadat mig sjäv - nejdå.
Jag har druckit alkohol - jau.
Jag har tagit medecier mot drepression - haha, nejdå.
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det - yes. sjukt skönt!
Jag har vaknat gråtande - mhm.
Jag har somnat gråtande - ja.
'
'
döden..
Jag hatar begravningar - ja, det är obeskrivligt.
Jag har sett någon dö - nej.
Någon du har känt som nyligen som dött - hmm.. beror sig på vad man menar med nyligen.. men typ 3 månader sen.

gustaf ♥

'
'
'
hihi. är på bra humör. lalala. imån slutar jag tiiiidigt.. wiiihoouw.. elelr aa.. typ vid 3, men ändå (a) tidigt för att vara galären! :D och lite positiv får man ju vara.. hallå liksom?! hur kul hade det varit om alla va negativa till allt? precis.. skittråkigt! :D menmen.. snart ska jag nana.. så detta blir antagligen sista inlägget :) men ni får setill att inte sakna mig för mkt nu, så hörs vi imån ist! :) godnatt.
'
'
'
So you see, this world doesn't matter to me.
I'll give up all i had just to breathe the same
air as you till the day that i die.
I can't take my eyes off of
you.

hihi. puss på er! :)

sånthär är verkligen skitkul att se :) men hur gick det till? :o måste varit nån som har länkat mig ellernått.. menmen.. verkligen jättekul att se :) tack älskade bloggläsare :) haha okej, kan erkänna att jag överdrev lite nu med vad jag skrev.. men whatever :)

bilder från igår! :)

okej, tänkte lägga upp lite bilder från igår nu.. titta och njut ;) haha nej vafan va dedär? :o äh.. men här kommer några.. jannis vägrade att skicka bilderna på henne och elicia.. så det blir bara några stycken.. haha. typ bara på mig.. kulkul.. verkligen.
aja.. man får väll bjuda på sigsjälv..

besviken.

jaujau.. orkar inte skriva om rubriken, men mm.. nu är iaf erika här :) mysigt! har kollat svenska hollywoodfruar precis och nu ska vi ut och gå en runda :) ikväll blire myskväll med erika, popcorn, wipeout, parlamentet och ballar av stål :) gos. men aja, somsagt, nu ska vi ut och gå! vi hörs.

I'm sick and tired of being sick and tired.

bilden har ingenting med rubriken att göra. men malin är bra. ♥

bakom mina solglasögon. lalalala.. :D

kommer inte riktigt ihåg hur låten går.. fan! men aa.. ;) har iaf köpt nya solglasögon idag! det va verkligen på tiden! :D vet inte riktigt om jag passar i dom.. men aa, dom jag har frågat har ju iaf sagt att det sr bra ut.. så jag får helt enkelt lita på det! :D
precis som alla andra.. men ååh, dom är så snygga! :o

och såfort jag börjar uppdatera stiger statistiken igen.. :D underbart!

haha, jag älskar er! :D underbart asså.. trodde att det skulle gå åt helvete med bloggen nu eftersom jag inte har bloggat på ett bra tag.. men oj så fel jag hade! :D ni är bääääst ;) och nu kommer jag börja uppdatera mycket och ofta kan jag lova er! :D fast nu skulle jag ju egentligen lägga upp värsta failgruppen på fejjan.. ha-ha-ha. lol.. vad mer ska man säga? ;)

veckans flex in my ass!

sitter i nättraby hos malin just nu :) fick skjuts av david till skolan, jävligt snällt! :) hade liksom inte hunnit till bussen.. kom till skolan.. nationella i matte, C-delen.. kändes iaf som att det gick ganska bra :) så vi hoppas på det! nu äre flexen som gäller.. jobbar med malin.. ska skriva om litteratur, svårt som fan! men det ska nog gå bra.. sen när jag kommer sen ska jag sätta upp studsmattan, hihi :) imån blire antagligen grillkväll hemma hos mig med lite folk, riktigt mysigt! :) jag är så positiv idag :) eller aa, jag VAR positiv, säkert bara för att jag vaknade bredvid älsklingen :) hihi. men jaujau, mitt positiva humör försvann när jag läste veckans flex, så det tackar vi för galären! ;) men nu ska jag plugga ihjäl mig! vi hörs sen om jag överlever..

