första upppdateringen idag..

.. och jag har ingenting att säga. ämneslärarsamtal idag, gick bättre än vad jag trodde faktiskt. annars har dagen mestadels varit helt okej.eller.. vi va ju på rosenholm och lagade mat, vilket gick bäst! haha. men aah. annars inget speciellt alls. ligger och lyssnar på deppmusik, tänker & tycker att allt är allmänt upp&ner. tänkte ju dock lägga upp några av dom låtarna jag lyssnar på nu! =)




red jumpsuit apparatus - face down ( acoustic )


lifehouse - you and me


james morrison - love is hard


jason walker - down

jag är bäst på.. hmm.. vad det nu hette! :D

har ju dock ägnat hela min förmiddag åt att spela ps3 med pappa.. vet inte riktigt vad vi spelade.. eller jo :D typ modern warfare 2 tror jag att han pratade om :o jag va bääääääst som fan.. ägde seriöst ut honom. eller.. jag stod typ och gömde mig men whatever.. och så har jag nästan fått han att erkänna att han är spel beronede! inte illa! och ja, jag kan erkänna att jag blir rätt upprörd om jag dör.. asså.. helst sjukt.. men det är faktiskt ganska kul att spela :o nej, dedär sa jag inte.. så det glömmer vi! =)

Pappa: men du kan ju inte bara stå och trycka mot väggen!
Jag: men jo.. jag dör ju annars..
Pappa: men håll dig till pappsen så dödar vi alla som är dumma mot dig!
lite smågulligt så =)


lalala.. vad har jag gjort idag? hmm.. typ ingenting.. spelat med pappa, lagat mat, varit ute med hunden osv.. ganska lugn dag.. och imån ska vi ha praktisk hemkunskap på rosenholm, ganska kul det också faktiskt! sen aah.. jag har inte så mkt mer att säga nu.. vi hörs sen! =) pusssssss!


jag är uttråkad!

inte alls så länge sen jag la in förra inlägget, men jag har grymt tråkigt! & så har jag tänk ut vad jag ska ha på mig imorgon.. de är ju så sjukt jobbigt när man står och är jättestressad på morgonen och inte vet vad man ska ha på sig & allt sånt.. så jau.. jag bestämde nu! =) hittade nästan allt på internet.. men inte riktigt.. och sen kan det ju bli vissa ändringar.. eller aah.. det kommer det nog bli..och så kommer jag självklart typ ha nått vanligt baslinne under skjortan, vitt eller svart, vet inte riktigt, & aah, lite så, men ungefär iaf! =)




godmorgon folket!

sovit gott? det har iaf jag gjort.. gick och la mig ganska tidigt pga ont i huvet.. vaknade typ runt halv 11 så jag är riktigt utvilad! =) idag är det städa och plugga som gäller! har någon hemkusnkapsgrej imån såjag ska laga mat idag.. undra hur det kommer gå.. jag funderar starkt på att göra om designen påmin blogg! vill ju ha den rosa igen (a) men jag vet inte asså.. får se hur det blir med den saken faktiskt.. hade ju rosa ett bra tag! men lila kanske.. jag har ingen aning.. kom gärna med förslag! nu har jag inget mer att skriva så vi hörs lite senare idag!

godnatt & allt sånt.

nu har jag jävligt ont i huvet och är sjukt trött! imån blire plugg och lite så skulle jag tro =) sen vet jag inte riktigt. håller nog på att bli sjuk käns det som så får se hur jag mår. + att jag har kommit på att ida nog är den mest korkade personen jag känner! =)

Jag: ida.. påminn mig att jag aldrig mer ska hålla på med en kille som spelar!
Ida: vadå förnått? handboll, fotboll, hockey, dator, cs? va är det nu moa?
Jag: men allt!
okej, jag kanske va liiiiite upprörd när hon sa så.. men ändå..

boysboysboys.. tjejer vill att ni ska ha tid med dom.. kom ihåg det!

+ att jag är världens lyckligaste! =) Y

Godnatt & sov gott!
- så hörs vi imån..


hemma igen!

hemma igen från en ganska händelselös kväll. okej.. vet inte om man kan säga "händelselös".. men whatever.. JAG HATAR KARLSKRONA! så tråkig, så litet. finns verkligen inget bra alls med denna staden..eller jo.. alla känner alla/alla vet vet alla är.. om man nu anser att det är bra förståss. men de kan ju vara lite trevligt ibland. typ som idag. haha.. vafan hade ida & jag gjort i stan om vi inte hade känt nån liksom.. menmen.. haha. jag vet fan inte vad jag själv skriver. men ahja.. nu byter jag samtalsämne! =) har precis hittat mina gammla converse. jag tycker att det är riktigt snyggt faktikst! men det gäller att matcha det. hah.. som idag.. mörkblå sammetstights, svart tröja & svart halsduk & converse.. funkade faktiskt! =) mina svarta tygskor är borta!? helt seriöst sjukt borta. försvunnena. gone whit (? eller by.. vetifan asså) the wind eller hur brukar man säga? nu ligger jag och lyssnar på deppmusik & har jäävligt ont i magen! synd om mig. jag skriver mer snaaart.. väldigt snart!

jahaopp.

ska nsart iväg så =) stan/gräsvik blire. men jag är riktigt trött så jag blir nog inte där så länge =) outfitten: blå sammetstights, svart baslångarmad, en svart halsduk & stora silvriga örhänge. vet inte om mabn kan kalla det outfit, men ändå :D detta blev nog ganska slarvit eftersom att jag är rätt stressad :o ida kommer om typ om 2 min :o haha.. men jag är riktigt sugen på att bara åka in till stan & chilla så får se hur det blir med gräsvikgrejen =) skriver mer när  jag har kommit hem =)
pusshej.


godmorgon folket!

godmorgon älskade bloggläsare.. sovit gott? =) vaknade på golvet bredvid jesus idag. myspys. vi typ kollade på film igår toills vi somnade & innan de bva vi ute & aah.. har ju redan berättat. har inget speciellt att säga nu. ikväll blire stan med ida =) kan nog bli ganska kul faktiskt. brukar iaf alltid bli det med den bruden! puss på henne. måste typ duscha nu. OCH FIXA HÅRET! tillochmed mina föräldrar skrattar åt hur mitt hår står åt alla tänkbara håll typ. och då är det fan illa. skriver mer sen när jag har fixat mig i guess.


