ääääälska malmö!!

måste bara säga att jag älskar malmö. underbart. aja, nu ska jag till kusin så hinner inte blogga :) pusstja.

mmmalmmmmmööööö!!!!!!!!!!! :D

"shoppat" hela dagen.. nej men iaf kollat i affärer hela dagen. hittade ingenting.. eeeeeeeeeeeeeh. segt. + att jag har jäkligt ont i fötterna. tyvärr åker jannis hem ikväll. jävligt illa. hoppas på att kvällen kommer bli awesome ändå. ihiiiiii. vad gör jag just nu? hm.. bra fråga detdär. jag sitter i min fasters soffa med jannis och snackar om *****. interssant ;) hahahahahaha jag har ingenting att skriva hahahahahahhahahahaha. damp. imorgon ska jag hem till min kusin. vet inte riktigt vad vi ska hitta på. ska iaf stanna där tills tisdag :) det blir nice. blir antagligen chill imogron. sen shoppa på måndag. och då menar jag shoppa på riktigt. även om jag inte hittar nått... he-he-he. kan även meddela er om att jag nyss har varit väldigt duktig och läst en bok. den hette "albin hjälper till", svårläst bok på sisådär 28 sidor. om jag ska vara ärlig så tror jag att jag tyckte att den va bättre än vad leon gjorde (mitt kusinbarn). men nu ska jag kila. peace out!

i gotta feeling that detta kommer bli dom bästa dagarna på riktigt länge!!

åker om sisådär 6 timmar....... så jävla nice. ska ju ner till älskade malmö med jannis och dregla över alla överdrivet snygga killar där nere. ihi. men nu har jag inte tid att skriva mer. hörs kanske om några dagar eller när jag kommer hem. :) ha det bra allihopa! för jag tänker ha det bäst.. ♥

Let go, you're killing me. Ease up, you're killing me. Calm down, you're killing me. My god, you're killing me.

ooooooooooookej. eftersom att denna bloggen börjar bli mer som ett deeptalksforum än en vanlig blogg så tänkte jag att jag lika gärna kan fortsätta med mitt deeptalk..
'
seriöst, killar!? vafan tänker ni med? okej, verkligen skitgulligt av er att veta vad ni ska säga hela tiden. men ni tror inte att tjejer tänker alls eller? grejen är.. att jag tror att varenda tjej, har minst tänkt en gång om någon kille "hm, undra hur många andra han har skrivit detdär till.." är ni lättfångade, killar, så kan ni inte räkna med att tjejen tar er seriöst. vet inte hur många gånger jag har tänkt "haha men okej, skitsamma. är han såhär mot mig så är han väll antagligen så mot i stort sätt alla andra också". har jag inte rätt eller? jojojo. hahahahahaha åh. jag blir så irriterad. seriöst. tjejer gillar killar som vet vad dom ska säga, till en viss gräns! händer det hela tiden börjar man ju faktiskt tänka efter hur van killen är ;) eheeeeee. och jag har faktiskt tänkt på att skita i killar ett tag, seriöst. gjorde ju iof det för ett tag sen också. men då vare bara att inte träffa någon. det gick helt okej ändå. men nu, nu funderar jag på att skita i att ens skriva. till någon. bara radera allt från mobilen. precis allt. nummer, bilder, sms osv. inte svara när någon smsar, inte ens fråga vem det är. hur dumt det än låter så tror jag att jag faktiskt kan må bra av det. behöver ju inte fortsätta så hela livet. men någon månad kanske. aja, får se hur det blir med den saken. men just nu känner jag mig iaf hur taggad som helst på det. blir
'
även lite svar på tal här. nej, jag är inte player. jag har bara jäkligt svårt för att bli kär. och när jag "håller på" med någon och när jag väl märker att det inte kommer bli något, eller att jag inte kommer kunna få känslor för den personen, så låter jag den veta det. för det är enbart taskigt att "spela med". skillnaden mellan att vara taskig och att vara ärlig är hårfin. för om jag hade "hållt på" med någon så hade jag velat att killen till om han märkte att det inte skulle bli något, att han inte kände något så att jag kunde sluta hoppas, och därmed gå vidare. för det kommer ju aldrig någonsin att funka om inte båda vill. så är det ju bara.
'
tänkte även ta lite om mig själv angående denna skiten.. jag kan helt ärligt säga att jag inte tror på kärlek längre. jag tror inte att kärlek existerar förän någon har visat motsatsen. detta tycker ni säkert låter jättekonstigt efter som att jag ändå har haft "seriösa förhållanden". kan inte säga hur många, och det är inte pga att det är många, det är enbart pga att jag inte riktigt kan säga vad det innebär. skulle kunna säga 3. men nej. det är bara 2 som har vart riktigt sådär to-die-for-seriösa. ett varade i ungefär 8 månader, ett i ungefär 2 och en halv/3 månader. tänker inte säga så mkt om dom förutom att jag verkligen var riktigt kär. inte mer om det nu. måste även lägga till att om jag skulle vara intresserad av någon, så har jag sjukt svårt för att låta bli att "kolla upp" personen. kolla facebook, fråga mina vänner om dom vet nått, aja, you name it. tänker varje gång "nej moa, sluta, jag vill egentligen inte få reda på något", sen äre bara till att gå in och kolla och hoppas på att personen är bra, men får jag då reda på att personen är väldigt oseriös, skriver med många andra eller något liknande så blir jag fruktansvärt otaggad och tappar snabbt intresset. och jag ifrågasätter personen och får som svar "vi är bara vänner, det är inget, ingen är som du, jag har förändrats etc", så tänker jag mest "haha men great killen, försök med något trovärdigare". och man märker oftast på mig om det är något. jag är inte sån så att jag direkt orkar hålla humöret uppe om jag vet något som jag inte borde veta om personen, jag fejkar alltså inte att jag är glad bara för att jag inte orkar ta konsekvenserna. visst, jag har inte orken till att tjabba med personer om grejer som egentligen inte har någon betydelse, men då skriver/säger jag till personen vad jag tycker om den/vad jag tycker om vad personen håller på med, stå för vad jag säger, sen slutar jag att svara. visst, det är jävligt omoget av mig att inte svara, men jag orkar verkligen inte. jag har ingen som helst lust att lägga ner tid och energi på människor som inte förtjänar det. för om killen skulle vara oseriös, skriva med andra, så känner jag att det inte spelar någon roll om jag slutar skriva för han har ändå minst 5 andra. jag gillar inte att känna mig som en i mängden, percis så som man gör när man vet att en kille skriver lika dant till minst 5 andra tjejer. det är fruktansvärt frustrerande att försöka låtsas som ingenting. men gg till er som har lyckats. däremot om man slutar skriva till killen, slutar svara och han ändå fortsätter skriva, då är det en annan sak. för då har killen bevisat att han bryr sig. "you don't really know what you've got 'til it's gone." word där. eller så är han bara jävligt beroende av uppmärksamhet. that's it!
'
'
känner att detta ungefär blev det längsta inägget i min bloggs historia, känner även att jag verkligen måste sova nu. godnatt.

