sen uppdatering..

sen uppdatering som fan idag.. men aah.. sov rätt länge.. somnade inte förän tre inatt.. låg & tänkte på massa skit, det är fan vad folk bara försvinner nu för tiden?! okej.. har inget att göra med den omogena röran i skolan, för det dkiter jag fullständigt i om jag ska vara ärlig. men aah.. aja, orkar inte skriva mer om deet just nu. men idag har jag varit hos felice hela dagen.. pratat, bakat & fixat oss & snart kommer videoinlägg bitches! ;) men ikväll ska jag vara med felice.. + att det är halloweenfest.. heheeeee.. nice! nä.. fan va fult att säga nice egentligen.. men skitsamma :) nu ska jag fixa iordning mig lite & sen får vi se vad kvällen har att bjuda på ;)
pussssssssssssssssssssssssssssss som fan älsklingar!

åååååååh!

ååååååh! jag är ju så sjukt trött på rakt hår! så jävla tråkigt! så snäll som felice är så har hon suttit & flätat mitt hår ikväll.. tog typ en timme :o så imån hoppas jag på att mitt hår kommer se liiiiiiite bättre ut iaf :) aja.. nu ska jag nog nana faktikst.. ingen sovmorgon imån inte.. eller jo, kanske lite.. måste senast gå upp halv 12! sen blire till att träffa felice en stund & så vad jag/vi ska göra på kvällen berättar jag mer om imån (a)


godnatt bitches.


äntligen HISSA & DISSA.


yeye.. time för hissa & dissa..

MOA DISSAR:

vinter
 - så jobbigt.. man måste ha så mkt kläder på sig.. jacka, vantar, mössa, halsduk, varma skor & allt möjligt.. och ändå fryser man?! usch för denna åstid!

facebook/farmville - haha, den va ni inte med på? nepp.. men asså.. okej, jag kan erkänna att jag spelar farmville.. men man blir liksom typ tvingad till det.. förövrigt så vet alla som läser min blogg att mitt facebookkonto är cepe.. de är också en anledning till detta.

uttjatad musik - finns det något som är värre än när man är irriterad, sätter på musik & de kommer en låt som man redan har hört typ 937483294 ggr?! svar nej.. då blir man bara ännu mer irriterad & aah..


MOA HISSAR:

folk som är sociala i sms - haha, okej.. men bara ibland.. beror sig helt på vilket humör jagsjälv är på faktiskt.. men det är så härligt när man är på jättebra humör & ska skicka sms och sen är den andra personen också jätteglad! haha.. där lät jag lite smått handikappad typ.. men aja.. skitsamma.

mina underbara vänner - måste säga att jag tror att jag har dom bästa vännerna i hela världen. helt sjukt faktiskt. finns alltid där när jag vill prata osv.. personerna som det mest handlar om kommer att ta åt sig, de vet jag.

klackskor - eller aah.. man måste iof kunna gå i dom.. men när man väl kan det så är det skitsnyggt! man ser mktmktmkt smalare ut & får duktigt fina ben!

Svenska hollywoodfruar i sverige.

hahahaha.. asså de är ju rätt likt! xD


21.49

huuuuuuuuuuu! fan vad jag hatar vinter! så sjukt kallt ute och allt! har precis kommit in, varit ute med felice en stund :) vi gick jäääääättelångt! duktiga vi är. sen när vi nästan var hemma. om man ska vara exakt så va vi vid lyckebyskolan.. så såg vi några fjortisar som stod på fotbollsplanen och spekade i grusen med en moppe.. så vi gick fram för att kolla vilka det var.. & självklart så var det macke & ozzi.. undra varför vi inte är förvånade.. så vi stod och snackade med dom en stund & sen gick vi in till mig.. och aah.. nu sitter vi här och gör i stort sätt ingentingalls.. elelr joo.. felice försöker kamma mitt hår.. & så säger hon nått om att jag ska sluta platta det & sluta användra spray? haha.. nej, de blir ingenting med den saken.. aja, skriver mer sen..

hej.

& denna låten har jag fått på hjärnan.. vet inte riktigt varför egentligen.. eller.. asså.. okej, jättegammal, jagvet.. men så sjukt bra.



hahahahaha..

okej, känner att min blogg är ganska meningslös faktikst.. menmen.. jag tvingar ju ingen att läsa så vafan :) ni får skylla er själva bitche! ;) ska snart äta :o ojoj.. inte ofta man får höra det från moa.. sen blire till att fixa sig för att sen ut & gå med felice & rebecka :) trrrrrrrrrrrrevligt. ingen aning om närjag kommer hem, men jag kanske skriver mer innan jag går ut om jag hinner :)

en förvirrad moa.

hahaha.. jag vet inte vad jag ska göra ikväll :o kanske träffa emmeli, kanske ut & gå med felice & blablabla.. egentligen är jag riktigt sugen på att bara vara hemme & ta det lugnt.. men jag vet inte asså :o imån blire till att vara med felice iaf :) ganska längesen sist tror jag. aja, skriver mer sen.

märks det att jag har tråkigt eller?

hittade nått på bdb, ville inte lägga ut det där eftersom att det är många fler personer som kollar där tror jag.. eller äh, vafan.. jag har tråkigt!

Har du kysst någon idag? - nepp
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - malin? ;)
Har du ett förhållande? - nej.
Om nej, varför inte? hah? - vilken fråga..
Hur många har du varit tillsammans med? - hmm? 2 seriösa iaf.
När förlorade du oskulden? - 14.
När går gränsen vid otrohet? - puss tror jag.
Har du varit otrogen och om ja, varför? - aldrig varit.
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - inte alls  omöjligt att jag har.
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? elias.. ehe.. tänker inte ta allt här?
Är du romantisk? - heheeeee, vet inte ;)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nepp.
Är du svårflörtad? - lite kanske?
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - jao.
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - hmm.. första seriösa petter.. (& emma säger ingenting om detta!)
Hur länge höll det? - ungefär 7 månader..
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - haha, nej!?
Har du lekt med någons känslor? - dumt gjort, jag vet..
Har du haft sex med över 20 personer? - nej!
Har du haft sex med över 5 personer? - ..
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - ungefär 7 månader.
Och ditt kortaste? - vet inte? :o
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - beror sig på.. men just nu hade jag nog velat ha förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - haha, när jag va liten kanske?
Är du en bra pojk/flickvän? - fråga inte mig?
Hur många har du haft sex med i år? - ..
Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet) - heheeeeeeee.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - nej?
När fick du din första kyss? - vet inte :o beror sig väll på hur man ser på saker & ting.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - 20 & 22 tror jag.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej :)
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej.
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat i think.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - olika.
Föredrar du svenska eller utländska killar? - svenska :)


..

denna låten är liiiiiiiiiiiiiiite jättebra.


