fan vad kung jag är.

emmelie: är min klocka verkligen så mycket?!?!?!
jag: hm, ja.. men min är bara 13.29 :s:s
e: men vafan?! har min gått fel hela tiden?
j: jag vet, jag vet.. vi googlar det!!!!!!!!!
e: hahahaha?
j: klockan är 13.31, din går fel..
e: ahaaaa.. man skulle ju ställa om till vintertid.......
'
så, ja gottfolk.. ni har väll inte glömt att ställa tillbaka klockan?! :D:D

fan vad nice!!!!

inget går upp emot pasta med ketchup såhär en lördagsnatt.. kom hem typ.. nu.. och tack för en jäkligt kul kväll allihopa! :):) emmelie nanar här inatt. nu ska vi kolla på beck & käka pasta <3333. godnatt mina fina.

galen kväll kanske.

eeeeeehe. men ska sova. godnatt.

livet leker.. :D

fan vad bra jag mår.. förutom att jag är sjuk då.. ehe. hahaha. fan. är typ flummig. men ikväll kommer emmelie, wiiiihoooouw. och aa, snart äre lov.. och på tisdag ska jag och emmelie åka till malmö :D:D:D:D:D:D fan vad underbart!! vet inte riktigt hur länge vi stannar.. men ja, vill typ komma bort lite :D men nu ska jag kika film.. tända ljus, kinder maxi och mjölk, jag klagar inte! :D:D men aa, vi hörs sen. pusstja.

fan vad livet är underbart!!!!!!!!

AIK i mitt hjärta <333333333333333

fan vad jag är trött!!!!!!!!!!!!!

tack för gårdagen! jättetrevligt :) haha. orkar verkligen inte skriva. eller aa, räcker med: tack till alla osm har gjort denna helgen awesome :D puss.

God morgon världen säg vad som står på, jag tror jag drömt och svävar i det blå. Han var så vacker och han gör mig galen.

FYFAN VAD JAG MÅR BRA!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaha. somnade halv 6, vaknade halv 9. STABILT SOM FAN! är sjukt trött.. menmen.. nu ska vi städa. pusshej.

stan nu.. taggad? nej.

ska till jannis nu, great. typ prata lite och så. ser inte bättre ut än att kvällen bjuder på party. är dock inte jättetaggad, men jag får väll offra mig ;) nej, men det är inte säkert då både jannis och jag är jäkligt otaggade osv. men aja, bussen går snart, måste sticka. pusstja.

tack för kvällen alla. :)

helt okej kväll med helt okej folk. mathilda, jag och klara drog till fia vid 9. där va hon och joel (joel är inte toffel, inte alls ;) vet inte hur många gåner alla fick höra "sofia, jag älskar dig" igår. haha) aja, sen kom phille, erik och jacob. riktigt trevligt! :) hahah vet fan inte vad jag ska skriva. festa till justin bieber och rosa helikopter in my heart. meeeeen.. är trött som fan osv.. antar att man mår som man förtjänar. ehe. och mathilda och jag sitter inte och tjabbar om vem som slutade puffa vem på facebook. haha. störda är vi. fast nä. men nu ska jag och mathilda kolla film. vi hörs senare. pusstja.

fan vad jag älskar skolan!!!!!!!!!!!

är på så underbart seriöst umör idag.. fick nyss reda på att jag har psykologiprov imorgon, trodde det var nästa vecka, men nejnej.. fan vad jag älskar det <33333. så underbart att bara plugga hela kvällen och all ledig tid man har........... något annat underbart är 3 timmars håltimme <33333333 älskar skolan. sååååå.. nu blire plugga järnet.. enda roliga med denna dagen är väll idrotten, vi ska nämligen bowla, och aa, är man kung så är man. efter skolan blire träning en stund. sen kanske övningsköra....... om mamma har fått dedär pappret dvs. omg. blir riktigt läskigt. men nu ska jag plugga mig till döds. tja.

så jäkla utmattad.

vaknade 6, gick upp, började fixa mig. sen kollade jag schemat, vi började tydligen halv 10 och inte 8. så somnade om. sen fick jag skynda mig som fan. vädret suger. hatar regn. slutade ganska tidigt. typ halv 12. ganska skönt att vara hemma när det regnar och sånt, men ja. sen då somnade jag hemma. vaknade av att min något onormala bror petade mig i ansiktet och sa "vi ska åka om 10 min, du borde fixa dig". sen åkte vi till kusinerna, och grattis säger vi till min söta lilla kusin gustav som fyller 14 idag. haha ;). aja.. nu är jag hemma iaf. trött som fan + att jag börjar 8 imorgon. ingen bra kombination. aaaaaaaaaja. nu ska jag duscha, sen sova. natti.