omg jag lever! :o

haha.. ja jag lever.. har bara inte orkat uppdatera.. eller aa, har inte haft tid :) men nu ska jag försöka kommma igång igen! vaknade vid 6, älsklingen sov här :) gick upp typ 7.. nu äre nationella i matte.. c-delen. kommer säkert gå bra.. ehm.. nej men aa :) wich me luck! hihi. har köpt en hel del saker sen jag bloggade sist :o funderar på att lägga ut bilder på de sen.. och idag ska jag köpa nya solglasögon :D:D äntligen! vet nog ungefär vilka jag ska ha.. men jag vet inte.. har även börjat använda mina glasögon lite smått.. :) vilket verkligen va på tiden! känns sjukt lustigt att se så bra :D hahaha.. men nu kommer david snart och hämta mig, börjar liksom om 30 min :o men vi hörs sen mina älskade bloggläsare ;) pusshej :) ♥

åh. jag saknar allt.

Dagens humör: nere.

Dagens mående: sådär..

Dagens borde: dö. nej förlåt, ska sluta.. men sova.

Dagens frisyr: halvlockigt och fläta i luggen.

Dagens smink: foundation, solpuder, mörk och ljusbrun ögonskugga och mascara.

Dagens klädsel: svarta tights, vit skjorta (typ, haha, vet inte hur jag ska förklara..) och jeansjacka.

Dagens planer: sova?

Dagens materiella vill ha: beiga jeanstights.

Dagens fundering: inget jag tänker dela med mig av..

Dagens beroende: deppmusik.

Dagens tråkigaste: allt typ. (förutom eftermiddagen med elin♥)

Dagens längtan: imorgon/sova.

Dagens superlängtan: sommarlov.

Dagens tidning: vet inte.

Dagens låt: Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart, Melissa Horn - Lät du henne komma närmre.



oookej.. nu lät jag typ jätteemo, men så är inte fallet. bara trött och kinkig typ..



puss älskling, ville bara säga att du är bäst. :)
---
And in this crazy life, and through these crazy times,
it's you, it's you, you make me sing.
You're every line, you're every word, you're everything. ♥

fyyyyfaaaan vad jag saknar sthlm, emma!

okej, vet att jag uppdaterade för ca 20 min sen.. men fifan vad jag saknar sthlm med emma. heeeelt galet. sjukt kul. kan nog helt seriöst säga att det va den bästa helgen i mitt liv. först ditresan, sjukt kul! gick assnabbt för emma och jag satt bara och snackade massa heeeela vägen upp. sen det mysiga hotellet, sjukt fint! restaurangerna vi va på, grönan, massa shopping, ikea, tjejmilen, sena kvällspomenader! ååååh. underbart! ska ju tyvärr inte åka iår, datumet när tjejmilen är krockade med spanienresan. åh, typiskt :(
hotellet, riktigt mysigt!


tjejmilen, vältränad som man var.. ;)


tunnelbanan i guess.




grönan..


sena kvällspromenader..


ikea!


lovelovelove! ♥

thaiwok in my heart!

har nyss kommit hem från en mysig eftermiddag/kväll med elin :) och när jag kom in sa min pappas sambo att dom hade gjort thaiwok, hur gott som helst! så snart ska jag gå ut till som i vardagsrummet och äta det :) ååh. efter det ska jag fläta mitt hår. imån blire först stan, sen hem till älskling och sova där. mys. jag måste verkligen köpa några nya tights/byxor imån. får snacka med pappa (a) haha nej, skojar! :D men aa, får se hur det blir. men nu ska jag äta. hihi. vi hörs kanske sen. puss ♥
<3<3<3<3<3<3<3<3<3 på det!

lol @ life.

nu är det som såhär att lilla moa har gått och blivit emo helt plötsligt. ingen riktig anledning till varför.. men aam ibland käns det som att inget går som man vill. bilder från dagen kommer. eller aa, min dag jääävligt kortfattat i bilder. snyggt! ni kommer även få ta del av mina paintskills, jag vet att ni har saknat det serni ;) hehe. förresten.. jag tror inte att det är sant.. facebook driver med mig, seriöst..
började med att jag vaknade och mitt hår såg ungefär ut sådär..


startade datorn, slog upp massa sidor på en gång osv.. skulle kolla skolgrejer och fixa grejer med bloggen.. då gick det såhär bra..


dödstrött hela dagen.. har verkligen inte varit på humör eller orkat göra nånting..


kommer hem, gjorde ett test för skojs skull, facebook måste driva med mig. IN MY ASS säger jag bara..


godnatt..

