hhhheeeemmmmmmaaaaaaa!!!11!1!!1 :D asddsdsasdsadasdsasd

hejhejhej som fan! har inte uppdaterat nu på ett tag känner jag.. hahahahahhaha. har hållt på med detta inlägget i typ 3 timmar!!!!!!! glömde bort att jag höll på att skriva.. och så kom facebook imellan.. hehehe. ingen lust att skriva nu! vi hörs sen! :)

There are many things that i would like to say to you i, but don't know how.

eyeyeyeyeyeheeeeeeey! jävligt nice. vart inne i stan. shoppade lite och va och kklippte mig. blev ganska bra. fast aa, vene riktigt. och jag vet, jag är ytterst dåligt på att lägga upp bilder på vad jag har köpt. kan iaf medge att jag kände mig lite tvungen att köpa detta asfina linnet på gina! (bilden nedan för er som är tröga). hittade inte så mkt. ganska urplockat i affärerna nu. men det blev iaf ett halsband och en klänning också. ikväll blire trummenäs som jag säkert skrev i förra inlägget. nu håller min älskade bror på att laga mat, jag är så jääääävla hungrig! aja, ska nog dra nu... hehehehehe. måste bara säga en grej.. eller aa, hahahahah. fan vad jag skrattade.
'
jag: okej, ska vi gitta nu eller?
mamma: vem är det?
jag: nja.. hon bor här nedanför på gatan..
mamma: okej? lägg av.
'
hahahahahahaha. okej, jag har dålig humor!
'
'
puss&kram. vi hörs senare!!!!!!!!

godmorgon!! :D

jäääääkligt nice väder idag också. igår vare stek med erika hela dagen, därför jag inte bloggade. nu blire stan med mammi, sen klippa mig och efter det blire trummenäs med julia :) hihi. mysigt. lalalalalala. har tråkigt. mamma säger att hon måste damsuga innan vi åker. bläää. men aa, hon har typ damsugat en timme nu, så hon borde vara klar. och aa, nu blev hon klar.. great! nu ska jag in till stan! jag gillar mitt seriösa humör.. hoppas det håller i sig. hahahahahahahaha. jag har fan damp. fast nä. eller jo.. :D puss & kram. se ya bitches!

..

Darkness in the night,
i’ll find that light for you.
As long as i got eyes
i’ll have a sight for you.
Long as i am alive baby, i’d die for you.
I wanna be with you.

godmorgon!! :D

jäääääkligt nice väder idag också. igår vare stek med erika hela dagen, därför jag inte bloggade. nu blire stan med mammi, sen klippa mig och efter det blire trummenäs med julia :) hihi. mysigt. lalalalalala. har tråkigt. mamma säger att hon måste damsuga innan vi åker. bläää. men aa, hon har typ damsugat en timme nu, så hon borde vara klar. och aa, nu blev hon klar.. great! nu ska jag in till stan! se ya bitches!

jag bara ä-ä-älskar vädret! :D

sååå underbart. hmm.. vad gjorde jag igår? typ.. ingenting. stack in till stan vid 7tiden och träffade tim och jesper. vi gjorde verkligen ingenting. bara gick runt i stan och stekte. sen stack vi hem till mig vid typ 11, så aa, natten tillbringades med dom. vi kollade på film till 5, sen kom vi på att vi nog va tvungna att sova. åh. jag hatar saw! asläskig jue.. men vi va inte sämre än att vi gick upp vid 11tiden, åt frukost, sen tog vi med oss en filt och la oss ute på nått gosigt randomställe. aja whatever, dom har precis åkt hem nu iaf.. skulle egentligen tältat med jenny på trummenäs idag, men mamma ville att jag skulle vara hemma, så det får bli på tisdag ist :) idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror att det får bli sola eller nått i den stilen, ikväll blire iaf ut med båten. men nu har jag inte tid att sitta här mer. vi hörs senare! pusshejz :)

midsommmmmmmarrrrr! :D

tack för en trevlig kväll allihopa :) och nu kommer lite bilder..
'
'
'
'
'
och sen tar vi gårdagens outfit:
snygg bild, jag vet, men..
grå klänning/tunika - vero moda
korta svarta shorts - hm
sen blåa naglar och massa ringar från randomaffärer.
'
nice.. men nu ska jag kolla eva&adam, sen sova en stund :) natti.