:(


känner att det går ganska dåligt för mig nu.

kan börja med dagen.. har väll ungefär varit.. FÖRJÄVLIG! började tidigt. tränade som fan. fick sjukt ont i huvudet. hände lite saker. började hata migsjälv. laddaren till mobilen gick sönder så nu har jag ingen mobil. behöver jag säga mer? tror faktiskt inte det.. fattas väll bara.. att jag dör nu ellernått.. men är ju typ emo så varför inte.. hah nejmen.. nu ska vi inte vara sånna. allt är skitbra, verkligen.

kafferep med mitt älskade herrskap emma hidling nu..

lät såhär i telefonen..
emma: ska vi ha kafferep hemma hos mig?! jag har fan ff..
jag: aha, ja, men jag kommer om typ 30 min då..
e: ja..
j: ja, men vi ska vara nyttiga..
e: ja, inga kakor..
det går typ 2 min och vi pratar allmänt om livet och sånt..
e: du kan ju baka negerbollar om du vill..
j: emma, NYTTIGA skulle vi vara..
e: ja, men negerbollar är fan nyttiga..
j: nej?
e: jo, det är fan sånnadär havrefran i dom..
j: havregryn?
e: ja, justdet..

någon är hemma. + riktigt trött.

tack för en jäääääkligt nice kväll allihopa! känner dock att jag behöver sova. klockan är 3. gaaaanska illa. gick ju och la mig såhär sent igår också.. men imorgon blire att sova ut. menmen.. nu behöver jag sova. godnatt.

hemma nuuuuuue. är sådär lagom trött också.

kom precis hem, klockan är.. hm.. 03.18. tänker inte vara vaken 3.33 med tanke på att jag har sett the fourth kind. sååååå.. hur jag löser detta återstår att se. har iaf haft en heeeeeelt okej kväll med heeeeeelt okej folk. spelat call of duty blandannat. kan inte säga annat än att jag ägde. menmen.. nu är jag trött, och vi (mathilda och jag) ska kolla film, sen nana, allt detta ska vi hinna på sisådär 15 min, vägrar att vara vaken 33.. godnatt.

hahahahahaha. jag har fan tråkigt. + att jag är emo.

och här får ni bevis.. <-- de är en länk för er som inte fattar det..

ganska okej dag.

jääääääkligt nice faktiskt. har sådär lagom träningsvärk för att inte kunna gå upp/ner för trappan.. menmen.. slutade tidigt idag. jäkligt tidigt faktiskt. sen gick jag och träffade jannis en stund och efter det åkte jag och köpte skor med mamma.. blev 2 par. köpte två svarta, duktigt av mig! brukar ju mest gilla bruna vinterskor, men kände att svarta va nödvändigt ;). denna dagen ska jag enbart ta det lugnt. ska snart kolla kungarna av tylösand eftersom att jag va upptagen igår så att jag missade det. illa. och efter det så ska jag börja om med att kolla på desperate housewives. så det blir första avsnittet av första säsongen, gosigt. sen ikväll kanske jag ska fiska (?) med julia, rikard (bror) och david. hahaha. får väll ser hur det blir med den saken ;). hm.. jo imorgon, om någon av mina älskade vännder vet party eller något i den stilen är det bara till att höra av sig om ni inte skulle ha något emot mig, emma och felice. haha. men nu ska jag kolla film, puss på er.

åååååh. nu däckar jag.

är så sjukt trött! ganska galet faktiskt. tror inte att det blir någon träning imorgon. känner redan nu att jag kommer ha rejäl träningsvärk. meeeen.. nu ska jag först kolla kungarna av tylösand, sen sova. natti folket.

hemma. typ död.

har tränat idag igen. jävligt duktigt. känner att jag inte kommer kunna gå imorgon/vara död. meeeeen.. nu ska jag sova. hejs.

