godmorgon!

lalala.. nyårsafton idag då :D vet inte riktigt vad som händer.. men aah, nått blire väll alltid :D snart ska jag & hanna in till stan och göra några ärende där ;) blandannat så ska jag sola :D det behövs! haha, men nu hinner jag inte skriva mer :D


nu är moa hemma!

och det jag har saknat mest är spotify! och min säng såklart.. blev relativt mkt shopping, orkar inte lägga upp bilder på allt nu.. så jag gör det sen =) men jag kan ju iaf skriva vad jag handlade! hmm.. vad jag kommer ihåg var det:

ett par nya lacktights (haha)
två par jättesöta trosor
ett mörklila baslinne
en mörklila spetströja
nyårsklänning (!)
lösögonfransar (till nyår.. så jäääävla taggad! ehm..)
nagellack
ansiktsmask
en stooooor adidaströja (svart och vit)
en väska
ett par.. hmm.. "converse" (vita såklart)
en stor stickad kofta (ljusgrå, mörkgrå och vit)
+ att jag fick en jättefin guldig klocka av min kusin (försen julklapp)

haha, seriöst.. jag kommer inte ihåg mer ;o fast iof så vet jag ju inte ens om det va mer.. men nu ska jag packa upp osv.. skriver mer sen =)
pusssssssen

hejdå hatade lilla karlskrona!

malmö snart! åker imån vid 7 =) så jag måste verkligen sova. men jag kommer inte ha tillgång till daor där så jag bloggar mer när jag kommer hem, jag lovar ;) ha det så bra nu utan mig ;) pussssssss!


lalalala..

ska ju egentligen duscha nu.. 10 min sen förra inlägget.. men aah, jag måste bara lägga ut en sjukt bra låt (a)


secondhand serenade - a twist in my story


jag lever, wouhw.

ojoj, jag lever. ligger i sängen och lyssnar på musik, ovanlig, ye. måste gå upp snart. ska packa. MALMÖ IMÅN! :D iiiiiiih. ska bli sjukt kul. och trots gårdagens lilla incident så ska hanna följa med ;) haha. puss på oss hanna. men aja. nu blev jag sjukt sugen på vatten. skriver mer sen..


usher - separeted

lalala.. jag kommer inte på nån rubrik.

jag har tråkigt! sjukt tråkigt faktiskt. absolut ingenting att göra. ikväll blire till att vara med hanna =) vi ska väll typ in till stan.. wihooouw. kul, verkligen. ae, har typ ingenting att skriva så vi hörs sen =)

morgonpigga jag!

vaknade 8.. gick upp halv 9 =) har typ bara hunnit klä på mig, sminka mig, fixa håret & fixa naglarna. haha okej, det är rätt mkt med tanke på att det bara har tagit entimme =) snart blire stan med hanna. jag vill köpa ny väska (a) haha. får se hur det blir. nya skor också :o äh, jag vet inte (a) men jag skriver mer sen :D


lalalala.. jag har tråkigt ;o

har precis packat klart =) ska till pappatyp när som =) ska nog städa när jag kommer till honom.. tror att det behövs. nu sitter jag och gör typ ingenting, eller jo, lyssnar på musik =) ehm. typ älska denna låten..


maskinen - kärlek vid sista ögonkastet

hahahaha.. bara för att jag är bäst (a)

lalalala.. skulle egentligen gå upp vid 5 idag.. men jag försov mig liiiiiiite. vaknade typ nu (13.15) (a haha.. men de är sånt som händer :D lalala.. nu ska jag packa, sen åka till min älskade far. ikväll blire nog till att träffa hanna, as usual =) men aja, vi hörs sen!

sjukt mkt lol på allting.

