sssöndag.

gick upp rätt tidigt, städade och pluggade hårt hela förmiddagen. jävligt duktigt. vid 3 kom älskling. och nu sover han :( heeelt omöjlig att väcka. kommer aldrig förlåta honom. och jag måste bara tacka alla underbara tjejer som va här igår för en kanonkul kväll ;) hähäää. men nu ska vi baka. eller nej.. måste först väcka honom. ååååh. jag får d-a-m-p. men jag skriver mer sen. puss :)

chilldag.. emh.

älskling åkte hem jättetidigt. illa. har pluggat sen 10, duktigt av mig! blev nyss på rätt bra humör eftersom att jag kom på att jag även köpte ett nytt halsband och massa hårspännen igår :D hihi. aja. nu kollar jag film. ska fixa min hårförlängning snart, den håller på att bli värsta tunn så måste sy i lite mer hår. haha. fan vad skumt dedär lät. men whatever. ikväll blire donken med lite folk, trevligttrevligt! aja, ska kika vidare på filmen nu. pussen.

jag har en bonde i min säng :o

nej skojar, med älsklingen nu.. hmm. vad ska jag skriva?.. stan idag med älsklingen. köpte typ nya nageltippar, en midjekjol eller vad man nu kallar det, ett linne med blommor på, en vit baströja, hårfärg, en svart bh och sist men inte minst.. present till emma =)))) hihi, kalas på lördag. myspys. men aja, ska sova nu.. bonden i min säng är dum mot mig.. typ mobbas.......................... godnatt.

Today will be better babe, if it were like yesterday.. So happy and lovely..

hehehehe. jag är på rätt bra humör nu =) kan ju berätta lite vad jag har fått.. eller aah.. ungefär. masssssa presentkort, det gillas! smink, smycken, typ en väska, hårinpackning, massa hårspray, en årsförbrukning av tuggummi (som faktiskt var det enda jag önskade mig, haha), en klipptid med hårfärgning, och snart ska vi åka och hämta mobiiiiiiiil, perfekt! orkar inte skriva mer nu. och aah nästa vecka blire släktkalas, wihooooouw! vi hörs sen! puss :)

någon blir 16 om ganska så exakt 2 timmar och 19 minuter!

aja, kan berätta lite om igår först.. spenderade kvällen hos hanna med henne & hanna :) haha. lät cepe men aah. singstar och allt vad det innebär :D hahahaha. okej.. aja, eller.. stan också. blev en ganska lång svart kofta, ett stort linne och några ringar. okej.. jag orkar inte skriva så exakt. idag gick jag upp sjuuuuukt tidigt. rättaresagt vid 06.00 :o duktigt av mig! åkte till farmorruth eftersom att hon fyller år. sen gick jag hem till älsklingen och va där en stund. hihi. imån fyller jag ju år då, så de blir till att hämta min nya mobil, sen lite kalas och sånt mys. på torsdag blire stan med älsklingen. mys. hihi. och nej jannis och hanna.. jag är inte gift.. ;) men ska kolla film nu.. blir nog pearl harbor. men vi hörs sen! puss.

växsjö/kalmar/malmö/kristianstad?

ska till nått av alla ställen på torsdag med emma =) kollar tågtider nu iaf.. emma är inte så värst jättesmart om man säger så..
Jag: vilken sida kollar du?
Emma: sj, dudå?
Jag: blekingetrafiken.. ser du hur mkt det kostar?
Emma: men det kostar nog lika mkt!
Jag: men det är väll klart som fan att det gör ditt efterblivena mongo! men står det på sidan?
Emma: ahaaaa, ja, de gör det!

hallåfolket :)

ska bara fixa designen, sen lovar jag att jag ska bli bättre på att uppdatera! snart kommer släkten.. de är ju nämligen som såhär att jag fyller år på onsdag (a) aja, har egentligen inget viktigt att skriva men hmm.. imån blire shooooooppa i guess. stan med hanna dåva. men måste dra nu ;o pusshej!
me right now. hahahaha. lol:)


G <3

fyyyyyfaaaaaan!

fyfan säger jag bara! okej.. inget vettigt att skriva, men ville bara informera er om att jag verkligen avskyr monster! så jääääävla äckligt!

hihi (a)

vart och beställt ny mobil idag =) så om några dagar blir denna skönheten min (a)

bring me back to the time when you and me had just begun..