tonight's gonna be a good night.

wwiihohohohohw. midsommar!! fan vad nice :D blir vara hemma med familjen och massa först. sen ikväll träffa emma och felice, sen partytytyty. taggad som fan. hääääärligt. men nu måste jag verkligen fixa mig! vi hörs :D ha en jävligt bra kväll allihopa! pusssss.

heeeeeeej.

jag lever. wiiiihooouw. tack för en fin kväll igår. hehehehehe. min fot gör ont! ikväll blire goskväll med jacob och emma. eller aa, ska börja med att kika film, sen får vi se vart kvällen har erbjuda. hör av er om ni vet nått! :D hihi. men nu måste emma och jag åka hem till mig, för jacob kommer om typ 5 min, upps. mina ben är brända. fyfan va ont det gör. men vi hörs senare. tack & hej, leverpastej.


Jag måste ha varit galen. Vad var det som verkade så stort? Vad var det som kändes så magiskt?

...

Den här stan som gör mig så hög, den här stan kan få mig så låg.

rubriken har egentligen ingenting att göra med dagen. fast jo, lite kanske. va hur som helst i stan ikväll med erika, träffade gotland och nån an hans kompisar. trevligt. fast nu ska jag duscha, sen ska jag och erika kolla film, käka popcorn och dricka mjölk! fän vad näjs! :D

i'm walking on sunshine! :D

eller inte.. regnar och åskar som fan! har ingenting att göra.. därför jag har fixat bloggen lite.. fast nu skrev erika att jag kunde komma till henne.. så ska bara klä på mig, sen springa bort till henne :D vi hörs sen!

tjo och tja, tack för en trevligt dag/kväll! :D

trevligt dag, va med emma på långö, sen när vi hade kommit hem så kom rasmus, vi typ kollade på film och ritade på skivor.. sen åkte vi och badade. vid 10 kom anna och jacob. hahahahahahah. okej, jävligt osocialt, men nu ska jag sova :D godnatt.

va, vadå? märks det att jag älskar min kamera eller? :D

precis kommit in ifrån en härlig kvällspromenad med rikard :D lite bilder från tidigare idag kommer nu.. :)
'
paketinslagning.. snyggt!

bror, kusin och kusin. hahahahahaha.

kusin och kusin.

bror och bror.

jag och bror.

randombild.


yeye. snyggt som fan.

bror, bror, kusin och kusins hand. haha.
'
äh, nu får det räcka med bilder för idag. godnatt ♥

rubrik.

för det första; som ni kanske redan ha märkt så tänker jag ändra min bloggs utseende lite, tänkte mig typ att den ska bli svartvit. men får se om jag orkar fullfölja det. kalas nu som i har läst i inlägget under. och ja, ibland undrar jag vad jag tänker med, niklas (bror), jag och olle (mammas sambo) satt och pratade när vi åt. niklas klagade över att det va ljust ute, därmed jobbigt att kolla..

niklas: fan vad ljust det är!
jag: va? vart?
niklas: när man kollar åt ditt håll..
jag vänder mig om..
jag: det är väll inte så ljust?.. eller ahaaaaaaa, naaaaaaaaw! :D
niklas: hahahahaha.
'
haha, tyckte det va rätt gulligt där faktiskt!