lalala.. dagen började bättre än vad den ser ut att sluta iaf. supernöjd fram tills nu typ. vet fan inte vad jag ska göra.. ligger i soffan, knarkar deppmusik & snacka med hanna (y peeeeerfekt. typ "I'm here, just like i said. Though it's breaking every rule i've ever made. My racing heart is just the same, why make it strong to break it once again?". ahja, ska nog sova snart. ska ju trotts allt upp om 4 timmar. + att jag känner mig som vääääärldens dåligaste person just nu. lalala. förut var bättre. det kan nog alla hålla med om. godnatt.


juuuuuuuuuuuuuuuulaftonn =)

fick gå upp sjuuukt tidigt, rättare sagt vid 5, mamma började jobba vid 7 och vi skulle öppna paket innan, sen blevre till pappa.. aah.. har typ åkt runt som fan idag.. orkar inte skriva allt jag fick men det som jag kommer ihåg va typ:

ett par svarta tights med dragkedja
ett par svarta mysbyxor
en jättefin sjal (av mina älskade bröder) ;)
underkläder
presentkort på gina på 850
presentkort på hm på 700
presentkort på intersport på 600
ettpar jättesnygga bruna skinnskor/stövlar
två väskor
ett nytt dataheadset
pengar
en jävligt läskig film
en mysig röd filt
ett par vita knästrumpor
massa hårspray
sminkborttagninggrej
8 par örhänge

asså nej, jag kommer nog inte på mer.. eller, jag orkar inte skriva =) och på måndag blire malmö :D wihoooouw! och just nu pratar jag med hanna, men kom på att jag nog måste ringa min faster nu :o haha.. men nu ska jag först vara social med min släkt! skriver mer sen i guess! god jul på er :D


hahaha.. lol.

lalala.. två min sen förra inlägget..men jag har tråkigt.. vet inte riktigt vad jag ska skriva. men de är tur att det finns kul folk på msn.. ehm.. först va han 27.. sen är jag 15.. och då blev han 17? jag hänger fan inte med! =)


lalalala.. jag lever! :D

var ju hos tandläkaren idag.. ett under att jag lever ;o men de gick bra trots allt.. och jag har bara två tänder kvar att tappa och jag är 15 år.. great! -.- haha.. fifan. sen har jag slagit in julklappar. men jag ska nog snart fixa mig :o blir ju att träffa kusinerna osv ikväll =) trevligt! puss sålänge.

andrea <3

blääääääääääää. jag saknar dig andrea.. kom hem snart älskling! 


lalalala.. tänkhumör!

får väll hålla mitt löfte om mkt uppdateringar! just nu ligger jag i sängen och tänker.. och vad tänker jag på? hmm.. allt möjligt! bland annat att jag vill ha en ny jacka.. mörkblå denna gången (a) haha.. sen lite annat också.. typ saker som jag inte tänker ta här =) har en känsla av att det kommer bli jävligt stressigt imån.. måste gå upp tidigt.. typ 10, ska till tandläkaren halv 12 serni.. sen ska jag se om jag hinner stan en runda. på kvällen, eller rättaresagt 4 så ska vi till rödeby, till mammas sambos mamma.. hah, där fick jag till det =) men ahja, vi ska iaf dit & fira jul med kusinerna osv.. fuderar på att byta tillbaks till min gamla design.. fast i rött kanske :o får se hur det blir (a) puss sålänge!

lalalala.. ingen rubrik =)

vaknade nyss.. och det första jag sa till hanna va "faaaaan, om exakt ett dygn så är jag hos tandläkaren" asså.. mm.. jag hatar tandläkaren. men nu ska vi kolla film. kommer bli mkt uppdateringar idag med tanke på vad jag har lovat :D haha.