För det är alla känslor som lever upp på nätterna så tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna.

en glad moa här! ehm.. nej, typ inte assu. har inget intressant att skriva, så för er som redan är uttråkade; ni kan sluta läsa nu, för nu ska jag bara skriva om min otroligt intressanta dag, hade kunnat skriva hur mkt som helst om allt sjukt kul som händer här i karlskrona, fullt ös exakt heeeeeela tiden, hinner knappt med allt, och alla som bor här, galet. ska aldrig lämna denna älskade lilla hålan... I-R-O-N-I. har haft profil hela dagen typ. eller nej, från 8 till 2, sen matte, och jag är bäst på matte, så de har varit rätt chill idag. efter skolan gick jag hem till elinsötnos, jättemysigt. lagade mat och kollade på andra avenyn och lite så :) kom i stort sätt nyss hem. vad ska jag mer skriva? finns verkligen ingenting. joo justde.. statistiken.. på bloggen asså.. kan ju inte säga annat än att den har varit åt helvete idag. ungefär en tredjedel av vad den brukar ligga på.. okej, ingen update på ett tag, så jag har väll mig själv att skylla.. men komigen vafan. aja, på sjukt dåligt humör. förresten.. "..... eller missade du information i det senaste reklaminslaget....... nu behöver du inte gå miste om all intressant information.... blabla" in my ass! något som taggar till dåligt humör är spotifyreklam.. men vi hörs imån. godnatt ♥

dagens outfit nu.. ;)

okej.. inget speciellt alls med dessa kläderna.. men aa, jag tycker att det är kul att kolla outfits på andra bloggar, så får väll lägga upp lite själv också :)
'
'
börjar med svarta tights - randomaffär
vitt baslinne - randomaffär
stor randig tröja, mörkblå/vit (sånna som precis alla har, men dom är ju så jäkla sköna!) - gina
jeansjacka - gina
vit väska - accent
silvrig, stor klocka - ur&penn
'
sen vita converse, knallrosa naglar, massa silvriga armband, stora "diamant"örhänge och oplattat hår och fläta i luggen till det, rätt casual, alltså jävligt bekvämt och helt okej snyggt. (enligt mig)
'
'
'
nu ska jag först städa (haha helt sjukt, jag har fått värsta städnojan sen jag "gjorde om" och rensade garderoberna på mitt rum) och sen ska jag kika "dating in the dark", skriver nog mer sen :) annars hörs vi imån. ♥

moa hissar och dissar! :)


'
moa HISSAR:
'
mjölk! - mjölk är ju bara det bästa som finns! sjukt gott och passar till allt :D speciellt popcorn..... no matter what liksom. och aa.. ni som känner mig har väll knappast missat att jag älskar mjölk? :) hihi. + att det är nyttigt. kan verkligen inte bli bättre!
'
promenader i det fina vädret! - japps, har ju blivit en del nu på sitone, senast för några timmar sen, va ute och gick med emma, riktigt mysigt! så härligt att prata ut.. + att det är ordentligt härligt med solsken. man blir liksom glad. :)
'
dessa låtarna! - jättefina. :')
'
'
'
'
moa DISSAR (:p) :
'
att vara förskyld! - fyyyyyfan säger jag bara, så jävla jobbigt! behöver inte skriva mer.. alla vet väll antagligen redan vad jag menar. (:p)
'
:p- smileysar! - äckligt fula. så jäääävla dissande! helt obeskrivligt. alla hatar psmileysar.. eller aa, typ bara tjejer.. men seriöst killar, skriv aldrig ":p" till en tjej, hon tar fruktansvärt illa upp.. ;) eller aa, alla förutom da svensson skulle det väll vara.. hahah :) (:p)
'
peppmusik! - oookej, heeelt seriöst.. peppmusik, nejtack. deppmusik är fan så mkt bättre! även om man blir gladare av peppmusik så njaaaa... inte just nu iaf.. :) har inget med mig personligen att göra.. tycker bara att depplåtar är finare.. (:p)

inne från en mysig promenad i det fina vädret med emma och felice!