I say you the fucking best, you the fucking best, you the fucking best, you the fucking best.

malmö om 22 timmar!!!!!!! :D:D:D:D:D och jannis hänger med!!!! kan inte vara annat än överlycklig!!!!! åh. detta kommer bli den bästa helgen på jääävligt länge. och nu menar jag jävligt jättelänge. ååååååååååååh. är så jäkla taggad!!!!!!!!! så fucking underbart :D

fett seriös tjej.

och mitt hår är inte rufsigt. inte alls. jag som längtade efter att bror skulle komma hem. nu har jag fått reda på att äcklet har snaggat sig.................. inte kul alls. aja.. ska kanske till campingen sen ;) ehe. det blir nice. fast vet inte än. är ganska trött. och justdet.. malmö imorgon.. så jag måste packa :o eheeeeeeeeeee. fan. det va något jag skulle skriva.. men nu kommer jag inte ihåg det. helvete........
'

stan idag.. igen (a):)

pga vädret så hängde jag med lotta och cornelia in till stan. hittade lite saker. bla en present till syster som fyller år imorgon. grattis till henne! fast.. det kan vi ju ta imorgon ist :) imorgon blire antagligen också stan, fast då med min älskade bror som kommer hem ikväll (<333333333) ska jag vara ärlig så har jag saknat honom riktigt mycket. fast det behöver jag ju iof egentligen inte erkänna. och joakim: använd inte detta emot mig nu som med allt annat gulligt jag säger till dig ;)
'
ett gult översize linne..
replay-parfym (helt förälskad!) fanns dock bara i liten storlek, jäkligt synd men jag får överleva.
en ring som det står "faith, hope, love, believe" på, fanns bara en kvar så jag är ungefär överlycklig nu.


poooooota är min gud...........

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
och kung..........

happyland'

ehe. stan med jesus idag. mycket mysigt. sprang runt som jag vet inte vad och skulle hitta kläder.. lite svårt i karlskrona.. för när man väl hittar något som är fint så har minst 1o andra det också. åååååååååh. justdet. nu blev jag glad. det blir malmö på fredag kväll/natt. tror att jag och min faster tar tåget vid 10, 11. är då framme runt, 12, 1. sen på lördag ska vi passa leon, mysigt! älskar verkligen malmö. ska hem igen på måndag tror jag. hihi. aja hursomhelst så hittade jag inte särskilt mycket alls idag.. haha inte idag heller. är ganska kräsen, tyvärr. haha. sen va vi och åt på 3g, käkade en macka för typ 70 spänn, men det va det värt ;) hahahahaha. va ju i malmö för ungefär 3 veckor sen, men hittade ungefär inget alls. typ ett oversizelinne och en övertröja och lite smycken. skittråkigt. hoppas verkligen att jag hittar mer denna gången! haha. imorgon blire ut och åka båt om det är nice väder. annars hänger jag nog med min låtsasmamma och cornelia (hennes kompis) till stan. hittade iaf lite idag i stan, jävligt lite. men blev ganska nöjd.. :) aja nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på kenny begins, bästa filmen någonsin! vi hörs lite senare ikväll. puss.
'
en kort oversizetröja med blommor på
ett par blå trosor med vit rosett på (vet inte varför jag köpte dom, va nog mest.. haha bara för att)
en vit bh
en ögonbrynspenna
massa armband
3 ringar
ett par örhänge




And hey darling, i hope you're good tonight.

hehe känner att det blir lite mycket "if it means a lot to you" nu. ska sluta med det :) ehe. hatar låten! hahaha. nej. den är fin. hahahahaha måste bara dela med mig av elise och min konversation innan..
'
elise: fan jag har tappat bort min... eeh.. vafan.. vad heter det..
moa: vad?
e: du vet sånna.. som man sätter fast saker med..
m: häftstift?
e: neeeeej. sånna som man flyttar lite till sidan, sen klämmer man..
m: eeeeeeeeeeeh?
e: ja du vet sånna halvrunda typ..
m: nagelsax?
det gick ett tag..
elise: nej moooooooa!! du vet.. sånna emos har i byxorna!! :D
moa: ahaaaa, säkerthetsnålar?! :D:D
e: jaaaaaaaaaaaaaaa!
m: hahahah. fan vad grym jag är!
'
hahaha så bäst.. aja.. tack för en trevlig kväll. haha. blev mest massa deeptalk, men det kan vara skönt att prata ut ibland. men nu ska jag och flisan sova. vi hörs imorgon. godnatt och sov gott.

Hey sweetie. Well, i need you here tonight.

And i know that you don't want to be leaving me, yeah, you want it but i can't help it. har jäkligt tråkigt. ehe. som dom flesta kanske märker. ååååååååååååh helvete. jag saknar dig. nfjrehbgforenbfjker. nej det gör jag inte! verkligen inte. du är dum i huvudet. hahahaha aa. det är du faktiskt. men åh. jobbig situation.. ehe. har egentligen ingenting att skriva. ville bara informera er om att jag lever. och sen typ.. inget mer. jag är på tänkhumör. great! h-h-hatar det. och att jag inte själv kan förstå att en viss person är ganska rejält blåst. att jag måste höra från andra "äh, han är inget att ha", för att över huvud taget ens fundera på att skita i personen. haha aja, det är ett avslutat kapitel nu! som aldrig ens har påbörjats.. om jag fick bestämma då. uschuschusch. hatkärlek typ. haha nej. att jag hatar honom är dock bara önsketankar. aja, va värre innan. eheeeeeeeeeeee. jag är sugen på part-y. som fan. tänkte skriva "ehe" nu.. men har kommit på att jag använder det alldeles förmkt. jag är grymt hungrig. jävligt illa. ska typ käka.. nu. sen ska jag rida. underbart!! sen efter det kommer elise. ihi. gos. och aa.. vi dethär laget har ni väll antagligen redan märkt att jag inte har något intressant att säga. så.. vi hörs sen. pusshej.

hhhhaaaalllllluuuue.

underbart väder. me like :) har precis kommit hem. ehe. fast aa.. nu ska jag typ iväg igen och rida. aaaasnice! har egentligen inte tid att skriva, så sätter punkt här. vi hörs sen.