01.51

.. och jag har inte somnat än.. illa. ligger och kollat film med hanna. jag deppar snart sönder. men hursomhelst så tänkte jag bli lika duktig på att uppdatera som jag var innan =) kommer säkert gå åt helvete som med allt annat som jag gör.. men skitsamma. nu ska vi kolla klart på filmen. skriver antagligen imån ist..

ahja..

stan idag igen.. köpt klart alla julklappar nu! så skönt! hittade perfekta presenter till niklas ochrikard idag med.. suuuuuperbra! kan inte säga vad det va förnått med tanke på att nån av dom kanske läser min blogg.. en sak som jag inte fattar är att trots min dåliga förmåga att uppdatera bloggen så går min bloggstatistik uppåt, men ni har slutat att kommentera! dåligt av er. och ikväll blire sova hos hanna till min stora förvåning. på onsdag ska jag till tandläkaren :o faaaaaaaaaaaaaan. jag hatar tandläkaren! så jävla läskigt! lalalalala.. kommer vara orolig tills det är avklarat.. men jag skriver mer sen =) pussen

började bra, slutade mindre bra.

orkar inte uppdatera. jag är sjukt jävla trött på migsjälv. kommer nog inte skriva på ett tag. ligger och lyssnar på deppmusik. men nu ska jag dra. hejdå.

Baby, you'll do well, and I'll be fine.


stan idag!

som jag skrev i förra inlägget så va jag på stan idag och handlade julklappar. riktigt nöjd faktiskt. och så hittade jag även lite saker till migsjälv + att jag la undan saker som pappa ska köpa imån =) men till migsjälv köpte jag en stor vit stickad kofta, min tredje men den va så mysig ju (a) sen hittade jag en jättesnygg långarmad tröja, svart med blommor på & stora silvriga knappar där fram, sen hitade jag en jättesöt ljusrosa spetsbh, vanliga genomskinliga strumpbyxor och fina lösnaglar! haha. tror att det va allt. sen om exakt en vecka blire malmö igen =) fast denna gången men hanna. men nu ska jag kika film och vila/sova. vi hörs sen! =)

älska deppmusik.

lalala.. klockan är 23.49 och jag är trött as hell. ligger i sängen och lyssnar på flipsyde, helt okej faktiskt. + att jag inte fattar att min bloggstatistik går uppåt när jag i stort sätt aldrig uppdaterar längre.. men orkar jag inte skriva mer.. hmm.. meningsfullt inlägg, verkligen. ciao.
  

No more (akustisk)

hemma nu!

kvällen tillbringades med hanna! as usual typ ;) wet t-shirt party! grrrrr. bilder kommer.. eller nej för fan! bilder kommer inte! dagen har varit sådär.. hälsade på farmor.. sen hem & städa, sen LEKA med hanna och allt vad det innebär ;) hehe (a skojar.. fan.. jag är typ asflumm nu. vilket jag inte borde vara. något är knas, något är fel. det käns iaf som det.. jag har ingen aning om vad det är, men aja.. det är bara en käsnla.. och en känsla betyder inget.. hah, som jag har sagt förut.. men så äre. eller.. nej, så är det inte, eller jo. fan, jag orkar inte. imån ska jag upp tidigt, stan med hanna! =) julklappshandla! mys. men nu har jag inte mer att säga.

And that was the day that i promised, i'd never sing of love... blabla

igår dåja.. hah. komiskt. men jag orkar inte berätta om gårdagen så jag visar med bilder ist! =)


började med att jag.. hmm.. fixade mig & tog egobilder med bror :o (jag hade försnyggt ansiktsutryck för att visas, ye) haha (a

min älskade frukost..

skuuuuulan..

sen hem till denna bruden och.. hmm.. plugga? =)

och laga maaat.. jag är värsta kocken om ni inte visste det (a


jau, de var väll typ allt! nu äre jullov och hmm.. finns inte mer att säga. eller..
bara så att alla vet så är olof sjukt bra, typ bäst i hela världen.


lalalala.. hemma nu.

glömde att skriva i förra inlägget att jag även fick nytt shampoo/balsam & värmeskydd. intresseklubben antecknar typ. men aah, skriver i senare inlägg om sort osv.. orkar inte nu. sitter och lyssnar på.. hmm.. depp/tänkmusik. ganska dåligt. men jaja.. min nya diet funkar kalasbra föresten! kaffe-banan-vatten-dieten. kommit på själv med hanna faktiskt ;) lifehouse är bra! men nu ska jag duscha sen sova tror jag. eller jag vet inte. vi får se sen. annars skriver jag imån.