"bring it back to the time when you and me had just begun, When I was still your number one."

orkar inte packa. sitter typ vid datorn och lyssnar musik. otaggande som fan. menmen.. ååååååh. jag måste fan packa och städa. så, jag får väll göra det då. hejdå.

hemma nu från en jobbig skoldag + 2 timmars träning.

kan inte säga annat än att jag är bäst i världen. ehe. nej men.. det va väll.. härligt. har aldrig varit så utmattad i hela mitt liv kan jag helt ärligt säga. nu ska jag packa, sen hem till mamma. imorgon blire eventuellt träning igen om det inte händer något roligare. haha. fan. måste börja ta tag i detta nu. menmen.. sen kan jag ju även meddela att jag har gått på stan med olivia en stund idag. blev en svart "genomskinlig" skjorta. äntligen får jag väll faktiskt säga där. men nu ska jag packa somsagt, sen senare ikväll blire nog ut och gå antar jag. pusstja.

nu ska jag sssssssoooooooova.

nu har mina något störda såkallade "vänner" gått hem. haha nej men.. dom är väll.. snälla? aaaaaaaaaaja. skulle ju plocka svamp med emmelie. hm.. vi kom väll ungefär till ica, sen ringde vi simon och bad han komma ut, såå.. det gjorde han. sen gick vi hem till mig. skulle egentligen kolla på halv 8 hos mig, börjar ju bli lite av en tradition nu. men så blev det inte eftersom det krockade ganska hårt med paradise hotel. efter paradise hotel kollade vi på häxan surtant, sen stack dom hem. haha. orkar inte skriva mer. ska sova. natti.

wowowowooooow.. svampplockning med emmelie nu.

så sant så. emmelie och jag ska gå och plocka svamp nu. hahahahaha. ringde pappa.. haha, så gullig! lät såhär:
'
jag: hej pappa, jag ska plocka svamp med emmelie nu så jag kommer inte hem på ett tag.
pappa: hejhej, ja okej, bara ni inte går vilse!
jag: skulle jag?..
pappa: och sen äter du inga svampar du inte vet vad det är förnågra! låt någon annan jävel testa innan dig..
'
hahahahahaha. han tror verkligen att jag är typ 5.. :(

seg idag eller? svar: ja.

känner att jag är jäkligt seg idag. skulle ju egentligen duscha. meeeeeeeen.. jag orkar inte. sen känner jag även att jag behöver äta eftersom att jag bara har levt på pizzasallad och mjölk dom senaste 36 timmarna. sen måste jag bädda sängen. haha. så jäkla jobbigt. sitter i sängen, eller.. halvligger-mot-väggen-så-att-man-får-sjukt-ont-i-nacken, precis så, då fattar ni vad jag menar va? :) aja, lyssnar på bra musik iaf, inte jättetaggande, men.. äh, om man skulle ta tag i sitt liv och börja göra något utav allt nu? jaaaaa. såå, hejdå.
Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest,
och DJn spelar samma låtar för hundrade gången.
Finns inget här att hämta, bara misär och längtan,
så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam.

trevlig kväll.

började med en promenad med mitt älskade herrskap emma. när vi hade gått i ungefär en timme ringde vi tobbe, som va med eric och oppe. det visade sig att vi va ungefär 100 meter ifrån dom. ganska random, men aa. så vi träffade dom. satt typ och pratade. eller.. tobbe bitchade bara. men det blev kallt som fan ute, så mja, vi stack hem. tobbe skulle backa ut bilen, snyggt som fan, verkligen! faaaaaaaast nä, inte direkt. menmen.. eric körde hem mig för det va ju kallt (a), det tackar vi för! men nu ska jag duscha och så. vi hörs. pusssss.

blir inget ut och gå.

ringde emmelie. och ja, vad ska jag säga. båda behöver prata. så ska till henne, NU. stannar nog där ett bra tag. vi hörs ikväll/inatt/imorgon.

I was thinking about him, thinking about me, thinking about us, what we gonna be. Open my eyes, yeah; it was only just a dream.

nu blire ut och gå och rensa tankarna. skönt. + att det är härligt väder ute. vi hörs kanske ikväll. hejdå.

inget kommer nära nog av att kännas som du.

gillar för tillfället inte musik, menmen.. helgen har väll varit helt okej. eller aa.. fredag tillbringades hos tönt, underbart. aja. fneunersibnjknkjgue. :( sen lördagskvällen med fint folk i stan först, sen galgamarken med annat folk. måste bara säga att jag älskar mina vänner. åh. söndag idag. har en jobbig vecka i skolan framför mig, härligt. men nu ska jag duscha, sen ut och gå med en kompiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssss.. hejdå.

whatcha say?