KoM 9 ♥





And so we talked all night about the rest of our lives,
where we're gonna be when we turn 25.
I keep thinking times will never change,
keep on thinking things will always be the same.
But when we leave this year we won't be coming back,
no more hanging out cause we're on a different track.
And if you got something that you need to say,
you better say it right now cause you don't have another day.
Cause we're moving on and we can't slow down,
these memories are playing like a film without sound.
And I keep thinking of the night in june,
I didn't know much of love, but it came too soon.
And there was me and you, and then it got real blue,
stay at home talkin' on the telephone and
we would get so excited, we'd get so scared,
laughing at our selves thinking life's not fair.
And this is how it feels

As we go on, we remember
all the times we had together.
And as our lives change, from whatever,
we will still be, friends forever.



omfg.

bästa dagen på länge igår! bortsett från tandläkaren. först in till stan med bror, handlade lite presenter, fikade oc glömde bort tiden :o vid 5 kom jag på att vi bara hade en och en halv timme på oss att åka hem, äta, fixa oss och åka till klassfesten.. niklas hängde ju då med till klassfesten.. ;) hahaha. fifan. men seriöst, tack för en jäkligt lyckad kväll allihopa! bilder från kvällen kommer inte. måste ju anpassa sig lite med tanke på vilka som läser bloggen.. haha nej men så farligt vare inte :D mest det problemet att jag inte orkade ta massa kort igår egentligen. så, nu ska jag gå upp ur sängen, städa rummet, fixa mig, sen blire kalas för ungefär hela familjen :o rikard har fyllt 17, olle 50, niklas har tagit studenten, jag har slutat 9an.. :D och sen får man ju inte glömma att kronprinsessan gifter sig, och det är ju sååå viktigt! haha nej, skämt å sido. nu ska jag iaf gå upp. pusshej!
bild från när bror och jag va och fikade. gosigt.





bra fotograf man är. hehe. aja, orkar verkligen inte lägga upp fler bilder nu.

tjo, tjena, hej & hallå.

nu har jag tråkigt. har fixat kameran till datorn, så nu har jag massor med bilder. tänker dock inte lägga upp alla nu ;) om en timme blire stan med bror, gosigt. vi ska...... uträtta ärende till morgondagen :D gulligt av oss. så.. nu börjar dethär med att jag kommer lägga in bilder hela tiden.. jag börjar med en på mig och niklas! :)
så jäkla snygga!

godmorgon! fast nä.

jävligt ogodmorgon för mig faktiskt. va hos tandläkaren. bnhifkvhfnvik. tack för en mysig kväll igår emma! vi åkte ju nämligen in till stan, sen bjöd jag emma på fika, så vi satt på wanyes i stort sätt hela kvällen :) aja, bilder kommer sen. åh. jag orkar verkligen inte lägga över bilder från kameran till datorn. men aa, ikväll äre klassfest, då looooooovar jag att det kommer bilder! vet inte riktigt vad jag ska skriva. men nu ska jag kolla film iaf. pussssss. fast nä.

kärlek. ♥

♥♥♥♥♥

åh. älskvärda humör! :D

underbar start på sommarlovet! :D kärlek till vädret. ikväll blire stan.. hade tänkt att överaska emma.. mer säger jag inte om den saken :D:D:D:D fan vad gosigt. hittade nyss min adidaströja som har varit gömd en månad........ hehehehehehe. fan.. "hela världen är så underbar, om man är korkad tom och glad" fast nä. hahaha. eller jo. älskvärt humör är jag på, hihihihihihi. allt är så gosigt idag. fick ju en kamera av pappa för att jag slutade skolan om jag inte redan har berättat det.. (kommer komma ut en jäkla massa bilder på bloggen framöver) min nya kärlek! så jäkla fin. desto jobbigare blir det för alla i min omgivning (a) fast just nu sitter jag hos mamma och har rätt tråkigt. eller nu kom jag på värsta grejen jag kan göra......... städa min garderob :D


ssssssskolavsssslutning! :D

ikväll äre skolavslutning, så jäkla nice :D börjar iof 6, men får väll överleva. nu på dagen ska jag nog med min nlåtsasmamma och hennes kompis och handla. haha :D har verkligen ingenting att göra :o fast nu ska jag gå upp ur sängen och fixa till mig :D vi hörs! pussssshej.