vad va det jag sa?

ja, vad va det jag sa? senast i förra inlägget.. lista ut själva. jag har så jävla rätt. och jag är så jävla bra på att räkna ut saker. hah, heeeelt sjukt faktiskt, verkligen. och nu finns det inget mer att säga. inget mer att förklara. för jag tänker inte tro på fler lögner, och allra minst om dom kommer ifrån dig. aldrig någonsin.


hej ellernått.

har som jag har sagt i tidigare inlägg blivit jävlig dålig på att uppdatera. denna dagen har börjat brabrabra. slutade typ ett. nu är det lov. ye. sen hängde jag med mina älskade föräldrar och handlade. syster skulle in på b.young en runda för att köpa en jacka. och bäst som man är lyckades man få sin pappa att köpa en jacka till sigsjälv också (a) hah. underbart! men nu ska jag kila iväg till kusinerna. wihoouw. har en känsla av att dagen kommer gå åt helvete faktiskt. yeye. personen kan ta åt sig. antar att en hel del kommer förändras. tyvärr. men det kanske bara är en känsla? och en käsnla betyder inget, ait hanna? en känsla existerar inte. jag tror inte på käsnlor egentligen. ahja, depptalk nu. men skitsamma. jag orkar inte. vi hörs sen


ganska dålig dag, ye.

tråkig dag. skridsko idag på rosenholm med skolan, eller.. hanna och jag spelade badminton. eller nja.. vi drack kaffe :D hah. sen hälsade vi på alla människor på HoI. ganska tråkigt faktiskt. har inte ätit på hela dagen så jag mår rätt illa. men jag mår för illa för att äta. blandade känslor ellervad. två prov imån och en engelska uppsats som ska vara inlämnad. sjukt jobbigt. men snart är det lov och då tänker jag sluta knarka mitt jävla pluggande. just nu ligger jag i soffan och kollar på bonde söker fru med mamma och bror och nu tvingar mamma mig att äta banan så nu mår jag ännu mer illa. blä. just nu käns det som om jag stinker (?) parfym.. men innan kände jag ingenting.. ahja, de blir ju typ värre när man redan mår illa. men jag ska fan aldrig mer använda denna parfymen! punktslut.


och hejdå säger vi till min älskade lacosteparfym..

Cause i'm a vegetarian and i ain't fucking scared of him.

.. så rätt så ;) hehe. sitter i skolan och pluggar franska nu. jag är sjukt bra på det faktiskt. mitt batteri i datorn dör snart.. fan. skriver mer när jag kommer hem i guess. ville bara visa att jag lever ellernått.


övning ger färdighet, huh?! ;)


bara så att alla vet så är david holgersson en ganska feminin fjortis.. hah nej, men fjortis är han.. heheee.


hej, det va inte igår. eller jo just det, de va de.

har engelska nu, ligger i en soffa och skriver en uppsats om nån bok. ganska tråkig. jag har blivit dålig på både att uppdatera och svara på kommentarer, förlåt för det. ikväll ska jag nog sova hos hanna, men vet inte. imån blire skridsko eller tennis på rosenholm. antar att det blir tennis ;) hanna och jag är bäst på det. nu sitter jag och lyssnar på nationalteatern, helt okej faktiskt. uuusch. känner verkligen att jag måste fixa uppsatsen nu. ahja, önska mig lycka till så skriver jag mer sen =)

hej & hallå. godmorgon & allt vad man nu säger.

mkt uppdatering nu på sistone. just nu har jag svenska, sitter och sjunger fullt seriösa låtar med hanna. vi är coola, somfan. uuuuuh, kaxigt! gick upp tidigt idag, fixade mig & sen stack jag till hanna och åt frukost med henne. och nu ska jag göra reklam för hanna..