Yes, i'd rather hurt than feel nothin' at all.

okej.. detta får väll bli nått slags svar-på-tal/deeptalk-inlägg.. tänker dock inte skriva ut vem det handlar om. den det väl handlar om känner på sig det, det vet jag. och detta har inget med känslor att göra, inte aktuella känslor iaf, eller vad man nu ska säga. det är som såhär.. man kan hoppas på saker. man kan vilja känna någonting, men bara för det behöver man inte göra det. man kan vilja sakna en person, men bara för det behöver man inte göra det. man kan inte styra över sina känslor helt enkelt. man kan sakna något som man hade med en viss person, eller bara sakna personen utan att alls sakna vad man hade tillsammans. okej "lyssna" här, jag har aldrig någonsin ljugit om mina känslor för dig. fine, jag har sagt att jag saknar dig, för jag hoppades så sjukt mycket på det. jag ville verkligen sakna dig, för du är en sån fin person och du har hjälpt mig genom så mycket. jag försökte nog mest lura migsjälv att jag gjorde det. men tyvärr.. det går bara inte. för jag har försökt, tro mig. jag ville inget hellre. vi har gått igenom en hel del tillsammans, och nu menar jag verkligen en hel del. för att inte tala om alla minnen som vi delar. det finns ingen som känner mig så bra som du gör. det är sant. jag älskade dig, det gör jag fortfarande, men bara som vän. du kommer alltid finnas i mitt hjärta, det vet du. och du, jag har aldrig ljugit för dig, aldrig någonsin, det hoppas jag av hela mitt hjärta att du vet. aja, nu ska jag absolut inte skriva mer här. för helt ärligt, om jag hade fortsatt hade kunnat skriva en hel bok om detta.. men man ska inte gräva ner sig i vissa saker förmycket heller. menmen.. det är fint. vet inte riktigt varför jag skriver detta här.. men ville väll helt enkelt bara skriva av mig lite..
'
så.. nu ska jag sova. imorgon blir en lång dag för min del. först upp tidigt, tjäna pengar genom att stryka ungefär 9474839375 skjortor hos min farbror och hans fru. sen rida, på hästar. efter det kommer elise, sen ska hon sova här. ihi :) men godnatt! vi hörs imorgon.

lalala.. bilder sen goskvällen igår med felice..

myskväll @ my place vare ju.. vid ungefär 10 fick vi för oss att vi skulle till donken, så vi cyklade dit. och aa, jävligt meningslösa bilder egentligen.. vill bara visa hur tjocka vi är.. inget att skämmas för liksom. okej.. ska jag vara ärlig lägger jag ut som enbart för att jag inte har nått annat att göra. ehe. aja.. om ni inte vill bli godissugena så ska ni inte kolla! hihi puss.
'
kärlek ♥

aja ni fattar grejen, vi tände ljus i hela rummet.

the last song.

ligger just nu i soffan och kollar the last song. har nästan gråtit lika mycket som jag gjorde när jag kollade i taket lyser stjärnorna för första gången. fast nä.. inte riktigt. inte än iaf. visste inte vad filmen handlade om när jag började kolla. har bara hört att den skulle vara bra. trodde mer att det skulle vara som high school musical. men inte. aja. skulle mest ta paus ifrån filmen. nu ska jag gråta vidare till den. riktigt fin film måste jag säga.

HEJ FUCKERS !

Det är jag som är kingen och ingen är i närheten av min topp klass ... Alla är såna sopor utan jag . Och ni som inte är gnagare  är bara tattiga personer som inte vet vad livet gå ut på . För alla föds till gnagare men vissa går det fel för.
Det är jag som är kingen och ingen är i närheten av min topp klass ... Alla är såna sopor utan jag . Och ni som inte är gnagare  är bara tattiga personer som inte vet vad livet gå ut på . För alla föds till gnagare men vissa går det fel för.  och nu kommer jag till mitt fjortis liv chacha bloggen " idag ha jag lekt med håkan det ni era analklådor.. Och vi gymade och spelade heroes ... Och det var jätte kul eller inte för håkan är homo... Dagens outfit är mig själv för jag är så jävla snygg och sexig ... Nej ni vill inte jag skriva med ! Kyssssosmek sexlek <3333333 // Guds barn !

åh. kärlek. dra åt helvete.

ehe.. sitter och kollar igenom gammal meddelandehistorik på msn.. naaaaaaaaaaw. fan vad gulligt. jag älskar att vara nykär! så jävla härligt. fast.. lite töntigt kanske nu när man tänker efter. "du är fin" "du är finare" "du är finast" "du är finare än finast" "nej du är" "nej du älskling" "nej bara du" osvosv.. haha. men ganska gulligt somsagt. haha börjar typ gråta av att kolla sånt. men det är så jäkla svårt att låta bli när det står "visa hela konversationen med den här kontakten" längst uppe i chattrutan på msn. borde verkligen inte trycka där. borde inte ens få stå där. är ju typ samma sak som "tryck här och börja sakna personen" ehe. men det är ju så jäkla kul på ett sätt. aja, dumt gjort moa..
'
'
aja, nu kommer min babe felice, så det blir goskväll. fast först ska vi till willys och köpa godis. hihi.
vi hörs ikväll/inatt. puss sålänge. ♥
Visa hela konversationshistoriken med den här kontakten

It was so easy last night. Should have been strong, yeah i lied. Nobody gets me like you.


ooooooooooooohno.

min älsklingsfavoritdundermegaunderbaraälskade svarta jacka är borta :( wääääääääähähähä. mitt liv är förstört.

godfuckingmorgon.

regnregnregn.. underbart. ehe. nej. aja, hur som helst så är jag hemma i lyckeby nu, så jäkla skönt! ikväll blire myskväll @ my place med felice :) typ kolla the grudge 3.. haha. och jag som är så jävla klen när det gäller sånna filmer.. kommer nog minst dö.. aja.. vi hörs sen. för just nu har jag inte riktigt tid att skriva. tjau.

fan vart jag älskar regn.......

fast nä.. wääähähääää.. jag som hade tänkt att ha solglasögon ikväll.. helvete!!!!!!!!!! aja.. :( tänker ha det ändå. whatever. skulle mest visa att jag lever. nu måste jag fixa mig. vi hörs imorgon! pusshej.