hihihihihihi.. godmorgon folket! :)

underbar morgon detta! vaknade typ 12 kanske :) la mig i soffan & kollade tv & lite så.. sen mitt upp i mitt tvkollande om jag på att jag inte har träffat emmeli på länge :o så jag slängde iväg ett sms & aah.. IKVÄLL SKA JAG ÄNTLIGEN FÅ TRÄFFA MIN EFTERLÄNGTADE KISE IGEN! :) kärlek på det. men nu känner jag mig bara allmänt trött så jag ska nog ligga kvar i soffan en stund till & sen gå upp och göra mig iordning :) ångrar som fan att jag köpte mina ugs.. okej att dom är sköna men jag har inte haft nån som helst användning för dom.. kanske ska bli ändring på det? okej.. jag anser inte att dom är så snygga.. eller.. kanske till jeans, men jag vet inte.. onödigt av mig att köpa beiga (stavning). haha okej, nu orkar jag inte skriva mer om min ilska till impulsshopping.. snart börjar skolan igen.. åååååh! så tråkigt :/ men de blir lugnt nu dom första veckorna.. först tema med hoi tror jag.. kanske ska bara ute på rosenholm då? vet inte riktigt än.. sen äre prao i två veckor &då ska jag praoa hos en frisör med min sötnos malin magnusson :) hihihihihihih!



hittade gamal bild på mig & kise.. heheeee :)

trött..

hur jävla trött som helst är jag.. borde egentligen sova.. eller, ska nog sova när som :) kvällen har väll förövrigt varit ganska upp&ner.. men aah.. de blev bra tillslut iaf & det är de som är huvudsaken.. aja, skriver inte mer om det här. förutom det så har.. enjvrnvfdnljkes.. eller äh.. orkar inte skriva mer..
pusshej.

oooooooooookej..

funderar starkt på att börja videoblogga faktikst. men det hade känts så otroligt dumt att sitta i camen & snacka med sigsjälv, så jag vet inte.. hmm.. har inte alls så mkt att göra nu faktikst.. putte & hampe kom ju hit innan som ni nog såg i förra inlägget.. men dom va inte här så länge & aah.. jag sminkade dom & sen fick dom videoblogga.. sen så fick dom sminka mig också men det blev ju som det blev.. har eyeliner i hela jävla ansiktet nu.. de tackar vi för killar! men aja, jag måste nog snart börja fixa mig.. ska nänmligen kolla fotboll med snyggsyssling johanna & elin sen :) ska nog ta bussen som går om en timme.. vet inte om jag orkar fixa mig så mkt men jag måste iaf byta kläder och lite så :) vi hörs sen.. smsa om det är nått!
puss&kram&smek&alltmöjligt.

videoinlägg av putte&hampebooii ;$$$$

hhhaampus @ bdb
&
patriksjoholm @ bdb


usch!

usch.. så sjukt hemskt! tycker verkligen synd om henne! bara för att hon vaxinerade sig mot svininfluensan.. visst, det är bara en på miljonen men fortfarande så är det någon som drabbas.. helt sjukt.


gooooodmorgon.

ganska bra morgon. har sovit dåligt som fan.. har säkert vaknat 10 ggr.. så aah, ingen mening att ens försöka sova s¨å jag gick upp tidigt! :) eller.. halv 11.. men de är rätt tidigt om man jämför med alla anda dagar (a) ahja.. funderar på att äta frukost men jag vet inte riktigt.. de är ju så sjukt jobbigt att äta på morgonen.. men jooo, städa ska jag nog göra.. om jag orkar. får se hur det blir med den saken :)
puss.

dålig uppdatering som fan idag.

dålig uppdatering som fan idag.. har varit i stan hela dagen typ.. eller aah.. åkte in halv 5 men jag har inte hunnit så mkt mer. sen blevre hockey med massa folk :) efter det blevre in till stan igen.. gick till donken med hampus & sebastian & sen åkte jag hem :) haha.. jälvigt kortfattat om denna dagen men jag orkar inte skriva nu för jag är jättetrött. jag skriver mer imån :)
ggggggodnatt.

farmville är kul!

hahahahaha.. seriöst, farmville är kul! nej, det är det absolut inte.. eller.. jag kan fan inte bestämma mig :o men beroendeframkallande är det ju iaf..


haha.. detdär va lite kul... vadå hugga huvet av alla djur liksom? :o för er som inte ser så är det en lie vid huvet på ett utav fåren.. haha.. ingen annan har typ tänkt på det ;)

godmorgon.

sovmorgon idag, på riktigt. har ju egentligen vaknat lika sent alla andra dagar också. men då har det varit för att jag har försovit mig så det räknas inte. blir nog stan sen en runda, som vanligt. heheeee. sen ikväll blire hockey, riktigt längesen jag va på hockey sist. men nu ska jag nog gå upp och duscha & göra mig iordning. ååååh, jag har tråkigt! haha, justdeja.. har ju lovat putte & hampus att jag ska börja videoblogga.. men jag vet inte asså.. pinsamt ju :o dom kan få videoblogga åt mig ;) haha.. kommer säkert bli jättebra! men nu har jag inget mer att skriva faktikst. vi hörs sen.
pussss :)

så kan det gå.

okej.. spelberoende killar är väll sådär.. kan vara okej till en viss gräns. men när det gäller pappor så är det inte okej!

Pappa: fan vad bra jag är!
Jag: men de är ju säkert filmen som visar hur banan är!
P: ååååh, jag tar det andra hållet! fan vad grym jag är!
J: ha ha..
P: fan vad bra jag tog den kurvan! fan vad bra jag är!
J: nej..
P: neeeeeeej, jag tar det andra hållet.. det fegisarna tar! typ som kuvve och jocke..
J: säg inte att ni sitter och spelar?
P: jo, vi satt ju hela kvällen igår!.. ååh, fan vad bra jag ääääääääääär! så säker!
J: ha ha ha!
P: jag är ju så säker! nu har jag svårt motstånd vettu!
J: mm, jag förstår dig..
P: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
J: finns om du vill prata..
P: vad skrattar du åt?
J: åt hur inne du är i ditt spel!
P: men kolla skälv!
J: ja.. intressant.
P: men hur kul är det att komma tvåa när man kan komma etta?
J: jaaaa..

det går en stund..

Jag: pappa.. köp wii!
Pappa: nej, wii är för töntar! typ bara bowla.. aaaaaaaaah..

det går en stund & jag byter spel till call of duty..

Pappa: vadå låsta? jag har väll förfan klarat domhär många gånger!.. är han dum i huvet?
Jag: vem?
P: den jävlen! och nu tar vi easy för dig!
J: va? vadå? tycker du typ att jag är handikappad eller?
P: hmm.. helt ohandikappad är du ju inte iaf..
 
jag börjar spela..

Pappa: vafan gör du? du står ju bara där och hänger som om det vore nån jävla lyckebyskola med en cigg i munnen..
Jag: men ta det lugnt!
P: men vad gör du där nu da?
J: men jag står här?
P: ja, du står ju bara där.. plockar du svamp eller vad gör du?
J: men spela du då!
P: jaa!

pappa börjar spela..

