nyårsafton.

kommer bli greeeeeeaaaaat. ska försöka ta lite bilder om jag kommer ihåg. aja, nu måste jag dra mig ner till bussen. gott nytt år på er allihopa så hörs vi.. typ imorgon ellernått :)

oj, jag suger på detta.

glömde än en gång att jag har blogg. ehe. dååligt.. aja. HAHAHAHAHAHAHA fyfan vad detta är tråkigt!!!! aja, nu ska jag till stan med julia och klara. tja.

mattan =

ikväll. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH.

hahahaha mattan min babe♥

mattan: vad ska du bli när du blir stor?
jag: milf. dudå?
m: jag ska bli hora..
j: chill!
m: få pengar för att kramas..
j: naaaaw.

orrrrkarrr inte.

eh. mm. jättegosig jul osv. hih. fick massa bra saker :):) typ kläder, pengar, presentkort, parfymer, bodylotions, smink, ansiktskrämer osv, sen iphone och lite saker. orkar inte skriva. och nej, jag roakr inte blogga. det enda jag använder datorn till är typ att kolla film. aja, nu ska jag kolla eva & adam och isolera mig ett tag. känner att det är behövligt. tjjjja.

If i lay here, if i just lay here, would you lie with me and just forget the world?

okej.. jag är på fjanthumör :( förlåt (a)

jag har tråkigt och bussen går inte förän om 20 min :(

dåligt! faast.. nu fick jag bråttom :o kom på att jag inte har ätit frukost :o HAHAHA :( jag är störd. typ. tja.

Passes things get more comfortable. Everything is going right.

wihouw vad någon är glad asså :D:D förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag.. (a) eheeee.. har typ glömt att jag har blogg! eller.. skojar bara. men har så otroligt mycket att göra nu om dagarna när det är lov ohallt. EHE. hoppas ni fattade ironin i det. för tillfället har jag jäkligt tråkigt. sitter typ och gör ingenting. ska snart in till stan med mathilda en stund. blir att handla klart alla julklappar, har iof bara 2 kvar, så jäkla duktig är jag! :D sen ska vi nog fika också :):) gosigt. är dock duktigt jävla trött! hade satt alarmet på 7.01 (och ja, "01" är viktigt.) allt för payback! HAHA :) gullig jag är. aja, nu har jag inget att skriva om kom jag på. pusshej mina fina :D

detta suger lite.

har sjukt ont i huvudet. irriterande som fan. ligger just nu i mathildas säng, vilket jag har gjort i sisådär 23 timmar nu. är duktigt trött också. ikväll händer det inte så mycket vad jag vet. får se om det blir ändrade planer. ska nog hem snart iaf. aja, har inget att skriva, så hör av er om det händer något. tja.

I'm pleading before you, for you to understand how much i adore you. I'll be there til the end. When everything falls down, will you hold my hand?

.

Who told you love is the alfa and omega and that your heart will lead you to the only one?


hahaha fan vad kung jag är ;);)

kollade såntdär vilka ord man använde mest på facebook och vilka som är dom konstigaste orden jag använt.. EH. jag är nog störd :( först på mest använda kom "fan" efter det kom "mathilda" och efter det "weinmer" HAHAHAHA. oförväntat! sen konstigaste blev "äckligtjävlaförebannatmegafuckingotroligt" och "cpskadademognoäckelidiothelveteskap" hahaha, jag måste nog vara störd.. sen hade jag skrivit "hahahahahahahahahahahahaha" typ så långt man kunde.. ni fattar grejen. moget.

HAHAHAHAHA natthumor♥

sitter hemma hos mig med simon och pelle och chillar tyyyyp ;);) hahahahaha. per ringde någon norsk kille i skype.. så satt vi och skrattade åt det ett tag.. sen tillslut:
moa: säg att jag gillar norska gillar..
pelle: jag gillar norska killar!
simon och moa: HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
moa: inte du din dumme fan!!
pelle: men.. åh..
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. visste inte det om dig per.. ;)

gosig fredagskväll.

först pepparkaksbak, sen ut och gå en runda med niklas och olivia. :)

frredag. wihouw.