godmorgon! ellernått.. ehehehe. fast jooooo.. :D

jäkla vilken morgon! har verkligen inte hänt någonting :D fast jag ju iof precis vaknat.. fast aa.. vetifan varför jag är vaken :o börjar 1.. jäkligt nice! och nu fick jag typ kramp i hjärtat :S gör jävligt ont.. så om jag dör; hälsa jannice att jag älskar henne :D hihi.. fast jag kommer nog inte dö kom jag på.. menmen, whatever :D eller nej.. det är väll förfan inte whatever.. ganska viktigt faktiskt. och som ni kanske märker så är jag jäkligt flumm även idag :D men.. det är roligare att vara glad ju.. så ska börja vara det hela tiden :D meningsfullt inlägg som fan detta förresten.. åh. jag är astrött egentligen. men kan inte sova.. eller jo, det kan jag :D men orkar inte:D nu ska jag kolla eva och adam. vi hörs sen! pussssssssssssss :D

Just dance, gonna be okay, da da doo-doo-mmm.

hemma nu från en galet kul kväll assu :D hihi. lite sorgligt att det är det sista man gör med galären. men lyckat blevre iaf! har sjukt ont i benen och fötterna efter attt ha dansat som en galning. men whatever. de är det absolut värt! bilder kommer sen i guess. ska bara försöka få några söta människor att skicka lite bilder först, antar att ingen kommer vara vaken nu, så imån blire isf. så sjukt trött är jag.. nä fan.. nu ska jag sova! godnatt. vi hörs imån. ♥

vaknade på jäkligt seriöst humör idag............................... :D:D:D:D

så gjorde jag inte det :p:P:P:PPppP:P:P:P::::P:P:P:P.. hahahahahahha fan vad jag är flumm....... men det är nice assu :D bussen går om 5 min.. borde kanske börja gå snart.. fast nä.... eller jo fifan :D nu fick någon bråttom :D hihihih. vi hörs sen :D pusssssss :D:D:D:D

hahaha simonvännen!! :D:D:D

kan man göra annat än att älska denna killen? :D fifan.. dock är verkligheten inte alls som simon påstår på msn.. hehehehehehehehehehe. långt ifrån faktiskt. nej men aa.. nu ska jag nana. godnatt ♥

hahahahahaha lol!! :D

assåibland undrar jag fan vad jag själv tänker med...... facebookgrupper hit och facebookgrupper dit.. hahahaha.jag är fan störd.. ibland.. :D bjuder på detta nu..
'
1. gå med i gruppen.. fine.. änsålänge verkar det okej..
2. klicka på en länk för att se bilden.. gjorde ju som det stog..
3. så kom denna bilden upp :o man bah vafan? vadå ad jag tänker på när jag ser denna bilden? båtbil och cphus typ.. sen ser man att det står att sidan visas om 3 sekunder.. och dååååå kom en normal bild fram..
'
haha, meningslöst inlägg! men aa.... nu ska jag duscha, sen kola film igen. puss.

Livet är ljust fast ibland världen e mörk, det fixar sig till slut fastän det verkar vara kört.

heheeeeeeeeeeeeeeee. vetifan varför rubriken blev som den blev :D ganska bra dag, eller aa.. bra dag! :) hahahahahahahaha. lala. har ingenting att skriva :o äh nu ska jag kolla bert :D hihihihi. puss sålänge!