Pappa: här är det luriga jävlar har jag erfarenhet av!
Jag: ofta du skjuter av han hjälmen?
P: duuuu, jag sköt av han huvet!
J: säkert..
P: fan vad sega dom är!
J: haha!
P: där är ju en! jag bara sprang förbi han! detdär tyckte jag va roligt..
J: haha, ja..
P: och nu hängde sig speljävlet! det va ju moget!



nä.. men seriöst nu.. INTE OKEJ MED SPELBEROENDE KILLAR/GUBBAR.

på bättre humör! :)

haha, dedär tog inte så lång tid.. men jag tycker det är konstigt att musik kan styra så mkt över vilket humör man är på? hade egentligen kunnat länka min spotifylista här ist för att lägga ut det som jag brukar, men nej, för jag hatar verkligen när låtar bli uttjatade. så sjukt jobbigt. men denna låten är verkligen huuuuuuuuuuuuuur bra som helst. fast kanske lite gamal, men den får funka ändå.




en sak till som är irriterande är att youtube har blivit cepe. ser helt sjukt ut när man lägger upp låtar. ska ju egentligen bli den kanten nere som syns, men nejnej.

ingenrubrik..

har inget att göra.. eller jo, men jag orkar inte göra nått. ligger i sängen & lyssnar på deppmusik :) asså.. jag är typ sjuk i huvet.. är inte deppig på något sätt men ändå ligger jag och lyssnar på sån skit. man blir ju typ deprimerad av att göra det så fattar inte varför jag gör det. orkar inte lägga ut allt jag lyssnar på.



Beyonce - Broken-Hearted Girl


Rihanna - Cry

heeeeeeeeeeej ellernått.

har nyss kommit hem från stan.. åkte in runt 2 och bara gick runt lite med emma. eller.. vi köpte iof vatten, men aja.. sen typ vid halv 5 gick vi & träffade putte, hampus & simon en stund. sen när klockan va 5 åkte vi hem & aah.. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. funderar seriöst p åatt ta tag i städningen men jag får se vad som händer. sova är rätt skänt också. har inte mer att säga nu, men vi hörs.


gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

jag får damp.. funkade ju inte att logga in igår & jag hade nått jätteviktigt att säga som jag nu inte kommer ihåg. så typiskt. sen funkade inte min mobil idag på morgonen.. så jag försov mig.. vaknade nyss och emma & jag skulle egentligen tagit bussen som gick för 10 min sen.. men jag ringde henne och hon hade också precis vaknat. men aja, så brukar de ju gå när emma & jag har bestämt att vi ska gå upp tidigt. hehe. justdeja, funderar på att börja lägga ut dagens outfit fast jag vet inte riktigt. men jag skriver mer sen när jag är hemma från stan, fö nu måste jag fixa mig.
byebitches.

jag har blivit tjock.

okej folket, nu är det som såhär att jag har blivit tjock.. så jag har gjort ett matschema..


de består mest utav vatten som ni kanske ser.. men aah, så kan det gå.

äcklig dag med äckliga tjejer.

fyfan vilken tråkig dag. har ju varit med två horor. helt sjukt dryga. tråkigasste jag varit med om. ska aldrig mer träffa dom. vill inte ha med dom att göra :s så jälva fuuuuuuuuuuuuuuula! usch.

haha, nej men aah.. har varit med malin & malin idag ;)


pastasallad (L)


okej.. där gick gränsen.. jaaaaaaaaaa, vi är tjocka?


haaaaaaaaaaaata facebook!

okej.. de är nått seriöst fel på min facbook.. kan typ inte logga in ibland.. så irriterande! det står tt kontot ej är tillgängligt & blalabla..




tja.

hehe, halvsov typ i förra inlägget så jag har ignen aning om vad jag skrev. men nu sitter jag hos malin i nättraby :) har varit är i stort sätt hela dan med malin & malin. vi har typ inte gjort nått annat än att ätit. hihi. jag är tjock, ara så att alla vet. eller.. vi har kollat film också. sen stack vi ner till ok och köpte godis. & nu kollar vi på film igen. ahja.. skriver mer sen.

godmorgon! :)

bra morgon idag också.. fast nu har jag jävligt bråtton.. ska till malin om typ 20 min & har precis vaknat (a) aja.. uppdaterar mer sen :)
pussss

hahahallå! :)

så sjukt pigg är jag.. verkligen!! ska ju vara vaken heeeeeeeeeeeeeeeeeela natten.. & de kommer säkert gå hur bra som helst! bäst som man är.. & nu pratar jag med sötnosen (a) så jag ska inte skriva mer..

fan jag är seriöst tjock :s

okej.. sitter & kollar på massa modellbilder av victorias secret nånting.. & jag känner mig verkligen jättetjock.. vetifan asså.. borde kanske inte göra det eftersom att det är extremt överdrivet smala.. men asså aah.. sjukt! mår typ dåligt över det :s jag tycker oersonligen inte att det är fint att vara sådär överdrivet jätttesmal.. men de är ändå svårt att inte känna sig tjock :s hah.. ahja.. får väll helt enkelt sluta kolla ellernått.. nu har jag inte mer att säga för idag.. eller kanske kommer på nått senare om jag är vaken men yes..
tjaaao.

vetintevetintevetinte..

hehehej.. ingen aning om vad jag ska skriva.. men nått kommer jag väll alltid på.. tänkte köra hissa & dissa, men kom på att jag inte orkade det just nu.. hmm.. vad gör jag just nu? haha, just nu ligger jag i sängen och lyssnar på deppmusik.. inte alls bra men jag kan inte låta bli.. men nu byter jag ämne helt, för jag orkar inte deppa :) hmm.. & imån ska jag till nättraby, riktig liten håla dedär men finns inte så mkt att göra åt saken :) ska nämnligen till min älskade fjortismalin, puss på det! :) hihi.. bhfvbrnjrerhj.. funderar verkligen på att köra hissa & dissa nu.. va ett tag sen sist ju.. men jag har bara en jävla massa saker att dissa :s hehe.. ahja.. har inget att skriva om så här sätter jag punkt & uppdatera mer sen..


ingenrubrik.

asså de är nog fan nått seriös fel på mig.. asså.. eller nej.. jag orkar inte skriva.

meningsfullt inlägg.

tråkigt.

hmm.. jag har väldigt tråkigt nu.. ska nog snart städa rummet.. fast de har jag ju försökt att ta tag i sen idag på morgonen, men de har liksom inte blivit av.. sen ikväll ska jag nog ut en runda med felice.. skulle egentligen på hockey men jag orkar verkligen inte. sen känner mig fruktansvärt ful faktiskt, så ska nog fixa till mig lite.. hah, sen vetifan vad som har flugit i mig, men jag känner mig bara allmänt ensam.. helt hemsk, vet att jag inte borde göra det men kan verkligen inte låta bli.. men ååh.. allt käns jobbigt, men jag vet inte riktigt varför. men nu ska jag nog snart städa & sen kolla film.. men aah, nu orkar jag verkligen inte skriva mer, så jag skriver mer sen.

oooooooooooooooooookej..

nu är det som såhär att jag är väldigt trött på platt hår.. så tråkigt.. funderar seriöst på att vågpermenenta, men jag vet inte.. saknar hur mitt hår såg ut förut.. eller ja, innan jag klippte luggen.. haha, men de va ju kul för stunden :) hehe.. fast kanske lite onödigt..




nanana.. sorgligt..