va ju ute och gick innan med emma och felice, mkt mysigt! vi gick och satte oss på en brygga ute på ringö och pratade osv.. kommer massa bilder nu ;) eller aa, massa och massa.. lägger upp så många som jag orkar.. :)
börjar med bilder på felicesötnos och mig :)
emmabby och jag :) mkt snygga! ;) haha..

så jääävla härligt väder idag/ikväll :) det gillas!

oookej, mästerfotograf som man är så skulle man ta kort på sigsjälv som speglades i solglasögon, aja, u get it! ;) gick ju som det gick.. denna bilden får även avsluta kvällen.. tack för en jättemysig kväll tjejer!

hej&hallå.

inte uppdaterat på länge nu, men har varit på dåligt humör osv.. rätt mysig kväll igår, de tackar vi för. nu sitter jag hos älskling och gör ingenitng. skriver mer sen.

denna dagen in my ass!

började med att jag försov mig en halvtimme.. hann inte äta frukost eller fixa mig riktigt ellernått. so redovisning, då råkade låsa mitt msnkonto när jag skulle in och hämta powerpointen, men fixade min msn tillsut, men då när jag skulle logga in stod det att jag va inloggad på en annan dator. lyckat!! alltså kan nån mitt lösen.. sen matteprov, failade rejält. noprov också.. det enda positiva med denna dagen i guess. sen vare franska, och alla som känner mig vet hur mkt jag älskar franska, aja, hur som helst.. när jag skulle ta min väska va mitt busskort och mina pengar borta.. jävla pundarskola galären har blivit. så, nu har jag berättat om min underbara dag. ehm. så nu kanske ni förstår varför jag är så sur.. bloggar nog mer sen för allas trevnad. ikväll kommer älskling, tror jag, hoppas jag. han får fan rädda mig från denna hemska dagen. denna dagen in my ass x 1000! tjao.

förlåt..

.. för jävligt dålig uppdatering, men jag orkar inte. ingen speciell anledning så, men aa. godnatt.

okej, jag har trrråkigt.

snor denhär grejen från malin dåva :)

Bästa veckodagen: lördag.
Humör: blandat.
Favoritgodis: vet inte assu.
Är det nåt du absolut inte äter: jau, massa.
Kläder just nu: dagens outfit kommer sen ;) men tights, blommig midjekjol, vit tubtopp och jeansjacka.
Musik just nu: Joshua Radin - I'd rather be with you.
Favoritsaft: jordgubb.
Dagens längtan: älskling. (a
Hur många kuddar sover du med: 5.
Spelar du nåt instrument: Noeps.
Dagens frisyr: allt hår på en sida och plattat. hah, om ni fattar.
Har du några homosexuella vänner: HA-HA-HA. de vet jag inte.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: mkt möjligt.
Ser du på kärleken som ett misstag: nej, inte nu.
Bio eller promenad: promenad.
Dagens borde: åka hem från skolan.
Rädd för insekter? spindlar, som fan!
Det här är jag bra på: jag är bäst på allt? nej, fast jo. :)
Vad vill du jobba som? ingen aning.
Chips eller godis? chips.
Skriver du dagbok? ett mysterium där.. :)
Har du tatuerat eller piercat dig? piercat mig.. men de va längesen och de är inget som jag har kvar.
Hur många syskon har du? inga riktiga.
Är du rädd för blod? yeman.
Anser du att du är stark? världens starkaste.
Röker du? nej.
Snusar du? nej.
Använder du knark? nej.
Kaffe eller te? kaffe.
London eller Paris: london.
Favoritfärg: vit och ljusrosa.
Född: 1994, karlskrona.

ingen update igår.. wuuups!