ungefär såååååhäääär snygg är jag just nu =)

en snygg moses & en söt jesus!

har precis kommit in.. har varit ute & gått och pratat känslosnack.. sånt som typ ingen i hela världen förstår sig på.. förutom vi då =) blev inget idol för oss.. men film blire snart! vet inte riktigt vilken än asså. jesus är gosig. jesus kristus och moses falonus föralltid. har inte så mkt mer att skriva nu faktiskt =) har ju uppdaterat ganska mkt idag om vi säger så.. men nu ska vi kika film & allt vad det innebär ;) heheheheeee..
puss o godnatt bitches.

någon har skaffat ny flickvän! =)

ligger här med jesus & gosar. vi ska nog snart kolla på idoooooool. wiihooouw! sen blire film i guess :o aja, om nu inte har listat ut det än så är jesus min nya flickvän! =)


hade ingen bild på henne. men tog en som va rätt lik.
damn, she's a sexy bitch, a sexy bitch. seriöst.


heeeeeeeelt otroligt!

denna dagen har börjat sjuuuukt bra! fan vilken tur jag har! asså. helt otroligt! jag har vunnit igen! skills som man har.. för ett tag sen vare en bil, sen igår vann jag desutom en miljon.. sen idag bah:


blondin vs brunett?

kan ju börja med att denna dagen typ har gått åt helvete.. eller nej, äh.. jag vetifan.. suttit i skolan & spelat mario i två timmar typ.. orkar inte skriva mer.. eller.. måste tillägga att paradise hotell är rätt kul faktiskt :o ligger och kolla på det nu serni ;) men nu har jag en viktig fråga till er för första gången!


BRUNETT ELLER BLONDIN ?



det är underbart att drömma.

ååååååh. jag måste bara berätta att jag drömde en så sjukt underbar dröm inatt! =) tänker dock inte skriva här. eller.. äh, om nån frågar.. KANSKE! men asså.. vissa personer vet & så finns det nog en som kommer räkna ut att det handlar om den. asså.. drömma är hääääärligt! hihihihi.. jag är på bra humör. eller nej, det är jag inte. men vissa personer får mig att bli. men för tillfället så känner jag att det kunde varit rejält mkt bättre.


Cause in my dreams
you're the one who keeps me asleep,
on the nights where i can care less
if i ever woke up again.

ingenrubrik

dagen började med att vi satt och lyssnade på en gubbe som hade suttit i koncentrationsläger under andra världskriget vilket faktiskt va väldigt intressant. satt typ och höll på att börja gråta hela tiden, så hemsk. sen nu äre flex. sitter och försöker lära mig kolets kretslopp. eller.. jag sitter och kollar på nån söt bild =) skrev inte så mkt igår heller.. men aja, allt har ju sina anledningar.. eller.. så kan man nog inte säga. men ni fattar vad jag menar. haha. allt jag gör blir ju fan felfelfeeeeeeeeeeeeeeeeeeel. helt insane.


så söt.


wihoouw vad kul det är att blogga när man är på dåligt humör

nej, seriöst. det suger. därför jag inte har skrivit nåt idag.. är på sjuk dåligt humör.. typ deppig. aja, tänkte slänga ihop nått om dagen nu innan mitt internet cepar som det brukar göra på kvällarna. har precis kikat paradise hotel. men idag har det varit skola.. haha, intresseklubben anteknar eller vadå? känner verkligen att jag inte har nått bra att skriva. vanlig skoldag. eller.. hahahahahaha! vi hade bild.. och de va ju kul, hanna ;) heheee. vi är bäst. nä men seriöst. det är faktiskt lätt hänt att man misstolkar saker. eller.. nej, men ändå. aja, jag har ingen lust att dela med mig av min otroligt intressanta & händelserika dag mer. ( hoppas ni såg ironin i intressanta & händelserika -.- ) så jag skriver mer imån i guess.

godnatt.

och detta vet jag att ni har väntat på länge gottfolk!

omgomgomg, klicka här så får ni vad ni länge har väntat på!

- min spotifylista! :D


ahja, dagen i sig har väll inte alls varit så bra.. segat mig igenom skolan.. legat och deppat med hanna i en soffa typ.. skitkul, verkligen.. sen efter skolan blev det stan en stund.. eller.. sitta på en bänk och prata typ. asså.. jag har verkligen ingen lust med nånting längre. vet inte varför, men ahja. har inget mer att skriva för tillfället.. ska nog plugga lite nu..

typ två min sen förra inlägget, men vafan.. =)

snackar med hanna i skype nu.. fan vad jag är stolt över henne.. hon har äntligen lyckats fatta hur man skaffa det!? :D värt en applåd tycker jag! *alla applåderar*.. hennes mick låter som ett jävla jag vet inte vad! så jäääääääääääääävla irriterande.. förlåt olof & vad hans kompis nu heter.. martin! :D jag förstår fan vad ni menar nu :o ahja.. hanna och jag är rätt gulliga mot varandra faktiskt!

Jag: vad säger man: pipul eller pipöl? hahaha.. fan vad bondit!
Hanna: du kan va bonde!
Jag: din bonde hjärtat!
Hanna: ååh, van vad gullig du är!
Jag: nfrsngnvmknofsej, HANNA?! din mick dampar sönder!
Hanna: men vänta, jag ska se om jag har nån sånhär riktig hörlursgrej..
Jag: ja, bra! nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Jag: vill du se en snygg bild..
Hanna: men moa.. sådär kan du fan inte hålla på..
Jag: nej, jagvet..
*skickar bilden*
Hanna: men fyfan vad äckligt!
Jag: ja, somfan! hahahahahahahah!
Hanna: men asså seriöst.. detdär va inte okej..
Jag: nej, ganska ookej..
Hanna: okej om dom bara hade varit äckliga.. men deras kyss var ju också äcklig.. :s




HANNA ÄR DUM!



inte en jättejättejätteglad moa..

har ganska tråkigt faktikst.. blää.. allt är väll bra upp & ner!. vet inte riktigt vad jag ska skriva. crmu94cmu90i+låt4-q.. det förklarar det mesta =) lalala.. & självklart så kommer jävla fucking "happy people never fantasize" nu.. hihihi.. perfekt. verkligen. ahja, förövrigt är det bra.. eller, det enda som är bra är väll att jag redan har bestamt kläder tills imån.. eller.. har två alternativ.. men jag lär väll säkert hinna ändra på det minst några någer till iaf! menmen.. jag skriver nog mer en om jag blir på humör.