ändrade planer.. och jag tackar gud för det!

imorgon blire inte att gå upp astidigt och sen åka in till stan.. tar bussen halv 4 hem till lägenheten, skönt! sen går bussen till trummenäs vid 7, sen blire paaaarrrrrt-y! nice. känns som att det kommer bli en jävligt chill kväll faktiskt. men vi får se. aja, nu ska jag kika film, sen sova. godnatt. vi hörs imorgon.

majs. ♥

fan vad jag älskar majs. har suttit och knarkat det i ungefär en timme nu.. fast aa.. lite ont i magen kanske jag har.. ehe. rätt åt mig! men det va lätt värt det. känner att jag måste duscha snart. ehehehe. nä. bara skojar. fast nu blev jag jäkligt taggad på det. aaaaaaaaaaahja. får väll ta och göra det dåda. ska upp tidigt imorgon. så måste snart gå och lägga mig. eller aa.. ska upp vid 8.. och det är jävligt tidigt faktiskt. jag har tråkigt som fan. det kanske ni som är inne på fejjan har märkt. laggar typ där. ehe. kul. fett nice att jag har ont i huvudet med. eller inte. det typ suger. fan vad jag känner mig random nu. vi hörs efter jag har duschat. inte pusshej.
'


hahahahahahahahahaha..

pratar just nu med lilla gustav i telefon.. jävligt kul faktiskt! :D hahahaha.. vi pratade om en viss person nyss.. hahahahaha.. typ; "men lilla gustav, du vet ju vem det är!" "ahaa.. hon den fula med typ 47 i skostorlek?" hahahahahaha. har fan inte skrattat så mycket på länge!! :D han är nog fan seriöst den roligaste jag känner! hahahahaha. han är faktiskt den ända som förstår hur drygt det är här ute!! hahahaha..
'
gustav: vad ska du göra imorgon?
moa: ingenting..
g: är du på sturkö?
m: ja?
g: men va?! nej?! du skojar?!
m: va nej?
g: hur länge ska du vara där da?!
m: en månad till..
g: men va? nej? vad händer med sommarlovet?
m: ingenting............
g: hahahahahah du ljuger?!
m: nej?
g: jo det gör du.. man kan typ inte lita på dig..
hahahaha.. sen snackade vi ett tag..
gustav: hahahahahahahahahahaha! sitta och lära dig att dricka kaffe och lösa korsord!!!!!! hahahahahahaha.
moa: hahahahahaha, men jävligt kul! sluta mobbas..
g: har du ens tv där ute? hahahahahahahahahahaha!!
'
seriöst.. han är den enda som förstår hur det är..................
'
moa: megan fox är snygg..
gustav: okej, vem är det?
m: googla henne..
g: vadå? är det en tjej?
m: eh, ja? megan är väll ett tjejnamn eller?
g: men isf är justin bieber också ett tjejnamn..
'
hahahaha.. gustav är smart. verkligen :) nej men.. jag älskar honom ändå :)

varför utsätter jag migsjälv för denna jävla smärtan?

seriöst.. jag googlade spindlar? varför vet jag inte.. insane. jag är crazy. åh. nu kliar det över hela min kropp. jävligt moget av mig att utsätta mig för detta. faaaaaaaan. så jävla äckligt. och nu gick strömmen. great! sen kan jag förövrigt meddela att jag är dum i huvudet.. hahahahah. lol..
'
det knakar utanför fönstret..
min första tanke: fan.. det måste var en spindel.
'
så jävla hemskt.. det är helt fullt med spindlar här.. och jag som använde upp allt dödaspindlarmedel för ungefär 2 timmar sen. ungefär i stil med självmord.
'
ungefär såhär känner jag mig........................
'
kan inte göra annat än att tacka gud för detta..
'
tack för mig.

tjotjingbadring.

dagen började förjävligt! HA-HA. fyfan vad sur jag va. åkte in till stan med emma som självklart fick mig på bättre humör. tänkte lägga upp en inspelning som vi gjorde.. dock bara ljudet ;) hahahah. misstolka inte. men jag skulle visa/förklara hur man "knöt" en burka. hahaha. lol på oss. jag älskar vår humor! burkan, eller sjalen som jag skulle knyta som en burka, hade vi kul åt i ungefär 2 timmar, menmen.. sånna är vi, det är sånt man bara får leva med liksom. hur som helst så kunde jag inte lägga ut den här pga...... mina tekniska skills. men den kommer kanske senare om jag skulle få hjälp med det ellernått.. menmen.. stan idag somsagt, hade planerat att hitta jättemycket, men så blev det dessvärre inte. hittade bara ett linne, asfint.. orkar inte förklara, och ett par solglasögon. kanske lägger upp bild på det sen. men nu ska jag geeka facebook. haha nej skojar, jag ska kolla film. vi hörs sen! puss babes.

..

hej. jag avgudar Pontus Johannesson. seriöst. han är fan king, en stjärna och lätt den bästa som finns! sen aik hans hjärta. alla vill ha honom, men ingen kan få honom (förutom jag då). hejdå.

godkväll my lovers.

hoppas att ni har haft en bra dag. själv har jag haft en.... jävligt dryg dag! ehe. den va ni inte med på va? ;) vaknade sent.. sen kom jenny och va här en stund. sen kikade jag på sex and the city 1. så sjukt bra är den. imorgon blire stan. känner att jag måste ha nya kläder.. men är ganska kräsen så hittar aldrig nånting jag vill ha. måste verkligen ha nya solglasögon iaf. sen vill jag verkligen ha en såndär typ genomskinlig svart skjorta. åh, dom är fina. sen ett par svarta ballerinaskor!! har letat överallt men det finns inga, så dåligt. onödig fakta, yao. men jag har inte tvingat er att läsa mina sötnosar, så whatever ;) hade även vart fett skönt att duscha nu. ska nog göra det faktiskt. eller snart iaf. men har inget mer att skriva nu :) tjao.