:)

kom nyss hem från en ganska trevlig kväll :) just nu har jag galet tråkigt, så bror och jag sitter och kollar natthumor över msn. loveu ♥. åh. jag saknar honom :( tur att han kommer hem snart! :D iof så är det bara några timmar, men har inte träffat honom på 6 månader, så bättre än ingenting!
hahahahaha lol :D så jäkla tråkigt egentligen..

godmorgon :)

jäkligt härlig morgon detta, vaknade 9 och va pigg :o galet. ikväll blire nog grillning med några sötnosar, om vädret blir lite bättre då :D inte helt fel det. nu sitter jag i vår sommarstuga ute på sturkö och har allmänt jättetråkigt. men ska nog snart hem hoppas jag på. fan. nu vet jag inte vad jag ska skriva :o eller jooooo.. filmtips nudå.. kollade på pearl harbor igår, så jäkla bra! fast ganska sorglig. men nu måste jag dra :D vi hörs sen när jag har kommit hem. tjao.

tjo :)

har precis fixat mig, bror tar studenten idag :) hihi. fan. hinner inte skriva mer :o ska åka om 10 min. vi hörs ikväll! pusshej :)

bilderrrrrna :D

nu kommer bilderna då.. orkar inte skriva om alla, så ni får lista ut lite själva :) snodde bilderna från fejan (a)

väääääärldens godaste smothie! gah.



berlinmuren.

för er som inte ser så står det "hope♥" på stenen. judarna lägger stenar på gravar ist för blommor typ.


dom senaste 5 bilderna kommer från besöket på koncentrationslägret.
tvtornet.. för er som vet hur höjdrädd jag är måste jag bara tala om att jag va uppe där :D 207 meter upp i luften. duktigt!

naw. fan vad fina!



jag och jannis pussar på en björn. jäkligt liten bild. men aa.

klassen ♥


gulligt peter!

jag och gotland dansade. jävligt snyggt faktiskt.

denna bilden på rebecka och några får avsluta allt. tack för en underbar resa allihopa! :D ♥

HHHHEEEEEMMMMMAAAA!! :D

nu är jag hemma gottfolk :) och pappa har fixat min dator :D så jäkla bra! bilder från berlin kommer senare. kommer inte berätta vad vi gjorde, men aa, bilder får räcka :) hihihiihi. puss sålänge.

iiiiihihihihihihi. puss.

har precis fyllt mobilen med massa musik, jäkligt viktigt :D pappa köpte nytt minneskort till mig idag, tack som fan :D hihihihi. jävligt bra dag förövrigt. ska snart till min moster och fira henne. fast.... kom nyss på att jag inte ens har börjat packa, så hejdå :D vi hörs när jag har kommit hem :D (för er som inte vet så ska jag till berlin inatt) hihihihihihihi. pusssspussspussssspusspussspuss. ♥

blääähääääää..

jag dör. ska lämna in skoldatorn snart, eller rättare sagt om ungefär 20 min, och som ni redan vet så är min "vanliga" dator sönder. jag har ingen aning om hur den ska kunna lagas, vilket inte pappa heller har, så vi får se hur det blir. hoppas på att han hinner fixa den medan jag är i berlin. men aa, detta betyder att jag inte kommer kunna blogga på ett tag. blä. men aa, vi hörs när jag har tillgång till dator igen ;) puss sålänge.

hahahahahah!

måste bara säga att det är för härligt med folk som tror att jag inte kan se ip-adressen på kommentarer! :D

HAHAHAHA! det är ju de jag säger..

kolla kolla.. ":p" är dissmiley.. här kommer beviset.. den står på rude.. och vad betyder det? :D haha. suckers!

hej och hallå. ganska dålig dag, ja.

har varit sjukt trött. seg dag i skolan. ätit glass. sovit hela eftermiddagen. blivit sjuk. typ dött. nej men, eller aa.. ungefär så har min eftermiddag sett ut. har jäkligt ont i huvudet. jobbigt. ser fram emot en jävligt ochill dag i skolan imorgon. hoppas bara inte att jag blir sjukare (haha, sjukare.. låter cp..). fan. jag har tråkigt. fast jag skriver mer sen. hejdå.

RSS 2.0