godmorgon folket! :D

bra morgon som fan detta.. började med att sötnosen ringde och väckte mig.. eller nej, jag hade faktiskt helt ärligt varit vaken i 5 min, men ändå (a) sen blevre lite prat i tfn.. sen äta frukost.. finns det nått jobbigare än att gå upp och äta på morgonen?! nej, inte enligt mig iaf.. aah.. de är väll typ så långt jag har kommit.. nu ligger jag och funderar på vad jag ska göra idag.. blir kanske hockey, men jag vet inte.. justdeja.. har pratat med fjortismalin på msn också.. så jobbigt när folk skriver som idioter på msn även att man har status "inte vid datorn".. fast jag tycker om malin även om hon dampade :) men nu ska jag iaf gå upp & börja ta tag i mitt liv..
pussssssss! :)



..

okej.. den 29onde november så ska andrea ingenstans! för hon ska stanna kvar här! iaf om jag hade kunnat eller fått bestämma! :(


hahahaha.. så rätt :)

okej.. som ni säkert såg så la jag ut en text ganska nyligen som jag hade hittat på min bdb.. och här kommer hur killar vill bli behandlade.. haha, nej skojar.. men de va rätt kul faktikst :o ettan är iaf bäst.. eller.. de är nog den enda som stämmer.. alla andra skulle typ varit: låt honom vara.. hehe..


När han verkar blyg - Ta han på kuken
När han tar sitt huvud nära ditt - Rapa honom i ansiktet
När han bråkar & slår dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa
När han är tyst - Peta honom i ögat
När han ignorerar dig - Smsa med hans lillebror
När han försöker sticka iväg - Fäll honom
När han skriker på dig - Spotta han i munnen
När du ser honom gå - Släng närmsta hårda grej i skallen på honom
När han är rädd - kalla honom bög
När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte
När han håller din hand - Tryck in naglarna i hans handflata
När han flirtar med dig - Låtsas somna
När det är bara du & han i ett rum - Gå därifrån


..

godnatt.

rkhjhgftthyglköoppölökkjjhhggfddsassdreerytjhmnjkkjhgtrtbhbnmnmgffdx!

kul..

hej konstig dag.

och det blev.. sexy teachers! ;) hehehehehehe.. vi lyckades rätt bra trots allt hanna! ;) menmen.. dagen har varit helt okej faktiskt.. halloweenfest med skolan ju.. skitkul.. hehe.. jag orkar verkligen inte skriva nu :o har typ inte lust med det längre.. men ändå.. följde med emma till donken en stund ikväll.. sen stack vi till willys och köpte godis, hihi.. sen efter det blevre till att bara vara ute.. träffade lite folk & de blev ju som det blev.. åååh.. så jobbigt med folk som dricker tills dom inte kan kontrollera sig själva längre. stack hem rätt tidigt & nu gör jag typ ingenting.. skriver mer sen ellernått.


helt okej dag.

okej.. orkar inte skriva allt som har hänt denna dagen. men började vid halv 10 med ett relativt lätt hemkunskapsprov sen efter det va det en flex, man skulle typ skrva en novell på 6000 tecken, aslätt! och haha! de gick typ bäst ;) sen imån är det halloweenfest ju, jippe liksom! och va hanna och jag ska klä ut oss till får ni se imån gott folk! :) ni kommer inte bli besvikena iaf! ;) och så har jag kommit på att jag ser konstig ut i svarta kläder :s men nu funderar jag på att kolla på bröderna lejonhjärta. den är sorglig, man börjar gråta. men fin. aja, ska iaf kolla på nån film nu.
hörs sen bitches!


.

Olof är bra. helt obeskrivligt bra. ♥

dåligt med uppdateringar idag.

haha, okej.. lite fjortisvarning nu.. men jag kollade igenom min bdb & hittade texten under (?!) helt sjukt.. tror att detta faktiskt passar in på dom flesta tjejer.. eller, aah, de stämmer nog på hur alla tjejer vill bli behandlade. haha, jag känner mig verkligen som en fjortis med tanke på att jag la ut texten för typ 2 år sen, jag gillar dock texten ändå. så ni får förlåta mig för denna gången (a)
så killar; ni kommer långt på att behandla tjejer så!


"När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne.
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte.
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst .... Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka.
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker.
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd .... Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förän hon gör det.
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du någonsin skulle kunna förstå."

so shake that ass bitch and let me see what you got! ;)

hehehe.. bra låt som fan :) verkligen..
& bild är kul, skitkul faktiskt.
jag är bäst, iaf nästan bäst.
jag har typ inget batteri kvar i min data, illa.
blablabla.
jag har inget att skriva egentligen.
puss.


älsklingsdag :)

började med skola.. ganska drygt.. engelskaredovisning, franskaprov & allt va de nu va.. efter skolan blevre en runda på stan med julia, kulkul! :) blev några leggins (orkar inte förklara hur dom såg ut), en vanlig svart långarmad & en kort svart "klänning" med dragkedja där fram hela vägen ner.. ganska fin faktikst :o sen efter det gick jag till pappas jobb, så åkte vi och köpte skor.. blev ett par ugs & ett par svarta pumps, assnygga! & imån ska jag äntligen hämta min älskade mobil! men nu ska jag nog sova ellernått.. eller inte sova, men jag orkar inte skriva mer.. :/
natti. 

OCH HAN KALLAR MIG FJORTIS?!

okej, nu ör jag lite smått sur på en viss joakim.. han kallar mig fjortis, även fast han är den största fjortisen av alla.. hehe.. kolla bara:


hejhejhej, jag är bara fjorton år, kom & se på mig, kom & ta på mig..


jockebooi @ bdb.. eller nä, kanske inte riktigt så överdrivet..

hehehej! :)

brrrrrraaaaaa dag! började med föreläsning på chapman.. vet inte riktigt va de handlade om.. men ändå.. började 9 & va på den grejen till lunch.. efter lunchen vare mentorstid och sen profil, efter det gick jag & träffade elias & simon :) sen förljde dom mig till lok&motion där jag hade idrott.. så jobbig har min skoldag varit! efter skolan stack jag till pappa en stund, sen blev det till att åka till kusinerna på ringö på kalas! :) & grattis säger vi till gustav som fyllde 9.. nej, skojar, men grattis på 13årsdagen lilla du! :) sen fixade jag kps hår! :) de blev assnyggt! ;) haha, det käns fel att kalla han kp? men alla andra gör ju det så.. hehe, massa kusiner överallt vare :o & moget med marängkrig kp! -.- sen skulle jag lära mig att spela cs.. de gick huuuuuur bra som helst! verkligen.. :) aja, orkar inte skriva mer.. & imån äre franska prov så jag borde nog plugga :/ men vi hörs.



vi är snygga, jao! :)

he-he-he..

okej, som ni redan vet så funkar inte mitt facebookkonto.. FARMVILLE KOMMER BLI FÖRSTÖRT! fast det är nog bara julia som fattar hur ledsen jag är över det.. för hanna skrattar bara.. men justdeja, min gammla msn funkade ju inte heller.. men jag kom iaf in på mailen idag.. va bara 867 & i stort sätt alla va från facebook.. hehe.. irriterande!

 


I wanna be bad with you baby!

