idag blire mycket uppdateringar :o

nananan.. kollar idol nu :) rätt kul assue.. menmen.. vet inte vad jag ska säga riktigt, hade bara lust att skriva lite med tanke på att jag inte har så mkt bättre för mig.. eller justfan, idol!! :D
smsa ellernått bitches!


de är sexigt med strumpor.

nanana, bra dag! :)

hihihihihihihihi, bra dag detta :) började med musik, sen dans, sen musik igen & tillslut dans tror jag? :o vi har ju då intensivtema med musik, tro det eller ej, men de är verkligen sjukt kul :) hahah, med låten går de väll sådär, eller, de går framåt iaf (y) och dansen är ju bara såååååååååååååhäääääär bra! simon & sebastian: ha inte joggingbyxor på er på fredag! ;) hehehe.. men de är ju kul (a) aja, träffade jennifer efter skolan, hon typ hängde med hem till lyckeby, sen gick vi ut & gjorde typ ingenting :) sen har jag kollat på tv! inte varje dag man gör de asså :o har typ slutat med de helt :o och nu har jag precis pratat med simon, skänt att prata av sig med nån som tycker likadant om, eller, skitsamma.. :)
peaceandlove. ♥



en söt bäbis (okej, syns knappt, men de är tanken
som räknas) & en arm av en irriterad pappa :)


:)

pratar med julia nu, vi sitter och har kul åt en söt killes videoblogg! ;D



tja bloggen :)

sitter i skolan nu.. dagen har börjat ganska bra faktikst :) inget soprov idag heller :o undra när jag ska ha det egentligen.. & aah, nu sitter tim och idiotförklarar mig och mina argument till att vara för/emot abort.. bara för att han själv inte har några likosm.. ååååååååh, men skolan är likosm skitkul, verkligen! :) och snart har jag nått svenska"prov", är i samma grupp som fjortiselicia och tönttim.. kommer säkert gå jättebra.. ehm, eller inte asså.. men jaja, nu börjar vi.
hörs sen.


hejdå älskade blonda/ljusbruna utväxt! :)

nu är det ju som såhär att jag har färgat håret! :) eller.. jag vet inte om de va såbra egentligen.. blev typ svartbrunt :o uuuuuusch.. men iaf.. ikväll va jag hos mina kusiner eftersom att en av dom fyller år.. de va typ rätt så kul asså :) niklas & jag satt bara och skickade massa låttexter i sms till varandra. just nu pratar jag med gustav om lite saker................ & aaaaah, de är ju bra att man nästan kan prata svenska iaf! :) & imån vetifan vad jag ska göra asså :o men nått finns det väll alltid att göra :) men nu ska jag nana..
natti


min utväxt va förfin för att visas.

hihi :)

vaknade rätt tidigt idag, kommer inte riktigt ihåg när. hade fått sms av mamma om att vi skulle på kalas ikväll & lite så, vilket jag glömde bort eftersom jag läste de i sömnen.. vaknade 11 igen, ringde hanna, sen hängde jag med henne & elise in till stan, blev bara ett par jeans & massa hårfärg! :) jag hade ju nämnligen tänkt att skaffa normal hårfärg igen & som vanligt när moa hatar hennes hår så blev de mörkbrun hårrfärg :) så nu sitter jag med håret inkletat i hårfärg & ska göra i ungefär 10 min till :) hoppas som fan att det blir bra nu! + i kanten på att jag har börjat bli sparsam med pengar :D faaaast.. dom lär nog ta slut i veckan med tanke på att min skola ligger i stan :/ nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska skriva :) vi hörs ikväll ist :)
peace and love


tja ganska bra dag:)

dagen har varit rätt okej faktikst.. missade alla förmiddagslektioner, sen unplugged eller vafan de nu heter, sen profil & sen språk :) och aah, de va väll allt om denhär dagen.. & vad moa ska göra ikväll är en hemlis :)
pussssss.