.. when i was still your number one. aja, dagen blev bra trots allt. ååh, så glad är jag! tack vännen, du gjorde min dag. helt ärligt. och ja, du vet vem du är :) men ska nana nu. imån blire lan. hah. men aja. ska duscha. pusshej.

jaja.

jag ska nog lägga ner bloggandet, orkar verkligen inte med det längre. har inte tid, har annat att ägna min tid åt osv. blabla. dagens outfit kan dra åt helvete. imån blire brors hoodtröja och mysbyxor och en knut på huvet. ja, jag är sur som fan och satan vad trött jag är på falska idioter.

jag saknar min älskade bror. :(

godmorgon folket!

godmorgon! hoppas att ni har sovit gott :) själv somnade man inte förän vid 5, haha, illa! trevlig lördagskväll.. melodifestivalen med bland annat hanna osv.. och okej.. ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER ATT MOLLY SANDEN HAR VÄRLDENS SNYGGASTE POJKVÄN?! haha.. så jäääääävla snygg.. dreeeeeeegel!


tonight's gonna be a good night.

hehe. nja, vet jag faktiskt inte om jag kan hålla med om. sånt man märker. tänkte ändra min blogg, börja blogga om nånting speciellt och inte bara min ganska jättetråkiga vardag. ni får komma med förslag! kommentera eller skriv på msn isf om vad. har nyss gjort det mest onödiga jag kunde komma på! nänmligen målat mina tippar, eller aah, hela naglarna svarta. gg. hah. kommer aldrig få bort det :o whatever. nu ska jag dra. vi hörs sen :)

snabb uppdatering, sen kusinerna.

har precis fixat mig, är sjukt glad! har kommit på en ny, assnygg outfit. perfekt! ska till kusinerna alldeles stax. karl fyller 16, så grattis till honom! :) har även hittat bästa låten ever! all or nothing med jay sean. kalasbra! lägger upp den på bloggen så ni kan få ta del av min underbara musiksmak! okej.. jag känner igen mig i denna låten lite halvt så.


ps3 ftw. ehm..

sitter i soffan nu och typ snackar med pappi. eller aah, han sitter och spelar ps3 online och skryter om hur bra han är ;) hihi. så sött! är egentligen på deeptalk humör. men jag pallar inte. och jaaaaaaa folket, jag är kär. så, nu vet ni det. har haft typ "lyssna-enbart-på-kent-dag" idag.. de är typ deppmusik. men jag vet inte asså. jag orkar inte vara deppig. imån blire flexibla studier. eller.. vi måste tydligen in till skolan ändå. och imån ska jag ha myskläder på mig tror jag! så gos. men nu ska jag spela med min älskade far. skriver mer imån tror jag =) puss och godnatt.

pappi: kan du svara om min mobil ringer snart?
jag: va? varför?
pappi: de är lotta då.. typ 3 minuter..
jag: men vad ska du göra da?
pappi: jag ska spela ju!

hihihihihi. puss.


It was my heart, it was my life, it was my start, it was your knife.

yeye. faaaaaaan. jag har ont i magen. helt sjukt, tänk att man kan ha så fel om människor? aja, skitsamma. jag är ganska säker på att ni inte orkar höra på allt mitt tjat om sånhär skit. anyway.. jag tänkte börja med dagensoutfit. ska bara skaffa ny mobil först så att man kan ta kort. sen är det ju även en fördel om man har en fungerande dator. sitter just nu vid systers dator.