Oh, i want to be a part.
I look for love in a hollow heart.
I want to be a part of something.

Happy people never fantasize..



yeeeeeeeeeeah, jag är bäst! :D

okej, va ungefär 2 min sen jag la upp förra inlägget.. men jag måste bara berätta en sak :o NÅGON HAR VUNNIT EN BIL?! gissa vem, gissa vem! :D jo, jaaaaaaaaaaaag! :D det stog att jag va den 1000000 besökaren på en sida :D ohyeah! har man tur så har man! ;) ooookej, jag har tråkigt och detta inlägget va inte alls så seriöst.. hihihihi, förlåt.. :D

skuuuuuuulan.

första dagen i skolan på länge.. eller aah, två veckor. har precis börjat, har hemkunskap nu. vi sitter och bestämmer vad vi ska laga för mat nästa vecka, haha, kommer säker bli jättebra! ska typ till rosenholm då & blabla.. orkar inte förklara =) men praktisk hemkunskap är kul! =) aja, orkar inte skriva mer nu så jag skriver sen =)


första inlägget idag tror jag.

lugn dag.. sovit länge och kollat på film.. kanske ska gå till hanna snart.. men jag vet inte.. är jättetrött & de tar ju fan 10 min liksom :o hah, skojar.. nejmen.. jag har glömt lite saker där.. annarrs har väll inget typ varit jättebra idag faktiskt.. orkaar inte ta det här men det löser sig väll kanske.. nu ligger jag i sängen och lyssnar på deppmusik.. inte alls såbra, men det är mys. sen ska jag npg kolla på film.. drag me to hell tror jag att det blir.. aja, skriver mer sen i guess.. har inte mer att skriva nu ser ni..




Hinder - lips of an angel

underbar kväll (L)

har ju varit ute och ätit med tjejerna ikväll.. emma fick som hon vile, så det blev nivå, tyvärr! men hur mys som helst iaf =) vet inte riktigt vad jag ska skriva, kommer sakna andrea nått så otroligt.. men jag ska nog träffa henne en gång till innan hon åker. så overkligt typ.. men nu orkar jag inte skriva mer för nu är jag riktigt trött! trots att klockan bara är 20 över 11 så sätter jag punkt för denhär dagen och aah.. jag skriver mer imån.. kommer även bilder från kvällen! =)



Godnatt bitches!

denna dagen..

började med att jag gick upp halv 10, fixade mig & sen åkte in till gymnasiemässan med hanna, ganska tråkigt faktiskt! efter de blevre stan en stund, sen åkte vi hem till mig och hämtade kläder och så. men sitter hos hanna nu, hihi. vi typ ska fixa oss för att senare gå ut och äta & säga hejdå till andrea och sånt tråkmys :( med emma, felice och andrea själv såklart. åååh, vad jag kommer sakna andrea! :( sista helgen hon r hemma nu.. och turen att ha henne fick vi, hihi (a) men seriöst.. andrea.. vi kommer verkligen sakna dig hur jävla mkt som helst.. tycker egentligen att du ska stanna hemma.. menmen, de är tyvärr inget som jag bestämmer.. men aja, nu ska vi fixa oss och sen blire staaaaaaaaaaaaaaaaaan! =) vet inte riktigt när jag kommer hem men jag skriver mer då!
hej sålänge.


ååååh, ska redan lägga upp en bild på min nya hårfärg.. =)

okej, efter ungefär 7 färgningar med mörkt & ljust så blev resutlatet ungefär exakt som på bilden här nedanför.. eller aah, exakt faktiskt :o kan va något ljusare irl men ändå.. =) aah, eler nej.. för smart som man är så tar man bilder i svartvitt utan att tänka.. (a)





dagen slutade trots allt jävligt bra!

sista dagen på praon.. satte i hårförlängningen och lite så =) blev ganska bra! sen efter det vare shoppingdags med ida.. men jag va typ på depphumör så jag hade ingen lust alls.. men ida lyckades som vanligt få mig ganska glad.. det blev
ett par mörkblå sammetstights
en mörkblå jeansskjorta
en halsduk
& slutligen ett nytt busskort..
härligt att lägga pengarna på busskort.. ehm.. nej, käns så meningslöst men man måste ju kunna ta sig från ställe till ställe så det är ju samtidigt rätt skönt! sen efter de blevre lite annat =) typ laga mat, kolla film & spela ps3 ;) jag är bäst på det! fich ju nästan igång skiten.. & nu är mitt humör på topp! min kära faster ringde nyss och frågade om jag ville komma och hälsa på henne i malmö! aaaaasmys! =) ska dit på fredagen & då ska vi bara vara hemma och lite så, hälsa på kusinerna & kusinbarnet också, fast det blir nog på lördagen =) sen på lördagskvällen blire köpenhamn & marknad =) sen söndan åker jag hem, tyvärr! men det ska bli jättemysigt! =) finns det något bättre än att ha något att längta efter? :D eeeeeh, nej! =) men jag ska upp tidigt imån för det är gymnasiemässa som börjar kl 11?! fan för skolan.. kunde iaf börjat minst 1 så man hade hunnit få lite sovmorgon iaf..


chacha bloggen.. haha, nej fyfan! men hej! =)

näst sista dagen på praon.. helt okej! färgade håret än en gång! denna gången lite guldigare med tanke på att det va vitt på vissa ställen igår.. men nu äre bra tror jag. + att den nya hårförlängningen har kommit, ppppperfekt! ska fixa den imån.. imån kommer bli en jäääääävligt bra dag typ.. någon får pengar?! haha (a så de blir shoppa lite efter skolan med ida och sen på kvällen får jag se vad som händer =) är inte så pepp på nått just nu faktiskt. menmen, de löser sig väll.. skriver mer sen i guess.

Some are like water, some are like the heat, Some are a melody and some are the beat..