ganska dålig dag. hyfsat dryg osv. var ju på körskolan, satt där i ungefär 4 timmar. och lärde man sig något som inte redan var självklart? svar: nej. sen hade vi ju bara en lektion idag också, började 1, slutade 2. och vi pratade typ enbart om vilken tid medeltiden ägde rum. lite onödigt kanske. efter körskolan va jag och mathilda ute och gick och pratade. imån blire antagligen att träffa min tönt. men innan det skola såklart.  och innan det trandläkaren, igen.. haha, känner att jag tar allt i fel ordning just nu. menmen.. nu ska jag duscha, sen sova. godnatt.

vad har hänt?

börjar 1 imorgon, men funderar seriöst på att gå upp vid 7 så att jag hinner träna innan skolan..

hahahahaha. fan.

emmelie och jag sitter och kollar på halv 8 hos mig:
jag: emmelie, det är fan paus!!
emmelie springer ut i köket med disk, jag springer efter och tar så mycket jag kan.
emmelie: ja.. nu gör vi detta på tid..
jag ställer mig och diskar och emmelie ställer in saker i kylskåpet..
jag: fan, vi måste klara detta! kan ju inte missa något..
emmelie: ja, vi är bäst..
jag: torka disken!!
emmelie torkar..
jag: klaaaaaaaaaaaaaaar!!!!
vi springer in och sätter oss i soffan och det börjar precis.. tajmat!

goskväll med emmelie. ♥

nu blire nybakad kladdkaka, mjölk (♥) och halv 8 hos mig och efter det bonde söker fru. gosigtgosigt. vi hörs senare!

heeeeeeeeeeemmmmmaaa.

har ju varit duktig och tränat idag då. åkte vid 4, så ja, 1 och en halv timme blev det iaf. fan.. jag som trodde att jag skulle vara starkare än mamma, men inte. aja, alltid lika kul att göra folk glada (ehm..). stolt blev hon iaf. haha. känner mig ganska klen faktiskt. ahaja, nu ska jag duscha, sen in till stan och fika med emmelie. pusshej.

fan vad duktig jag är.

ska snart åka och träna.. ojoj, inte illa! haha. ikväll äre hockey.. fast nääääääääää. ikväll ska jag in till stan och fika med emmelie ist. gosigt. ihi. aaaaaaaaaaaja. vet egentligen inte vad jag ska skriva.. har bara grymt tråkigt. kan meddela er att jag precis har ungefär gråtit ihjäl mig till remember me. ahaja. imorgon börjar man ju då vid 1 och slutar kvart över 2, underrrrrbart! ska till körskolan vid 3. alla som har vart där säger att det va ett helvete och det drygaste dom har varit med om. så ja, vi får väll se om jag överlever. men nu ska jag sova en stund. godnatt.

godkväll alla söta.

nu är det som såhär att jag ska berätta om dagen.. först skola då.. började halv 10, gaaaaaaanska chill. förövrigt ganska tråkig dag. menmen.. behöver inte göra matteprovet på torsdag.. så det är inte jättemycket plugg denna veckan. åt på subway med mattan, olivia och maja. slutade halv 3 (tror jag?). då gick jag och drack kaffe med frida och felicia. sen träffade vi massa annat folk också där. efter det blev det tandläkaren...... fyfan säger jag bara! kolla inlägget under så förstår ni.. grät fan i 2 timmar. aja.. direkt när jag kom hem slängde jag mig i sängen och sov. kollade på remember me när jag vaknade. somnade om. vid halv 9, 9 väckte lotta (pappas sambo) mig. då skulle vi käka glass med varma hallon och blåbär på och kolla sommaren med göran. ganska gosigt. meeeeeeeeen. har beslutsångest as hell.. vetifan hur jag ska göra.. tandställning eller inte.. det är frågan.. ska ha bestämt mig om 2 veckor. bläääääääääääääää. :(

dålig dag, ja!!!!!!!!!!!!!!!!!

här kommer förklaringen.. såhär ser jag antagligen ut snart:
gillar inte tandläkaren..

fin låt, yao.

melissa horn - lät du henne komma närmre

normala moa är tillbaka..

yes. haha. har verkligen inget att skriva. men tack för kvällen simon och emmelie. har nog inte skrattat såhär galet dampmycket på lääääänge. inte på detta sättet iaf. haha men det är nice. va först ute och gick.. fast nä. vi satt mest och fjantade oss i en lekpark. sen gick vi hem till mig. skulle först kolla på "halv 8 hos mig" men vi kom på att klockan va kvart över 8 och att vi hade missat det, typsikt! då emmelie gick och la sig, och simon & jag satt och pratade gamla minnen och kollade på postisper. ehe. jaja.. nu ska jag geeka facebook. vi hörs kanske sen. pusssssss.