WOOOHOOO! HANNA ÄR SINGEL, HON HITTAR ALLTID DOM OMOGENASTE TÄNKBARA KILLARNA SOM FINNS.. DU SKA INTE HA SKRIVIT MED NÅGON INNAN MEN DU MÅSTE ALLTID VETA VAD DU SKA SÄGA, INTE GÖRA BORT DIG/HÅLLA PÅ MED ANDRA OCH HELST INTE HA NÅGRA TJEJKOMPISAR/TJEJ"KOMPISAR", FINNS DET NÅGRA SÅNNA KILLAR? - EEH, NEJ, TYP INTE =) MEN VAFAN, VÄRT ETT FÖRSÖK! SKRIV TILL MIG SÅ FÅR NI HENNES MSN, FACEBOOK ELLER NR.. TACK SÅLÄNGE.

så, där har vi det.. men back to business. samtalsämnena spårar alltid ur när man snackar med hanna.. svenska nu somsagt, skriver en svenskanovell. sen blire musik.. sjukt kul nu faktiskt! nu sitter hanna och kåtar upp sig på några sthlmsfjortisar @ facebook. hah, intressant, intressant. helt sjukt att killar kan vara så fjortisar? hahaha.. men back to business again.. slutar en timme tidigare idag.. hanna & jag ska uträtta ett ärende. sen ikväll ska vi plugga. jävla NOprov vi har på torsdag, assvårt! ¨nu sitter vi och lyssnar på "it's you" depplåt, tja!

I'm standing before you with this label on my head.
I'm pleading before you for you to understand
How much I adore you,
I'll be there till the end.
When everything falls down,
Will you hold my hand?


fjortisvarning nu, men vafan.. :o

BARA JAG SOM RYSER NÄR JAG SER DETTA?


epic fail.

okej, typ 3 uppdateingar på 5 min.. inte illa! men hahahahaahhahaha! måste bara tillägga att jämjö suger! så jävla tråkigt vare där.. lussesmällen för både första & sista gången kan jag lova!

heeeeeeej =)

precis kommit hem nu från en väääldigt okej kväll med väääääldigt okej tjejer! =) bilder kommer nog sen.. va ju på julbord hos min älskade emma. och DET VA HON SOM LAGADE MATEN! omg.. trodde inte att hon kunde laga mat faktikst.. eller jo, nudlar är hon bäst på, men aah.. ;) de va iaf jättegott.. sen drack vi kaffe & kollade på en julfilm. vuxenpoäng till oss! (y) sen kollade vi på nån skräckfilm, sjukt läskig! vet inte riktigt vad den hette, men aja, ska knarka NOpluggande nu, har prov på torsdag :/
pussen!


är man bäst på att plugga så är man ;) ligger i sängen nu & knarkar mammas läkarlexikon, sjukt jobbigt!

haha.. kvällens outfit då va stor röd tröja med stora silvriga knappar där fram, stor svart kofta, lacktights, nitarmband, tjock silvrigt kedjearmband, stor silvrig klocka, svart flätat hippieband och svarta klackskor med silvriga spännen på. haha, min stora tröja hänger så jag ser tjock ut.. & mitt ben ser efterblivet ut för att jag sitter på nått speciellt sätt. och nu kommer hannas och mitt favoritord: LOL!

och jag säger det igen..

.. deppmusik är sjukt bra på ett jävligt dåligt sätt!


en trött & sliten moa.. haha, sjukt gijimghugrjmgrrmkjösc.. vet inte..




heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt insane.