.. sooner or later they all will be gone.


min arm är svullen! :o

.. och nej, det är inte bara för att jag är tjock. haha.. som alla säkert redan vet så har jag ljust hår.. omg, omg, omg! jag har sjukt ont i armen så alla ska tycka synd om mig! + att jag hatar karlskrona.. det blåser heeeeela jääääävla tiden.. usch! och så har jag ju beställt ny hårförlängning.. eller, frisörsalongen jag praoar på (a) den kommer imån eller i övermån.. hääääärligt! + att dom har bytt reklam på spotify? syyyyynd.. jag som gillade dendär med ambitions så mkt? ehm, eller inte. så jävla irriterande.. tur som fan att dom har bytt.. aja, onödödigt vetande typ alltihop men jag hade lust med att skriva lite =) förlåååååååååååååååååååååt.. aja, jag skriver mer sen skulle jag tro.

moa har en åsikt..

.. om Michael Jackson!

jag tycker faktiskt att han är riktigt bra! saker som han gjorde utanför sin karriär kanske va mindre bra.. men vem vet.. det kanske inte ens va sant.. folk lärde sig att uppskatta han försent! det är ju trots allt många fler som tycker om han nu när han är död än innan när han levde.. lite synd faktiskt! back to the real ämne.. han är sjukt jävla bra! asså.. jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle lära mig att tycka om honom.. men shit.. han är ju hur bra som helst?! och hur han dansar?! en artist i världsklass! kanske inte nån så jättebra förebild, men verkligen.. en stjärna!



this is it

så sant så! =)


bilden va väll inte den bästa.. men jag har hittat en människa som är riktigt klockren! och dethär om kissie.. asså.. kan verkligen inte göra annat än att hålla med! =)

hennes blogg hittar du här!

de va på tiden! :D

någon är typ blond?! :o heheeee.. de va väll allt på tiden? :D bild kommer imån! va lite orolig först när vi hade tvättat bort blekningsmedlet och mitt hår va orangerött?! sen andra gången blevre lusrosa?! :o haha.. men det löste sig & nu är det kalasbra! =) ser typ nartuligt ut.. som om jag är blond och har bruna slingor typ.. =) men jag vacsinerade mig även idag.. inte alls lika kul.. jag satt och skrek typ en halvtimme innan dom tog sprutan på mig att dom inte fick gör adet för att det skulle göra ont?! haha.. sen kändes det typ inte.. men jag hatar verkligen sprutor.. så läskigt! jag va asrädd..va helt uppspelt.. satt och hyperventilerade?! haha.. men det sluta okej.. har bara sjukt ont i armen nu, men vafan.. sen efter åkte vi till karlshamn och kollade på skola.. är ganska inne på att söka.. verkade bra och så.. men jag vet inte.. ronneby verkar bättre.. får se hur det blir =) kanske stannar kvar i karlskrona.. vem vet.. men jag skriver mer sen!

älska scrubs!

underbar dag! har bara typ segat.. ska nog plugga lite sen.. det behövs kan jag ju säga! vet inte riktigt vad jag ska skriva.. typ vad jag gör nu kanske.. just nu ligger jag i soffan och kollar på svrubs med en inte fullt normal bror.. han bara kittlar mig under fötterna.. ttttttaskigt! haha.. jag är sååååååååååå nervös inför imån.. mit hår :o omg! och jag har ont i ryggen.. jävla ceperygg! och imån efter praon blire till att åka till karlshamn och kolla skola.. får se hur det blir.. sen ska jag ju även vaxinera imån.. tänk om jag dör?! fan vad illa.. men aja.. nu ska återgå till att kolla på scrubs så hörs vi sen! =)

få fler besökare till din blogg osv..

gå in på:
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=mmoaekberg

ny design!

har ju ändrat i stort sätt allt på min blogg nu.. blev ganska nöjd faktikst! =) jag har tröttnat på rosa.. haha.. trodde ni aldrig va? ;) nej, skojar.. men aah, jag har seriöst tröttnat på det & aah.. gul/orange-svart-grå-vit nu. får se hur länge det håller! =) men nu ska jag kolla film och lite så.. skriver mer sen.

måndag =)

klockan är 13.49 och jag har precis vaknat helt.. underbart! men jag är hur nervös som helst med tanke på att imån vid denhär tiden så är mitt hår ljust :o menmen.. jag har ju lovat migsjälv att testa att vara blond minst en gång innan jag dör.. och jorden ska ju gå under 2012 så de är väll på tiden att det blir av.. haha, seriöst.. jag kollade ju på filmen 2012 igår och jag blir psykiskt sjuk av den.. jag tror fan stenhårt på att jorden kommer gå under.. fan vad hemskt.. jag kommer dö 2 måndader & 3 dagar innan jag fyller 18?! retfullt.. whähähääääää.. jag kommer aldrig bli 18.. okej.. nu blir jag faktikst seriös.. men alla säger att dom vill dö lyckliga?! men nej? varför skulle man vilja dö lycklig? jag fattar faktiskt inte det.. iaf jag vill inte dö när jag är lycklig.. då vill man ju fortsätta leva? menmen.. de verkar jag vara den enda som tycker..

I'm not crazy, I'm just a little impaired. I know, right now you don't care.


matchbox 20 - unwell

..

bloglovin

jag vet att jag är bäst på att uppdatera?

jau.. har ju inte uppdaterat på ett tag nu.. har blivit så tråkigt att blogga?! gårdagen va väll helt okej egetnligen.. segade hela dagen typ.. sen ringde jag till ida & frågade om vi skulle till insparken, så vi åkte in till stan först för att fixa en grej.. men sen blevre att vi stannade där =) ganska trevliget det också faktikst! kom hem typ halv ett och det va därför jag inte skrev igår.. men idag blire nog till att plugga matte och lite så (?) men bäst som man är så kan man ju typ redan allt men ändå, det skadar ju inte att plugga lite till.. ellerhur? ;) jag är smart.. bara till att inse liksom.. men nu ska jag nog kolla på film.. 2012 fåre bli tror jag =) skriver mer sen.

Alla cs lirare gör den!