Postis Per nynnar glatt
när han kör till byn med sin katt.
Varje morgon tidigt,
jobbar Per så flitigt,
vart enda brev till Grönby ordnar han.

Postis Per nynnar glatt,
när han kör till byn med sin katt.
Nu hörs fågelsången,
just till soluppgången,
då är Per en riktigt lycklig man.

Postis röda bil känns lätt igen,
alla vänner ler när han vinkar till dem.
Nå'n gång kanske han tittar in,
med en knack, ring, brev i dörren din.

Postis Per
nynnar glatt när han kör till byn med sin katt
nu hörs fågelsången, just till soluppgången
då är Per en riktigt lycklig man
Ja, han är en riktigt lycklig man.
Per han är en riktigt lycklig maaaan.

simon läser högt ur "gömda":

simon: vi ska ha ung.. ungs.. ungsbakad kassler!!
moa: umgänge, simon?
simon: aha, ja, jo så kanske det va..
'
emmelie ligger och sover.............

fan..

va ska jag börja? håller på att bli sjuk igen för typ 9584983892 gången.. väldigt otrevligt måste jag säga. har galet ont i huvudet.. orientering idag också, gick väll helt okej, fast ändå inte.. hittade tillräckligt med kontroller på tillräckligt "kort" tid (2,5 timmar), men har galet ont i benen och känner att jag kommer få träningsvärk imorgon. är inte precis på topp just nu om man säger så. veckan är helt full utav saker jag ska göra.. blä. hatar sånt. imorgon ska jag till tandläkaren, på onsdag träna, på torsdag matteprov och på kvällen körskolan och på fredagmorgon tandläkaren igen och sen samhällskunskapinlämning med massa eufrågor .. och på det så kan jag ju även nämna att jag har tandläkarskräck som en liten 5åring.. åååååååååååh. menmen.. får väll försöka överleva.. aja.. vad är skönare än att ut och gå en runda när man mår såhär? - ingenting. så.. nu ska jag ut och gå med emmelie och simon. kommer nog in ganska sent för det finns mycket att prata om med två underbara vänner som dom. så vi får se om vi hörs sen ikväll. godnatt annars.

men fan vad sur jag är..

letat överallt. precis överallt! sladden till kameran, sladden till mobilen och adaptern till minneskorten är borta. ååååååååh. så jävla irriterande.. eller har jag bara lagt allt på något bra sätlle så att det inte skulle komma bort.. i så fall så gick det ju jääääävligt bra, bra jobbat moa, verkligen. jag kan verkligen inte komma på vad jag har lagt det.. ååååååååh. bvhfbikfjvlobrojnvfekl. mm.. menmen.. ska ut och gå med emmelie nu.. hejdå.

godmorgon

vaknade runt 9 idag, blev att kolla klart på the fourth kind eftersom att jag inte vågade göra det inatt när jag kom hem. aja hursomhelst, ska snart ut och gå med hanna, mysigt :) och sen lite senare ikväll blire att träffa emmelie tror jag. aaaaaaaaaja. nu måste jag gå upp och "fixa" mig. tjaaaaaaaaaaaa.

rubrik?

jag håller nog på att bli galen. aja.. nog om det. just nu springer jag runt i rummet, städar och dunkar höög musik (dock deppmusik, fast.. det är peppande deppmusik så vad spelar det för roll liksom?). ganska nice faktiskt. kom hem från stan för en stund sen, va ju därinne med mathilda och handlade present till maja, ska ju till henne ikväll. och med tanke på att det finns en chans att hon läser detta så skriver jag inte vad vi köpte. aja hursomhelst.. kom hem, skulle byta om, hittade inget att ha på mig. haha, ska ju bara vara hemma, men ändå. alla mina mysbyxor ligger i tvätten, och eftersom att man inte kan ha något annat när man är hemma så fick det helt enkelt bli morgonrock. snyggt!

godmorgon.

klockan är nu 10.07 och jag har redan varit vaken i 2 timmar!? ojoj.. idag blir det först stan med mathilda, och senare ikväll blir det tjejkväll, mysigt. :) för tillfället ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska alldeles strax gå upp, måste duscha och fixa mig.. och jaja, döda mig om ni vill, men fan vad mysigt med höst nu. :) aja.. nu måste gå upp och fixa mig. vi hörs senare. pusstja.

RSS 2.0