Det blir vad man gör det till..


min önskelista..


så, där har vi att =) men nu ska jag plugga några timmar och sen ska jag hem till emma och äta julbord eller vad hon nu hade bsestämt! så jag skriver mer när jag har kommit hem ikväll!
pusssss

godmorgon!

tyå inga uppdateringar igår heller.. fan vad dåligt av mig! men kusinerna va här så hade inte tid. ganska trevlig dag igår. kusinerna hela dagen. sen vid halv 9 åkte vi till jämjö och skulle kolla läget. HUR JÄVLA TRÅKIGT SOM HELST!? haha.. ahja, va hade vi förväntat oss? så halv 11 stack vi till donken och satt där tills dom stängde.. vattenkrig inne på donken, ye. mogena vi är, jau! hehee. men det va kul s¨å länge det varande. felice är ett ketchupmonster, bara så att alla vet. hon sportade cola på oss? fast ahja.. emma & jag började & felice är klen och hon springer jääävligt sakta i klackskor, till skillnad från mig så ;) hahaha. kommer lägga upp min önskelista om typ 5 min också.. inte riktigt klar med den än ser ni ;) men jaja. vi hörs snart.


tja. jag mår kalasbra =)

ingen uppdatering igår pga parteeey. hah. skitkul, verkligen. orkar inte skriva nånting om gårdagen. eller jo, att jag fick 19/21 på nån SOgrej om EU, jag är bäst (a) men aja, back to denna dagen. har precis vaknat nu. & till min stora förvåning så låg hanna bredvid mig :o inte varje helg det händer.. eller jo, de är de visst. nu ligger vioch fryser och lyssnar på melissa horn, as usual typ. öppnade nämnligen ett fönster innan och nu orkar jag inte gå upp och stänga. + att jagär riktigt sugen på vatten. men snart kommer kusinerna och lite så =) och det passar sig alldeles utmärkt bra humör som jag är på. vara jättetrevlig mot hela släkten, inte helt fel det när man är jättetrött.. =) men jag skriver mer sen.
pussciao!

deppdag som fan, tja.

deppdag.. eller aah, sådär. upp&ner typ =) hanna är bäst. tycker att det är riktigt bra att hon finns faktikst. hade inte klarat mig utan henne om jag ska vara ärlig. har haft Soprov, sen flex. gick sådär. imån kommer nog bli bättre, eller, jag hoppas på det iaf. har slutat uppdatera bloggen typ.. har i stort sätt inget att skriva om längre. har pluggat sen jag kom hem typ. eller.. har rättare sagt suttit och pluggat i 8 timmar. sjukt jobbig. svenska redovisning och matteprov imån. sen flexen som skulle ta 6 timmar. aja, helt ointressant. just nu sitter jag ock lyssnar på deppmusik, melissa horn. hah, hannas & min nya favortit? jau typ. men aja, ska nog nana nu.
natti.


vem lämnade vem


med ena foten utanför


lät du henne komma närmre


sen en tid tillbaka


new york

jau, sånhär musik knarkar hanna och jag nu.. inte alls bra för humöret, men vafan. aja, nu ska jag sova på riktigt.

hanna & jag har typ tråkigt?

haha, nu är vi lättroade.. har snackat sen 10 idag på morgonen.. typ 11 och en halv timme.. heheeee. i brist på fantasi & trötthumor så sitter vi och ritar i paint till varandra.. 

än en "rolig" bild av hanna och mig..
 ;)


undra vem som är vem asså..

ååh fan vad illa.. man ser inte vad jag säger.. gud så synd hanna! (a)

min dag i bilder..

en bild säger mer än 1000 ord. här är min dag.. =)


jau, som ni kanske har listat ut så har jag varit sjuk & därmed pratat med hanna heeeeela dagen eftersom att hon va.. "sjuk"? och så har jag knarkat isglass, ritat i paint & även tjatat ut denna låten..



daniel lemma - if i used to love you




aah, och sen har hanna så sjukt kul humor.. -.-


Hanna gästbloggar bitches ;)

Heeeej! :)

Nu är det såhär att Moas internet inte funkar och eftersom att jag är hennes andra halva får jag fixa bloggen ;)
Aa.. Moa är sjuk idag och jag orkade bara inte gå till skolan, eller till matsalen egentligen.. men det är en annan historia. så nu ligger vi i sängen, äter glass och pratar med varandra i telefon, mysmys :)
Menmen, antar att Mooos skriver mer sen!