Favorit vapen:
soft airgun.
cs Nick:
HeatoN^
Clan: colours
rrrrrrrosa
Surf eller aim:
aim
De_dust2 eller Surf:
De_dust2
PCW eller public:
public vafan!
Colt eller Ak?
AK?!
Älskar du Cs mest av allt:

eh.. dum fråga..
Märke på musen:
logitech
Märke på ditt tagenbord:
logitech
Ventrilo Elr Skype?
vent?


hahahahaha, fuckers! :)

klart som fan att jag skojade om detdär att sluta blogga? :o vad trodde ni liksom?! skulle jag sluta blogga? daaaaaah! haha, nej men skojar.. men nej, jag ska inte sluta blogga även om ni verkar tro det med tanke på den rasande statistiken ;) heheeeee.. fuckers!


20.31 & här kommer första inlägget idag! duktigt av mig.. :)

finns inte så mkt att skriva.. andra dagen på praon. malin va där, heeeeeeeeelt okej faktikst ;) hehe. men jag är typ sjuk så jag orkar inte skriva mer.

tisdag :)

första dan på praon.. helt okej faktikst :) synd att inte malin va där.. men imån kommer hon ju iaf, puss på det! :) orkar inte berätta allt men allmänt lyckat dag :) eller.. när jag kom hem så pluggade jag matte i 2 timmar.. duktigt av mig! + att jag nästan har bestämt mig nu.. jag slutar med hårförlängning och färgar håret ljusare? :) underbart med lite förändring ju.. är ganska sjukt trött på mitt jävla hår nu. aja, jag skriver mer sen.
pusss(y

It's gonna take a lot to drag me away from you, there's nothing that a hundred men or more could ever do.

ligger i sängen och lussnar på musik & ungefär såhär glad är jag nu:


+ att denna bilden ser man typ mina naglar på:





dagens villha!

nu har jag suttit och klippt ihop lite andra bilder.. jag äger på paint.. eller inte. men det är sånt man får ta när man har sabbat photoshop (a)


och detta kan ju mina älskade föräldrar tänka på om ni ser detta (a)


____________________________________________________________________




snow patrol - run

ååååh, jag älskar måndagar!

för er som inte fattade så va det ironi.. klockan är 13.51 och jag är ungefär såhääääär trött.. kanske fortf är lite seg sen helgen, har inte riktigt kommit igång än, eller så är det för att jag håller på att bli/är sjuk. illa! men som tur väl är så är jag ledig från praon idag iaf. frisörsalongen malin och jag ska praoa på har nämnligen inte öppet på måndagar. hoppas att jag frisknar till lite tills imån iaf! även om chansen inte är så stor.. men det enda jag kan göra åt saken är ju trots allt att ta det lugnt, så idag blire enbart till att vila. eller.. ikväll kommer nog niklas hem. kanske ska tvinga han att ut och gå med mig. får se hur det blir.. om jag orkar osv.. aja, får väll iaf glädla mig med att jag har nyfixade naglar.. inte illa att jag har tagit mig tid till det. och nu är moa på myshumör så hon har legat och klippt ihop massa bilder på mysiga kläder och lite så :)




en sjuk moa.

jau.. ungefär så bra mår jag nu! menmen.. får väll setill att bli frisk till praon. men nu käns det som om jag aldrig kommer bli frisk igen :s men nu ska jag sova. jag orkar inte vara vaken pga massa saker.

godnatt & sov gott!


moa tipsar! :) - om hårprodukter!

- "got2b" hårspray.. finns flera olika sorter beroende på styrka osv.. men jag gillar domhär två bäst.. det röda luktar typ hallonsoda har emma och jag kommit fram till.. och det andra luktar jordgubbar typ :) båda är verkligen hur bra som helst men om man tar förmycket av det röda så kan håret lätt se flåtigt ut. så det rosa är absolut bäst. - enligt mig då!


- maria nila wax. finns olika sorter här också beroende på styrka och lite så. men det med det svarta locket funkar bäst.. iaf till så som jag har håret. men som med alla wax så ska man tänka på att inte använda förmycket. håret blir bara äckligt osv.. tillexempel alla små fjortispojkar som dränker håret med wax.. äckligt!

             
- maria nila shampoo & balsam.. finns inte såmycket att skriva, jag tycker att detta schampoot & balsamet är väldigt bra iaf. men det beror sig väll helt på vilken hårtyp man har antar jag.

- maria nila "i care sun and swim treatment".. sjukt bra! tipsade om samma inpackning i ett inlägg för jättelängesen.. men jag tycker fortfarande att denna är absolut bäst!


- scandinavian formula värmespray.. finnsinte såmycket att säga. tycker att detta värmesprayet är sjukligt bra och det vet jag fler som tycker. jag vet ganska många som använder det så det passar nog till dom flesra hårtyper.

så, nu har jag inte mer att säga för denhär gången!
puss.


någon har tråkigt igen.

personligt.

ditt fullständiga namn? moa amanda ekberg.
korrekt ålder? 15.
längd? 166.
vikt? vet inte riktigt.
smeknamn? älskling.. nej, men de beror sig på vem man frågar :p
var bor du? karlskrona, tyvärr!
vad gör du på fritiden? allt möjligt.
beskriv ditt utséende (hur känner man igen dig)? ganska långt brunt hår (hårförlängning(a) & ganska lång?!
vad är du mest missnöjd med din kropp? haha, typ.. allt? :)
& vad är du mest nöjd med? svår fråga.. inget?
vad har du för uppfattning om dig själv? vet inte.
vad vill du jobba som äldre? vet inte än.
hårfärg? brun.
ögonfärg? blå.
någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? nej.
kan du själv säga att du ser bra ut? nej.
hur mycket bryr du dig om ditt utseende? ganska mkt.
är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? foundation.
någon vana? njaej.
lyckotal? 3 tror jag.

vänner/folk.

vad heter din bästa vän? har inte bara en.
hur många nära vänner har du? tillräckligt.
anser du dig själv vara "känd" i ditt område? nejdå.
vet många personer vem du är? vet inte riktigt. kanske.
hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är?  ja, de tror jag :p
när var du senast med någon kompis? igår typ.
känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? nej? :s
älskar du dina vänner? jau.
går dina vänner före din familj ? konstig fråga.

romantik.

vill du ha ett förhållande? vet inte riktigt. ja tror jag.
vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? spelar inte så stor roll.
tycker någon om dej mer än som vän? vet inte.
är du redo för att satsa på ett förhållande? jau.
hur långt vill du gå med din tjej/kille? hah, ännu en konstig fråga.
tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? nja, beror sig på.
vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? ja.
skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? HAHAHAHA! omg! nej! eller.. kanske om jag hade gått på nån annan skola.
i din klass? nej.