åh. underbara morgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

kan man göra annat än att vara jätteglad eller? :D:D:D vaknade halv 12. gick upp.. la mig i soffan.. och nu ligger jag och dreglar till säsong 2 av life of ryan. så jäla nice!!!!!!!!!!!!!!!!!!men aa.. nu ska jag kika vidare. och snart kommer jenny. pusshej.

jävligt opassande rubrik till låttexten här under. men måste bara säga dethär; fakkju.

Somebody wants you.
Somebody needs you.
Somebody dreams about you every single night.
Somebody can't breath without you, it's lonely.
Somebody hopes that one day you will see that somebody's me

facebook är skitsofrent. yao.

jävligt moget. och kan förövrigt säga att mitt hjärta nyss stannade när min hund som ligger och sover bredvid mig började snarka. är hemma själv ser ni.. blir kidnappad nu. hejdå.

Just gonna stand there and hear me cry, well, that's allright because i love the way you lie, i love the way you lie.


Eminem ft. Rihanna - Love the way you lie
'
finaste låten på länge, yao.

ursäkta, ingen uppdatering igår.. nej.

men hade annat för mig. hasslöfestivalen var väll helt okej."förfesten" var dock mkt bättre. men det är sånt man får ta ibland. bilder kommer kanske sen om jag orkar ta tag i mitt liv och lägga över bilder från kameran till datorn, har verkligen blivit skitdålig på att orka det. förlåt för det. stannade på hasslö tills ungefär 5 idag. sen åkte mina föräldrar och handlade. när dom kom hem hade dom köpt hårfärg till mig. jävligt snällt faktiskt. så jag färgade håret. nu äre ungefär brunsvart.. ganska okej faktiskt. ikväll blevre party en stund. drog dit vid halv 8 tiden. stack ungefär lika fort. haha nej men.. emma och jag drog ungefär vid 11, sen blev det filmkväll.. eller skulle bli ;) mest snack faktiskt (förvånansvärt, huh?) hahahaha. jag har damp. imorgon blire städning! så jäkla taggad är jag. aja.. nu ska jag nana. pusstjao.

tjo, tjena, hej & hallå. godmorgon framför allt! :)

ganska nice kväll igår. yao. kunde dock slutat bättre.. men aa :) i början vare jättetrevligt. egentligen har jag ingen som helst tid att blogga nu. hasslöfestivalen ikväll. men pappa, lotta och jag ska till några kompisar till dom innan som bor på hasslö. eller innan och innan.. typ om 30 min.. och här sitter jag i sängen, har inte ätit frukost, inte packat, jag har inte ens börjat fixa mig :) lyckat! hahahahahaha. skriver mer imorgon, för nu har någon bråttom. pussssssssssstjao.

gäster om sisådär.. oj.. 4 min.. :D

och här sitter jag och bloggar. fy på mig. snart har vi gäster. blev klar precis :o hahaha. jag är sämst på att passa tider.. blir alltid så jäkla stressigt :o haha. inte för att det blir mindre stressigt när jag sitter och slösar tid på sånthär (om man får säga slösar) ;) hehe. aja.. vi hörs lite senare.
aja.. såhär ser jag ut just nu i detta ögonblicket då. fast nä. men för typ 3 minuter sen så.. :)

detta är anledningen till mitt nya liv som nunna.

men ingen som läser detta borde ta åt sig, för jag tänker inte på någon speciell nu. bara killar i största allmänhet.. eller aa.. jag blir så sur, så trött, så arg.. jag blir nunna. fyyyyyyyyfan. killar är förstolta för att erkänna saker. okej, stolthet är bra.. till en viss gräns! absolut. och nej killar, tjejer orkar inte ta vad som helst.. för ja.. ni tror att ni kan göra/säga vad som helst. sen komma tillbaka efter ett tag.. skriva att du saknar henne. okej, tjejer är svaga för när killar erkänner sånt (om dom ens gör de dvs). men här kommer dethär med killars jävla stolthet in. nejnej.. man kan ju dö av att visa känslor.. eller? nejnejnej igen. det är ju omanligt att visa att man bryr sig och har känslor. åååååååååååååååååååh. vet inte riktigt vad jag ska skriva. finns inte så mycket att säga faktiskt. killar är för omogna för att bry sig. that's it! tack för mig.

hemma från en natt i "skogen".

va väll hyffsat ellernått. sov under öppen himmel och kollade på stjärnorna. ganska mysigt. fast aa.. skitsamma. bilder kommer kanske sen om jag orkar. tjao.

hemma från en natt i "skogen".

va väll hyffsat ellernått. sov under öppen himmel och kollade på stjärnorna. ganska mysigt. fast aa.. skitsamma. bilder kommer kanske sen om jag orkar. tjao.

ooooooookej.. seriöst nu..

ni som känner mig någolunda bra vet att jag inte är en sån människa som blir galen i kändisar osv.. men jag har tänkt lite, och jag har kommit fram till att ryan sheckler, david beckham och christofer drew nog måste vara dom snyggaste personerna som finns. gah. lite svårt att ranka så.. men får väll försöka..
'
1.
första plats går till ryan sheckler, ni som känner mig vet att jag är helt såld på honom!
'
2.
andra går till david beckham.. så fucking het är han. seiöst. finns inte ord.
'
3.
tredje till christofer drew, så söt. naw. (hittade nån randombild, hade helst haft oredigerad)
'
'
'
och nu är jag ganska säker på att dom flesta killar som har kollat på detta tänker "men ååååååh, han är ju fan gay" till vartenda bild! haha. men nu måste jag verkligen sova. natti. :)

iihihihih. grillning + tältning med trevligt folk.. kan inte bli bättre!

imorgon kommer bli niiiiiiice :D blir tältning med emma, felice, gustaf, tobbe och erik :D:D:D det kommer bli awesome. hmm. vad har jag gjort idag? det kan ni ju allt ta och klura på. kvällen har iaf tillbringats hemma hos pappa. kollat film och lite så :) och nuuuuuuuuuuu.. äntligen/redan svarar gustaf den lilla muppen. åh. värre än föräldrar.. brukar inte det vara så för er med.. man slår in mammas/pappas nr.. *signal, signal, signal, signal* man väntar otåligt.. tänker för sigsjälv "välkommen till eurovoice....." lika riktigt så avbryts man "välkommen till eurovoice som tillhör 07** ******" ååååååh. jag blir så förebannad. varför i hela fridens namn har människorna mobil ens?! :o bara för att vara coola säkert.. aja, nu är jag jävligt flummig. eheheheeeee.. brb.. hahah fast nä. skriver nog sen. pussen.