Puss & Kram Sean Banan! ( som förövrigt är sjuukt snygg ;) )

första uppdateringen sen i förgår.

jau.. har haft andra saker att tänka på.. men skitsamma. dagen har varit bra.. eller nej, fan vad jag pratar, den har ju inte alls varit särskilt bra. nu sitter jag i skolan med hanna och gör nån franskagrej och lyssnar på melissa horn.. heheee. deppmusik, jao (y) hur som helst så när jag är klar ska vi gå på stan en runda. måste köpa tygskor.. eller nej, det måste jag inte.. men de är kul ellernått. jag skriver mer sen för aah..

med ena foten utanför.. 


jag vet inte..

vad ska man göra när ingenting är som det borde..
när man vill något så mycket att man kanske har för höga förhoppningar..
när man bara skulle vilja styra hela världen själv bara för att allt skulle bli bra..
när man saknar saker som det var förut även om det inte alls va särskilt bra..
när man tänker och tänker utan att komma fram till något..
när man förväntar sig saker som man själv vet är omöjligt..
när man blir sur på sig själv bara för att man vet hur jävla fel man har..
när man har kommit på att man borde gjort saker annorluna..
när man har insett att man har fattat riktigt dåliga beslut när det gäller vissa saker..
när man ligger vaken hela natten och tänker på saker som man kunde gjort bättre..
när det det inte finns mycket kvar, och när det lilla som väll finns kvar inte är som det brukar?

setiöst, vafan gör man?

heeeeemmmmmmma!

är hemma nu så nu kommer bloggen bli uppdaterad som vanligt igen! trevlig helg i malmö med shopping, hälsadee på kusin lisa & kusinbarnet leon också! handlade inte så mkt.. ett par gråa mysbyxor från bikbok med 90210, en rosavitrandig tröja med knappar där fram, en mörkblå baströja, lösnaglar, lösögonfransar & ett par vantar.. ska ner dit över nyår igen =) mkt trevligare i malmö än i lilla karlskrona ju.. men nu orkar jag inte skriva mer för tillfället.


maaaaalmööööö! :D

som alla redan vet så är jag i malmö.. just nu sitter jag hemma hos min kusin & lite så.. va på stan idag.. blev ett par mysbyxor, en tröja & ett par vantar.. imån blire stan igen sen hemfärd.. aja, whatever.. ville bara visa att jag lever! ha det bra så hörs vi när jag kommer hem =)
peeeeeeace.

nfjsivdfgbg,54nfuiernv,a.O9

inga uppdateringar idag.. har pluggat hela dagen.. & typ packat nu ikväll. så jau.. vet inte om jag kommer hinna uppdatera imån men ska försöka! imån blire malmö. stannar där över helgen! kommer nog inte uppdatera förän jag kommer hem.. men ni får överleva! nu fickar snart mitt internet så jag får nog spara nu :D
vi hörs imån i guess! natti..

You know that love can do you like a shotgun.

fkmh4hu5o3,öör.34c,i433j.. vet inte vad jag ska skriva.. asså.. :( domhär 4 timmarna har känts som typ 4 dagar.. och det är fan på gränsen till vad jag klarar av.. de vet du! allt är så upp&ner nu på nått konstigt sätt. har verkligen ingenting att skriva om.. hmm.. aja, whatever. den som det handlar om vet de & tar åt sig hoppas jag. du är bäääääst, de vet du att jag tycker.. och förlåt, jag skulle ju inte skriva men jag kan fan inte låta bli. nu är jag även riktigt trött och då blir allt mkt värre. ingen stor grej att tjabba om egentligen. men ååh. jag är så dålig. jag bestämmer inte över dig ju.. men aja, vet inte vad jag ska säga.. eller..jag tänker inte skriva mer här iaf.


& till allihopa:

godnatt & sov gott.
jag skriver mer imån..


perfekt dag.. ehm.