Från kram till sex.

har du kramat motsatta könet? nej, aldrig.
har du någongång bara velat gå fram och krama någon? kanske det.
har du kramat någon du tycker om inför folk? ja.
har du pussat någon av motsatta könet? jadå.
har du pussat någon av medsatta könet? jau.
har du pussat den du tycker om? mhm.
har du pussat någon inför folk? japp.
kysst någon inför folk? ye.
hånglat inför folk? jao.
vem var ditt första hångel? hahaha.. lol.. pimsamt!
hur många har du hånglat med under en kväll? spelar ingen som helst roll faktikst.
vem är ditt bästa strul? heheee.
och vem är ditt senaste? de ni.
ditt äldsta hångel? 90a.
skäms du över att hångla inför folk? nej.
haft sex med någon på offentlig plats? hahaha. beror sig på vad man menar med offentlig kanske.
haft sex överhuvudtaget? jau.
när hade du sex senast? vadåra?
med vem hade du sex med senast? hehe.
blivit dumpad efter sex? haha? nej?
har någon av det motsatta könet sett dig naken? ja.
har du gjort ngt av detta med de motsatta könet? jau.

tankar & skit.

har du någon fobi? njaej. låtsasblod & spindlar
har du någon allergi? bögar. eller.. en speciell bög typ.
vad tänker du på innan du somnar? beror sig på vilket humör jag är på ;) hehe.. nä, men vet inte.
vad är de första du tänker på när du ser en person? beror sig på.


HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!

vad tycker du bäst om att höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig? "tycker om dej"
en galen kväll med tjejerna lr en mysigkväll med killen? båda.
vad kommer först, killen eller din bästa vän? båda är vikitga. + att det beror sig på lite.
hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? va?


HÄR SKA BARA KILLAR SVARA!

70. vad tycker du bäst om - höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig?
71. vad kommer först, tjejen lr träningen?
72. hur ofta tänker du på tjejer omkring allt annat?
73. runkar du regelbundet?

vad väljer du?

oskuld 40+ eller icke oskluld med åldern 13-? inte oskuld med åldern 13.
vänskap eller förhållande? båda.
snyggastekillen/tjejen i stan med sämstpersonlighet eller fulastekillen/tjejen i stan med finastpersonlighet? eeeeeh?
vad är sexigast, naket eller underkläder? beror sig på vad man gör kanske ;)
hur gammal är du helst i mellan 7-13? 7 på ett sätt & 13 på ett annat.

skulle du?

kunna byta liv med någon? njaej.
isåfall vem då? -
vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? hahahahhahahahaha!
kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? ja, varför inte? hah, skojar. nej, självklart inte!
kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? vet faktikst inte. om det hade varit riktigt seriöst så hade jag nog haft det.
kunna sova ute på vintern? eh nej?
kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? nej..
kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? nej. eller.. för stunden kanske.

klädstil.

anser du dig själv vara en speciell stil? njaej.
vad klär du dig i oftast? tights & tröja?
tänker du alltid på vad du tar på dig? ja.
klär du dig dyrt? ehm.. beror sig på.
vad kör du på: fashioncorestilen, fjortisstilen, bratstilen, modestilen,vanligt eller ngt annat? min stil? vet inte vad den tillhör riktigt.


depppppppppppppdag.

mysig dag igår.. orkar inte skriva om den :) vaknade typ sent idag, mysigt de också.. är typ sjuk, inte lika mysigt det.. ont typ i armarna, benen, halsen huvet & typ magen.. fyyyyyfan! så nu ligger jag i sängen och deppar sönder.. fan, vi som har prao nu i 2 veckor och allt, kan ju inte bli sjuk nu :s assssssså.. uuuuuuusch! + att deppmusik är bra!


mysig kväll :)

thihihihi. hannas & miiiiiiiin natthumor är bäst. heheee.. + att hon mobbar mig för att jag säger miiiiiiiiiiiiiiiiiin och inte minn.. asså.. min egentligen.. typ min hanna.. men aja, ni fattar :) intressant! men nu ska vi kika film och sen sova :)

GODNATT & SOV GOTT SOM FAN :)
puss!


ja, hanna och jag har bäst humor i hela världen?


hahahahahaha.. fan vad kul vi har..


heheeeeeeeeeeeeeee.

fredagsmys med hanna! :)

fredagsmys med hanna ikväll, har blivit en vana nu typ :o har ätit pizza.. eller, hanna och jag delade. heheeee. och som vanligt när hanna är här så städar hon mitt rum.. eller städade.. nu blire snart till att göra kaffe.. asssåååå.. kaffe är så jävla gott! :o sen hårinpackning, fotbad, ansiktsmask & självklart tända ljus och behaglig musik till det :) myyyyyyyyyyys! men jag skriver mer sen, för nu ska vi dra :)

tjaaaaaaaaaaaa :D

ganska bra dag! började med.. vet inte.. eller jo, snack om gymnasie som vanligt. sen vare lunch ellernått. efter det fick vi glass pga nån NO-grej :s grattis till 9A som blev bäst i blekinge! vilken ära att få vara med i tidningen för smartaste klass.. huh? heheeee.. slutade kvart i 1, sen stan en stund med hanna & nu sitter vi hemma hos henne :) sen ska hon nog följa med mig hem & sova gos mig.. rawr på det liksom! ;)
pussss hej!