men nu är det som såhär.. bra minne som man har så glömde man datorn i skolan igår. förlåt :) haha. men aa, nu har jag svenskaprov så jag skriver mer sen.. om jag kommer ihåg ;) wish me luck! puss ♥

godmorgon!

sovit gott? hoppas det iaf.. men de har dock inte jag. somnade rätt sent, har varit lite halvsjuk nu senaste tiden. feber igår osv.. hemma från skolan idag om ni inte har fattat det. ska nog med pappa sen och köpa lite saker till rummet :) har även precis fixat naglarna! blev ganska bra.. nu sitter jag i sängen och kollar på trolltider. haha. ja älskar gamla julkalendrar! så mysigt :) men nu ska jag ära frukost tror jag. skriver sen. pussen ♥

outfit!

haha såååååå.. outfit och facelook idag då :)
outfiten
svarta tights - randomaffär
vitt baslinne - gina
korallfärgad stor kort tröja (haha, där fick jag till det!) - VILA
kort jeansjacka - gina
stor silvrig klocka - ur&penn
sen håret då.. bara plattat, annars helt vanligt, inga konstigheter!



och så facelooken..
orkar inte skriva smink osv..

blir typ massa uppdateringar på 2 min..

men jag känner att jag inte kan böanda olika saker så ;) haha. tänkte börja med att berätta att jag saknar sommaren! sommaren 09 blev faktiskt rätt bra trots allt, massa minnen osv! underbart. sthlm med emma va bäst! heeelt klart. jag saknar det jättemkt. blir tyvärr inget sthlm iår pga att jag ska till spanien, men det är tveksamt. jag funderar fan på att hoppa spanien. men de är en annan sak :) hör inte hit här riktigt. men jajajaja.. jag saknar sommare 09 och allt underbart folk! + att min blogg va jääävligt mkt bättre 09!
lite snygga bilder också.. haha.

sååååå, nu har jag kommit hem! :)

ytterst mysig påsk detta har varit hörni :) har varit med älskling 2.. nej 3.. haha 4 dagar i rad ellernått :) eller vetifan hur man räknar.. sovit med honom 3 nätter i rad, och därmed har ni ursäkten till sjukt dålig uppdatering! (a) orkar inte skriva allt vi har gjort, men kan ta lite :) i torsdags hade jag jäääättetråkigt och hade lovat mamma att jag skulle plugga heeeeela dan, duktig som man är pluggade man iaf 7 timmar, sen på kvällen, runt 9 kom älskling vilket räddade ungefär hela dagen :) aa, han sov här om ni inte fattade det.. sen i fredags åkte vi hem till honom runt 12, sen åkte vi och köpte godis och efter det åkte vi till mörtan och satt på en brygga och pratade och åt godis, jättemysigt! :) sen sov jag hos honom till lördag.. på morgonen (!) åkte vi till min låtsasfarmor och åt, vi va där en timme ungefär, sen åkte vi till älskling igen, när vi kom hem passade vi hans sysslingar en stund, haha, kul de ;) sen åkte vi till älsklings.. (haha, älsklingsälsklingsälsklings.. fan vad jag skriver de hela tiden (a)) men vi åkte till hans mormor och morfan iaf, åt och umgicks osv.. ni vet sånt man gör på påsken :) trevligttrevligt! när vi kom hem kollade vi på arn efter allt mitt tjat om att jag ville se den (a) har blivit jäävligt mkt påskgodis, så nu får moa ta tag i sitt liv och börja träna och sluta äta godis! och som ni märker så har jag haft en hel del att göra i helgen, så ingen uppdatering alls typ. men nu är jag hemma igen och har tid med bloggen :) ska även svara på kommentarer snart. haha. men vi hörs! :) pusssss.
tummen upp för påskgodis assu :) haha. men nu får det vara nog!