hemma från malmö. wiiiiie.

hittade inte alls mkt. blev en långarmad och ett linne från monki, vanliga svarta tights, örhänge och ringar. och aa, sen hittade jag inte mer :d men det blir sälert skitbra :) haha. håller på att lägga ut bilderna sen igårkväll på fejjan nu, lite får man ju bjuda på sigsjälv. great. aja.. nu ska jag kika film. sen sova tror jag. pusstjao.
jappsi. det va allt.

fan vad gott spanien!!

fifän vad niiiiiiiice! :D:D:D räddade min vecka. kommer kuna leva på dethär ett tag nu :D vad var det jag sa? vavava? ssspanieeen ♥♥♥ + att jag skulle uppskatta om min dator skulle kunna sluta dampa nu. fast nä.. för det hade väll varit onödigt? mm.. måste snart sova.. ska upp tidigt som fan imorgon. rättare sagt vid 6. sen blire malmö hela dagen och shoppa! det är nnnice. orkar inte skriva mer nu :) natti.

eh eh waka waka eh eh

ska alldeles strax. ska till wilke om ungefär en timme. blir först grillmys med massa trevligt folk. sen ikväll blire vm!! komigen spanien vafan!! :D men aa.. nu måste jag fixa mig. kanske uppdaterar ikväll när jag har kommmit hem om det inte blir försent. ha en aaaasnice kväll, för det tänker jag ha! :D

grrrrrrrrreat!!!!1!!!!11111!1!

underbar morgon detta! eller nä.. vaknade 9 och kunde inte somna om.. kvällen igår va.. okej. roligt folk. men förövrigt ganska drygt. inget ös alls. bara stod och hängde vid massa ställen. men snart äre sssssailet. eller.. om ett tag. innan blire hasslöfestivelen! det är nice. i eftermiddag blire...... hehe. vi tar det någon annan gång. imorgon blire i vilket fall malmö och shoppa!! så fucking awesome. nu är klockan 13.29 och jag måste verkligen gå upp ur sängen och fixa till mig. ikväll blire fotbollsvm med mina babes! underbart :) men somsagt, nu ska jag dra.

ändrade planer? yao. tosia ikväll!

jappsi, ändrade planer ikväll då.. blir tosia trots allt :D vilka ser man där? hmm.. ni kan ju smsa assu :D eller aa, om det är någon täckning nere i lilla ronneby såklart. inte helt säkert det assu ;) men det löser sig säkert! vi hörs sen bitches..

halllllåeåeåeåeåe.

tack för en jävligt nice kväll igår allihopa! speciellt tack till frida då såklart :) bilder kommer nog sen skulle jag tro.. aa, vad mer ska jag säga?:) finns nog inte så mkt faktiskt. klockan är fan inte ens 9 och jag är veken? :o fan för mig. nu ska jag sova! godnatt.

godkväll! :) hehehehehehehe.

nu är det som såhär att min älsade far hade med sig dator + mobilt bredbant till sturkö. så aa, jag kan blogga. dock så blir detta inlägget både det första och sista för dagen, men ni får överleva :) tror vi skippar tosia på lördag faktiskt.. men vet inte än. imorgon blire inte iaf! då äre party som gäller :) kan säkert bli jättetrevligt. btw så har denna dagen varit jävligt chill. kom ut till sturkö runt 11, sen har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med pappa och lotta. sen kan jag även medela att jag har vaxat benen. hihihihih. åh. jag älskar att ha nyvaxade ben!! så jäkla lent. lol @ mig. ehehehehe.. tänkte egentligen att detta skulle bli ett socialt inlägg med tanke på att detta får bli det enda för idag. men nu när jag har skrivit en stund så har jag plötsligt insett att nä, det får snart räcka. jag har inget att skriva egentligen ju.. ihihihih. snart blire grillat kött och klyftpotatis, mums som fan! :) imorgon blire upp tidigt som fan. bussen går hem vid 8, sen går nästa halv 1, men det är sånt man får leva med när man är på sturkö! men får se hur trött jag är.. känns som om jag håller på att bli sjuk. aja, whatever. nu hade jag tänkt att kolla simpsons en stund innan vi ska äta :) vi hörs imorgon om jag hinner, eller aa.. vi hörs imorgon :) pusshej. ♥

gustaf, ta åt dig!!!!!!!!!!!!


du är fan i fan.

ooooooooooooookej.. kom hem för ungefär en halvtimme sen.. vart och badat med lite folk. asvarmt i vattnet! helt galet. och galet gillar vi. ska till pappi imorgon. så kommer inte kunna blogga, så ni får överleva tills på fredag. just nu ligger jag i sängen och gör ingenting. eller jo.. jag snackar med gusten. eller.. gustaf.. hehehehe. jäkligt trevligt.. och aa, han är skitglad :) eller inte. hehehehe. men jag borde nog stänga av datorn nu så att jag blir lite social. mkt trevligare så! godnatt :)

herregud!..

när ska folk lära sig?
det är inte okej med adidaströja och klackskor! inte enligt mig iaf. tack & hej.

bilder sen öland!!!!! :D

aa, mendet är nice att vi alltid är så seriösa! finns typ 9863283292 sånnahär bilder.. men ni får nöja er med 2 :)
kärlek ♥
äh skitsamma. jag orkar inte lägga upp fler bilder nu.

lol @ kokosolja :D:D:D:D:D

kärlek.... någon är solbränd.. lalalalalalalalalala..
hahahahahaha.. fan vad jag har tråkigt!! snart kommer bilder :) yao.

aa, fast du är ju rätt ful annars! :D:D:D:D:D:D:D

hahahahaha, nice rubrik som faaaaan! jag är jävligt flumm. snart dags att börja tagga till ronnebys enda stolthet; tosia! :D hahahahahaha. nice som fan!!! fast nä.. eller kanske. vem vet ;) ikväll/inatt blire antagligen att träffa emma :D:D:D:D:D:D längesen som fan nu!! oj justdet.. glömde säga att jag har kommit hem nu.. bilder kommer i nästa inlägg..och nu blev jag jäkligt oflumm helt plötsligt! :o illa..