Let's have some fun, this beat is sick. I wanna take a ride on your disco stick.

ahahahahaha.. jag bara älskar sånhär musik! :D


sluta med hårförlängning?

jag funderar på att sluta med hårförlängning.. vet att jag har sagt det många ggr förut, men nu gottfolk, nu är det på riktigt!


heheeee. jag är snygg? verkligen huuuuur snygg som helst.. typ..

hemma igen!

oooookej.. har ju somsagt varit i ronneby ikväll och kollat skola.. och nu har jag ändrat mig igen :o nu lutar de åt handels- och administrationsprogrammet.. faaaaan da.. kommer aldrig kunna bestämma mig.. men asså.. frisör här i karlskrona ligger fortf först! sen får vi se när vi har varit i karlshamn och kolla där lite.. men där ska jag enbart kolla frisör.. får helt enkelt se hur det blir! hade varit skönt att stanna hemma.. snackade lite med mammas sambo (kille -.-) och jag kom på att jag inte ens kunde starta en tvättmaskin.. illa! men de är sånt man får lära sig isf..

tjatjatja :D

nu åker jag & ida till ronneby för att kolla på skola :o oförväntat! men aah.. jag vill komma bort från denhär jävla staden.. och det ska helst bli av innan jag dör. så jag skriver mer sen om hur det har varit och lite så :)
puss


trrrrrrråkigt i skolan.

sitter i skolan nu.. har verkligen ingenting att göra.. väntar på olle (mammas sambo, eller.. mammas kille, så blir dom nöjda). han ska nämnligen hämta mig när han har slutat pga att jag har råkat glömma mitt busskort & plånbok hemma (a) och nu sitter jag och pratar med gotland, nu har vi typ ingenting att prata om :o


gotland: vilken är din  favortimat da?
jag: vet inte, spagetti & köttfärssås tror jag. din då?
g: taco!
J: okej.. ***** är bög, på riktigt!
g: okej.. tycker du att ********* är snygg?
j: haha, nej!
g: men de tycker ju alla 96or!
j: jaa.. jag vet..
g: alla tror typ att jag är bög..
j: men det är du ju dock inte med tanke på alla dom jävla bilderna du har på din mobil!
g: heheeeeeee.. nej!
j: aja, vad ska du göra i helgen da?
g: ska till pappa & vara där i 2 veckor.
j: okej, vad kul

jaaaaaaaaaaa, vi har jävligt viktiga samtalsämnen! :)




okej, kanske en aning fjortis.. men söt låt! :)

beslutsånges!

åååååh, så sinnessjukt jävla svårt.. har än en gång snackat om gymnasieval hela dagen i skolan.. så sjukt svårt. lutar åt frisör på ehrensvärdska här i karlskrona som förstaval, sen frisör på john bauer i karlshamn som andra, tredje lutar åt inredning/design på knut hahn i ronneby sen fjärde hotell/resturang eller florist/design i karlskrona.. jag har beslutsångest! eller.. dom första tre är rätt glasklara.. men sen fjärde är svårt som fan. vet att man inte behöver välja fyra, men det käns ändå bäst att göra det.. så aah.. nu kan jag inte göra nått annat än att plugga.. åååååh.. kommer verkligen inte ha tid med nått annat, men så får det bli. vill ju helst komma in på frisör i karlskrona eftersom att de blir så jobbigt annars.. visst, varken ronneby eller karlshamn ligger särskilt långt bort, men det är liksom själva grejen. bekvämare att bo hemma liksom. annars får jag pendla, och det är så jävla tråkigt att åka buss/tåg så det är inte heller nån bra lösning på det hela. men aja, nu sitter jag i skolan och har precis gjort klart flexen.. mamma ringde nyss och sa att jag skulle till min mosters jobb och kolla på några kläder.. så snart får jag väll gå dit men nu först ska jag nog bara sitta och ta det lugnt i skolan :)

underbar dag med underbara människor :)

först SO-prov.. vet inte riktigt hur det gick.. aja, jag kunde ju iaf stava mitt namn ;) heheeeeeeee. sen kommer jag inte ihåg vad vi hade.. sen vare gymnasiemässa.. lutar åt frisör eller hotell/resturang :) men jag vet inte riktigt än asså.. men aja.. underbar dag med underbara människor säger väll det mesta! :) jag är på bra humör idag!
pussssss som fan! :D

hata fucking internet explorer!

min nya design på bloggen funkar typ bara med mozilla.. irriterande som fan..

seriöst nu.. HEJDÅ BLOGGEN!

okej.. jag slutar blogga.. har ingen lust längre.. jag har annat att tänka på.
hejdå.

ja, hanna & jag är bäst?


hahahah, ingen fattar vår humor.. men ändå (a)

tja, skolan försöker typ döda oss.

asså seriöst.. skolan försöker döda oss!? SO-prov imån.. så sjukt tråkigt.. andra världskriget är svååååårt.. jag trodde typ bara det va.. "tja, hitler här, jag är psykiskt störd & jag tänker döda alla judar" men nejnej, då är frankrike och alla möjliga länder inblandade.. oj, det kallas ju "världskrig" kom jag på nu.. men ändå.. de borde vara lättare. och sen matteprov nästa vecka, sjukt svårt det också.. jag menar.. vemfan förstår hypotenusa och pythagoras sats & allt sånt shit? :s men nu ska jag plugga vidare på denna skiten så vi hörs sen :)

misslyckat ellervad?

okej, jag har gått och tänkt på en sak jävligt länge.. eller, typ en, en & en halv månad nu.. jag är nog fan den sämsta flickvännen man kan tänka sig.. visst, jag har inte pojkvän nu, men ändå. inte på så sätt att jag skulle kunna vara otrogen eller något.. men jag är nog bara allmänt krävande. jag borde vara rätt erfaren med tanke på att jag faktikst har haft seriösa förhållande, ett riktigt seriöst. men nej, man kan aldrig bli erfaren av sånt, de tror jag inte iaf. kärlek är svårt, hur svårt som helst. jag kommer nog aldrig förstå mig på det riktigt. jag vet inte varför jag skriver ut detta på min blogg, men det är skönt att skriva av sig, det är skönt att bara skriva & slippa prata. men aja, tillbaka till saken.. jag vet inte vad jag ska göra. jag är mig själv. men det käns inte som att jag räcker till.. det är för mkt att tänka på hela tiden. jag försöker att göra mitt bästa, jag försöker vara glad hela tiden, jag försöker vara så bra som möjligt men det funkar inte. detta behöver ingen ta åt sig av, för dethär har jag tänkt länge.. men man får saker bevisat, dag efter dag.. men jag kan verkligen inte göra mer än att försöka. jag anser inte att jag är bättre än alla andra. jag anser inte att jag ser bra ut, och det är seriöst, jag vet att ni tror att jag skriver så bara för att "få uppmärksamhet" men aah.. jag låter er tro det. jag hatar min kropp, vet inte varför, men de gör nog alla tjejer i min ålder. jag är ganska operfekt faktiskt. men asså.. de finns inte mer att säga nu. för nu är jag riktigt slut i huvet & ska sova.
godnatt&sovgott.