      

och jag säger det igen: JAG LYCKAS FAN MED ALLT!

satt & snackade med hanna.. blev lite irriterad på min data som har varit konstig ett tag nu.. så jag lyfte upp den och de ramlade ut massa skruvar från den!? :s ganska illa! vetifan hur dom har kommit in dit eller hur dom har blivit lösa.. men nått fel äre ju.. datan har ju iof varit konstig ett tag, men vafan..

R.I.P. min älskade data.. kommer sakna dig.♥


patetiskt.

tack till den underbart mogena personen som har blockat mitt facebookkonto! (y)

15.09 & jag är fortf sååååååååååhääääär seg..

oookej.. tjejkväll igår. trevligt som fan ;) kollade på film & massa.. fast jag va jättetrött.. men jag blev piggare under kvällen.. haha. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu ju.. har precis städat klart nere i källaren.. såg ut som fan kan jag säga.. & nu måste jag nog plugga.. men denna veckan kommer bli lugnast på länge.. har ju bara 4 prov :) nej men asså vafan.. vår skola vill typ döda oss. men skitsamma. efter allt pluggande så blire nog till att kolla på film. men nu måste jag verkligen återgå till mitt pluggande..


såhär duktig är jag på att städa :) inte illa!

härlig kväll med härliga tjejer! :)

hihihihihihi, bra kväll.. typ bäst! :) orkar inte skriva allt som har hänt.. men de började med att vi lagade mat iaf :) sen satt fjortisarna och dreglade till en film med zac efron.. haha, okej.. han ser väll bra ut, men kom igen liksom ;) gaaaah.. orkar verkligen inte skriva :o det blev ju dock rätt många bilder.. & är man förvånad eller? - nej, inte det minsta.. men dom lägger jag nog upp imån om jag orkar skulle jag tro.. 
men tack för kvällen tjejer, ni är bäst!




blev en del klädbyten under kvällen.. ;)

tja ganska bra dag!:)

började med skolan.. helt okej dag faktiskt. orkar inte berätta allt som hände med aja.. sen åkte hanna & jag och kollade på skor.. gaaah.. känner att jag är i ganska stort behov av det just nu! efter det åkte jag hem till mig & hanna till sig. sen kom hon vid 7.. så började vi cykla runt i hela karlskrona kändes det som. eller nej.. men iaf halva mölletorpsvägen.. sen ringde vi till carl, självklart så svarade han inte dom 5 första gångerna, men sen tillslut när vi va en bra bit förbi hans hus så ringde han tillbaka. okej.. vi va bara 2 min från hans hus men ändå.. så vi cyklade ill honom & va där en stund. sen efter de blevre hässlegården. jag visste inte att det såg så annorlunda ut när det va mörkt?!. så aah, vi cyklade typ vilse :o sen cyklade/gick vi hem till alexander.. trevligttrevligt! så va vi där en stund, sen skulle hanna hem.. men givetvis så missade hon bussen.. så nu har jag i stort sätt alldeles precis kommit hem.. men nu är jag verkligen jättetrött så jag ska nog bara duscha & sen sova.
bye bitches.


måste bara visa bild på hannas och min nya diet! ;) hehe..


förlåt hanna (a) men du är söt!


hanna kissade på carls golv?! nä.. men hon spillde ut en hel flaska loka (y) lyckat.

tröttsomfan.

har frnaksa nu vilket är gabska tråkigt, sitter bara och övar på ett prov som vi ar nästa vecka. helt sjukt! vi har prov hela tiden.. minst 3 prov i veckan, väldigt irriterande! menmen.. går man på pluggskola så gör man.. får ju skylla mig själv lite eftersom att jag valde själv att börja här. men ändå.. man hinner verkligen inte göra nånting annat.. typ.. aja.. finns inte så mkt mer att säga.. eller joooo! nästa vecka ska jag köpa skor! kärlek på det. sen måste jag bara allmänt köpa kläder. ahaja.. och som vanligt på fredagseftermiddagarna så är sista lektionen språk.. vilekt betyder att jag inte är med hanna för hon har spanska. så vi sitter och skriver på msn om hur många underbara minuter det är klar utan lektionen. men nu kom malin :o & nu ska jag öva lite till på provet. gud.. intressant inlägg detta.
tjaao.

ttttttisdag..

okej.. tråkig dag.. men den har gått rätt fort ändå.. började med matteprov, sen idrott, så nu har jag bevisat hur bra jag är på fotboll (y) sen efter skolan blire gymnasiemässa för galärengymnasiet.. omg.. JAG VET INTE VAD JAG SKA VÄLJA?! börjar kanske bli dags att tänka på det nu.. haha.. natur skulle vara kul?! så inte jag enligt många, men vafan.. sen funderar jag på att börja med matteA nu?! ännu en konstig idé av mig.. skulle nog bli rätt svårt.. har ju redan sjukt mkt läxor.. menmen, får se hur det blir.. ååååh, skolan dödar mig.. vi har prov helahelahela tiden.. typ 5 prov i vecka, alldeles för mkt enligt mig iaf.. aja, hur som helst så ska jag följa med hanna på gudstjänst ikväll (vafan har hänt med mig?!?!?!) men tänkte att jag kunde va lite snäll och följa med, har ju inget bättre för mig.. men nu slutar jag bilden & ska ha engelska.. skriver nån uppsats som måste vara klar nästa vecka.. så vi hörs sen ;)
pusssss(y

okej, moa slutar inte blogga!

haha, kom på att det är rätt kul ibland.. typ som när man itne har nått bättre för sig, eller när man bara är såååååååååååååååhääääär irriterad över nånting, så liksom aah, jag slutar inte blogga! ;) ehehe.. hur som helst så har vi franska nu, och jag fattar inget alls. men nu har jag franska redovisning så jag kan inte skriva mer.. eller jo, att emelie är ganska korkad ibland ;) men jag tycker om henne ändå asså.. hihihi..
pusspusspusspusspuss :)


MOA SLUTAR BLOGGA!

         

rnjgnrlkgmngrhjhgjhgmjngmkfsksld.. kom inte på rubrik (a)

oookej.. dagen har väll varit sådär.. började med att jag försov mig (a) som vanligt.. sen blevre till att åka in till stan med emma.. sen hem till henne & sen paaaarteeeeey.. & när vi kom innanför dörren såg vi malin & ida.. hahaha, fan va förvånad jag blev :) ganska lyckad kväll trots allt.. men nu orkar jag inte skriva mer :) vi hörs imån..
pusssssss(y

hanna & hennes jävla naturbrukskillar! -.-

ooooookej.. det va en gång en helt normal flicka som hetter moa, och en lite mindre normal tjej som hette hanna.. en dag precis innan moa skulle komma till hanna, fick hanna för sig att hon skulle prata med en kille.. and that's how the story begins.. hahaha, nä skojar :)
två timmar senare:
hanna ligger fortfarande i sängen och pratar med alla kåta killar, moa sitter vid datan och aah, inte gör så mkt.. okej skitsamma, orkar inte berätta på de sättet.. men jag satt vid datan, sen hade jag väldigt tråkigt så jag skulle
gå och vara social med hanna som bara smsade..