godnatt bloggen :)

förlåt för jävligt dålig uppdatering idag och igår, men har ju vart med älskling så aa, u get it! imån ska vi till ronneby och hälsa på älsklings mormor och morfar, hihi. och nu gott folk.. nu ska jag tillåta min älskade pojkvän att spela trots att jag är hos honom! gulligt av mig va? nja men aa, jag är trött och så har jag sjukt ont i magen.. så jag ska nog vila en stund och då kan han ju lika gärna spela liksom ;) ska sova här imån med, så ni får stå ut med dålig uppdatering till iaf söndag eftermiddag ;) se ya bitches! ♥

hej&hallå :)

kom precis in från.. lite olika :)haha. till exempel mörtan ;) och nu sitter jag här med min fjortis till pojkvän (a ville bara typ skriva nånting.. haha. vetifan varför egentligen! men jau, ska va med snyggingen några dagar till hade jag tänkt :) haha ellernått. men jag skriver mer om ett tag för jag vet inte vad jag ska skriva nu. haha jo. glad påsk fifan! :D pusssshej! ♥

ey sötnos, har du hört talas om varannan vatten? ;)




föööööööööörlåt.. men kunde inte hitta några nyare bilder ;) som du vet så har min data fuckat. men aja, påtal om varannan vatten.. vad gör du just nu? uuew.. låt mig tänka.. kanske sitter du inne i ett kloster med massa nunnor, längta till din dator och mobil och så saknar du mig förståss! hoppas att du har det kul i frankrike gumman ;) ehe.. nej, det hoppas jag inte! bara lämna mig hemma detta lovet.. dissa mig för ett konfaläger? pfft. oförlåtligt ;) men aa.. jag får överleva! du kommer ju hem snart.. de jag egentligen ville säga va
grattis på födelsedagen din slampa! jag saknar faktiskt dig.. och så älskar jag dig.. men ssssch.. de är en hemlighet.. ville ju egentligen inte att du skulle veta det ellerså.. men aa.. och nu tänker du "men moa din jävla fjortis, hurfan orkar du?" men lite gulligt äre, huh? :) och nu tänker du "ja okejdå.. det är de, fan vad jag har saknat dig och dina panikatacker om helt ointressanta saker" hihi puss hanna.. och ja.. det är gulligt, jag kan om jag vill :) men aa,
GRATTIS SOM FAN PÅ 14.. ehm 16ÅRSDAGEN! menar jag.. :) inte ett jävla skit som har förändrats, 16 är en meningslös ålder.. hihi. och hur mkt du än kommer hata mig för dessa bilderna så vet jag att du älskar mig innerst inne. dom är ju trots allt inte jäääääättenya kan jag väll erkänna.. rättaresagt från emmas & mitt 15års"kalas" (a) men aa, puss älsklingshanna, du är bäst. ♥♥♥

äääääälska!

okej.. jag har blivit kär i "hey, soul sister"! så sjukt bra :)


oooooookej, jag vet att min blogg blev jätteful...

på jävligt dåligt humör nu! skulle göra om min blogg.. och det gick åt helvete som ni kanske ser :) ska fixa det snart, promise. skriver snart igen. inte puss sålänge.

precis kommit in från en mysig utflykt med julia och mina älskade bröder! ;)

bilder kommer senare, och denna gången lovar jag! :) hihi. satt och pluggade innan, sen frågade julia och rikard om jag ville följa med ut på picknick.. och självklart! :) riktigt mys och sjukt fint väder, underbart! :) då ringde min älskade styvfar och sa att han hade köpt grejer och att vi ska grilla kväll :) asså denna dagen har börjat perfekt! första grillningen detta året.. + att jag är riktigt sugen på sena grillkvällar på långö. de får vi allt ta och fixa snart tycker jag! bara hör av er ;) karlskronabor då såklart.. haha. men aa, de är mys :)

lalalala.. jag suger på att uppdatera! tja :D

har varit vaken ett bra tag nu.. vaknade fan 8 :D inte illa! har suttit och kollat massa på youtube och existenz med julia och bror nu i tup en timme.. HA HA! hehe.. fan.. jag har tråkigt! :) ska snart plugga =) hihihihi. sen ikväll kommer älskling och sover här, sen imån ska jag sova hos honom och på lördag ska vi till ronneby (?) till hans mormor =) hihi. aja, de är lång tid till! så aa.. kan ju skriva om nuet. asså lady gaga.. inte för att vara sån nu.. men hon är nog fan den coolaste människan som finns, seriöst! haha :) men aa, nu ska jag kika tv, sen städa, sen plugga. pusssssen!

RSS 2.0