denna fredagen = har fått jullov. jag klagar INTE. men.. hur firar man detta på bästa sätt om inte ligga hemma i sängen och vara sjuk? underbart är ordet. typ. aja, ikväll blire iaf pepparkaksbak med mina, hm.. "snälla, underbara, urgulliga" bröder, som inte brukar väcka mig när jag sover. ehm. + olivia :) imorgon blir NICCCCE. ska fira jul med pappa och min familj där, då mina "halvsyskon" åker till egypten på söndag. jag är inte avundsjuk. inte alls. aja.. fira jul med pappa = jag blir iphoneägare. det är NICE. jag har i stort sätt levt på det denna veckan. på söndag blire att kolla innebandy med mattan, sen efter de goskväll med henne. på måndag blire stan med olivia. sen färga ögonfransarna, sen goskväll med henne, ansiktsmask osvosv.. hihi. mysigt! men varför i helvete skriver jag om ungefär hela den kommande veckan nu? hm.. antar att jag är uttråkad.. men nu ska jag ner och baka pepparkakor. tja.

låten ♥

best i ever had

känner att livet är ganska underbart nu asså!! :):):):)

bara en dag kvar i skolan. inga läxor, nej! bara redovisningen vi har lite senare. men det kommer gå fint! :D:D imån blire skola från 9-11, bara leka lekar typ. ehe. aaja. just nu sitter jag i skolan och spelar unicorn attack och lyssnar på rosa helikopter med mattan, olivia, maja, sofie och klara aka mina "vänner". EHE. mattan sabbade nyss min bästa unicorn attack-runda någonsin. ska aldrig mer prata med henne. hejdå.


hej vi som går upp halv 6 när vi egentligen har sovmorgon till 12..

bara för att plugga. eeeeh. underbart! nej, detta suger! hejdå.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.

Dag 12 - det här gör mig ledsen.

något som gör mig ledsen.. hm.. ledsen, asså, besviken.. är väll när man förväntar sig något, och sen blir det inte så. när någon lovar något, och skiter i det. då blir jag riktigt ledsen/besviken. eller när någon ljuger om känslor, bäst att säga som det är liksom.. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om den saken, tänker inte precis ta exempel. men ja, somsagt, när någon lovar någonting, och sen skiter i det. det är nog det värsta som finns faktiskt.

hm.. orkar jag?

Dag 12 – Det här gör mig ledsen
Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Dag 19 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Mina rädslor
Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Dag 24 – Min nuvarande kärlek


Face down in the dirt, she said: this doesn't hurt. she said: i finally had enough.

.

godmorgon.

klockan är halv 2.. hmmmm.. jag som skulle in till stan idag. blir nog inget av det! ikväll blire iaf till kusinerna, efter det till emma, tror jag (?) beror sig på hur sent det blir osv.. HAHA. kom nyss på min äckliga dröm. drömde om typ 4 kilo majs? jag är cp. fyfan vad jag är trött. ska nog sova en stund till. fast nä. måste äta frukost.. HURFAN DET NU SKA GÅ TILL?! så jävla ont har jag..

Waiting for your call, i'm sick, call, i'm angry, call, i'm desperate for your voice.

nanananana.. har tråkigt :( + att blogg är cp. ska nog kolla film. vi hörs imorgon ist. godnatt.

Jag är vaken för sent, jag sover för länge och jag stör dig ibland i din sömn. Jag får dig att ligga vaken om natten om jag inte sover med dig. Jag vet att jag är svår att leva med. Förlåt, förlåt, förlåt för allt jag gjort, eller borde ha gjort.

njufoneojmvoeo. älskar låten. lite. eh. aja, trevlig kväll med trevligt folk. blev baka pizza, kolla idol osv.. fan. olle skulle vunnit. egentligen :( whatever. känner att jag kommer drömma obehagliga drömmar inatt.. typ om att bli påkörd av tåg men ändå överleva för att dom kör över mig hur lätt som helst.. hmmmm.. undra varför. HAR FUCKING JÄTTEONT :( men, nu har jag inget att skriva. INTE puss.

Right, right, turn off the lights, we're gonna lose our minds tonight.

nä, kanske inte riktigt så illa.. men chillkväll ikväll med lite (?) folk :) blir att laga mat, pizza ska vi göra. HAHA. får se hur det går! sen blire nog bada, UTE! basta, kolla idol osv.. underbar fredag! aja, nu måste jag fixa mig kom jag på. vi hörs inatt, eller imorgon. får se hur dags jag kommer hem och om jag orkar blogga mer ;) kom även på att jag ska skriva om något jag saknar idag, eftersom det är den 10onde, men somsagt, får se om jag orkar :) pusshej.

är det nu jag ska bryta ihop och gå ner i depression?

hmm.. ja! åååååååh. hade jobbat med en skolgrej sen 4.. och sen.. skills som man har, råkade man givetvis radera hela jävla fanskapet :(:( FUCK..