hanna: moooooa, vad har du för nr?
jag: eeeeh, varför undar du?
hanna: nej, men bara säg. annars kollar jag ju bara upp det själv..
jag: okej.. **********
hanna: hahah, tack ;)
jag: va, vadå?
hanna: de lär du nog märka snart.. och du lär inte bli besviken..
jag fick sms.. och i det stod de "heeeej ;) / *******"
jag: hanna förhelvete!
hanna börjar skratta och jag får ett sms till.. "jag loggar in på msn ist" jag svarade på smset och som vanligt så läser jag högt vad jag skriver..
jag: "men du har inte min msn?"
hanna: jo, nu har han det! hahahahahahaha
jag: men faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan hanna!

hanna är dum..

frrrrrrredagsmys :)

hahah, med hanna dåja :) ganska kul faktiskt :o för nu har hon ju lagt på med alla kåta killar från naturbruksgymnasiet så nu ringde vi nån i vår klass.. hahaha.. fail!

någon: aah, tja?
jag: eh hej, vem äru?
någon annan tar tfnen..
jag: men hallå vemfan äre?
någon annan: eeeeeeh, vem är dusjälv?
jag: men säg!
någon: KP.. och du?
jag: hahahahahaha, moa! ofta jag inte kände igen din röst! :o

okej att jag har svårt att komma ihåg vissa saker eller veta vem personer är.. men nu känner jag fan inte ens igen min kusins röst längre.. illa! :s

tjaaaa :)

SO nu då.. vi pratar om.. andra världskriget, sjukt kul, verkligen! :) och hanna är ganska dum mot mig asså.. hehehe ;) som vanligt.. men de är sånt man får leva med :)

läraren: italienarna sög faktiskt jättehårt.
hanna: men de gör ju moa också..
moa: vadå? vad gör jag?
hanna: suger jättehårt..
(läraren säger nått om jugoslaverna)
hanna: så du ska inte ta och anfalla en jugoslav med ditt hårda sugande?
moa: hahahahahahahaha!

hihihihihihi (a)

tråkig dag! eller.. dagen började tråkigt iaf.. sen gick elise och jag till matsalen.. hahahahahahah! vi satt där från halv 11 till 1 :o och vi såg endast 7 snygga killar?! (vi räknade.) vart är kalrskrona påväg egentligen?! :o aja.. sen blevre till att åka hem runt 4.. kommer inte riktigt ihåg.. sn vare bara till att plugga, Noprov imån ju :/ hhhhheeeeelvete.. kommer inte alls gå så bra känner jag på mig.. fattar verkligen ingenting! aja.. nu har jag inte mer att säga..
byebitches!

hahahahaha! vi är mogena! :)

okej, blev inte riktigt matsalen än.. joel avbröt ju den planen.. precis innan vi skulle gå sa han bah: vi kör tävling genom korridoren! och självklart ställde man upp! :) de blev till att hoppa igenom hela :o och bäst som man är så vann man ju :) hahahahah! men sen bah knuffade joel mig, så jävla dålig förlorare! :o och nu sitter elise & pratar ut om sina aggritioner om alla 96fjortisar :) men asså de är ju snyggt med häng på jeansleggins! ;) elller inte.. men nu ska vi gå till matsalen på riktigt iaf.. & david och joel bara pratar om hockey -.- dryyyyyyyyyyyyyyyyygt..

heeeeeeeeeeej :)

okej, som jag sa i förra inkägget så vare Soprov idag.. gick väll hyffsat bra trots allt :) men nu äre som såhär att jag ska öva på Noprovet som är imån.. fattar verkligen ingenting.. just nu så sitter jag ocg pratar med elise & joel om ett jävligt privat ämne.. hatar folk som inte kan vara tyst om saker.. assue.. säger saker som inte stämmer.. visserligen så stämmer en del, men långt ifrån allt. irriterande. och sen ska vi till matsalen & sitta där i 2 timmar ;) hehehehehe.. undra varför asså ;) hmm.. har inget mer att skriva nu.. eller jo! att jag älskar mössor! så jävla bra uppfinnig! :o men aah.. hela denhär dan kommer typ gå pt till att plugga :/ hemskt! men nu ska vi nog till matsalen i guess ;) så vi hörs sen.
puss(y

..

uttråkadtjej_94.. nä, skojar.. eller, de va rätt seriöst faktiskt.. men okej.. jag har väldigt tråkigt.. men ska nog snart sova.. egentligen sovmorgon imån, men vafan.. nejdå! för då får man reda på att det är SOprov imån klockan 9.. sådär laaaaagooooom irriterande.. men de är sånt man får leva med när man går på galären.. hur har denna dagen varit? - hmm, inte alls bra! började med att jag försov mig ganska rejält, som vanligt nu för tiden (a) borde lära mig nånting av det.. kanske att gå & lägga mig tidigare? njaaa, jag tycker personligen att det är rätt tråkigt att sova.. fast skönt äre ju.. men tillbaka till saken.. har varit jättetrött hela dagen så jag har inte fått så mkt gjort :/ illa! men nu orkar jag verkligen inte skriva mer..
godnatt bitches!

tja :)

sen uppdatering idag :o men har haft ganska mkt att göra idag om vi säger så :) men nu har jag engelska, sitter och skriver en uppsats, trrrrrråkigt! men nu lyssnar vi på massa brrrrrrrrra musik! (y) sen idag när vi satt i matsalen så kom vi in på ett väldigt speciellt ämna.. eller aah ;)

Moa: asså jag är ju inte fjortis längre.
julia blänger på både hanna och mig..
Julia: vet inte.. men när ni är med varandra så har ni fan era tillfällen!
Moa: men nej, inte om man jmför med innan!
Hanna: ja precis, du är ju typ inte fjortis längre..
Julia: eh jo!
hanna kollar på mig..
Hanna: nej, du ser ju inte ens ut som en fjortis.
Julia: men det kanske inte var det jag syftade på.
Moa: fan vad dum du är! eller.. va detdär taskigt mot hanna eller mig?
Hanna: detdär va taskigt mot båda!
julia bitchblickar båda..

hahaha, vi har sååååååååååååå viktiga samtalsämnen! :)


skön låt! :) / annie&moa, yefan!

så jävla bra!


chacha ;) haha, nej, skojar! men hejsan :)

nu har jag tråkigt :o eller nej, vi har engelska och det står helt still i huvet på mig! så jobbigt.. skriver en uppsats om nånting.. och nu frågar joel om läraren tycker att jag är söt :o vilken fråga liksom :o fast han svarade inte ens på det! hahahaha, men nu kittlar han mig under fötterna så jag skriver mer sen! :) haha, viktig information!
hejdå.


hanna är sådär lite halvdöd..