hehehehe. någon är på bra humör! :)

blev på jävligt bra humör nu.. haha.. vet inte varför, eller jo, mmmmmmmmmmmmusik :D hahahahahahah.
3OH!3 är typ.. bra ;)






 

 


Dont stop, make it pop, DJ, blow my speakers up.

heheee, fått värsta låten på hjärnan.. hah, man blir typ.. danssugen :s & jag som va på fetedepphumör, aja, blev inget mer med den saken ;) hahahahah.. nu är jag flumm ist?! jag är fan konstig.. 

 

hej. jag orkar inte skriva men jag gör det ändå. hejdå.

ville bara visa att jag lever. har inte så mkt att säga/skriva. ganska normal dag idag. fast.. jag vet inte vad jag ska välja för gymnasie.. vill du helst bort från denna jävla staden, men får se hur det blir med den saken. om jag inte flyttar & stannar hemma så blir det nog hotell/resturang, eller samhäll.. men samhäll verkar så tråkigt, så vanligt, så mnajufernhiufrniao.. nej, bara samhäll i värsta fall. aja, antar att jag skriver mer sen.

trrrrevlig, verkligen.

asså.. jag vet inte vad jag ska göra.. ligger i sängen & lyssnar på deppmusik, kanske skulle ta och sluta? men nej.. det är skönt att lyssna på deppmusik & allt.. alla bara försvinner, om 28 dagar åker min älsklingsandera. bläääääääää! kommer sakna henne så sjukt jävla obeskrivligt mkt! :( sen i januari åker bror till thailand och ska vara där ett halvår?! måste erkänna att jag kommer sakna honom ganska rejält :/ fanfanfan.. sen försvinner människor på andra sätt också. vissa är det mitt fel & andra inte. ibland har man helt olika uppfattningar om det, men aah.. det är så jobbigt.. men åååååååååååååååååh.. andrea?! stanna hemma, snälla! :( och joakim.. de kommer kanske bli rätt skönt att du åker.. i början iaf.. kommer ihåg i sommras när du jobbade på öland.. gick en vecka sen började jag tjata på pappa & lotta om när du skulle komma hem, haha.. vilket slutade med att vi åkte upp och hälsade på dej och då skulle du trots allt bara vara iväg en månad.. men nu är det inte en vecka, det är inte bara en månad, utan nu är det sex månader? jag får väll försöka klara mig.. kommer iaf sakna dig jättemkt även om du kallar mig fjortis & allt sånt..

ahaja.

mmmmm.. kanske skulle berätta om dagen lite? sov inte alls så mkt inatt faktikst, så jag är jäääävligt trött. delade en sjukt liten säng med felice inatt, grrrrr! nä, men de funkade väll de också. vi tänkte ju inte på det så mkt igår, då ville vi bara sova liksom. haha.. vi gick & la oss typ halv 11? :o sen va jag med henne en stund idag, vi skulle gå till telenor & lämna in min fucking äckelmobil, men då började fanskapet funka igen så vi sket i det & satte oss & pratade med lite folk ist. sen snackade vi lite om allt möjligt.. heheeeeee. sen pkte felice hem & jag la mig och kollade på film & nu ligger jag här och har allmänt tråkigt. får se vad som händer ikväll ;)
hejdå

asså.

det är sjukt, alla bara försvinner? jag fattar inte. och all skit i skolan.. jag kan inte säga att jag skiter i det helt faktiskt, för det är riktigt jobbigt med personer som bara vill bråka, och det är ännu jobbigare med falska personer. hah, att man tror att man känner nån som sen visar sig vara en riktig jävla idiot? sånt är sjukt, helt jävla galet sinnessjukt faktiskt. jag har svårt för att lita på folk, det krävs ganska mkt för att jag ska kunna göra det, och nu kommer det krävas ännu mer. jag har lärt mig att det faktiskt finns falska människor överallt. men allt i skolan är så jävla omoget! jag anser inte att jag har gjort nått fel.. jag anser inte att det är okej att bli sur på någon bara för att den är kompis med någon som råkar vara kär i en viss person? man kan inte hjälpa vem man tycker om, ellerhur? jag vet att det finns en person som tar åt sig ganska mkt mer än alla andra av denna texten, och jag kan inte säga att jag saknar vår vänskap faktikst. okej, vi va jävligt bra kompisar, rätt lika i sättet och allt.. trodde jag? hah, patetiskt ellernått? du är inte den jag trodde att du va, och det gör mig ganska ledsen. eller nej, jag kan inte vara ledsen över det. jag är inte sån som kan bli ledsen över en person som jag inte ens känner, för jag känner verkligen inte dig. menmen.. "man lär sig av sina misstag" mina misstag va att över huvud taget lita på dig, att tro att jag kände dig, att säga saker till dig som jag inte kunde säga till nån annan, att älska dig, och framförallt: att släppa in dig i mitt liv!

jag bara älskar emelie! :D

hahaha, emelie är nog seriöst den sötaste människan i världen!

"hejsan, du är min största idol på denna planet så jag gjorde en idol bild, hoppas du gillar den!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D"



emelie & yvonne på bilden under mig? ;)

http://emeeliepersson.blogg.se/

och nu kommer lite bilder från gårdagen.

och nu kommer lite bilder från gårdagen.. eller aah, typ 3 stycker, men de får bli bra.


snyggtjej_94 & sexigtjej_93 @ bdb

vi är snygga, yeeeeeeeeeeeeeeeheeeeee!

chacha.. jag är snyggast i världen, jagvet? typ..

tja bloggen.

gör uppdatering nu som jag egentligen borde gjort igår.. men aah.. på grund av vissa omständigheter så får det bli idag ist :) skön kväll igår, ehm. aja.. videoinlägget säger väll det mesta.. eller nej, dom säger ingenting. men titta & njut.



RSS 2.0