Dag 9 - min första kärlek!

ska man ta sådär asförsta typ dagiskärlek eller seriösa? hm.. seriösa är nog roligast att läsa om, + att jag kommer ihåg mer från den.. ganska logiskt. men shit.. vad ska jag börja? vet inte hur detaljerat det ska vara eller nånting.. :s aja, kan börja med första gången vi träffades.. kan det ha varit någon gång i februari, mars 2008? jag trore iaf.. jag va med två tjejkompisar, och jag kände inte riktigt till stället dom bodde på osv.. HAHA. vi skulle iaf ut och grilla med "lite" folk.. så, vi gjorde oss iordning och stack dit.. OMG, säger jag bara. kan man kalla det kärlek vid första ögonkastet?! haha. naw. vi sa i stort sätt inte ett ord till varandra, förutom hej, då.. visste inte ens vad killen hette.. hursomhelst, jag tänkte på honom hela tiden.. asså.. jag bara skulle ha dendär killen.. när jag kom hem, så hade han kommenterat min bilddagbok. naaaaw. blev ungefär världens lyckligaste. då slapp jag ju ta reda på vem han va, det va redan ordnat ;) haha. vi fick kontakt med varandra.. började skriva lite.. sen lite mer.. sen lite mer.. + att vi pratade i telefon oavbrutet. sen blev vi väll i stort sätt tillsammans ellernått? den gången slutade det dock som det gjorde.. aja, någon gång i maj, juni, så började vi skriva igen, vet inte riktigt varför. men hade väll aldrig riktigt kommit över honom, någon av oss slängde iväg något sms om att vi saknade varandra osv.. ni vet vad jag snackar om! vi började skriva och prata igen.. träffades på lövmarknaden.. egentligen av en slump, menmen.. så satt vi och snackade. sen följde jag med han och hans kompisar hem till någon. aja.. vi började träffas osv.. det sluta också som det gjorde. ingen av oss fattade nog riktigt varför. aja, det va på och av ganska många gånger.. tillslut, i augusti började vi om, den gången bestämde vi oss för att gå in för det, på riktigt. och om det inte funkade då så fick vi låta det vara. sagt och gjort. när vi väl försökte gick det ganska bra. eller ganska & ganska.. det gick skitbra! den 14 september blev vi äntligen tillsammans, på riktigt. gud.. vet inte vad jag ska skriva.. känns inte som att jag vill skriva om förhållandet i sig. men kan nog ha varit den bästa tiden i mitt liv. vi var tillsammans ganska länge.. i ungefär 7-8 månader den gången..  men som alla vet, "all good things comes to an end", mer tänker jag inte skriva här! men det va iaf allt. och ni som känner mig vet självklart vem det handlar om.. men det är nog inte så intressant, så jag skippar att skriva det. aja.. nu vet ni detta..

hemma från skolan. dör snart.

jävlig dag som fan. matteprov blandannat. älska. fast nä. sen då har det bara varit allmänt jobbigt. imorgon kommer bli den värsta dagen i mitt liv. så förbered er på en ganska sur moa. inte bra, men ändå. aja. nu ska jag plugga ihjäl mig. erkänn nice?! eeeeeeeeh. mm. vi säger väll så. hejdå.

Dag 8 - ett pinsamt minne..

hm.. ETT pinsamt minne?! det blir svårt.. meen.. om jag verkligen måste välja.. första gången emma och jag va på ullared.. det va en solig dag i juni, jag och mitt älskade retard till vän, emma hidling, skulle till ullared.. allt gick bra.. resan dit osv.. vi skrattade, hade kul, roade oss med saker som små barn i den åldern brukar göra.. att ta kort på folk som sover, kladda ner händerna med bläckpenna och räkna vägskyltar kan ju alltid vara kul? eller? jadå.. men nog med beskrivningar nu.. vi kom dit.. vi kom, vi såg, vi segrade.. fast nej, kanske inte riktigt. FYFAN VAD KUL ATT RAGGA KILLAR PÅ GEKÅS.. vafan hade vi förväntat oss? :( aja.. snygga som vi va, och allt möjligt begav vi oss in i affären.. hmmmm.. vilka om inte emma och moa kommer på att klä ut sig och springa runt och fjanta sig, bara för att se folks reaktioner? vi är såå mogna.. sagt och gjort.. vi provade/prövade (vafan man nu säger..) massa fula kläder.. ja, dom va verkligen fula. HAHA. nej, men.. stl xxl i kalsonger är väll alltid snyggt på en 12åring är väll alltid snyggt? aja, blickar fick vi så det räckte.. och okej, kanske inte låter så pinsamt, men såhär efteråt.. JO, DET VA PINSAMT!! menmen.. hade nog kunnat göra om det (?). det är ungefär en ganska vanlig idé emma och jag kan få i brist på något att göra..
hittar tyvärr inga fler bilder.. men ni får nöja er med dessa! ni får trots allt en inblick i hur lättroade vi är..