seeeeg morgon, vaknade 10 över 7, illa! så min första tanke denhär morgonen va väll typ "fan, bussen går om 10 min.. åååååh, hata skolan!" menmen.. åkte med pappa ist. gick upp 10 över 7 då, ååh, ja hatar att chockvakna! & som vanligt när jag vaknar sent så tar det så jävla lång tid för mig att välja kläder.. hade 20 min på mig att äta & fixa mig, en kvart gick åt till att välja kläder! så sjukt irriterad är jag.. sen va de då skola.. nutidsgrej först.. så vi slapp matten, fan med. sen vare NO, vi skulle kolla på nån film, va ju hyffsat bra.. eller, iaf början. hanna & jag låg på golvet så båda somnade.. & nu äre SO & hanna är halvdöd, hon är iof fjortisseg hela tiden, men nu är de fan extremt! och det enda hon gör när man säger nått är att räcka ut tungan! eller nej, nu har hon kommit igång med att prata.. hon försöker förklara nått om att jag är eller inte är fjortis, jag fattar inte vad hon menar för hon bara mumlar.. typ: man kan inte säga fjortisseg, fjortis, fjortis.. man är fjortis själv. eller nått i den stilen, men de är bra hanna! men nu ska jag lyssna lite.. hörs sen..
pusssssss(y


tja bloggen.. ;)

okej.. ingen rikigt uppdatering på rätt länge.. eller två dagar rättare sagt.. men om jag ska vara ärlig så har jag verkligen inte haft nån lust till att.. men hur som helst så hade jag tänk att skriva lite om dagen.. sovmorgon idag.. skönt! eller.. vi började 9 :) bussen gick 20 över 8 & jag vaknade 20 i.. såååådäääääär lagom, nej, jag va jättestressad :) menmen.. sånt man får ta! började med hemkunskap, sn svenska & sen musik, chill som fan! :) sen vare lunch, hahaha, alltid lika kul asså ;) nä, men idag vare extra kul i matsalen eller vad säger ni? ;) hehehehe.. haha, fan vad jag skriver punktpunkt hela tiden :D men aja.. sen vare mentorstid & sen profil.. sen efter det skulle jag & elise uträtta ett hemligt ärende som jag inte tänker ta här ;) hehehehehehehe! när jag kom hem städade jag lite & sen kom elise :) vi va ute, egentligen för en helt annan anledning än att prata med folk men så blev det :) sen gick vi in & så har jag suttit i skype hela kvällen typ.. först med emma & massa randoms.. nä, men med nån som alla lurade mig att jag va kusin med.. men de är faktiskt inte vanligt att heta ekberg i efternamn så ni har ingen rätt att idiotförklara mig eftrsom att jag trodde på det.. sen vare med två ronnebybor som mobbade mig för hur jag pratade.. väldigt snällt assue.. bara för att jag är bäst på att säga R! men nu ska jag nana..
natti!

japp..

okej, inte alls så mkt uppdateringar idag.. menmen.. kortfattar denna dagen.. va först med astrid, sen gick vi ut & träffade emmelie, emma, jali & emi :) sen gick vi till willys & efter de gick vi hem till mig och pratade och lite så, sen gick vi ut  igen & nu sitter jag och snackar med massa folk på skype :D
pusshej

förlåt..

förlåt.. vet att jag inte borde lägga ut detta eller över huvud taget nämna dig här, men du måste förstå.. det är inte så lätt.. inte för mig iaf.. på dig verkar det som att vi aldrig har känt varandra.. "hej randomtjej" typ.. men jag vet inte, jag har svårt att förstå mig på dig trots allt.. kommer du ihåg dendär dagen vi träffades för första gången & de va "vi"? jag va så glad.. jag ville ju inte att de skulle sluta såhär, och det tror jag egentligen inte att du heller ville.. först skulle emma & jag möta er i lyckeby.. dig & love.. du kom där med din gråa wesctröja & kollade på mig på ett sätt som jag inte kan förklara.. sen när vi gick hem till emma & kollade på film & helt plötsligt blev det helt tyst och alla bara började skratta åt i stort sätt ingenting.. fattar du inte hur glad jag va då? när vi va ute & gick för första gången och höll varandra i handen, och alla bara glodde på oss typ: elias & moa?! vi kollade på varandra & log och gaaaaaah.. jag klarar inte detta.. jag kommer ihåg allt med dig.. tiden gick & vi började tjabba om småsaker, det kändes inte bra för varken mig eller dig, ellerhur? så vi slutade prata & jag började göra dumma saker.. jag fattar inte varför jag gjorde så.. men jag ville komma över dig, alla tjejer funkar nog så.. men ett tag efter kom jag på att jag faktiskt saknade dig, så jag slängde iväg ett sms.. jag trodde inte att du skulle svara, för jag förtjänade verkligen inte det.. men du svarade efter typ två minuter.. och domdär två minuterna var nog dom längsta i mitt liv.. kändes som flera timmar.. de gick några dagar och vi började sma mer & mer, vi började prata med varandra i tfn och så.. sen dendär kvällen på trummenäs.. jag skrev att jag skulle dit för jag visste att du va där.. och du svarade "då vill jag ha en puss (a)" och jag bara tänkte "äntligen!" jag trodde inte att jag skulle få en chans till om jag ska vara ärlig.. de gick timmar utan att vi knappt pratade med varandra.. men sen började vi prata lite och du kramade mig och allt kändes sådär bra igen.. men ingen visste ju nånting då.. sen när jag skulle gå fick du en puss som jag hade lovat.. och ännu en gång så bara glodde folk chockat på oss.. sen när jag skulle sova så fick jag ett sms om att du hade saknat mig och så.. jag bara tänkte "fan, jag är ju tokkär i den människan, varför har jag inte tänkt på det föräns nu?" de gick några dagar till & de blev bara bättre och bättre mellan oss.. jag va ju så jääääääälva lycklig.. vi träffades några gånger till med kompisar.. sen började vi träffas själva.. jag kommer ihåg när vi pratade i tfn precis innan jag skulle komma till dig första gången & du sa att din mamma skulle möta mig ist för att du skulle göra det för att du inte orkade gå upp ur sängen.. jag blev jättenervös & du sa att du bara skojade.. så träffades vi själva.. kollade film.. elller nej, vi sov till en film.. sen gick vi ut & satte oss vid skolan och pratade.. det började regna så vi sprang in under ett tak & skrattade.. det är sånna saker som får mig att le, vet du det? vi träffades några ggr till.. men sen hände de nått? vi träffades inte på några veckor.. men vi fortsatte att snacka & så.. men vi började tjabba hela tiden igen, om småsaker denna gången också som absolut inte alls va något att tjabba om.. men jag var ju så jälva rädd att förlora dig! de gick några veckor somsagt.. vi träffades på sailet & det blev ju som det blev :/ förlåt! :/ efter det pratade vi knappt alls.. sen åkte du till cypern.. och när du kom hem skickade du ett sms, ett enda sms elias.. men dedär jävla smset svarade jag inte ens på, vi började ju bara bråka om vi pratade med varandra? :/ jag ångrar att jag inte svarade på det.. för om jag hade gjort det hade allt säkert varit annorlunda.. men jag var ju bara osäker.. det va ju så jävla många som ville ha dig.. jag fattade inte att dendär helt perfekta killen som kunde få vem han ville va min, bara min.. jag vet ju att du inte är sån som skulle kunna göra nått dumt mot mig.. men aah.. de är klart att jag blev orolig :/ jag vet ju hur bra du är! vi snackade inte på ungefär en månad.. jag började sakna dig så jag skickade sms, vilket va ganska meningslöst.. för jag kommer inte få fler chanser, och det är mitt fel.. vi pratar typ aldrig längre.. och när vi väl gör det så säger du inte särskilt mkt ändå.. men elias, du är så jävla bra! & allt detta jag har skrivit nu vill jag glömma, jag gör allt för att glömma det.. men det går inte..
förlåt..