onödig information! :o

oooooooooookej, har precis fixat mig lite & nu sitter jag och väntar på emma. vet inte riktigt vilket väder de är ute men de lär jag snart märka, ska nämnligen ut med emma, ganska längesen sist faktikst :o eller, njaa.. jag vet fan inte :o hur som helst så ska vi nog ut & gå ellernått sånt.. fast som vanligt när man är med emma så blir det till att träffa folk :) inte helt fel det heller.. men nu kommer emma om typ 2 min så jag ska dra nu!
pusssssssssss(y


tja seriös bild.

nananana.. älska skolan! :)

hmm, okej.. måste erkänna att jag är rätt glad nu asså, vet inte varför :o bara är det : thihihihi.. men dagen började väll rätt bra, vaknade typ 10, ringde till david och frågade om han skulle till skolan, vilket han skulle, så han hämtade mig & jag åkte in med honom, de tackar vi för :) sen har jag bara suttit i skolan hela dagen och inte kommit nån vart alls typ.. bara övat lite inför soprovet imån, vilket jag inte ens ska ha för att det är kamratstödjarutbildning imån samma tid.. men jag har de nästa vecka så de blir + i kanten för mig asså :) sen gick ida, jag och david & uträttade ett hemligt ärende, hehe ;) sen skulle ida hem så david och jag gick och hälsade på rebecka på hennes prao, vilket slutade läskigt som fan asså :o hehehehe.. men nu ska jag snart åka hem, och idag är jag på städhumör så de blir antagligen till att städa när jag kommer hem :) men aah, nu har jag tråkigt.. :o


Sammanfattning av sommaren 2009;

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? hmm, vet inte.. eller jo, de gjorde jag..
- Dog någon som stod dig nära? nej.
- Vilka länder besökte du? danmark & tyskland.
- Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? nej, inget speciellt.. eller jo förresten..
- Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas?  inget speciellt datum. men en speciell person..
- Största misstaget? - oj. :/
- Har du varit sjuk eller skadat dig? japp.
- Bästa köpet? oj, ingen aning :o
- Vad spenderade du mest pengar på?  kläderkläderkläder!
- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2009?  i know you want me, rap das armas, with you & svennebanan och några till..
- Är du gladare eller ledsenare i sommar jämfört med tidigare somrar? jag vet faktiskt inte.. nu är jag väll mer ledsen för saker som har hänt i sommar men för stunden va jag glad.
- Vad önskar du att du gjort mer? jag vet faktiskt inte.
- Vad önskar du att du gjort mindre? lagt ner massa tid & energi på känslokalla människor..
- Hur tillbringade du din midsommarafton? hemma med kompisar tror jag :o kommer inte ihåg :o
- Blev du kär i sommar? ja, de blev jag dock, tyvärr! :/
- Favoritprogram? inget.
- Bästa boken du läste i sommar? läste inga böcker.
- Något du önskade och fick? jag fick vad jag önskade, & de slutade som de gjorde.. :/
- Något du önskade dig men inte fick? jag fick somsagt vad jag önskade, men aah..
- Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? kommer inte ihåg.
- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Bättre väder & mognare människor.
- Hur skulle du beskriva sommaren 2009? upp&ner.
 Vad fick dig att må bra? kärlek & vänner.
- Vem saknade du? behöver inte ta det här, den personen vet.
- De bästa nya människorna du träffade? vet inte riktigt.
- Sommarens besvikelse? mmmmmmmmm.. tar inte sånt här..
- Sommarens bästa? kärlek & vänner.
- Sommarens snällaste? många <3
- Sommarens roligaste? emma, lätt :)
- Sommarens mysigaste? ooooouwh, deni ;)
- Sommarens ångest? ...

peace and love.

bra dag!