Work, work, fashion baby, work it, work the bitches crazy.

okej, rubriken passade inte in alls. uppdaterade inte igår. hade inte tid och ja, jag hade annat att tänka på. just nu sitter jag skolan. längtar som fan till september iaf. hmm. förhoppningsvis blire malmö på lovet. kärlek på det. ååh, jag hatar falska människor. eller.. falska & falska.. aja.. vet inte vad jag ska säga riktigt.. helt tom på ord. efter skolan ska jag hänga med hanna när hon ska klippa sig. jag vill också klippa mig. och färga håret ljust igen, blä :( haft matteprov idag, gick bättre än förväntat faktiskt. sen SOprov, men de behöver jag egentligen inte ens nämna. jag har blivit dålig på att uppdatera bloggen. illa. imån är jag nog sjuk, mår inte alls bra. har jätteont i magen och jag har inte ätit sen igår eftermiddag. bara druckit vatten, men vatten är gott :) usch. jag har alldeles för ont i magen för att äta nått. men nu kommer hanna så jag ska typ dra. men jag skriver sen.

no time for humor, men country life är kul ibland..

aja, godnatt.

detta kallar jag painskills!

antar att alla ser att det är jag och hanna? ;) aja, vem som är vem får ni räkna ut själva.

back on track..

yes, back on track då.. min bloggstatistik stiger :D wihoooouw. aja, inte lika bra som den va innan, men de går ju uppåt iaf. ska nog börja uppdatera lite mer.. :) men nu ska jag nana, så vi hörs imån! godnatt babes.

naw, davidgumman ;)

naw, lilla du, det kommer bli bra, jag lovar. men jag finns för dig om du vill prata.. (a

bara jag och emma som stör oss på detta..


emma och jag goes manliga!

emma: nu kommer jag med popcornen!
jag: okej..
emma: men vart fan är skålen?
jag: nere förhelvete, din dumme fan.
emma: men förjävelen ditt as.
heheee. okej.. vi har a lot of tråkig humor.

ffförbjuuudet snygg.

okej.. jag är inte en såndär tjej som är tokkär i kändisar och tycker att alla kändisar är superheta. men jag måste erkänna att christoffer drew är så jäääävla snygg.
har jag inte rätt eller? (a

nä, nu får jag faktiskt bli bättre på att uppdatera.

+ att jag funderar på att göra om min blogg, alltså, designen osv. igår vare ju då skola, ganska segt. efter skolan kom sötnosen :) gos. sen vi typ halv 11 fick jag för mig att jag skulle räkna matte, så jag började prata med min låtsaspappa om det, men ganska snabbt kom jag på att jag va alldeles förtrött. hah, har matteprov nästa vecka, kommer säkert gå jäääättebrrrrra! nej, men helt seriöst.. jag äger på matte! idag ska jag plugga.. eller aah, en timme iaf. sen ska heeeeela familjen åka och bowla tror jag att dom pratade om :o fett kul. ikväll kommer emma, myskväll blire! vi ska ng hyra film och lite så =) va ett tag sen jag träffade henne nu ju. men nu ska jag upp och äta frukost och fixa mig. vi hörs sen! :)

hej&hallå.

de va ett tag sen ni, min dator är fortf paj. just nu har jag NO. hanna och jag ska jobba med nånting, ingen aning om vad än. jag orkar inte skriva vad jag har gjort domhär dagarna, typ bara pluggat. usch. men snart är jag äntligen klar. ikväll kommer nog sötnosen :) hihi. men jag skriver mer sen. pussen

hej ellernått.

jag lever fortf. har dock ingen dator ännu. eller.. tar med mig skoldatorn hem. men jag orkar inte. jag saknar min riktiga normala dator ju :( sitter hos hanna nu, ska alldeles strax hem. får se om sötnosen kommer sen. men jag har typ inget mer att skriva nu. jag haaaaaaatar snö :( blä. men vi hörs nån annan dag.

ja allihopa, jag lever.

men min dator som jag har hemma har gått sönder, eller nej, men laddaren funkar inte, därför jag inte har bloggat på massa dagar nu. men det har typ inte hänt nånting i helgen så det gör inte så mkt kanske. har i stort sätt bara pluggat. förutom i fredags, då hade jag myskväll med hanna. men jag har kommit på en jättebra lösning angående dator. jag kan ju inte vara utan dator tills min kommer hem från lagningen, så jag tar med skoldatorn hem. men nu ska jag ha musik. skriver mer sen :)

RSS 2.0