So häppy, häppy. So lucky, lucky.

vet inte riktigt vad jag ska skriva.. just nu skriver jag bara för att liksom.. dagen började dåligt & kommer sluta minst lika förjävligt i guess. har pluggat från typ halv 4 fram tills nu (20.15). inte illa! HKprov imån, får se hur det går. sen SOprov på fredag. är verkligen helt slut i huvet nu, orkar inte tänka alls. ligger och lyssnar på deppmusik & snackar med hanna i skype, sweet. imån blire först skola, simning på morgonen, fifan. sen det efterlängtade HKprovet, efter det äre flexibla studier, sen kanske jag skulle gå på stan en runda med min moster. får se. aja.. back to varför jag började skriva egentligen.. jag är så sjukt jävla less på vissa personer just nu. visst, alla har sina perioder, men vafan går gränsen? allra mest trött på migsjälv egentligen, vet inte varför, men aah. och skitsnack är enbart omoget, och det vet alla människor som är över 11 eller har över 5 i iq. ursäkta, men jag är rejält irriterad just nu som ni antagligen märker. jag skriver mer sen. för nu ska jag vara social med min älskade hanna!

cause it's you and me and all of the people, with nothing to do, nothing to prove.

sista lektinen snart.. engelska.. jippie! men just nu ligger jag i en soffa och lyssnar på deppmusik med hanna och är bara allmänt trött/ledsen på ganska mkt. orkar inte berätta nånting här. lalala.. tur att hanna finns. annars hade jag fan inte klarat mig! mkjriu+gÄPvmölfhrijpfmdf,.-.jorw0oåe. orkar inte skriva mer.. skriver sen typ.
inte puss.

haha.. blandade känslor eller vad? =)

lalala.. lite halv jätteglad men samtidigt rejält förbannad. tågbiljetterna till malmö & hem igen är bokade! äntligen! ska seriöst bli jävligt skönt att komma ifrån denna skitstaden, även om det bara är för en helg. lilla karlskrona.. usch. staden är fan enbart fylld utav skitsnack! mysigt med liten stad så att alla känner alla/ alla vet vem alla är. men icke! så otroligt irriterande! asså nfnjfjnrgnjgratu80jiirgai4toj42.. skitsamma. någon borde ju dock ta åt sig, någon som jag är ganska säker på läser detta. haha.. helt insane! personen kommer inte ens fatta att det handlar om densjälv. så sjuuuuukt! ae.. aja, nu ska jag byta ämne helt till något som bara är hälften så irriterande.. JAG SAKNAR MITT BRUNA HÅR! :( wäähäähääääää.. menmen.. jag får väll överleva med ljust hår.. skönt att slippa dendär jävla utväxten iaf! =) men nu har jag inte mer att säga.. skriver kanske mer sen.


tydlig bild som fan.. bara så att alla vet liksom..

GRÄDDE ÄR MYS! :D

haha.. tänker inte säga mer om rubriken faktiskt ;) blev inte så många uppdateringar igår, blir nog fler idag! nu sitter jag i skolan med hanna och småsjunger lite :D & typ lyssnar på you and me och i dont belive you , bra depplåt det.. asså.. mm.. skitsamma, nu ska jag vara glad =) vi ska snart på nån föreläsning :o vet inte vad den handlar om riktigt.. men det lär jag nog märka =) har typ inget mer att skriva. eller jo.. IKVÄLL BOKAR JAG BILJETTEN TILL MALMÖ! =) hihihihihih.. typ kul.. ska dit på fredag sirekt efter skolan & kommer hem på söndag kväll.. riktigt skönt! men jag ska sitta på ett tåg själv i mer än två timmar på fredag eftermiddag så ni som har mitt nr får fanimej smsa! hahaaaa.. men nu måste vi kila för vi ska typ vara på dendär föreläsningen snart! =) vi hörs sen!
puss på er!

RSS 2.0