började med att malin kom hit! :) wiiiiiiie, vi va typ ute & pratade och så :) sen åkte jag in till stan för at träffa david, de va typ vääääääldigt längesen sist! vi typ gick bara runt i stan typ 5 timmar, sen ringde jag bror så jag stack till ringö och träffade han vid typ 9 :) sen gick vi hem, heeeeela vägen från ringö, så vi va typ hemma halv 11 :) thihihihihihi.. dedär va en jävligt kortfattad trext opm min dag :)
pusssssssss!



moa älskar malin! :)

hej dålig dag.

okej, rubriken säger väll det mesta. dålig dag som fan detta :/ bläääääääää.. snälla.. aja, orkar absolut inte skriva mer om det här.. den som allt handlar om vet nog det själv, eller aah, de gör den.. kvällen blev väll lite bättre som tur väl va.. stack till felice och tillbringade kvällen med henne & emma.. vi typ.. gjorde nog inte så mkt alls faktiskt.. prata bara massa.. sen gick vi ut och träffade anton & rasmus.. och då var jag väll på hyffsat humör måste jag väll ta och säga.. men nu ska jag nog sova eller nått i den stilen, skriver mer imån.
pussss(y

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

oooookej, kollade på idol igår & nu är de som såhär att jag är heeelt kär! så jävla snygg & sjunger helt sjukt bra! :o omg! hurfshgjkgjrfhnghnikg, vet inte vad jag ska säga :o


onsdag! :)

nananannaa.. denna dagen har väll varit okej.. började med matte, vilket jag är ganska bäst på. sen vet jag inte, eller, bild hade vi iaf, och de va faktiskt rätt mkt roligare än vanligt :o hahahaha.. sen vet jag seriöst ingenting vi har gjort idag :o minnesförlust ellernått. haha.. jag är rätt flumm nu :/ så jag har ingn lust med att skriva faktikst :/ men skrivr mer imån :D
pussssss(y'


jag är sexig i målarförkläde! (y) hahaha, jag ser skelögd ut :o


snyggt konstverk tillverkat av hanna & mig! :D ehm..


hahahahaha! alla män är våldtäktsmän! :o de visste ni inte va? ;)

ooookej.. min blogg består mest utav videoklipp nu, men jag orkar typ inte skriva :s men iaf.. hahaha.. börja kolla på typ 1,50 och seen kolla klart :) rätt rolig uppfattning om män alla i videon har :)


hahahaha, jag fattar inte?

hahahaha, jag fattar inte? plockar han bara upp nån randomtjej eller vadå? :o
börja kolla vid 1,30 :s



paaaareeeeety hos andrea! :)

andrea har ju då fyllt 15 nu! grattis till henne! :) iaf så va de barnkalas igår! det var egentligen menat till att bli tjejkväll med emma, felice, mig, elise, ida, fanny & såklart andrea :) bilder från TJEJKVÄLLEN kommer nedanför :) men aah, de va iaf de i början, sen kom liiiiiiiiite till folk... & de va väll.. trevligt.. ehm :) men aah, vi typ pratade & dansade & massa så.. orkar inte skriva mer nu :) så vi hörs sen..





tack för en underbar.. eller, ungerfär 2 underbara timmar tjejer! :)


sååå jävla rätt!:)


lan @ my altan!

hahaha! som alla säkert redan vet så "lanar" jag, hanna & julia :) hehehe.. orkar inte berätta mer ;) och sen julia & hennes smarta uttalande!

Julia: alltså.. jag har tänk på en sak..
Moa: vadå? :o
J: nej, alltså ni kommer bara tycka att jag är töntig :/
M: nej, säg!
J: alltså.. man kan ju inte säga att något kommer hålla förevigt!
M: nej, inget håller förevigt, de går ju liksom inte..
J: nej, inte ens livet.. fan va tattit alltså! :s

tjaaaaaaaaaaaa.