hela världen är så underbar... :D

iiiiiih. sitter just nu på campingen på öland, inte helt fel!!!!! :D asfett faktiskt. hehehehehe. på söndag blire inte götet, utan malmö och shoppa sönder, ganska nice det med ;) på söndag blire vmfinal @ wilkes place!! jääääkligt nice. allt är så jävla nice just nu!! :D på lördag blire tosia, wiiihoooow. fett som fan. ska dra dit med jannis. eller aa, blir säkerligen fler :D en viss jesper vägrar, han säger att det är bondigt. fast.. det kan jag ju iof kanske hålla med om.. men jesper!! ta på dina rosa, snygga foppatofflor så att du passar in och häng på! det blir niiiiiiiice!! :D imån blire stek på öland, sen åka hem framåt kvällen, men aa, nu ska jag dra, har inte tid att sitta vid datorn när jag är här ju :o vi hörs imånkväll! pusshej :D:D:D:D:D

Fuck em' all, tell 'em all eat shit, here we go again.

It shouldn't be difficult to explain,
just why you came back again, you hate the fame,
love the game, cold as ice you remain.
Fuck em' all, tell 'em all eat shit, here we go again.

hemma nu!! :D:D

hemma nu från en gosig kväll i stan. det tackar vi jannis, kevin, jesper och oliver för. visst.. .. öland imån vafan.. måste packa :D lalalala... nu ligger jag i sängen och snackar med gustaf.. hehehehehe. askul med tanke på hur social han är.. ehm. fast nu ska jag.. inte gör nånting, men hejdå :D

hehehehehejjejejejej. jag har tråkigt.

åh. jag har tråkigt som fan. gårkvällen va astrevlig. yes. ikväll blire stan. imorgon blire öland. gosigt. orka rinte skriva mer. åh. kokosolja in my ass! jag är bränd. fan. aja, ska fixa mig nu. pusssss.

du är fan ond!!!!!!!!!!!

lalala.. jag har grymt tråkigt! blir jäkligt mkt uppdateringar nu ikväll/inatt. lalalalala.. jag har ingenting att göra.. inget alls faktiskt. imorgon blire att steka hela dagen. eller aa.. hade tänkt att gå upp runt 11, äta frukost, vakna och allt sånt.. då blir klockan 12, sen äre soltime, ska sola till ungefär 2, sen fixa mig.. haha. i'm the fucking best, i'm the fucking best, i'm the best you ever had, best you ever had. hahahah. jag är så jäkla flummig nu.. aaaaj, jag har ont i tungan. fyfan vad illa.. och fy satan vad jag är sugen på jordgubbar.. hmm.. vad kan man mer skriva i detta meningsfulla inlägget.. kanske vad jag gör nu.. men bara kanske.. det är fan tveksamt assu.. hahahahaha nej men.. :D nu ligger jag i sängen och pratar med ******, hahaha nej skojar, jag snackar med gustaf :o omfg!! nej men aa.. killen med den roligaste humorn i karlskrona.. eller aa, kanske inte.. men vi kan ju låstas :) ond är han iaf.. jag höll på att greja lite med min kamera.. och så ibland kan man ju få sånna ryck så att man bara säger "jag är fan dum ihuvudet", för jag kom på en grej som kanske inte va sådär jättesmart.. sen med tanke på hur jäkla social lilla gustaf är när han kollar på tv, så kan det ju inte annat än att gå fel..
'
jag: hahaha, jag är ju fan dum i huvudet!
gustaf: aa..
jag: vafan? okej..
gustaf: hahahahah, oj, va?
'
sen skulle jag bara vilja tillägga att gustaf är mobbad av mig, i egen hög person. som ni kanske märker nu så är jag jävligt flummig för tillfället. till skillnad från en viss gustaf som bara är allmänt asirriterad på allt.. typ:
'
jag sitter och skriver på msn..
gustaf: men vafaaaaan, stäng av datorn! (så att jag ska bli social antar jag)
jag: okej.. vänta lite..
gustaf: men vaaafan.. skulle det inte vara scrubs?
'
hihihihihi.. lite sur kanske..

världen var vacker och så underbart skev.

jag och mina jäkla rubriker.. :D men nu tänkte jag, moa ekberg, lägga ut en bild på mig utan smink! :D deni! så ni som klagar på att jag sminkar mig.. fuck off. här kommer bilden och därmed gårdagens outfit. puss på er sötnusar.
svart/vitt stort linne, gina.
ljusa, slitna jeansshorts, new yorker.

herregud.

Hur kan du stanna där du är?
Hur kan du vara nöjd med det?
Hur kan du se dig över axeln, och säga det blev som det blev?
Det ger mig kalla kårar att se dig slockna såhär.
För jag minns den första gången och hur kändes där.

hehehehehe. någon har tråkigtgtgtgtgt.

SENASTE

1 - Kompis du träffade: jannice, kevin och jesper.
2 - Person du pratade med: rikard (bror).
3 - Du fick sms av: albin.
4 - Du kramade: hmm.. måste ha varit kevin.
5 - Kläder: jeansshorts och stort linne.
6 - Bättre än igår: nja..

IMORGON

7 - Är det: lördag.
8 - Planer: steka, sen kalas.
9 - Händer imorgon: aa, somsagt, steka och kalas.

FAVORIT

10 - Nummer: 3.
11 - Färg: vet inte riktigt. råååwsa. heh nej. 
12 - Årstid: sommar, lätt.
13 - Saknar du någon: jappsi.
14 - Humör för tillfället: blandat.

FRÅGOR & SVAR

15 - Det första du gjorde imorse: skrattade och frågade va jannice var. haha.
16 - Vad åt du sist: grillad kycklingfilé och potatissallad. 
17 - Vad irriterar du dig på: dryga människor.
18 - Tror du på distansförhållande: nja.. vet inte riktigt. det beror sig väll på lite.
19 - Vem tänker du på just nu: he-he.
20 - Tror du att personen tänker på dig också: inte just nu kanske.. men ibland så.
21 - Var reste du sist: berlin. 
22 - Vad gjorde du igårkväll: gosade med jannice, tim, kevin och jesper.
23 - Liknar du din mamma eller pappa: hahahaha. och denna frågan tror jag att alla vet svaret på; PAPPA!
24 - Ler du ofta: mjo.. kanske jag gör.
25 - Välj en (Kärlek,Skönhet elr Kreativitet): kärlek.
26 - Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna: forsure.
27 - I vems säng sov du i inatt: jannices.
28 - Vilken färg har din tröja: vit.