hahahaha.. hannas & moas citat igen :D

Moa: men asså du är ju mer poetisk, använder smartare ord :o
Hanna: ja?
M: och jag är mer bah "kom och ta mig här och nu baby"
H: hahahahahahahaha!

hos hanna :)

okej, är hos hanna nu.. vi sitter och pratar ;) hehehehe.. & som vanligt vägrar hanna att erkänna vissa saker i hennes liv för mig.. och så kom jag in på ett känsligt ämne (a)

Hanna: skillnaden är att ******** har hört dig säga vissa saker till honom.. och sånna saker skulle jag aldrig säga till *******..
Moa: nej, säkert hanna..
H: och du har legat med honom.. och jag har inte legat med ********..
M: inte än nej! :D
H: hahahaha, de tänkte jag med! :D

hahahahahahaha! hanna är korkad! :)

jahapp, pratar fortf med hanna :) så blire när man är sjuk & inte har nått annat att göra än att vila :/ så började jag då prata engelska & höll på med de ett ganska bra tag :o sen la hanna märke till det och aah, som vanligt när hanna tänker så gåre åt helvete :)

Hanna: ofta du pratar engelska på en lördag?
Moa: va? ja? vadå?
H: hur orkar du?
M: va?
H: asså ofta.. tänk dom som bor i england.. hur fan... faaaan! där höll jag på att säga nått dumt!
M: hahahahahahahahaha! du är ju fan dum i huvet hanna!
H: men jag tänkte inte säga de som du tror!
M: haha, nej säkert!
H: ja!
M: visst..
H: okejdå.. men alltså..
M: hahahahahaha!

HANNA ÄR INTE SÅ SMART SOM ALLA TROR!


pratar med hanna.. igen! :)

ooookej, pratar med hanna nu :) vi jämför bildr på mig från tt halvår tillbaka & nu :) ganska kul faktiskt.. fast bilden vi jämför med från nu är ju inte seriös så (a)

Hanna: hahah! innan såg du så oskyldig ut & nu bah "här är jag, kom och ta mig!" :)
Moa: hahahaha! fan va taskigt :o men aah.. ;)


bilden åt vänster är inte seriös.

:D

hahaha.. hanna & jag sitter en en gång & pratar om den gulliga killen som runkade för oss i cam :) sen kom vi inte på att måla ;)

Hanna: han har fan målat på sin vägg!
Moa: men ofta! mina föräldrar hade fått dampet på mig om bara hade fått för mig att måla sönder min vägg sådär :s
H: men han kan ju fan måla!
M: vadå? kan inte jag de eller?
H: hahahahahaha!

hahahahaha!:)

haha, pratar med gustav nu.. vi pratar minnen :o inte varje dag de händer asså :o som till exempel när gustav sa att han va alärgisk mot skaldjur & vi mobbade han för att han va alärgisk mot skalbaggar, när vi tältade, & lekte fulla på 2.25cider & massa :) sen påstår han att det tar längre tid att åka från han till mig än för mig till han.. jävligt smart kille asså! :) hahahaha, kul att han är så jävla trött också :o sen kollade jag även igenom min bdb & hittade massa snygga gamla bilder :) hahahaha..
men godnatt nu asså..

desperatkillesomrunkaricamförtvåfemtonåringarblirägdavhannaochmig_92? :)

hahahaha, hanna och jag ha nyss suttit vid msn & ägt ut en söt LITEN kille som inte fattar att vi bara har drivit med honom.. de var ju nämnligen så att han tillfredställde sigsjälv för oss i cam.. eller, han trodde ju att det enbart va hanna.. hahahaha! sen bah: ååh, jag gillade va jag såg igår" och de va ju inte alls jag som sa att hon skulle skicka det lillen :) hoppas att du läser detta.. hahahahahahhaah! söööööööööööööötnuuuuuuuuuuuuus :) nää, fan va taskiga vi är :o menmen.. nu har vi ju blivit snälla mot varandra så vi måste ju ta ut det på andra, förlåt (a) men seriöst.. hur normalt äre att typ tvinga en tjej att se sig runka i cam.. patetiskt om ni frågar mig :) + att dom bara hade snackat med varandra i 30 min ;) hehehehe.. vi är inte sånna egentligen men det finns ju gränsfall asså.. & och som vanligt när jag inte är med hanna så pratar jag med henne i tfn så aah, de är väll ungefär vad ag gör nu också :) men nu orkar jag inte skriva mer & ska vara social mot hanna :)
peaceandlove.

klockan är bara 21.38 vafan?! :/

ooookej, jävligt drygt att vara sjuk måste jag säga.. känns som om jag har kollat på tv i år nu.. men inte.. va ju ute & gick en stund med hanna.. skönt! :) sen nu funderade jag på att sova.. men inte! när jag kollade på klockan så ändrade jag mig.. klockan va enbart typ 20 i 10.. menmen.. har spenderat denna fredagskvällen hemma med familjen vilket va ett rejält tag sen sist :o har nog inte hänt en enda gång sen innan sommarlovet :s rätt skönt att bara vara hemma också faktiskt.. men nu ska jag kika tv igen :)
pusssss(y

oookej..

kom nästan precis in, varit ute & gått md hanna :) vi typ gick 1 km på 2 timmar, inte alla som klarar det (y) meen.. vi satte oss ju iof på varje bänk vi såg.. & så pratade vi ;) hehehe.. ingen vet om vad, ingen vet om vad! & ingen kommer få veta (a) + att jag har kommit på att hannna inte alls är så smart som alla tror! :)

Hanna: men vi håller ju bara på/skriver med varandra sexuellt, vafan ska man ha känslor inblandade för? :s
Moa: ehm.. jadu.. HANNA FÖRFAN!!
jadu hanna, vad ska man ha känslor till? :s

sen då en sak till som va ganska så korkat..

Hanna: alltså mina föräldrar tror typ att jag är psykiskt sjuk! jag typ bah spyr hela tiden! :o
Moa: ehe? för de har ju såååååå med varandra att göra liksom?
hanna knuffar till mig som vanligt när jag har rätt..
Hanna: aaaaaaj, min arm! fan va din armbåge är hård!!
Moa: eeh, ja? :o


hanna och jag har stark personkemi för varandras kusiner! ;)


jag hatar att vara sjuk! :(

lalala.. de är tråkigt att vara sjuk :( så de kommer antagligen bli rätt många inlägg idag.. just nu ligger jag i soffan och kollar på fucking åmål med en gosig hund och en allmänt normal syster :) skriver antagligen mer sen :)


cpofixatansikte & cphand! :)

frrrredag..

nanana.. började med att jag kände mig lite sjuk igår, sen blevre inte bättre tills idag så jag stannade hemma från skolan, får se hur jag mår ikväl ochså.. blir nog till att ut & gå med hanna ikväll tror jag :) nanana..


de är sexigt med strumpor!

..



hold your breathe, because tonight will be the night that i will fall for you, over again. Don't make me change my mind, or i wont live to see another day, i swear it's true..
Because a boy like you is impossible to find,
you're impossible to find..

                                                                                                              E...


RSS 2.0