JAG ÄR TYDLIGEN CP, OCH MATHILDA HAR INTE AGGRESSIONSPROBLEM.. eh..

HAHAHAHAHAHA. fan vad sur hon är :( råkade visst göra så att hon förlorade på unicorn attack.. (a) inte mitt fel.. hon klagade ju på att jag aldrig gillar något på facebook.. så.. mm.. nu har jag gillat ALLT som har hänt mathilda under dom senaste två månaderna.. :):) naaaaw.. tur att jag finns så att hon slipper känna sig mobbad..♥

kvällen är räddad!!!!

hihihi. ska till världens bästa vän och kolla bonde söker fru och paradise hotel snart. hatar ju att vara hemma själv och det vet han :):) snällt av honom! ska nog laga mat till honom också, får vara liiiite snäll, eftersom det är han som brukar få göra mat till mig annars.. aja, får väll gå nu..
söt bild, HAHA.
simon, du är den bästa vännen man kan ha.♥

volbeat räddar mitt liv♥

ÅH VAD DETTA SUGER!!!! tur att volbeat finns.. asså seriöst :o HAHA. jag är sjuk.. men jag kom nyss på en sak.. HAHAHAHAHA. jag är seriöst dum i huvudet.. men jag pluggade, och fyfan vad drygt det är. så satte jag på volbeat, så fick jag typ fjärilar i magen?! hahahahahaha.. (a)

bättre sent än aldrig..

okej, börjar med såndär adventskalender imorgon..

Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Min första kärlek
Dag 10 – Det här saknar jag
Dag 11 – Detta ångrar jag
Dag 12 – Mina ambitioner
Dag 13 – De här har jag gjort för att göra en kille svartsjuk
Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Det här är jag beroende utav
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Det sjukaste jag gjort
Dag 19 – En att-göra-lista innan jag dör

Dag 20 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 – Det här får mig att gråta
Dag 22 – Mina rädslor
Dag 23 – Något olagligt jag gjort
Dag 24 – Min nuvarande kärlek


men gud vad bäst..

When you are the one, the one that lies close to me.
Whispers "hello, i've missed you quite terribly."
I fell in love, in love with you suddenly.
Now there's no place else i could be but here in your arms.

MEH FAN VILKEN JÄVLIG DAG.

är på gaanska dåligt humör idag. nice. aja, dagen har ändå varit helt okej osv. stan också en stund. käkade kebab med olivia. sen köpte vi tuggummi, banan/jordgubbstuggummi<3333 så jävla gott. sen blevre 2 armband och en tröja också. hihi. men nu ska jag skriva äckelpsykologiuppsats om psykopati. döööööh. hörs sen om jag överlever. hejdå.

omg..

kollar på charlie st. cloud. har gått 12 min av filmen och jag gråter redan som ett litet barn. great! hur ska detta sluta..

vaken nu. UNDERBART. hm. hatar tim och simon atm.

idioterna väckte mig. en gång halv 7. och nu. illa! nu ska vi typ kolla greven i holm.. eller aa, mysteriet på greveholm. tänker fan inte göra någon frukost åt dom som dom beter sig. och nu smörjer dom in varandra med bodylotion. eeeeeeeeeeeew.

jävligt random.

asså.. det ramlade ner en kudde från min säng på golvet, sen landade på sladden till julstjärnan, julstjärnan föll ner, landade på ett glas med julmust, som i sin tur landade över min dator :(:(:(:(:(:( dålig start på dagen!

Then i see you standing there, wanting more from me, and all i can do is try.

asså.. nu hänger jag fan inte med längre? :s seriöst.. är gaanska förvirrad. så.. vad passar bättre än att sova? godnatt.

once upon a time..

tror att det ska stå puss..:/
pluggade stenhårt @ biblioteket.. inte illa..
aaaaaaaaaaaw. saknar mitt långa ljusa hår lite faktiskt:(


matlagning. duktigt av oss.

fina.