nanananananana.. nu har jag väldigt tråkigt! :) dagen har väll varit helt okej faktiskt.. började skolan vid 10, kollade på en film & sen blevre felxibla studier, ganska chill. sen typ åkte jag till pappa en stund.. dom åkte till spanien idag så va hemma själv där, rätt skönt faktiskt :) dom ska ju vara iväg i 10 dagar så jag lär väll spendera den mesta delen av min tid där. sen hämtade mamma mig när hon hade slutat jobbet & så åkte vi och handlade.. haha.. togväll bara sådär 2 timmar eller nått i den stilen! (y) haha.. menmen, får väll försöka förstå att hon typ tycker att det är kul ellernått (?). ååh, måste tillägga att jag har fixat mitt spotify så nu funkar det igen! :D innan hade typ alla låtar försvunnit :s knas.. just nu.. ligger jag i sängen & gör i stort sätt ingenting förutom att lyssna på musik! :) jag bara ääääääälskaaaaaar kristian anttila! sjukt skön musik alltså :D men ahja, ska nog försöka plugga lite nu vilket är rätt så behövligt! :/ skriver kanske mer sen..


ÄLSKA FRANSKA!

tja! :)
Maintenant, c'est comme cela que je suis assis à l'école et rédiger un essai de baise sur un film français que nous avons vu avant .. J'adore les Français! incroyable aussi! mai mais vous y voir un positif .. ne dispose que de type d'une page à gauche ..
ne.. jag bara skojar med er :) förlåt.. men sja, sitter i skolan, lyssnar på kristian anttila och skriver en franska uppsats för er som inte förstod ;) är på ganska bra humör nu faktiskt :) har myss varit & täjt örat.. blev bara 3 mm, men ändå :) men nu ska jag fortsätte med min älskade franska! :) vi hörs sen..
pusshej!

jag hatar mitt hår.

okej.. nu har jag provat i stort sätt allt! jag ska försöka få mitt hår ljusare.. men gissa om det går? nejnej, verkligen inte.. började med att jag har varit ut i solen i sommar så att det skulle blekas, men nej. jag testade att förga mitt hår med mörkblond färg, men nej. jag testade med ljusare & ljusare.. men inget funkade.. sen blevre till att testa citron i håret.. men inte fan funkade de.. & blondspray, blondshampo & allt, verkligen allt! mn nu ger jag fan upp snart.. inget hjälper ju förfan! men om ni har något tips om märke på hårfärg eller så, så kan ni ju skriva till mig på msn.. och om du inte har min msn så får du väll helt enkelt ta reda på den ;) hehe..
godnatt.

mmmmåndag! :)

dagen började väll helt okej.. började med.. nått.. kommer inte ihåg :s sen svenska, månste tillägga att jag har blivit ganska mkt smartare under sommarlovet, och de visade sig idag på svenskalektionen när jag skulle förklara nått komplicerat ord (y) & sen musik :))) efter de va de lunch.. och vi satt i matsalen typ en timma vilket vi har kommit på är ganska underhållande ;) och blablabla... hade även idrott på lok&motion.. rätt kul & efter det gick elicia & jag och solade, uuunderbart! så nu har jag fårr LITE mer färg, perfekt till skolfotot på onsdag.. justdet.. fan, där påminde jag migsjälv.. hatar skolfoto!! :/ menmen.. nu orkar jag inte skriva mer så jag skriver lite mer sen! :)
pussssssss.

sssssöndag! :)