SORG

29 - Har du nånsin gråtit så tårarna tagit slut: jappsi.
30 - Har du nånsin gråtit dig till sömns: ye.
31 - Gråter du när du skadar dig: nja, ibland.


LYCKA

32 - Är du en glad person: ja, för det mesta iaf.
33 - Önskar du dig vara lyckligare: mja, det gör jag väll.
34 - Är lycka överskattat: nej.
35 - Kan musik göra dig glad: absolut!

KÄRLEK

36 - Har någon annan än din familj sagt"jag älskar dig": jappsi.
37 - Har du nånsin sagt "jag älskar dig" och menat det: ja.
38 - Har din älskling någonsin sagt att du är konstig: hahahahahahahahahaha. mja kanske de.. ;) fast på ett oseriöst sätt då..
39 - Är du nöjd med ditt kärleksliv ?: nej, det är jag inte.

HAT

40 - Vem hatar du verkligen: hahaha.
41 - Har du nånsin gjort en hatlista: haha ja, faktiskt..
42 - Är du en mobbare: nejdå.
43 - Har du varit så arg på någon att du börjat gråta: yes.
44 - Har du blivit sviken nångång: ye.
45 - Gillar du skolan: ibland.
46 - Favoritämne: vet inte.
47 - Värsta ämne: vet inte.
48 - Har du spytt i skolan nångång: haha ja.
49 - Är skolmaten god: haha vilken fråga.. nej.


hej.

bra start på dagen iaf. igår blevre goskväll med jannice, tim, kevin och jesper :) och fyfan vad det är kallt att bada mitt i natten! har badat 3 gånger iår än så länge. stolt som fan. snart ska jag till pappa. så vi hörs inte mer ikväll! (ändrade planer). imorgon äre skälktkalas, wihoouw. kanske hinner uppdatera på förmiddagen nån gång. men aa, vi hörs så småningom! puss på er. ha det bra sålänge.

stek på stumholmen... nice! :D

vaknade rätt tidigt idag. åkte till jannice nästan direkt där kevin och jesper befann sig, sen mötte vi tim, efter det tog vi en promenad i det fina vädret ner till stumholmen. aaasnice.. har sagt det förut och jag säger det igen: jag bara lskar vädret! ikväll blire att nana hos jannice, antagligen även med kevin jesper och tim. så aa, det blir goskväll. orkar verkligen inte skriva mer nu. men vi hörs sen! pussss mina älsklingar.

MALIN MAGNUSSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta åt dig.....

snackade nyss med söta lilla malin i tfn.. läste en jävligt kul blogg + att jag gjorde ett test på facebook.. så kom detta upp?!?!?! mitt i samtalet med malin.. undra varför, undra varför.. symboliskt som fan!
'
'
'
ooohh yeah senaoo yea macaron sesao macaron 
macaron oohhh 
shark around,shark around,shark around, shark around 

IHNI BINNI DIMI DINI MIN Y ANITAIME 
IHNI BINNI DIMI DINI VAN MOR TAIME 
OR IHNI BINNI DINI MINI ANY TAIME 
O IHNI BINNI DINI ONE MOR TAIME 

SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHAKARONI SHAKARON INI NUI RON 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 

IHNI BINNI DIMI DINI MIN Y ANITAIME 
IHNI BINNI DIMI DINI VAN MOR TAIME 
OR IHNI BINNI DINI MINI ANY TAIME 
O IHNI BINNI DINI ONE MOR TAIME 

SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKARONI SHAKARON INI NUI RON 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 

HIP! SHAKARON 
HIP! INI NUI RON 

ENNY THAINN YOU PLAY 
ENNY THAINN YOU FLOW 
ABITITTA INI INA 
SHARK AROUND 
ENNY THAINN YOU FOLW 
INTO THIS GROVE... 
UNDA THE GUIDE OF WINNY POO 
MACARRON THE COVE 
GIN MI FLOKE 
ABITITTA ZA INNI 
SHARK AROUND 
IN DI GANE DINI 
GIN MI FLOW 
GAMA GIMI INI INI BLOW 

SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHAKARONI SHAKARON INI NUI RON 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 

IHNI BINNI DIMI DINI MIN Y ANITAIME 
IHNI BINNI DIMI DINI VAN MOR TAIME 
OR IHNI BINNI DINI MINI ANY TAIME 
O IHNI BINNI DINI ONE MOR TAIME 

SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKARONI SHAKARON INI NUI RON 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 

O MY GGOOOOOOOD 
HIP! YEAH INI NUI RON 
IHNI BINNI DIMI DINI MIN Y ANITAIME 
IHNI BINNI DIMI DINI VAN MOR TAIME 
OR IHNI BINNI DINI MINI ANY TAIME 
O IHNI BINNI DINI ONE MOR TAIME 

SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 
SHARKARONI SHAKARON INI NUI RON 
SHARKA AROUND,SHARKA AROUND 
INI NUI ROUND 

ENNY THAINN YOU PLAY 
ENNY THAINN YOU FLOW 
ABITITTA INI INA 
SHARK AROUND 
ENNY THAINN YOU FOLW 
INTO THIS GROVE... 
UNDA THE GUIDE OF WINNY POO 
MACARRON THE COVE 
GIN MI FLOKE 
ABITITTA ZA INNI 
SHARK AROUND 
IN DI GANE DINI 
GIN MI FLOW


GAMA GIMI INI INI BLOW 

SHARK AROUND SHARK AROUND & THE MACARRON 
SHARK AROUND SHARK AROUND & THE MACARRON 
SHARK AROUND MACARRON SHARK AROUND MACARRON 
INA FOKE NIKA FOKE & THE MACARRON 

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MACARRON 
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MACARRON 

HIP! MACARRON INI NUI RON 

SHARK AROOOOOOOOOOOOOUND
'
OCH DETTA ÄR TILLÄGNAT DIG MALIN!!!!!! ♥♥♥

RSS 2.0