HAHAHA, fan vad söta. fast nä. men tuttar hade vi ju iaf.. HAHA.

naw, fin emo.

du är bäst.

HAR TRÅKIGT SOM FAN, och det är ni som blir lidande..

HAHAHAHA. älskar att läsa vad jag skrev 2009. snor denna därifrån ;) HA HA HA.

'

ÄRLIGHET


Ditt äldsta hångel? - ehm, 20.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 3.
Vad tycker du om kärlek? - hm, vet inte.
När kramade du någon sist? - idag.
Saknar du någon speciell person? - mja, eller, vet inte.
Har du svårt för att bli kär? - yes i have.
När kysste/hånglade du med någon sist? - heh, ett tag sen.
Ångrar du det? - hm, nä.
Är du singel? - yes!
När fick du senast en komplimang? - idag..
Har du hånglat med någon av samma kön? - HE HE HE HE.

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - nja.
Hånglat med nån riktigt ful: - har väll hänt.
Hånglat med fler än 50 pers: - HAHAHA OKEJ.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - vilka jävla frågor, men ja.
Gjort något riktigt dumt? - jau.
Gjort något du verkligen ångrar? - inte VERKLIGEN ångrar, men ångrar, ja.
Varit nykter på nyårsafton? - ja?
Åkt ambulans? - nej.
Gjort nåt olagligt? - cyklat utan cykelhjälm? (a) fast det va ju iof ett tag sen..
Blivit polisanmäld? - nej.
Fått din mamma att gråta? - konstiga frågor.
Skämts över dina föräldrar? - ja, men det va längesen nu :)
Skämts över dig själv? - nej, eller beror sig på hur man menar.

Sagt jag älskar dig och menat det? - japp.
Tar du droger?  - nä?
Dricker du? - aldrig.
Vilka kläder sover du i? - trosor & stor tröja.
Vad hatar du verkligen? - MATTAN MIN BABE. fast nä. gillar henne. rätt mycket faktiskt.♥
Varit kär? - jadå.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - HAHA, beror sig på hur man menar.
Är du ensam nu? - pratar med mattan i telefon, pappa sitter i tvrummet, men annars: ja.
Vill du gifta dig? - vet jag väll inte? :p
Vill du ha barn? - who knows.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - jag?
Såg dig gråta? - tim och simon.
Fick dig att gråta? - hm, ja, deni.
Du delade en drink med? - fan vet jag.
Du gick på bio med? - oj..
Skällde på dig? - HAHAHAHA säger jag bara.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - hm.
Kramat någon? - ja.
Pussat någon? - nej.
Köpt någonting? - ja.
Sjungit? - OHJA, haha (a) sjöng fan för mathilda i telefonen för 2 min sen..
Saknat någon? - maybe.

JAG HAR:
Digitalkamera? - jau.
Telefon på rummet? - mobil? ;)
Egen dator? - yes.
Könssjukdom? - nej.
Husdjur? - ja.
Bra kompisar? - bäst:)
Tar du receptbelagda mediciner? - beror sig lite på vad man menar.. HAHA.


tim är en riktig man..

klarade det på första försöket.. utan att fixa håret.. eller?

10onde gången gillt simon, komigen nu, du klarar detta.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. simon måste tydligen fixa håret för att gå in till min syster och fråga om han får låna pengar..

..

Listening to the song we used to sing,
do you remember, butterfly, early summer,
it's playing on repeat, just like when we would meet..

åh vad jag älskar mina föräldrar.. (a)

dom kom hem med en hallokitty-chokladkalender nu.. hihi (a)

idag är moa duktig flicka.

är sjuk idag. tror att jag har skrivit det tidigare. orkar inte kolla. aja, måste ju göra nånting. så varför inte städa? skrev ju för ett tag sen att jag ville ha större rum/ta ut dubbelsängen. och YES. done. fast jävligt jobbigt att städa :( men stort rum får jag. HAHA. ska ju även få ny säng sen. hahahaha. dör. fan vad jag byter säng. HAHA. asså.. mm.

a day to remember♥

-

You don't get another chance, life is no nintendogame.

och jag är sjuk osv. ganska dåligt. vet inte riktigt vad jag ska skriva. finns verkligen inget underbarare än att vakna till att 2 pers bråkar utanför mitt rum. MOGET! förövrigt ganska bra start på dagen. fast nä, långt ifrån. aaja, är riktigt trött. så ska nog sova nu. hejs.

RSS 2.0