härlig dag detta! verkligen.. vaknade typ jättetidigt.. låg i sängen en stund, sen satte (nanana.. fuck allihop som klagar! jag kan att det heter satte på.. men de låter bättre att säga STÄNGDE på :D) jag på datORN (ahahaha, där ser ni, jag kan vad de heter, bara de att det är lättare att säga datA) hehehe :) sen gick jag upp och åt frukost, duktigt av mig! & då började givetvis mina föräldrar tjata på att jag måste städa.. men nej tack! :) jag har det redan så städat som jag vill ha de på mitt rum.. sen låg jag i sängen till 5 i 12, för då var jag tvungen att gå upp eftersom att emma skulle hämta mig 12 :) sen tog vi hennes moppe in till stan & solade, vilket blv ganska lyckat :) fan va skönt det är att sola egentligen! men sen efter det skjutsade emma hem mig & nu har jag varit hemma typ halva dagen & fortf har jag inte städat.. ganska dåligt av mig :/ tur att man har kul folk att smsa med alltså ;) hehehehehehehe (a) ta åt dig! :) & aah, nu sitter jag & jannice och diskuterar på msn om ett sätt som jag ska bli släkt med henne på, och de sättet hat jag absolut ingeningalls emot ;) men nu orkar jag inte skriva mer :/ är jättetrött.. & för er som inte vet så ska jag satsa satan på mina betyg så jag ska nog plugga lite snart :) men aja, vi hörs..
peace and love!


haha, & här vet vi vad jag hade tänkt att skriva, men de är
taksigt emma ;) folk kan ju ta åt sig liksom (a) & kamratstödjare
som man har blivit måste man ju tänka på att inte vara dum ;)

saltö..

blev först stan en sväng med jesus.. sen åkte vi hem till mig & färgade mitt hår.. fail. blev ingen skillnad föruton att det kanske blänker lite mer rött nu? fyfan säger jag bara.. sen på kvällen åkte emma & jag till saltö.. måste tillägga på att emma är jävligt duktig på att köra moppe, verkligen! och sen hennes minne för vägar är ju så otroligt bra.. & för er som inte fattade så va de ironi, med stora bokstäver.. iaf, vi åkte först in till stan, mötte jonte & satt och pratade lite på donken och sen kom några ronnebybor (?) tror satt dom kom från ronneby iaf.. varken emma eller jag visste vem nån av dom va.. men de vet tydligen alla andra eller vad dom nu sa ;) sen åkte vi till saltö.. SÅ JÄVLA TRÅKIGT! utomhusfester kan likosm dra nånstans :) aldrig mer att jag går på nån fest som är utomhus! kallt vare & inget vidare kul heller.. meen.. nu ska jag sova! är väldigt trött & ska upp tidigt imån för att emma och jag ska in till stan och sola, underrrrbart.. väldigt behövligt om vi säger så :) men aja, vi hörs, ha de bra!
peace and love!

wihooooouw, jag är inte alls seg med att uppdatera ;)

okej.. har ju hänt rätt mkt sen jag uppdaterade sist.. har ju blandannat varit i sthlm med min, emmas & en till familj.. de va helt sjukt kul! bara slippa denna skitstaden.. åkte på fredag mårgon, typ klockan 7, så vi kom upp på eftermiddagen.. blev till att checka in på hotellet, gå n snabb shoppingrunda, sen gick vi och hämtade ut startlapparna till tjejmilen & efter det åt vi på resturang.. lördagen bestod mest utav shopping.. blev lite saker trots allt.. några tröjor, hårförlängning, jeansleggins, mjukisbyxor, en klocka och lite så.. sen åkte vi hem till hotellet & fixade oss & sen åkte vi till en resturang, efter vi hade ätit stack vi till grönan & kollade på sommarkrysset och lite så ;) ehe.. på söndagen blev det tjejmilen, som egentligen va anledningen till varför vi åkte till sthlm.. de gick väll hyffsat bra faktiskt :) sen efter det tvingade våra föräldrar med oss till ikea.. men slitena som vi var fick vi gå runt där i några timmar.. eller, vi provade sängar ;) sen åkte vi hem" rätt skönt faktiskt.. vi kom hem typ 1 på natten till måndagen & på måndagen va det även första riktiga skoldan som gällde.. fy säger jag bara.. nu är det tisdag och jag har sån jävla träningsvärk så jag knappt kan gå & imån är de ut och springa som gäller på idrotten i skolan, perfekt (y) men nu ska jag nana..
natti! :)


"åååååka pendeltåg, jag är en looser baby, jag har inget körkort"


yeeeeh, ikea (y) -.-

RSS 2.0